Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 15 ψήφοι

Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#916   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 05/05/2014 - 13:17

Nαι φίλτατε, αλλα μην κολλάς. 

Στις μέρες μας δεν παίζεται εκεί το παιχνίδι. Και ο νοών νοείτω..  ;-)

Οπως επισης το παιχνιδι δεν κρινεται επειδη εσενα σε κερδισε η Sammy ... Εμενα (αν θες ενα προχειρο αντιπαραδειγμα) δεν με εχει κερδισει ... Οποτε ποιος κερδιζει στο παιχνιδι ? 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#917   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 05/05/2014 - 13:27

Βραχυπρόθεσμα πάντα τα σχέδια της Samsung...

Αργά και σταθερά. Εταιρία που από το 1938 δεν παύει να γιγαντώνει. 

Έστω και μετά από τον πόλεμο της Κορέας, άντεξε και έφτασε σήμερα να είναι αυτό που είναι τέλος πάντων. 

Μπορούμε να μισήσουμε την Σαμυ για τα χοντροκομμένα της τηλεφωνα, για την αδιάλειπτη αντιγραφή της, αλλα σίγουρα δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε, και ειδικότερα να την υποτιμήσουμε.

Όσο για την παραπάνω ερώτηση σου, πιστεύω ότι ο καιρός θα δείξει.  Τι θα είναι σε 10, 20 χρονια από τώρα η Αππλ, και τι η Σαμυ;

Τι ποσοστό θα κατέχουν τα τηλέφωνα της Αππλ στην παγκόσμια αγορά, και τι της Σαμυ..!

Ο χρόνος πάντως μέχρι σήμερα, δείχνει να προτιμάει Σαμυ... ;-) 

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 05/05/2014 - 13:32

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#918   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2014 - 13:48

Βραχυπρόθεσμα πάντα τα σχέδια της Samsung...

Αργά και σταθερά. Εταιρία που από το 1938 δεν παύει να γιγαντώνει. 

Έστω και μετά από τον πόλεμο της Κορέας, άντεξε και έφτασε σήμερα να είναι αυτό που είναι τέλος πάντων. 

Μπορούμε να μισήσουμε την Σαμυ για τα χοντροκομμένα της τηλεφωνα, για την αδιάλειπτη αντιγραφή της, αλλα σίγουρα δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε, και ειδικότερα να την υποτιμήσουμε.

Όσο για την παραπάνω ερώτηση σου, πιστεύω ότι ο καιρός θα δείξει.  Τι θα είναι σε 10, 20 χρονια από τώρα η Αππλ, και τι η Σαμυ;

Τι ποσοστό θα κατέχουν τα τηλέφωνα της Αππλ στην παγκόσμια αγορά, και τι της Σαμυ..!

Ο χρόνος πάντως μέχρι σήμερα, δείχνει να προτιμάει Σαμυ... ;-) 

Οπου βεβαια κανεις σιωπηλα την αμφιλεγομενη υποθεση οτι η μετρικη που εχει σημασια ειναι το ποσα ( market share). Οπως επισης υποθετεις οτι δεν υπαρχει χωρος και για τις δυο. Ξεχνωντας ετσι παραδειγματα πολυ επιτυχημενων   επιχειρησεων που τα καταφερνουν μια χαρα χωρις να κυνηγουν το market share (ποσες Mercedes βλεπεις στο δρομο ? Ειναι περισσοτερες απο τα Toyota ?? Ειναι χαμένη η Mercedes απο αυτη την κατάσταση ??)  

Μην αναπαραγεις αμασητη μια λογικη που εχει πλυμμυρισει τον τυπο τελευταια και που δεν εχει σχεση με bussiness . O μονος λογος που η 'Apple χανει απο την Samsung' αυτη την στιγμη συμφωνα με τα περισσοτερο που μπορει να διαβασει κανεις στο δικτυο ειναι γιατι ακριοβως αυτου του ειδους τα headline τραβανε τα clicks .

#919   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2014 - 18:16

Ο μονος λόγος που θα χάσει η Αππλ αν συνεχίσει αυτή την πολιτική, είναι γιατί πλέον στο μονο που έχει γίνει εξπέρ, είναι στο να πατεντάρει τις γωνίες.

