iPhone 5
Δημοσίευση 23/09/2012 - 00:48
Ad
Δημοσίευση 23/09/2012 - 00:51
Ηταν δυσκολο να ενσωματωσουν όλες τις συχνοτητες σε μια συσκευη και να το κανουν ενα world phone οπως το iphone 4s? θα ηταν πολυ βολικό και για οσους ταξιδευουν συχνά..
Φαντάζομαι πως όχι. Αυτό που πιστεύω ότι τους απέτρεψε είναι τα έτοιμα chipset LTE από το ipad..Ελαχιστοποίηση κόστους παραγωγής..ftw
Δημοσίευση 23/09/2012 - 01:01
Ετσι αυτοι που θελουν πραγματικα να το αγορασουν δεν θα δυσκολευτουν καθoλου
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 23/09/2012 - 01:04
Νομίζω οως όταν έρθουν Ελλάδα θα είναι απο τις δεύτερες φουρνιες και έτσι μπορει να αποφύγουμε προβλήματα.
Ας περιμένουμε λίγο λοιπόν και όταν έρθει και έχουμε μια ολοκληρωμένη εντύπωση το παίρνουμε.
Όπως και με το iOS 6 τρεξανε να το βάλουν και έχει προβλήματα ο ένας με τους χάρτες ο άλλο γόνατίζει το τηλέφωνο!!! Υπομονη.
Και για να κάνω πλάκα
"το καλο πράμα αργεί να γίνει" Γιαυτο οι πρώτες φουρνιες δεν είναι καλές!
Ξέρει η apple
Δημοσίευση 23/09/2012 - 01:08
Διαβάζω για τα προβλήματα τις γραντζουνιες κλπ.
Νομίζω οως όταν έρθουν Ελλάδα θα είναι απο τις δεύτερες φουρνιες και έτσι μπορει να αποφύγουμε προβλήματα.
Ας περιμένουμε λίγο λοιπόν και όταν έρθει και έχουμε μια ολοκληρωμένη εντύπωση το παίρνουμε.
Όπως και με το iOS 6 τρεξανε να το βάλουν και έχει προβλήματα ο ένας με τους χάρτες ο άλλο γόνατίζει το τηλέφωνο!!! Υπομονη.
Και για να κάνω πλάκα
Ξέρει η apple
Δεν έχει να κάνει με τις "πρώτες φουρνιές" μιας και το υλικό δεν αλλάζει στο Back Cover..
Το χειρότερο βέβαια είναι οτι έρχεται με iOS 6, πέρα απο τα τα παραπάνω..
Επειγόντως Update για όσους είναι στην 6.
Δημοσίευση 23/09/2012 - 01:09
Δημοσίευση 23/09/2012 - 01:11
Ναι δεν λέω απλα τα επόμενα ίσως να μην έχουν γραντζουνιες. Τι να πω; Κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε.Δεν έχει να κάνει με τις "πρώτες φουρνιές" μιας και το υλικό δεν αλλάζει στο Back Cover..
Το χειρότερο βέβαια είναι οτι έρχεται με iOS 6, πέρα απο τα τα παραπάνω..
Επειγόντως Update για όσους είναι στην 6.
Ps update απο την 6 προς τα που; Τι εννοείς γιατι δεν το έπιασα.
Δημοσίευση 23/09/2012 - 01:12
Διαβάζω για τα προβλήματα τις γραντζουνιες κλπ.
Και για να κάνω πλάκα
Ξέρει η apple
οταν θα ρθουν Ελλαδα θα ειναι απο τις πρωτες φουρνιες ή μαλλον απο τις ιδιες φουρνιες. δεν προκειται η apple να αλλαξει τις γραμμες παραγωγης που κοστιζει κ χρονο κ χρημα για καμια γραντζουνια. εδω δεν τις αλλαξε που δεν ειχε σημα το κινητο (το αντιμετωπισε το προβλημα μονο οταν εβγαλε την cdma εκδοση του κινητου,κοντα στο δεκαμηνο μετα την κυκλοφορια του 4). εγω το 4 και το 4s το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας τους και δεν ειχα προβληματα.
Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 23/09/2012 - 01:15
Δημοσίευση 23/09/2012 - 01:13
Προσοχη λοιπον!!!
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 23/09/2012 - 01:19
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 23/09/2012 - 01:14
τοτε ομως και να ηθελε δε μπορουσε να κανει κατι, αφου το προβλημα ηταν αμεσα εξαρτωμενο απο τον ιδιο το σχεδιασμο της συσκευης.οταν θα ρθουν ελλαδα θα ειναι απο τις πρωτες φουρνιες ή μαλλον απο τις ιδιες φουρνιες. δεν προκειται η apple να αλλαξει τις γραμμες παραγωγης που κοστιζει κ χρονο κ χρημα για καμια γραντζουνια. εδω δεν τις αλλαξε που δεν ειχε σημα το κινητο (το αντιμετωπισε το προβλημα μονο οταν εβγαλε την cdma εκδοση του κινητου,κοντα στο δεκαμηνο μετα την κυκλοφορια του 4). εγω το 4 και το 4s το πηρα ην πρωτη μερα κυκλοφοριας τους και δεν ειχα προβληματα
Δημοσίευση 23/09/2012 - 01:15
Απλα εγω το 4 που είχε το θέμα με την κεραία το πήρα μετά απο 5 μήνες και δεν είχε πρόβλημα και θεώρησα πως τώρα που δεν έρχονται νωρίς τα μοντέλα θα είναι πιο νέα.οταν θα ρθουν ελλαδα θα ειναι απο τις πρωτες φουρνιες ή μαλλον απο τις ιδιες φουρνιες. δεν προκειται η apple να αλλαξει τις γραμμες παραγωγης που κοστιζει κ χρονο κ χρημα για καμια γραντζουνια. εδω δεν τις αλλαξε που δεν ειχε σημα το κινητο (το αντιμετωπισε το προβλημα μονο οταν εβγαλε την cdma εκδοση του κινητου,κοντα στο δεκαμηνο). εγω το 4 και το 4s το πηρα ην πρωτη μερα κυκλοφοριας τους και δεν ειχα προβληματα
Δεν το ήξερα αυτο. Οποτε πάω πάσο.
Τελευταία επεξεργασία από: tpal12, 23/09/2012 - 01:16
Δημοσίευση 23/09/2012 - 01:16
Tα CDMA δεν εχουν εισοδο για sim
Προσοχη λοιπον!!!
http://www.theverge....-5-gsm-unlocked
έχει και sim και είναι και ξεκλείδωτο
αν θα πιάνει 4G είναι άλλο καπέλο
Δημοσίευση 23/09/2012 - 01:17
το 5αρι εχει..
edit: γιατι εκανες επεξεργασια το ποστ σου;
Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy08, 23/09/2012 - 01:18