Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Το νέο iPhone (5): Τι περιμένουμε να δούμε στο αυριανό event της Apple

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
312 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   italos

italos

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/09/2012 - 15:49

πουλάω το τραπέζι του ''προκρούστη'' για όποιον θέλει να μετατρέψει το iphone4-4s σε iphone5..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   KAVATZAS

KAVATZAS

iPH Member

• 307 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 12/09/2012 - 15:51

Ας πιούμε έναν καφέ περιμένοντας το event σε λίγες ώρες Αναρτημένη εικόνα

i-cappuchino......ασ πουμε...χααχαχαχ

#228   dj_aris

dj_aris

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/09/2012 - 15:52

Συνεχίζοντας την προηγούμενη σκέψη μου, έφτιαξα ένα μικρό πινακάκι με την εξέλιξη του iPhone μέχρι τώρα:

Τι δείχνει o πίνακας; 2 βασικά πράγματα κατ' εμέ:

1) Το iPhone 4S είναι συνολικά η καλύτερη συσκευή iPhone μέχρι στιγμής. Πριν βιαστείτε να πείτε ότι "αυτό είναι αυτονόητο", δώστε έμφαση στη λέξη "συνολικά". Διότι πχ, το 3G μπορεί να ήταν καλύτερο από το 2G γιατί είχε ...3G και GPS αλλά ήταν επίσης παχύτερο και με χειρότερη μπαταρία. Το 4S είναι καλύτερο σε όλους τους επιμέρους τομείς.

2) Από το 3GS και έπειτα δεν έχει προστεθεί κανένα καινούριο χαρακτηριστικό. Θέλω να πω ότι στην 1η και τη δεύτερη ανανέωση έβαλαν κάτι καινούριο, έκτοτε απλά αναβαθμίζουν τα εκάστοτε υποσυστήματα.

Με βάση τις φήμες, θα δούμε λοιπόν καλύτερη οθόνη, cpu, ίσως κάμερα, δίκτυο, μπαταρία και μειωμένο πάχος.

Στην ουσία λοιπόν (και εξαιρώντας την εξωτερική εμφάνιση και τα software features, όπως πχ το Siri, που ναι μεν είναι hardware bonded αλλά μιλάμε για συνειδητή επιλογή της εταιρείας να μην το διαθέτει στα "παλιά" μοντέλα) μιλάμε για μια ακόμα αναβάθμιση του ...3GS!

Στον αντίλογο, θα πει κάποιος: Καλά, και τι παραπάνω θα μπορούσαν να του βάλουν; Ενδεικτικά αναφέρω NFC, wireless charging, κατάργηση του home button, συμβατό micro usb βύσμα, οθόνη OLED, FM radio... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αν είχα κάποια ακόμα καλύτερη ιδέα που δεν είχα διαβάσει σε όλα τα site που παρακολουθώ μάλλον θα το έφτιαχνα μόνος μου στο KickStarter (που είναι και πολύ στη μόδα), αλλά πως να το κάνουμε, δεν είμαι η Apple :-D

Attached Files

Τελευταία επεξεργασία από: dj_aris, 12/09/2012 - 15:57.

#229   eddy888

eddy888

iPH Enthousiast

• 550 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:00

εαν σου εχει δηλαδη 1430mAh αλλά κατα πολύ ανώτερη διαχείρηση ενέργειας θα σε χαλαγε? sorry κιολας ρε φιλε, μη με παρεξηγησεις αλλά αν ειναι να μπεις στον κοπο να συγκρίνεις τα iPhone με τα κινητα του ανταγωνισμου με βαση τα specs, αστο καλυτερα, παρε κατι αλλο, στο λεω απο τωρα!

εχω και απο το αλλο φιλε ..δεν χρειαζοταν να σε ρωτησω...φιλικα!!!αν ειναι να δωσει την ιδια μπαταρια με 4s καλυτερα να το πεταξω η να το δωσω δωρο σε σενα και να μεινω με τον γαλαξια!!ποσο διαχειρηση νομιζεις εσυ πως μπορει να κανει ενας τεραπυρηνος με ρετινα οθονη και με 1400 mAh μπαταρια..??με τα τωρινα δεδομενα μην περιμενεις θαυμα..για αυτο και στο παραπανω ποστ παρακαλω το μηλο να μας πεταξει ενα θαυμα...!και μαλλον εσυ δεν εχεις συγκρινει αλλα κινητα εκτος απο το μηλο που εχεις γιατι μια μικρη αληθεια πρεπει να λεμε...και δεν χρειαζοταν τετοια επιθεση απο μερους σου!σκασιλα μου κιολας το μηλο αν δεν βγαλει καλη συσκευη ..ευτυχως υπαρχουν πλεον πολλες συσκευες ανταξιες του iphone και σε καποιους δεν θα λειψει καθολου!για αυτο η σημερινη μερα ειναι μερα σημαντικη για την apple...πρεπει να ξαναγραψει ιστορια αλλιως..σκουρα τα πραγματα!

#230   homodigital

homodigital

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:10

Εγω αμεσως μετα το τελος της παρουσιασης περιμένω το untethered jailbreak του ios6. Ζητάω πολλα; :)

#231   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:10

Συνεχίζοντας την προηγούμενη σκέψη μου, έφτιαξα ένα μικρό πινακάκι με την εξέλιξη του iPhone μέχρι τώρα:

Τι δείχνει o πίνακας; 2 βασικά πράγματα κατ' εμέ:

1) Το iPhone 4S είναι συνολικά η καλύτερη συσκευή iPhone μέχρι στιγμής. Πριν βιαστείτε να πείτε ότι "αυτό είναι αυτονόητο", δώστε έμφαση στη λέξη "συνολικά". Διότι πχ, το 3G μπορεί να ήταν καλύτερο από το 2G γιατί είχε ...3G και GPS αλλά ήταν επίσης παχύτερο και με χειρότερη μπαταρία. Το 4S είναι καλύτερο σε όλους τους επιμέρους τομείς.

2) Από το 3GS και έπειτα δεν έχει προστεθεί κανένα καινούριο χαρακτηριστικό. Θέλω να πω ότι στην 1η και τη δεύτερη ανανέωση έβαλαν κάτι καινούριο, έκτοτε απλά αναβαθμίζουν τα εκάστοτε υποσυστήματα.

Με βάση τις φήμες, θα δούμε λοιπόν καλύτερη οθόνη, cpu, ίσως κάμερα, δίκτυο, μπαταρία και μειωμένο πάχος.

Στην ουσία λοιπόν (και εξαιρώντας την εξωτερική εμφάνιση και τα software features, όπως πχ το Siri, που ναι μεν είναι hardware bonded αλλά μιλάμε για συνειδητή επιλογή της εταιρείας να μην το διαθέτει στα "παλιά" μοντέλα) μιλάμε για μια ακόμα αναβάθμιση του ...3GS!

Στον αντίλογο, θα πει κάποιος: Καλά, και τι παραπάνω θα μπορούσαν να του βάλουν; Ενδεικτικά αναφέρω NFC, wireless charging, κατάργηση του home button, συμβατό micro usb βύσμα, οθόνη OLED, FM radio... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αν είχα κάποια ακόμα καλύτερη ιδέα που δεν είχα διαβάσει σε όλα τα site που παρακολουθώ μάλλον θα το έφτιαχνα μόνος μου στο KickStarter (που είναι και πολύ στη μόδα), αλλά πως να το κάνουμε, δεν είμαι η Apple :-D

Eνστάσεις: home button δε μπορεί αν βγει γιατί χρειάζεται για το hardware reset.
wireless charging: ;ίσως
NFC: έβαζε δεν έβαζε στην Ελλάδα το ίδιο και το αυτό
Micro USB: γιατί να κάνουμε τα χατηράκια των windowsάδων; Η Apple έχει δικό της πρότυπο θύρας, το FW και το Thunderbolt. Eγώ θα προτιμούσα να έβαζε thunderbolt.

OLED: αδιάφορο για μένα. Η οθόνη του 4S μου αρέσει πολύ περισσότερο από του Galaxy Σ3 (χρώματα, ευκρίνεια κλπ)
Όταν αμερική ακούν pandora και spotify και audiocasts εσύ θέλεις FM radio? Θα έπρεπε να βγάλει άλλο μοντέλο για Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτο και συναφείς ΜΟΝΟ.

Εγω αμεσως μετα το τελος της παρουσιασης περιμένω το untethered jailbreak του ios6. Ζητάω πολλα; :)

Αν έχεις 4άρι γίνεται από τώρα.

#232   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:13

Αν έβαζε thunderbolt θύρα για charge και μεταφορά θα ήταν ότι καλύτερο έκανε χρόνια τώρα αλλα θα υπήρχε θέμα γιατι θα χρειάζονταν ανταπτορα οι μη έχοντες τέτοια θύρα που είναι πολλοί...

Untethered δε γίνεται,tethered ναι.εκτος οι έχασα επεισοδιο..

Αναρτημένη εικόνα

#233   KAVATZAS

KAVATZAS

iPH Member

• 307 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:15

παιδια εγω που εχω jb στην 5,1,1 μπορω να κανω καθαρη εγκατασταση του ιοσ6 κατευθειαν γιατι ετσι κιαλιως θελω να το πουλησω το κινητο μου τωρα για να παρω το 5......

#234   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:17

Να κανείς της 5.1.1 καθαρή για να εχει ο αγοραστής την επιλογή για jailbreak ή για iOS 6.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 12/09/2012 - 16:17.

Αναρτημένη εικόνα

#235   KAVATZAS

KAVATZAS

iPH Member

• 307 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:18

θελω να δοκιμασω λιγο την 6 μεχρι να βρεθει ο αγοραστησ γιατι ολοι ενδιαφερονται και ολοι κανονι μ ριχνουνε και βλεπω να μου μενει στο ραφι το 3gs μου

#236   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:19

Αν είναι 3gs φίλε δεν ξέρω αν αξίζει να πας στο 6.

Αναρτημένη εικόνα

#237   KAVATZAS

KAVATZAS

iPH Member

• 307 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:20

γτ;;; αφου υποστηριζει

#238   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:21

Δεν ξέρω ποσο πιο βαρύ είναι,δεν έχω ακούσει απο κανέναν καμμια πληροφορία.
Αν πας κρατά shsh αν δεν τα έχεις ήδη.

Αναρτημένη εικόνα

#239   Siteiakos

Siteiakos

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Twitter:@Giannaros_Pap
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Giannaros

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:26

Κανένα link για το keynote παίζει?

#240   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 12/09/2012 - 16:29

πουλάω το τραπέζι του ''προκρούστη'' για όποιον θέλει να μετατρέψει το iphone4-4s σε iphone5..

Χαχαχαχα..καλος!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10