Όσο για την Μερσεντές, μην συγκρίνεις μήλα με αυτοκίνητα. Αν και κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να πεις περί του ωραίου και λουξατου που διατηρεί την πρώτη θεση στην αγορα και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Μόνο που το συγκεκριμένο παράδειγμα απλώς δεν ευσταθεί. Αν η μερσεντές έγινε αυτό που έγινε, και διατηρεί ακόμα πρωτεία στην αγορά, (..και αυτό το συζητάμε αν θες) δεν είναι χάρη στα καλαίσθητα προϊόντα της, ούτε στηρίχτηκε στις αρχές της ελεύθερης οικονομίας καν...περισσότερο στις αρχές του εκσλαβισμού, του φόβου, και του εκβιασμού.

Κατά την διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου, το 75% των εργαζόμενων της ήταν οι Σοβιετικοί και Γάλλοι  αιχμάλωτοι πολέμου. Που  για ένα κοματι ψωμί στην κυριολεξία δούλευαν για τον πλούτο της μερσεντές. Κάθε απόπειρα απεργίας κατέληγε στα στρατόπεδα συγκεντρώσεων.

Το 1973 η φίρμα για άλλη μια φορά κατηγορείται στην Αργεντινή και Χιλή ότι με την βοήθεια του Πινοσέτ και του Βινταλ, ότι εξολόθρευσε φυσικά όλα τα συνδικάτα, κατρακυλώντας για άλλη μια φορα τα ημερομίσθια, και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων. (σου θυμίζει κάτι);;

Και για τέλος ξεμπερδεύοντας οριστικά τον ορισμό ωραίου καλαίσθητου λεπτεπίλεπτου high end προϊόντος, με τα φορτηγά του στρατού, τα λεωφορεία, τα βαγκεν, και τα χοντροκομμένα φορτηγά των 38 τόνων, συν τα όλα παραπάνω που είπαμε περί εκσλαβισμού και τακτικές δικτατόρων, κατάφερε να επιβιώσει και να θησαυρίσει. 

Και όχι με τα καλαίσθητα μοντέλα της σειράς που όλοι γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια. 

Αυτή την γραμμή παραγωγής προτιμάς και χειροκροτάς εσύ; 

Όπως κατάλαβες λοιπόν από το ίδιο σου το παράδειγμα με την μερσεντές, το πόσα πούλησε είναι που την κράτησαν στο παιχνίδι, και όχι το πως ήταν φτιαγμένα. 

Για τέλος, εγώ προσωπικά δεν αναπαράγω τίποτα που είναι μην είναι υπέρ της κοινής λογικής, και της τσέπης μου. 

#920   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2014 - 18:44

Ο μονος λόγος που θα χάσει η Αππλ αν συνεχίσει αυτή την πολιτική, είναι γιατί πλέον στο μονο που έχει γίνει εξπέρ, είναι στο να πατεντάρει τις γωνίες.

Όσο για την Μερσεντές, μην συγκρίνεις μήλα με αυτοκίνητα. Αν και κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να πεις περί του ωραίου και λουξατου που διατηρεί την πρώτη θεση στην αγορα και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Μόνο που το συγκεκριμένο παράδειγμα απλώς δεν ευσταθεί. Αν η μερσεντές έγινε αυτό που έγινε, και διατηρεί ακόμα πρωτεία στην αγορά, (..και αυτό το συζητάμε αν θες) δεν είναι χάρη στα καλαίσθητα προϊόντα της, ούτε στηρίχτηκε στις αρχές της ελεύθερης οικονομίας καν...περισσότερο στις αρχές του εκσλαβισμού, του φόβου, και του εκβιασμού.

Κατά την διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου, το 75% των εργαζόμενων της ήταν οι Σοβιετικοί και Γάλλοι  αιχμάλωτοι πολέμου. Που  για ένα κοματι ψωμί στην κυριολεξία δούλευαν για τον πλούτο της μερσεντές. Κάθε απόπειρα απεργίας κατέληγε στα στρατόπεδα συγκεντρώσεων.

Το 1973 η φίρμα για άλλη μια φορά κατηγορείται στην Αργεντινή και Χιλή ότι με την βοήθεια του Πινοσέτ και του Βινταλ, ότι εξολόθρευσε φυσικά όλα τα συνδικάτα, κατρακυλώντας για άλλη μια φορα τα ημερομίσθια, και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων. (σου θυμίζει κάτι);;

Και για τέλος ξεμπερδεύοντας οριστικά τον ορισμό ωραίου καλαίσθητου λεπτεπίλεπτου high end προϊόντος, με τα φορτηγά του στρατού, τα λεωφορεία, τα βαγκεν, και τα χοντροκομμένα φορτηγά των 38 τόνων, συν τα όλα παραπάνω που είπαμε περί εκσλαβισμού και τακτικές δικτατόρων, κατάφερε να επιβιώσει και να θησαυρίσει. 

Και όχι με τα καλαίσθητα μοντέλα της σειράς που όλοι γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια. 

Αυτή την γραμμή παραγωγής προτιμάς και χειροκροτάς εσύ; 

Όπως κατάλαβες λοιπόν από το ίδιο σου το παράδειγμα με την μερσεντές, το πόσα πούλησε είναι που την κράτησαν στο παιχνίδι, και όχι το πως ήταν φτιαγμένα. 

Για τέλος, εγώ προσωπικά δεν αναπαράγω τίποτα που είναι μην είναι υπέρ της κοινής λογικής, και της τσέπης μου. 

Χαχαχα ... με αυτο το post σκοτωσες την κοινη λογική !! Ειναι πολυ δυσκολο να κανει κανεις μια ουσιαστικη συζητηση μαζι σου καθως καταφευγεις παντα σε τετοιου ειδους ακροβασιες οταν στριμωχνεσαι .,, Βρηκες και μου παραθεσες ολα τα ασχετα για την Mercedes απο την wikipedia και ουτε κουβεντα για αυτο που αντιπροσωπευει στον μεσο ανθρωπο η φιρμα αυτη ( και για το οποιο φυσικα την εφερα σαν παραδειγμα). Το οτι, δηλαδη,αντιπροσωπευει το high-end της αγορας (τοσο απο αποψη ποιοτητας οσο βεβαια και απο αποψη τιμής). Δεν σου αρεσε η Mercedes τζινι μου ?? Σκεψου ΒΜW και Fiat λοιπον ... Μπορουν να συνυπαρξουν ?? (προς θεου, μην μου πεις οτι η BMW εφτιαχνε της μηχανες της Werhmacht στον δευτερο παγκοσμιο) 

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 05/05/2014 - 18:49

#921   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2014 - 19:22

Μα αποφάσισε τελικά για τι θέλεις να μιλήσουμε.

Για το τι αντιπροσωπεύει η φίρμα στην κοινή λογική, η για το πως έφτασε μέχρι εκεί και κατά πόσο θα κρατήσει;

Γιατί τελικά για μάχη εταιριών και προϊόντων μιλάμε. Σαμυ και Αππλ..ετσι δεν είναι, η έχω μπερδευτεί κάπου;

Μιλάς για σοβαρότητα του άρθρου μου, και εσύ πιο πάνω μου συγκρίνεις τα προϊόντα της μερσεντές και τις αναγκαιότητας αυτών, με αυτά της Αππλ!! 

Δλδ με λίγα λόγια, κοίτα πως επιβίωσαν μια χαρα τα καλαίσθητα αυτοκίνητα της μερσεντές, κόντρα στις άλλες 'παλιατζούρες΄ οπότε πολύ άνετα μπορεί να κάνει και η Αππλ το ίδιο!

Λογική κλαρίνο. Μου θυμίζεις το παράδειγμα με το όργανο και τον μπάτσο.

΄Το κλαρίνο είναι όργανο, ο μπάτσος είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι κλαρίνο΄...!

Με τέτοιες ταρζανιές αγαπητέ δεν θα φτάσεις και πολύ μακριά στην λογική επεξήγηση των πραγμάτων. 

Η απαντήσεις σους βέβαια πάντα στο τέλος είναι πλέον χαρακτηριστικές. ...''Είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζι σου''  Εντάξει κατανοητό, δεν σε ανάγκασα.

Αλά όταν ξεκινάς μια συζήτηση, καλό είναι να φτάνεις μέχρι το τέλος αυτής.  Όσο δύσκολο και αν σου είναι! 

Και αν θες να ξέρεις, προσωπικά και πάλι με γνώμονα την τσέπη μου και της ανάγκες μου, ούτε μου αρέσει ούτε με αντιπροσωπεύει η μερσεντές. Και πολλούς ακόμα σαν και μένα. 

​Αν είχα την δυνατότητα για ένα high end  λουξατο αμάξι, σίγουρα δεν θα ήταν η μερσεντές. Πιο πολύ σε Μπεντλει η Μασερατι με έβλεπα, παρά σε μερσεντές. 

​Και συγνώμη που δεν έβαλα ακόμα λινκ από wikipedia για την μερσεντές όπως για την Σαμυ, αλλα σκέφτηκα ότι είναι αυτονόητο ότι τα γεγονότα και τις ημερομηνίες τα δανειστικά από εκεί.

Δεν είμαι και κάνας ιστορικός, ούτε δουλεύω στο μουσείο της μερσεντές για να τα ήξερα όλα αυτά. ;-) 

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 05/05/2014 - 19:23

#922   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2014 - 19:45

Μα αποφάσισε τελικά για τι θέλεις να μιλήσουμε.

Για το τι αντιπροσωπεύει η φίρμα στην κοινή λογική, η για το πως έφτασε μέχρι εκεί και κατά πόσο θα κρατήσει;

Γιατί τελικά για μάχη εταιριών και προϊόντων μιλάμε. Σαμυ και Αππλ..ετσι δεν είναι, η έχω μπερδευτεί κάπου;

Μιλάς για σοβαρότητα του άρθρου μου, και εσύ πιο πάνω μου συγκρίνεις τα προϊόντα της μερσεντές και τις αναγκαιότητας αυτών, με αυτά της Αππλ!! 

Δλδ με λίγα λόγια, κοίτα πως επιβίωσαν μια χαρα τα καλαίσθητα αυτοκίνητα της μερσεντές, κόντρα στις άλλες 'παλιατζούρες΄ οπότε πολύ άνετα μπορεί να κάνει και η Αππλ το ίδιο!

Λογική κλαρίνο. Μου θυμίζεις το παράδειγμα με το όργανο και τον μπάτσο.

΄Το κλαρίνο είναι όργανο, ο μπάτσος είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι κλαρίνο΄...!

Με τέτοιες ταρζανιές αγαπητέ δεν θα φτάσεις και πολύ μακριά στην λογική επεξήγηση των πραγμάτων. 

Η απαντήσεις σους βέβαια πάντα στο τέλος είναι πλέον χαρακτηριστικές. ...''Είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζι σου''  Εντάξει κατανοητό, δεν σε ανάγκασα.

Αλά όταν ξεκινάς μια συζήτηση, καλό είναι να φτάνεις μέχρι το τέλος αυτής.  Όσο δύσκολο και αν σου είναι! 

Και αν θες να ξέρεις, προσωπικά και πάλι με γνώμονα την τσέπη μου και της ανάγκες μου, ούτε μου αρέσει ούτε με αντιπροσωπεύει η μερσεντές. Και πολλούς ακόμα σαν και μένα. 

​Αν είχα την δυνατότητα για ένα high end  λουξατο αμάξι, σίγουρα δεν θα ήταν η μερσεντές. Πιο πολύ σε Μπεντλει η Μασερατι με έβλεπα, παρά σε μερσεντές. 

​Και συγνώμη που δεν έβαλα ακόμα λινκ από wikipedia για την μερσεντές όπως για την Σαμυ, αλλα σκέφτηκα ότι είναι αυτονόητο ότι τα γεγονότα και τις ημερομηνίες τα δανειστικά από εκεί.

Δεν είμαι και κάνας ιστορικός, ούτε δουλεύω στο μουσείο της μερσεντές για να τα ήξερα όλα αυτά. ;-) 

εχεις δικιο !!! (και ελπιζω ετσι να γλυτωσω απο περισσοτερηγ κακοποιηση) 

#923   syngi

syngi

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2014 - 21:07

One day in March 2011, cars carrying investigators from Korea’s anti-trust regulator pulled up outside a Samsung facility in Suwon, about 25 miles south of Seoul. They were there ready to raid the building, looking for evidence of possible collusion between the company and wireless operators to fix the prices of mobile phones.

Before the investigators could get inside, security guards approached and refused to let them through the door. A standoff ensued, and the investigators called the police, who finally got them inside after a 30-minute delay. Curious about what had been happening in the plant as they cooled their heels outside, the officials seized video from internal security cameras. What they saw was almost beyond belief.

Upon getting word that investigators were outside, employees at the plant began destroying documents and switching computers, replacing the ones that were being used — and might have damaging material on them — with others.

A year later, Korean newspapers reported that the government had fined Samsung for obstructing the investigation at the facility. At the time, a legal team representing Apple was in Seoul to take depositions in the Samsung case, and they read about the standoff. From what they heard, one of the Samsung employees there had even swallowed documents before the investigators were allowed in. That certainly didn’t bode well for Apple’s case; how, the Apple lawyers said half-jokingly among themselves, could they possibly compete in a legal forum with employees who were so loyal to the company that they were willing to eat incriminating evidence?

http://daringfirebal...-smartphone-war

#924   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/05/2014 - 21:16

Για να είμαστε δίκαιοι, το ίδιο άρθρο θα μπορούσε να έχει γραφτεί και με τη λέξη Apple αντί για το Samsung.

Το πρόβλημα γνωστό, τα συγκεκριμένα εργοστάσια είναι εργολάβοι, δεν ανήκουν στις εταιρείες. Για αυτό και ο έλεγχός τους δεν μπορεί να είναι τόσο άμεσος.

Ναι μεν η Apple και η Samsung (και πολλές άλλες τεχνολογικές εταιρείες) που και που κάνουν κινήσεις για να φανεί ότι νοιάζονται για τους συγκεκριμένους εργαζομένους, αλλά πιο πολύ με κινήσεις marketing μοιάζουν παρά επί της ουσίας.

#925   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2014 - 23:08

εχεις δικιο !!! (και ελπιζω ετσι να γλυτωσω απο περισσοτερηγ κακοποιηση) 

Ναι αλλά είναι η τέταρτη η η πέμπτη φορα που το λες αυτό, και ακόμα μια φορά ξεκινάς την συζήτηση μαζί μου. 

Κινδυνεύεις στο τέλος να χαρακτηριστείς ως γραφικός.

Να το προσέξεις αυτό.. ;-)

(...ξέρω, περιμένεις το θαύμα προφανώς)!

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 05/05/2014 - 23:15

#926   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/05/2014 - 23:51

Σαμυ ρουλς.... :)

Σας είπα για το καινούργιο μου Galaxy-S4 η δεν σας είπα;;;

Σε συνδυασμό και με το ρολογάκι (gear) απλώς κεντάει... B)

Εγώ πάλι πιστεύω ότι μόλις γνωρίσεις ακόμα λίγο καλύτερα το android θα δεις ότι πέρα από την Samsung παίζουν τρελές συσκευές..Και εγώ Samsung πήρα μετά από τόσα χρόνια Apple και τελικά τώρα λέω ότι με Knox και τόσα μοντέλα που βγάζει κάθε τόσο πιο εύκολα θα ξαναπάρω iPhone παρά Samsung... Τώρα είναι το LG g2 που περνάει τα πάνδεινα στα χέρια μου και σε λίγο με βλέπω και για HTC one...

#927   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2014 - 23:57

Γιατί όχι, δεν αντιλέγω.

Απλώς κατά τα γούστα μου, το S4 είναι πιο όροφο από τα περισσότερα γνωστά και μπομπατα ανδροιντ που κυκλοφορούν.

Ειδικά αυτή την στιγμή στην Γαλλία, σε προνομιακή τιμή. Για να σου το πω χοντρά, μου έρχεται το ρολογάκι τσάμπα, και μένουν και λεφτά. 

Και εννοείται αν τον Σεπτέμβρη η Αππλ βγάλει  μεγαλύτερη οθόνη, μια καλύτερη μπαταριά, και το ντιζάιν της παραμείνει σωστό, πάλι αππλ θα πάρω. 

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.. 

#928   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 31/05/2014 - 14:10

Με μόλις 15% μεριδίου αγοράς των iPhone η Apple απολαμβάνει το 65% των κερδών στα smartphone. 

Θυμάστε κάτι άρθρα το 2009 του γιατί οι Ιαπωνες δεν αγοράζουν το iPhone…. last year…. πλέον το iPhone αντιπροσωπεύει το περί 40% των Smartphone.

Τηλέφωνα και tablet πριν και μετά “την Apple”

To iPhone διαλύει την Samsung σε έρευνα ικανοποίησης πελατών της Νότιας Κορέας. Η είδηση απουσιάζει από τα ελληνικές τεχνολογικές αρένες. Το GS5  είναι μάλιστα υποδεέστερο στα μάτια των Νοτιοκορεατων και από το LG G Pro 2.  

Το περισσότερο επιτυχημένο εμπορικά Android smartphone δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 4.4 KitKat και το GS5 είναι ακόμα άφαντο.

Απειλητικά σχόλια από android users για την μη αναβάθμιση του GS3.

http://www.sammobile...axy-s-iii-mini/

Το GS5 μπορείτε ήδη να το βρείτε 200 ευρώ κάτω της αρχικής τιμής. Σε 30 ημέρες έχει 11εκ αποστολές κι όχι πωλήσεις ενώ το S4 είχε 10εκ αποστολές σε 26 ημέρες. Τέλος το S5 κυκλοφόρησε & σε πολύ περισσότερες χώρες...

Η 32μπιτη (οταν παρουσιάστηκε το 5S μας είχαν πει οτι τα επόμενα smartphone της εταιρίας θα είναι στα 64bit) πλαστικούρα έχει θέματα με τον δαχτυλικό αναγνώστη.

H καγκουρίαση περνά σε άλλο επίπεδο.

To άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?
We want Samsung to give Samsung Galaxy BEAM (GT-i8530) customers a stable, reliable and full (no testversion) Android operating system such as Jelly Bean or KitKat.We want Samsung to give Samsung Galaxy BEAM (GT-i8530) customers a stable, reliable and full (no testversion) Android operating system such as Jelly Bean or KitKat.

Η παραβίαση πατεντών είναι παλιά μου τέχνη κόσκινο για την Shamesung.

As it turns out, stealing key ideas from other companies and then using its own portfolio of patents to draw out lawsuits is a tactic that Samsung used long before Apple came into the picture.

Η μετοχή της Apple ξεπέρασε τα 600 δολάρια για πρώτη φορά από το 2012.

The top five U.S. publicly-traded companies, based on market value:
1. Apple (AAPL) – $517.65
2. Exxon Mobil (XOM) – $444.70B
3. Google (GOOG) – $356.00B
4. Microsoft (MSFT) – $325.71B
5. Berkshire Hathaway (BRKA) – $312.01B
http://finance.yahoo.com/q?s=AAPL

Νέο υψηλό 52 εβδομάδων για τη μετοχή της Apple με 43% αύξηση για το έτος

Eχω βαρεθεί να διαβάζω για νέα android malware.

H έρευνα της F-Secure για τους ιούς (Q1/2014). Καλά τα πάει το τρύπιο λειτουργικό. Το android είναι ο μοναδικός στόχος του κινητού malware.

The vast majority of the new threats found was on Android (no surprise there), which accounted for 275 out of 277 new families we saw in this period, leaving 1 new malware apiece on iOS and Symbian.

Από τα 80 ευρώ στα 1500 ευρώ τα Google Glasss. Μάλιστα…. 

Glassholes

Why I'm sending back Google Glass

1. Eye contact (or lack thereof)
2. Not a good listener
3. Battery death
4. Bulk
5. Conspicuousness
6. Tilted photos
7. Directions drawbacks
8. Oh, that earbud
9. Explorer envy
10. Too little, too soon

Don’t be evil…. Google & NSA = LOVE

Google Who?

Σημαντική νίκη της Oracle απέναντι στην Google για τα δικαιώματα αδειοδότησης της Java στο Android

H Google θα σερβίρει διαφημίσεις στους θερμοστάτες της Nest. Δεν είναι περίεργο ότι τα περισσότερα της κέρδη προέρχονται από διαφημίσεις (όπου οι περισσότερες είναι spam σκουπιδαριό) στο διαδίκτυο μέσω της αναζήτησης και invideo ads στο youtube κάτι το οποίο πλέον αρχίζει και κουράζει.  #innovation

Αλλη μια αποτυχία της beta queen. 
Google is shutting down Motorola's U.S. assembly plant even before Lenovo buys the division. Mass customization didn't work.

Διαφήμιση γυρισμένη με iPhone 5S και επεξεργασία σε iPad Air.

Και εκεί που νομίζαμε ότι η κακογουστιά είναι προνόμιο της Microsoft.

Γνωρίζαμε ότι οι Android hardcore πάσχουν από κόμπλεξ κατωτερότητας και τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση. Σε 1 εικόνα ο Γολγοθάς και η δυστυχία του να είσαι android developer.

Despite asking the Android community for help in identifying hardware that works and does not work and offering free apps to users to try out on their devices, Game Oven was immediately attacked by a series of Android fans who accused the small developer of being "anti-Android" and "biased.”

Microsoft is now irrelevant to computing, and they want you to know it

“The company sucked the life and innovation out of the industry for so long that eventually no one innovated because it was pointless, if the idea was good, Microsoft would end it,” Demerjian writes. “Ask Gateway about doing something as basic as making the initial desktop and installation process more user-friendly. Microsoft killed them for the sin of trying to make the user experience better. Everything stagnated as a result of this misuse of monopoly power.”

http://semiaccurate....ting-want-know/

On the day that Microsoft announces new Surface, former Windows leader Steve Sinofsky is tweeting from iPad.

Από την πρώτη σειρά του Microsoft Surface event.
BoFphw8IgAEAncs.png

This is what happens when you turn on the Surface Pro 3 for the first time.
BoGIZLtCIAA98GX.jpg

Το μέλλον όπως το οραματίζεται η M$.
Bor68ADCQAA5HZ6.png

Σε μια συνέντευξη η κεφαλή του Surface (o δικός μας ο Panos) μας λέει: “ The new hinge and kickstand on the device will allow users a lot more viewing angles.”  Η Microsoft κλασσικά δίνει λύσεις σε προβλήματα που δημιουργεί μιας και τα tablet δεν έχουν κανένα περιορισμό στις γωνίες θέασης ούτε ποιοτικά laptop που δεν έχουν φτηνιάρικα TN Panel. Τραγικό marketing από μια τραγική εταιρία που το μόνο που κάνει από τα Windows 1.0 είναι να αντιγράφει αποτυχημένα ιδέες άλλων. θυμίζω ότι τα tablet με Windows OS εκτιμούνται κοντά στο 5% της αγοράς εκ των οποίων μόλις το 17% περίπου είναι Surface και Surface RT δλδ από την MS ενώ τα υπόλοιπα προέρχονται από άλλους OEM…. αφού πάτωσε σαν tablet τώρα μας το επαναπροσδιορίζουν και προμοτάρουν ως laptop σε συσκευασία tablet.

It’s time to Kill Surface

4 Myths About Apple Design, From An Ex-Apple Designer

Έρχονται νέες απολύσεις 16000 υπαλλήλων στην HP

Κανείς δεν έκανε μαγκιές στον S.J.

Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 31/05/2014 - 14:16

#929   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/06/2014 - 09:44

Μπορούμε να μισήσουμε την Σαμυ για τα χοντροκομμένα της τηλεφωνα, για την αδιάλειπτη αντιγραφή της,

ποιόν αντιγράφει ακριβώς?

#930   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 01/06/2014 - 09:54

ποιόν αντιγράφει ακριβώς?

Τωρα που θα κατασκευασει phablet η apple να δεις. Αν μπει κ πενακι πανω, θα κανει δικαστηριο την samsung για αντιγραφη της apple απο το μελλον.. για τετοια αρρωστημενη κατασταση μιλαμε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες