Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 45 ψήφοι

iPhone 5

• Please log in to reply
2772 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:12

Η αληθεια ειναι οτι δεν ενθουσιασε (περα απο λιγους)..
Ο λογος απλος. Πρωτον αποδεικνυουν οτι δεν εχουν εμπνευση πλεον αφου σχεδιαστικα ειναι σχεδον ιδιο με το 4αρι. Οι υπολοιπες αναβαθμισεις επισης δεν ενθουσιαζουν και τοσο.
Δευτερον η απογοητευση ηταν ακομα μεγαλυτερη αφου ειχαμε ολοι την ελπιδα οτι σημερα τελικα θα βλεπαμε κατι διαφορετικο απο αυτα που γνωριζαμε τον τελευταιο καιρο. Αν και τελευταια, η ελπιδα πεθανε χωρις να δουμε απολυτως τιποτα που να μην ξεραμε..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   Ananeotis

Ananeotis

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:13

Λοιπον κακα τα ψεμματα,περιμεναμε το κατι παραπανω αλλα τελικα τζιφος η δουλεια.

1) Σχεδιαστικα καμμια απολυτως αλλαγη εκτος λεπτομεριων...

2) Απο αποψη hardware τιποτα το εντυπωσιακο.

3)Καμμια καινοτομια.

4)Το πανοραμα εντυπωσιακο,μενει να το δουμε στη χρηση του.

ΟΜΩΣ τρεχει iOS. Κι αυτη ειναι η διαφορα με τα galaxy τα οποια σε προδιαγραφες ΠΡΟΦΑΝΩΣ και υπερτερουν εναντι του iphone 5.Δυστυχως ομως τρεχουν Android.

Στον υπολογιστη μου θελω windows για ελευθερια κινησεων,στο mobile device ομως προτιμω iOS για γρηγορη κι ευκολοτερη χρηση.

Θελω λοιπον να παω απο iphone 3gs σε iphone 5 κι οχι σε S3 κι αυτο λογω OS.

Σιγουρα η Apple ομως εβαλε αυτογκολ γιατι ειναι βεβαιο πως ενας χρηστης που δεν εχει δουλεψει σε iOS,συγκρινοντας στο καταστημα iphone5 και S3 θα προτιμησει το δευτερο.

Και καπως ετσι ξεκιναει η πτωση...

Παντως εγω θα παραμεινω πιστος..

#138   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:13

Tι ολόιδιο βρε παλίκαρε; Είδες το από πίσω του; Δεν έχω δει τέτοια πλάτη σε κανένα κινητό. Κόσμημα.

και στην αισθηση της αφης θα ειναι ωραιο

#139   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2,389 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:14

Ενταξει ΔΕΝ υπάρχει θέμα θα στείλουν στην Ελλάδα πριν από όλους...10 συσκευές θα πουλήσει όλες και όλες θα τις στείλουν με courier... :P χαχαχα!!!
Να γελάσουμε λιγουλάκι... :)

Βρε δεν με νοιάζει ποτε θα έρθει στην Ελλάδα .... Εμένα με νοιάζει ποτε θα έχουν οι ελληνική παροχή nano sim ...έτσι και αλλιώς απέξω θα το παρω!! 😉

#140   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1,249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:14

Εγώ παιδιά από την παρουσίαση κατάλαβα ότι η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται στην Ευρώπη, κι αυτό είναι πολύ λυπηρό

Συμφωνώ μαζί σου πατριώτη !! Πολύ σωστή παρατήρηση....!!

#141   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1,600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:15

Tι ολόιδιο βρε παλίκαρε; Είδες το από πίσω του; Δεν έχω δει τέτοια πλάτη σε κανένα κινητό. Κόσμημα.

για πρωτη φορα σε ολα τα ιφον που ειχα και σε ολα τα ipad που πηρα σε λευκο αυτο ειναι το μονο που δεν μου αρεσει! το θελω σε μαυρο ειναι σαν κοσμημα οντως!

#142   Vapor

Vapor

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Ακούω (και διαβάζω) τόσα για ραδιόφωνο που νομίζω ότι όλοι οι άσχετοι της Ελλάδας μαζεύτηκαν εδώ να δείξουντο πόσο άσχετοι είναι. Πρόκειται για συσκευή μίας εταιρίας που πουλάει μουσική και όλοι θέλουν ναβάλει ράδιο για να μην πουλάνε πια...Μή γυρίσετε πλευρό μια χαρά κοιμάστε...Νομίζετε ότι εκεί στην Appleσκέφτονται εσάς και όχι την τσέπη τους...Όσο για το Bluetooth συμφωνώ...Αλλά και εκεί ο τρόπος ''σκέψης'' της εταιρίας είναι ο ίδιος...Πάντα φιλικά.

Εσυ που εισαι σχετικος για πες μας γιατι στο ipod που ειναι μονο για μουσικη έχει ραδιοφωνο?

#143   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Λοιπον κακα τα ψεμματα,περιμεναμε το κατι παραπανω αλλα τελικα τζιφος η δουλεια.

3)Καμμια καινοτομια.

ΟΜΩΣ τρεχει iOS. Κι αυτη ειναι η διαφορα με τα galaxy τα οποια σε προδιαγραφες ΠΡΟΦΑΝΩΣ και υπερτερουν εναντι του iphone 5.Δυστυχως ομως τρεχουν Android.

Στον υπολογιστη μου θελω windows για ελευθερια κινησεων,στο mobile device ομως προτιμω iOS για γρηγορη κι ευκολοτερη χρηση.

Σιγουρα η Apple ομως εβαλε αυτογκολ γιατι ειναι βεβαιο πως ενας χρηστης που δεν εχει δουλεψει σε iOS,συγκρινοντας στο καταστημα iphone5 και S3 θα προτιμησει το δευτερο.

Συμφωνω σε ολα φιλε μου.. Εκτος απο το πανοραμα.
Περα απο τις ηδη υπαρχουσες παρα πολυ καλες εφαρμογες στο appstore για τετοιου ειδους φωτογραφιες, στην πραξη περιμενω πως κ πως να το δω αφου αν κρινω απο την ιδια λειτουργια που υπηρχε (κρυφα) στο iOS5, ειναι απλα τραγικο..

#144   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:19

Αυστρια τον Νοεμβριο ....

#145   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:mart!ni

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:19

Τωρα αυτο που το καταλαβες?!Αφου δεν εχει γκρουπ για τον Οκτωβρη!

http://www.techgear....nnounced-52491/

Μπορεί να λένε και ψέματα αλλά το είδα και το ανέφερα! :D

#146   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:20

Εγω το θέλω σε μαυροοοο αν και φαν του λευκού!!προσωπικα έχω το 4s σκεφτόμουν να πάω σε s3 αλλα δεν το έκανα!!δρν υπάρχει κάτι το οποίο να θέλω να κάνω κ να μου λείπει οπότε είμαι πλήρως καλυμμένη με αυτή την συσκευή!!!!

#147   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1,600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:22

3)Καμμια καινοτομια.

ΠΑΛΙ θα εχει ουρες ανα τον κοσμο για να παρει ο κοσμος
ΠΑΛΙ θα ειναι ποιοτικα ΕΠΙΠΕΔΑ ανωτερο κατασκευαστικα απο το samsung galaxy s3
ΠΑΛΙ τρεχουν πολοι να το θαψουνε και φανε τα μουτρα τους ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΣΥ με το iphone 4s
ΠΑΛΙ θα ανοιχθουνε παμπολα threads με το πως θα το ποκτησουνε ορισμενοι απο αγγλιες γερμανιες γαλλιες
ΠΑΛΙ θα ανοιχθουνε παμπολα threads με τις διαθεσιμοτητες της συσκευης και την τιμη της......
ΠΑΛΙ περιμεναμε να δουμε τον Θεο, και δεν αρκουμαστε σε αυτο που ειδαμε!

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ποτε δεν συνεβει με ΚΑΜΙΑ συσκευη Samsung ουτε καν για την ταφοπλακα του iphone 5, δηλαδη το galaxys3

#148   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:22

Αν το αγοράσεις ως Factory Unlocked, τότε είναι ξεκλείδωτα. Απλά θέλει προσοχή κατά την αποστολή μην περάσει κανά τελωνείο!!!!

Θα του πω να μου το στείλει σε μορφή δώρου!!!δηλαδη θα παει και θα ζητήσει να είναι factory unlocked ή όλα είναι;

#149   Ananeotis

Ananeotis

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:23

Συμφωνω σε ολα φιλε μου.. Εκτος απο το πανοραμα.
Περα απο τις ηδη υπαρχουσες παρα πολυ καλες εφαρμογες στο appstore για τετοιου ειδους φωτογραφιες, στην πραξη περιμενω πως κ πως να το δω αφου αν κρινω απο την ιδια λειτουργια που υπηρχε (κρυφα) στο iOS5, ειναι απλα τραγικο..

Γι αυτο και ειπα πως μενει να το δουμε στην πραξη..

Οσο για jailbreak..δεν νομιζω οτι θα αργησει τοσο πολυ μιας και απο hardware η φαση ειναι πανω κατω η ιδια..

#150   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:23

εχουμε πιο πολυ πλακα λες εεεε? χαχαχαχαχαχ ναι η αληθεια ειναι πως μας ζηλευοθνε για αυτο..!

παιδια η Βοντα γερμανιας εστειλε μειλ στα κατα τοπους κατστηματα της στην Γερμναικη επικρατεια λεγοντας στους υπαλληλους της να απαντανε στον κοσμο οσο αφορα την τιμη του iphone5 πω η τιμη του θα ειναι + - 10 ευρω απο τα αντιστοιχα μοντελα του προηγουμενου μοντελου οποτε iphone 5 θα εχει πανω κατω 579 ευρω! στην Βοντα γερμανιας! αρα αυτη θα ειναι και τιμη στα apple store γερμανιας! οποτε οποιος εχει γνωστο και χρηματα βεβαια θα ειναι κατα 50 ευρω πιο φθηνα εκει και κατα 20-30 μερες νωριτερα στα χερια του!

Το προηγουμενο μοντελο ειχε 629€ στη Γερμανια.Πως θα ειναι + - 10€ και ταυτόχρονα 579 (πανω κατω)?

Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 12/09/2012 - 22:25.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες