ποσο μα ποοοοοσο δικιο εχεις! να λαμβανουνμε ομως υπ οψην μας και τα τεστσ που γινονται καθως επεισης και τα διαφορα reviews απο εγκυρες πηγες.... πχ θα πρεπι να λαβουμε σπβαρα υπο οψην μας και τα τελυταια τεστσ που εγινε για τις οθονες των smartphones που βγαζει αυτη του νεου μηλοφωνου καλυτερη και απο το 4αρι και απο του γαλαξια... !!!Μην συγκρίνετε το ποσοστό ανθρώπων που αγόρασαν μια συσκευή για να δείτε πόσο καλή είναι! Γνωρίζετε πολύ καλά πως η πλειοψηφία που αγοράζει ένα smartphone, δεν γνωρίζει τις πλήρεις λειτουργίες του. Οι περισσότεροι δε, το αγοράζουν γιατί αυτό επιτάσσει η μόδα. Οπότε δεν είναι κριτήριο η ουρά που έχει ένα μαγαζί έξω τις πρώτες μέρες πωλήσεώς του. Προσωπικά, ούτε ΚΑΝ τα πόσα εκατομμύρια πωλήσεις έκανε το πρώτο μήνα το αποδεικνύουν αυτό. Και εξηγούμαι. Γνωρίζω πάρα πολλά άτομα που έχουν iPhone και πέρα από το να στέλνουν Sms, να παίρνουν τηλέφωνα και να μπαίνουν στο FB δεν γνωρίζουν τίποτε άλλο. Άντε και πως να βγάζουν φώτο. Μόνο που μετά δεν μπορούν να τις περάσουν στο PC γιατί δεν ξέρουν και γιαυτό τον λόγο τις ανεβάζουν στο FB και τέλος. Επίσης, πολλοί με 4s όταν βλέπουν πως χρησιμοποιώ το 4αρι μου όπως το έχω μορφοποιήσει και με το JB και με την πλειάδα άλλων δυνατοτήτων που έχουν, ξαφνιάζονται και ζηλεύουν εμένα που έχω 1 μοντέλο πίσω... Αυτό είναι ενδεικτικό του αριθμού που πραγματικά γνωρίζει πως να χρησιμοποιεί το iPhone και κάθε άλλο smartphone και από την άλλη που παίρνει το iPhone επειδή θα είναι "cool"!
Αυτό που πραγματικά μετράει είναι τα στατιστικά! Και οι τεχνικές συγκρίσεις που γίνονται! Αυτά αποδεικνύουν την ανωτερότητα μια συσκευής από μία άλλη.
Βέβαια από την άλλη, κάποιος θα έλεγε ότι όλα είναι παιχνίδια και ενώ τώρα προηγείται ο ένας σε μικρή περίοδο θα προηγηθεί ο άλλος.Προσωπικά, όπως το εφαρμόζω εγώ, το σωστό είναι σε κάθε περίπτωση να αγοράζω κάτι που με βολεύει και βρίσκω πραγματικά ευκολόχριστο χωρίς να είμαι φανατισμένος και απόλυτος στις επιλογές μου. Γιαυτό και οι συγκρίσεις που κάνετε κατά καιρούς με μόνη αυτή την άποψη [ότι πχ η Apple κοιτάει από ψιλά γιατί έτσι, ή η Apple έκανε πρώτη iPhone, ή η Samsung πουλάει αυτό που η Apple χρειάζεται για να υπάρχει (hardware) κλπ] δεν έχουν βάση..
iPhone 5
Δημοσίευση 25/09/2012 - 14:15
Ad
Δημοσίευση 25/09/2012 - 14:50
ποσο μα ποοοοοσο δικιο εχεις! να λαμβανουνμε ομως υπ οψην μας και τα τεστσ που γινονται καθως επεισης και τα διαφορα reviews απο εγκυρες πηγες.... πχ θα πρεπι να λαβουμε σπβαρα υπο οψην μας και τα τελυταια τεστσ που εγινε για τις οθονες των smartphones που βγαζει αυτη του νεου μηλοφωνου καλυτερη και απο το 4αρι και απο του γαλαξια... !!!
Όσον αφορά την οθόνη του iPhone γενικότερα δεν νομίζω ποτέ κανείς να είπε το αντίθετο! Πάντα η ποιότητα του ήταν ανώτερη!
Σαφέστατα τα συγκριτικά τεστ αποδεικνύουν ποια συσκευή είναι ανώτερη σε κάθε περίπτωση! Και να στο πω και προσωπικά!
Για μένα λοιπόν που έχω συγκρίνει και πιάσει στα χέρια μου και τα 2 τηλέφωνα (iphone - όχι το 5 - και galaxy), ναι κρίνω πως σε κάθε περίπτωση και σε συνδυασμό με το Software και hardware και κάθε άλλο συνδυασμό, το iPhone για μένα ήταν και όπως προκύπτει είναι ανώτερο. Αλλά για μένα! Για τον καθένα όμως η γνώμη μπορεί να διαφέρει!!
Να το πω και πιο απλά! Με βολεύει περισσότερο και γιαυτό το επιλέγω!!
Και το Galaxy όμως αδιαμφισβήτητα είναι αντάξιος ανταγωνιστής του.
(OFF TOPIC)
Γιαυτό μην κάθεστε βρε παιδιά και βρίζεστε συνέχεια και ειρωνεύεστε ο ένας τον άλλον. Συζητείστε ήρεμα μπας και βοηθήσουμε και κάποιον νέο ενδιαφερόμενο μελλοντικό αγοραστή να κρίνει αν τον εξυπηρετεί να αγοράσει το iPhone ή όχι.
Και για τους καβγατζίδες trolls που σας εκνευρίζουν θα πω αυτό που ανέφερε και ο Vasilis.
" Don't feed the trolls "
Δημοσίευση 25/09/2012 - 15:01
Δημοσίευση 25/09/2012 - 15:05
Δημοσίευση 25/09/2012 - 15:05
μεγαλη τρολια αλλα μονο για να γελασουμε λιγο
Δημοσίευση 25/09/2012 - 15:08
Δημοσίευση 25/09/2012 - 15:10
<p>Μαλλον iPhones 5 θελει &nu%3Στη τελευταία πρόταση στο κείμενο με τα αγγλικα γράφει iPhone 5S ή εμενα μ φαίνεται;;;
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 25/09/2012 - 16:23
εσύ μην προσπαθείς όλοι το έχουμε καταλάβει ότι είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεωςΕυχαριστούμε ,δάσκαλε.
Δημοσίευση 25/09/2012 - 16:25
αν παρουμε apple care για iphone 5 μας καλυπτει εδω Ελλαδα?
Δημοσίευση 25/09/2012 - 16:29
η πραγματική στατιστική έτσι βγαίνει... sorry αν δεν έχεις ιδέα ούτε και από αυτό! τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι... το να ακούω κρίσεις από ανθρώπους που λένε ότι άκουσαν να τους λένε άλλοι χωρίς να έχουν οι ίδιοι γνώμη είναι ότι γελιοδέστερο μπορείτε να επιδείξετε... ύπαρχει και η επιλογή "δεν γνωρίζω, δεν απαντώ". Εσείς έχετε γνώμη επί πάντως επιστητού και επιμένετε σε πράγματα που δεν έχετε την παραμικρή ιδέα! Για να χαλαρώσετε λίγο γιατί με πονάνε τα μαγουλά μου από το γέλιο με όλα αυτά που γράφετε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΝