Πώς σου φάνηκε? Πολύ καλή υλοποίηση hardware/software! Βέβαια να πω την αλήθεια θέλω να δω πως είναι από κοντά το G3 και αν μου αρέσει μάλλον θα το δώσω το Μ8......
Πολυ ομορφο , κομψο και άνετο στο χέρι.
Το μέταλλο είχε ωραία αίσθηση.
Σε επίπεδο υλοποίησης SW/HW , δεν θα μπορούσε να μην είναι καλό. Μιλάμε για SD 801 (δλδ εναν SD 800 που τρέχει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες με υψηλότερες συχνότητες) , 2GB RAM (που για το kitkat είναι υπεραρκετα , μιας και το sense δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα) , FHD οθόνη και φοβερά ηχεία boomsound (ή όπως λέγονται) .
Η κάμερα μου το χαλάει λίγο , αλλά όπως μου είπε και άνθρωπος που ασχολείται με τη φωτογραφία : " Η κάμερα στο κινητό δεν χρειάζεται να τραβάει τις τέλειες φωτογραφίες , πρέπει να πατας , να τραβάει και να εχεις ενα καλό αποτέλεσμα. Αν θες κατι επαγγελματικό δεν παίρνεις κινητό" . Οπότε αυτα τα 13-16-20mpx δεν μου λενε τίποτα , αν θελει 10 λεπτα να εστιάσει και αργεί να παρει μια φωτογραφία που θα επρεπε να παρει μεσα σε 1-2 δευτερόλεπτα max (και ναι το Μ8 είναι η μονη συσκευή android που κλειδώνει και τραβαει φώτο τόσο γρήγορα).