Δεν σου είπα ότι το 5s τραβάει καλύτερες φωτό .... Αλλά πιο γρήγορα κ τις περισσότερες φορές χωρίς πολλά πολλά πυροβολεί ούτε ρύθμιση ούτε τίποτα ... Το βράδυ με μεγάλη διάφορα χωρίς φλας τραβάει το 5s καλύτερες .... Δεν τα περνώ από κανένα μιλάω αντικειμενικά .... Κ μου βάζεις ένα site που σαμψουνιζει ... Κ μην τρελαθούμε τώρα ότι το νοτε είναι αλαγκαριστο.....
Με low light χωρις φλας ρε παληκαρε με οποιαδηποτε mobile συσκευη θα βγαλεις πολυ χαμηλη ποιοτικα φωτογραφια.. ειναι το βασικο μειονεκτημα των mobile devices.. δειξε μου μια φωτογραφια σου που τραβηξες βραδυ χωρις να χρησιμοποιησεις φλας και σου αρεσε και την αποθηκευσες.. δεν υφισταται καλη φωτογραφια χωρις φλας.. το αν θα αργησω να αποθανατισω κατι που μου αρεσει 1 δευτερολεπτο μετα απο εσενα, δεν με απασχολει. Θελω να βγει καλη η φωτογραφια.. η εφαρμογη της καμερας του note 3 εχει τις 5πλασιες λειτουργιες απο αυτη του 5s, και εχω και 5mpx περισσοτερα στον φακο, φυσιολογικο δεν ειναι να αργησει σε σχεση με το 5s? Το M8 για παραδειγμα που παιζει στα 4 (ultrapixel αλλα δεν παυουν να ειναι 4) τραβαει στον μισο χρονο απο εσενα.. και τι να λεει? Η δικη σου φωτογραφια θα ειναι καλυτερη, αυτο σε νοιαζει εσενα...
Ναι φιλε, ειναι αlagαριστο, και μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλοι.. αντιθετως, τα παραπονα οσων αφορα το lag τα κανουν οι χρηστες iphone και ipad στο ios 7.. μην μου πεις οτι δεν το ξερεις.. στην kk δεν υφισταται lag, ποσο μαλλον σε συσκευες με τον sd 800 πανω..