Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 15 ψήφοι

Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1006   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:08

Ισχύει ακριβώς το ίδιο κ για σένα....μην μπεις σε παρακαλώ στον κόπο να απαντήσεις γιατί θα ξεφύγουμε .....

Κανε μια τον κοπο να διαβασεις τα σχολια των αλλων χρηστων που εχουν δοκιμασει κ τις 2 συσκευες και μερικες αλλες, τουλαχιστον να μην λες ο, τι σου κατεβει κ παραπλανεις και ατομα που δεν ξερουν και μπαινουν απλα να διαβασουν.. κι εγω δεν θα σου ξανααπαντησω... για σενα, για να μην εκτιθεσαι με αυτα που λες.. εγω ξερω την αληθεια, και προφανως μερικοι ακομα που εχουν μοιραστει κ αυτοι την εμπειρια τους πανω στο θεμα που συζηταμε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1007   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:09

Ασε μας ρε φίλε παραπλανω εγώ τον κόσμο επειδή λέω την άποψη μου .... Άντε κανε μας την χάρη τώρα....

#1008   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:10

...

Και αυτό όχι γιατί το android είναι καλογραμμένο , αλλά γιατί οι συσκευές είναι τέρατα ώστε να εξαλείφουν το lag.

Πανο θα σε μαλωσω ... Χρησιμοποιησες τις λέξεις 'android' και 'καλογραμμένο' στην ιδια προταση και εγινε χαμός εδω .. Αρχισαν  τα φωτα να αναβοσβηνουν,  βαραγανε συναγερμοι, ... Τρομαξαμε ...

#1009   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:12

Πώς σου φάνηκε? Πολύ καλή υλοποίηση hardware/software! Βέβαια να πω την αλήθεια θέλω να δω πως είναι από κοντά το G3 και αν μου αρέσει μάλλον θα το δώσω το Μ8......

Πολυ ομορφο , κομψο και άνετο στο χέρι.

Το μέταλλο είχε ωραία αίσθηση.

Σε επίπεδο υλοποίησης SW/HW , δεν θα μπορούσε να μην είναι καλό. Μιλάμε για SD 801 (δλδ εναν SD 800 που τρέχει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες με υψηλότερες συχνότητες) , 2GB RAM (που για το kitkat είναι υπεραρκετα , μιας και το sense δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα) , FHD οθόνη και φοβερά ηχεία boomsound (ή όπως λέγονται) .

Η κάμερα μου το χαλάει λίγο , αλλά όπως μου είπε και άνθρωπος που ασχολείται με τη φωτογραφία : " Η κάμερα στο κινητό δεν χρειάζεται να τραβάει τις τέλειες φωτογραφίες , πρέπει να πατας , να τραβάει και να εχεις ενα καλό αποτέλεσμα. Αν θες κατι επαγγελματικό δεν παίρνεις κινητό" . Οπότε αυτα τα 13-16-20mpx δεν μου λενε τίποτα , αν θελει 10 λεπτα να εστιάσει και αργεί να παρει μια φωτογραφία που θα επρεπε να παρει μεσα σε 1-2 δευτερόλεπτα max (και ναι το Μ8 είναι η μονη συσκευή android που κλειδώνει και τραβαει φώτο τόσο γρήγορα).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1010   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:13

Ασε μας ρε φίλε παραπλανω εγώ τον κόσμο επειδή λέω την άποψη μου .... Άντε κανε μας την χάρη τώρα....

Αλλο να λες την αποψη σου κ αλλο να επιμενεις ενω σου λενε τοσα ατομα το αντιθετο.. ελα κανε μας εσυ την χαρη τωρα κ τραβα καμια low light φωτο με το 5s να αισθανθεις καλυτερα.. γιατι βγηκες foul σε ο, τι ειπες μεχρι στιγμης

#1011   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:13

Πανο θα σε μαλωσω ... Χρησιμοποιησες τις λέξεις 'android' και 'καλογραμμένο' στην ιδια προταση και εγινε χαμός εδω .. Αρχισαν  τα φωτα να αναβοσβηνουν,  βαραγανε συναγερμοι, ... Τρομαξαμε ...

Μα είπα , είναι γεμάτο σκουπίδια Αντώνη. Ο σκοπος μου ήταν να πω οτι ειναι κακογραμμένο , αλλά το hardware είναι τοσο υπερβολικά δυνατό για mobile συσκευή που δεν φαίνεται ο κακός κώδικας κατα 99%. 

Διαβασε το ολόκληρο λίγο :P

EDIT : Όταν λεω δεν φαίνεται , μιλάω για εναν mid user άντε εναν power user χωρίς γνώσεις προγραμματισμου, μιας και απο αυτά που μου έχεις εξηγήσει , αν καποιος ανοίξει τον κώδικα κλαίει.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 10/06/2014 - 16:17

#1012   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:14

Είσαι πολυ αστείος .....μάθε να δέχεσαι την άποψη των άλλων ....

#1013   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:16

Είσαι πολυ αστείος .....μάθε να δέχεσαι την άποψη των άλλων ....

Την δεχομαι φιλε.. την αποψη, οχι την επιμονη ενω αλλοι τοσοι σου λενε το αντιθετο.. δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη για την συσκευη που γουσταρεις, μην τρελαινεσαι...

#1014   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.013 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:18

.....................και ναι το Μ8 είναι η μονη συσκευή android που κλειδώνει και τραβαει φώτο τόσο γρήγορα).

Δεν έχω πιασει στα χερια μου το Μ8 αλλα το S5 εστιαζει και τραβαει φωτο σε χρονο τετε, σε σημείο που δεν το πιστευα αυτο που εβλεπα, τοσο γρηγορα!

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#1015   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:18

Πολυ ομορφο , κομψο και άνετο στο χέρι.

Το μέταλλο είχε ωραία αίσθηση.

Σε επίπεδο υλοποίησης SW/HW , δεν θα μπορούσε να μην είναι καλό. Μιλάμε για SD 801 (δλδ εναν SD 800 που τρέχει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες με υψηλότερες συχνότητες) , 2GB RAM (που για το kitkat είναι υπεραρκετα , μιας και το sense δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα) , FHD οθόνη και φοβερά ηχεία boomsound (ή όπως λέγονται) .

Η κάμερα μου το χαλάει λίγο , αλλά όπως μου είπε και άνθρωπος που ασχολείται με τη φωτογραφία : " Η κάμερα στο κινητό δεν χρειάζεται να τραβάει τις τέλειες φωτογραφίες , πρέπει να πατας , να τραβάει και να εχεις ενα καλό αποτέλεσμα. Αν θες κατι επαγγελματικό δεν παίρνεις κινητό" . Οπότε αυτα τα 13-16-20mpx δεν μου λενε τίποτα , αν θελει 10 λεπτα να εστιάσει και αργεί να παρει μια φωτογραφία που θα επρεπε να παρει μεσα σε 1-2 δευτερόλεπτα max (και ναι το Μ8 είναι η μονη συσκευή android που κλειδώνει και τραβαει φώτο τόσο γρήγορα).

Μια από ίδια, η κάμερα για μένα είναι ικανοποιητική και όντως πολύ γρήγορη!

#1016   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:19

Την δεχομαι φιλε.. την αποψη, οχι την επιμονη ενω αλλοι τοσοι σου λενε το αντιθετο.. δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη για την συσκευη που γουσταρεις, μην τρελαινεσαι...

Ποιοι μου λένε το αντίθετο; Μόνο εσύ απαντάς εδώ κ μισή ώρα ....εσύ όμως τρέλαθηκες επειδή σου απαντούσα για το νοτελι ..... Κ δεν είπα ποτέ ότι το 5s είναι καλύτερο ....
Κ δεν μπορώ να δεχθώ ότι το νοτελι είναι αλαγκαριστο ...

Τελευταία επεξεργασία από: aristidis7, 10/06/2014 - 16:20

#1017   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:20

Δεν έχω πιασει στα χερια μου το Μ8 αλλα το S5 εστιαζει και τραβαει φωτο σε χρονο τετε, σε σημείο που δεν το πιστευα αυτο που εβλεπα, τοσο γρηγορα!

Μου φαίνεται το Μ8 είναι πιο γρήγορο.....

#1018   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:20

Δεν εχω αποψη για το S5 , αλλά αν κρίνω απο το S4 και το Ν3 , το M8 είναι πολύ πιο γρήγορο (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) .

Μια από ίδια, η κάμερα για μένα είναι ικανοποιητική και όντως πολύ γρήγορη!

Δεν πάμε δίπλα να συνεχίσουμε την κουβέντα να μην γεμίζουμε άλλο το thread του παιδιού; 

#1019   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:21

Δεν εχω αποψη για το S5 , αλλά αν κρίνω απο το S4 και το Ν3 , το M8 είναι πολύ πιο γρήγορο (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) .

Δεν πάμε δίπλα να συνεχίσουμε την κουβέντα να μην γεμίζουμε άλλο το thread του παιδιού;

Ναι, όντως. Ένας Μοντ θα ήταν καλά να το καθάριζε λίγο....

Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 10/06/2014 - 16:21

#1020   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:23

Ποιοι μου λένε το αντίθετο; Μόνο εσύ απαντάς εδώ κ μισή ώρα ....εσύ όμως τρέλαθηκες επειδή σου απαντούσα για το νοτελι ..... Κ δεν είπα ποτέ ότι το 5s είναι καλύτερο ....

Διαβασε τα σχολια κ θα τους δεις.. και δεν τρελαθηκα καθολου, ισως ο γραπτος λογος να παρεξηγειται ευκολα.. εμενα μου αρεσουν τετοιες συζητησεις.. σου ειπα τι ισχυει δοκιμασμενα, εσυ δεν θελεις να το πιστεψεις.. το ποιο ειναι καλυτερο διαφερει απο χρηστη σε χρηστη, σιγουρα δεν βγαινει ακρη... αλλα στο θεμα lag και καμερας εχεις αδικο και το ξερεις... αν η αποδοση σε low light φωτισμο ειναι που κανει την συνολικη αποδοση του 5s ακαταμαχητη, οκ, ειναι περιφημο.. αλλα υπαρχουν αλλες τοσοι παραμετροι, καλως ή κακως...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες