Το νέο iPhone (5): Τι περιμένουμε να δούμε στο αυριανό event της Apple
Δημοσίευση 12/09/2012 - 15:49
Ad
Δημοσίευση 12/09/2012 - 15:51
Ας πιούμε έναν καφέ περιμένοντας το event σε λίγες ώρες
i-cappuchino......ασ πουμε...χααχαχαχ
Δημοσίευση 12/09/2012 - 15:52
Τι δείχνει o πίνακας; 2 βασικά πράγματα κατ' εμέ:
1) Το iPhone 4S είναι συνολικά η καλύτερη συσκευή iPhone μέχρι στιγμής. Πριν βιαστείτε να πείτε ότι "αυτό είναι αυτονόητο", δώστε έμφαση στη λέξη "συνολικά". Διότι πχ, το 3G μπορεί να ήταν καλύτερο από το 2G γιατί είχε ...3G και GPS αλλά ήταν επίσης παχύτερο και με χειρότερη μπαταρία. Το 4S είναι καλύτερο σε όλους τους επιμέρους τομείς.
2) Από το 3GS και έπειτα δεν έχει προστεθεί κανένα καινούριο χαρακτηριστικό. Θέλω να πω ότι στην 1η και τη δεύτερη ανανέωση έβαλαν κάτι καινούριο, έκτοτε απλά αναβαθμίζουν τα εκάστοτε υποσυστήματα.
Με βάση τις φήμες, θα δούμε λοιπόν καλύτερη οθόνη, cpu, ίσως κάμερα, δίκτυο, μπαταρία και μειωμένο πάχος.
Στην ουσία λοιπόν (και εξαιρώντας την εξωτερική εμφάνιση και τα software features, όπως πχ το Siri, που ναι μεν είναι hardware bonded αλλά μιλάμε για συνειδητή επιλογή της εταιρείας να μην το διαθέτει στα "παλιά" μοντέλα) μιλάμε για μια ακόμα αναβάθμιση του ...3GS!
Στον αντίλογο, θα πει κάποιος: Καλά, και τι παραπάνω θα μπορούσαν να του βάλουν; Ενδεικτικά αναφέρω NFC, wireless charging, κατάργηση του home button, συμβατό micro usb βύσμα, οθόνη OLED, FM radio... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αν είχα κάποια ακόμα καλύτερη ιδέα που δεν είχα διαβάσει σε όλα τα site που παρακολουθώ μάλλον θα το έφτιαχνα μόνος μου στο KickStarter (που είναι και πολύ στη μόδα), αλλά πως να το κάνουμε, δεν είμαι η Apple :-D
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: dj_aris, 12/09/2012 - 15:57
Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:00
εαν σου εχει δηλαδη 1430mAh αλλά κατα πολύ ανώτερη διαχείρηση ενέργειας θα σε χαλαγε? sorry κιολας ρε φιλε, μη με παρεξηγησεις αλλά αν ειναι να μπεις στον κοπο να συγκρίνεις τα iPhone με τα κινητα του ανταγωνισμου με βαση τα specs, αστο καλυτερα, παρε κατι αλλο, στο λεω απο τωρα!
εχω και απο το αλλο φιλε ..δεν χρειαζοταν να σε ρωτησω...φιλικα!!!αν ειναι να δωσει την ιδια μπαταρια με 4s καλυτερα να το πεταξω η να το δωσω δωρο σε σενα και να μεινω με τον γαλαξια!!ποσο διαχειρηση νομιζεις εσυ πως μπορει να κανει ενας τεραπυρηνος με ρετινα οθονη και με 1400 mAh μπαταρια..??με τα τωρινα δεδομενα μην περιμενεις θαυμα..για αυτο και στο παραπανω ποστ παρακαλω το μηλο να μας πεταξει ενα θαυμα...!και μαλλον εσυ δεν εχεις συγκρινει αλλα κινητα εκτος απο το μηλο που εχεις γιατι μια μικρη αληθεια πρεπει να λεμε...και δεν χρειαζοταν τετοια επιθεση απο μερους σου!σκασιλα μου κιολας το μηλο αν δεν βγαλει καλη συσκευη ..ευτυχως υπαρχουν πλεον πολλες συσκευες ανταξιες του iphone και σε καποιους δεν θα λειψει καθολου!για αυτο η σημερινη μερα ειναι μερα σημαντικη για την apple...πρεπει να ξαναγραψει ιστορια αλλιως..σκουρα τα πραγματα!
Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:10

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:10
Συνεχίζοντας την προηγούμενη σκέψη μου, έφτιαξα ένα μικρό πινακάκι με την εξέλιξη του iPhone μέχρι τώρα:
Τι δείχνει o πίνακας; 2 βασικά πράγματα κατ' εμέ:
1) Το iPhone 4S είναι συνολικά η καλύτερη συσκευή iPhone μέχρι στιγμής. Πριν βιαστείτε να πείτε ότι "αυτό είναι αυτονόητο", δώστε έμφαση στη λέξη "συνολικά". Διότι πχ, το 3G μπορεί να ήταν καλύτερο από το 2G γιατί είχε ...3G και GPS αλλά ήταν επίσης παχύτερο και με χειρότερη μπαταρία. Το 4S είναι καλύτερο σε όλους τους επιμέρους τομείς.
2) Από το 3GS και έπειτα δεν έχει προστεθεί κανένα καινούριο χαρακτηριστικό. Θέλω να πω ότι στην 1η και τη δεύτερη ανανέωση έβαλαν κάτι καινούριο, έκτοτε απλά αναβαθμίζουν τα εκάστοτε υποσυστήματα.
Με βάση τις φήμες, θα δούμε λοιπόν καλύτερη οθόνη, cpu, ίσως κάμερα, δίκτυο, μπαταρία και μειωμένο πάχος.
Στην ουσία λοιπόν (και εξαιρώντας την εξωτερική εμφάνιση και τα software features, όπως πχ το Siri, που ναι μεν είναι hardware bonded αλλά μιλάμε για συνειδητή επιλογή της εταιρείας να μην το διαθέτει στα "παλιά" μοντέλα) μιλάμε για μια ακόμα αναβάθμιση του ...3GS!
Στον αντίλογο, θα πει κάποιος: Καλά, και τι παραπάνω θα μπορούσαν να του βάλουν; Ενδεικτικά αναφέρω NFC, wireless charging, κατάργηση του home button, συμβατό micro usb βύσμα, οθόνη OLED, FM radio... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αν είχα κάποια ακόμα καλύτερη ιδέα που δεν είχα διαβάσει σε όλα τα site που παρακολουθώ μάλλον θα το έφτιαχνα μόνος μου στο KickStarter (που είναι και πολύ στη μόδα), αλλά πως να το κάνουμε, δεν είμαι η Apple :-D
Eνστάσεις: home button δε μπορεί αν βγει γιατί χρειάζεται για το hardware reset.
wireless charging: ;ίσως
NFC: έβαζε δεν έβαζε στην Ελλάδα το ίδιο και το αυτό
Micro USB: γιατί να κάνουμε τα χατηράκια των windowsάδων; Η Apple έχει δικό της πρότυπο θύρας, το FW και το Thunderbolt. Eγώ θα προτιμούσα να έβαζε thunderbolt.
OLED: αδιάφορο για μένα. Η οθόνη του 4S μου αρέσει πολύ περισσότερο από του Galaxy Σ3 (χρώματα, ευκρίνεια κλπ)
Όταν αμερική ακούν pandora και spotify και audiocasts εσύ θέλεις FM radio? Θα έπρεπε να βγάλει άλλο μοντέλο για Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτο και συναφείς ΜΟΝΟ.
Εγω αμεσως μετα το τελος της παρουσιασης περιμένω το untethered jailbreak του ios6. Ζητάω πολλα;
Αν έχεις 4άρι γίνεται από τώρα.
Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:15
Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:18
Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:20
Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:26
Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:29
πουλάω το τραπέζι του ''προκρούστη'' για όποιον θέλει να μετατρέψει το iphone4-4s σε iphone5..
Χαχαχαχα..καλος!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες