Ναι Αντώνη μας, έχεις δίκιο
Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!
Δημοσίευση 02/06/2014 - 16:55
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Δημοσίευση 02/06/2014 - 18:39
Θα ειναι το μεγάλο βήμα, όπως ήταν απο 3G(S) στο 4.
Τα τυχόν λάθος βήματα στη μετά Jobs εποχή θα φανούν αρκετά αργότερα...
Τελευταία επεξεργασία από: Demonoire, 02/06/2014 - 18:43
Δημοσίευση 08/06/2014 - 15:44
Πραγματικά δεν έχει κανείς τους φαντασία….. Το νέο Asus Padfone.
Πλέον είναι εβδομαδιαίες οι ειδήσεις για κακόβουλα λογισμικά από το ανοιχτό λειτουργικό της Google.... το να δω όμως μια ανάλογη είδηση και στα μέρη μας είναι κάτι που δεν το περίμενα. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση νέου κακόβουλου λογισμικού « Simplelocker » που κρυπτογραφεί τα αρχεία κινητών τηλεφώνων και tablets με λειτουργικό σύστημα ANDROID.
Κρυμμένα χαρακτηριστικά του iOS 8
https://www.youtube....14H_ZNOFI#t=458
Top 10
https://www.youtube....h?v=PLJQ4GLbWpE
O S.J. μόνο υπερήφανος μπορεί να είναι (δημιούργησε μια εταιρία που καινοτομεί στο υψηλότερο επίπεδο) ενώ η Apple μόλις επαναπροσδιόρισε το μέλλον της με άπειρες νέες δυνατότητες. Ολα τα παρακάτω δεν αντιγράφονται. Τα στελέχη της Apple (πιο ώριμα και χαλαρά από ποτέ) μέσα σε 2 ώρες μας έδωσαν "a glimpse of the future" και το τι μπορεί να κάνει το κλειστό και καθολικά ελεγχόμενο λειτουργικό. Προφανώς και δεν αρκεί ο έλεγχος software και hardware... πρέπει να έχεις και την παιδεία να μην σπρώχνεις σαβούρα περιεχόμενο στους χρήστες σου. Σε ποιά άλλη πολυεθνική θα σήκωνε λογοπαίγνια του top management με το weed? Δεν ξέρω για εσάς... δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για το τι θα παρουσιάσει ανταγωνισμός γιατί προς το παρόν δεν βλέπω να υπάρχει. Απολαύστε μερικά από τα 4000 νέα APIs....το περισσότερο χειροκρότημα ακούστηκε όταν παρουσίασαν τη νέα γλώσσα προγραμματισμού (οι devs χειροκροτούσαν εξτασιασμενοι γιατι ξέρουν ότι η δουλειά τους εκτός από πιο εύκολη ανοίγονται και νέες δυνατότητες για περισσότερα γι αυτούς κέρδη)…. και για να μην ξεχνιόμαστε η μετοχή της Apple πλησιάζει τα 650 δολάρια χωρίς να έχουν ανακοινωθεί νέα προϊόντα και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ άλλη εταιρία που σε κάθε της νέα αναβάθμιση να φέρνει τόσες βελτιώσεις ειδικά για τα άτομα με ειδικές δυνατότητες.
Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 08/06/2014 - 15:46
Δημοσίευση 08/06/2014 - 16:07
Δημοσίευση 08/06/2014 - 16:37
Πόσα σου δίνουν οι τύποι στο Cupertino? Αλλιώς δεν εξηγείται το παραλήρημα που έγραψες....Ναι, έχει μεγάλο μερίδιο στα κέρδη διότι την ενδιαφέρει νε έχει κέρδος σε κάθε συσκευή πάνω από 500$ και όχι 100$ όπως μερικές άλλες εταιρίες.
Ασ'τον ρε να ζησει τον μυθο του... τωρα στο ios 8 θα γραφει κ με swype, θα ποσταρει περισσοτερα αρθρα, ποιος τον πιανει λεμεεεεε
Δημοσίευση 08/06/2014 - 19:01
τα σέβη μου... απ'τα ποιό εμπεριστατομένα posts που έχω διαβάσει στο forum!
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 08/06/2014 - 19:08
Αφαίρεση μακροσκελούς quote
Δημοσίευση 09/06/2014 - 02:20
αχαχαχαχαχαχ, κλαίω,
...... για το ''εμπεριστατωμένα posts''
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 09/06/2014 - 11:29
αχαχαχαχαχαχ, κλαίω,
...... για το ''εμπεριστατωμένα posts''
Μιχάλη και που να δεις το παραλήρημα του και στο insomnia κλαίω από τα γέλια δεν μπορώ άλλο
Δημοσίευση 09/06/2014 - 11:31
Ναι εντάξει να υπερασπίσουμε την επιλογή μας στην αγορά κάποιου κινητού αλλά να μην εθελοτυφλούμε ότι αυτή ειναι και αντικειμενικώς η καλυτερη..Έχω αλλάξει δεκάδες κινητά μέσα στη χρονιά λόγω λόξας και βαρεμάρας αλλά τώρα είμαι με ένα iPhone 5s.
Όλες οι εταιρείες παίζουν το παιχνίδι του ανταγωνισμού και ανάθεμα αν προσταζουμε τα κορμιά μας για πάρτη τους..
Δείτε,δοκιμάστε και κρατήστε τελικά οποία συσκευή σας κλείνει το μάτι και αφήστε τα οικονομικά κέρδη κάθε εταιρείας και τις μετοχέςΕκτός βεβαίως αν έχετε μερίδιο και εσείς εκει αλλάζει το πράγμα))))
Δημοσίευση 09/06/2014 - 20:49
Πραγματικά διαβάζοντας αυτο το νήμα,όπως και αντίστοιχα αναρωτιέμαι αν οι εταιρείες σας πληρώνουν να εκφράζετε με τέτοιο ζήλο τις απόψεις αας..
Ναι εντάξει να υπερασπίσουμε την επιλογή μας στην αγορά κάποιου κινητού αλλά να μην εθελοτυφλούμε ότι αυτή ειναι και αντικειμενικώς η καλυτερη..Έχω αλλάξει δεκάδες κινητά μέσα στη χρονιά λόγω λόξας και βαρεμάρας αλλά τώρα είμαι με ένα iPhone 5s.
Όλες οι εταιρείες παίζουν το παιχνίδι του ανταγωνισμού και ανάθεμα αν προσταζουμε τα κορμιά μας για πάρτη τους..
Δείτε,δοκιμάστε και κρατήστε τελικά οποία συσκευή σας κλείνει το μάτι και αφήστε τα οικονομικά κέρδη κάθε εταιρείας και τις μετοχές Εκτός βεβαίως αν έχετε μερίδιο και εσείς εκει αλλάζει το πράγμα ))))
Και εαν ο άλλος έχει μαγαζι η δουλεύει σε μαγαζι το οποίο πουλάει προιόντα APPLE ;
Δημοσίευση 09/06/2014 - 20:56
Ελα πες την αλήθεια.το dream δεν ειναι τυχαίο έτσι;;)Και εαν ο άλλος έχει μαγαζι η δουλεύει σε μαγαζι το οποίο πουλάει προιόντα APPLE ;
Δημοσίευση 09/06/2014 - 21:03
Ελα πες την αλήθεια.το dream δεν ειναι τυχαίο έτσι;; )
'Ολα είναι εικασίες
Δημοσίευση 09/06/2014 - 23:23
Ο συγκεκριμενος το κανει αφιλοκερδως.. τετοιους θελουν οι εταιριες, να τους εκπροσωπουν εκει εξω και αυτοι να μην τους ξερουν καν αυτους τους αγνωστους.. εχω ηδη στειλει τα screenshots μεταφρασμενα στο προσωπικο προφιλ του tim cook, υπαρχει μια περιπτωση να τον προσλαβει στην λατζα του Building 3 στο κουπερτινο να διασκεδαζει τα πιαταΠραγματικά διαβάζοντας αυτο το νήμα,όπως και αντίστοιχα αναρωτιέμαι αν οι εταιρείες σας πληρώνουν να εκφράζετε με τέτοιο ζήλο τις απόψεις αας..
Δείτε,δοκιμάστε και κρατήστε τελικά οποία συσκευή σας κλείνει το μάτι και αφήστε τα οικονομικά κέρδη κάθε εταιρείας και τις μετοχέςΕκτός βεβαίως αν έχετε μερίδιο και εσείς εκει αλλάζει το πράγμα))))
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 09/06/2014 - 23:23
Δημοσίευση 09/06/2014 - 23:44
Δημοσίευση 09/06/2014 - 23:57
Κρίμα τα like που του έκανα!!!Τα 'χει δεί.
http://forum.xda-dev...&postcount=3623
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες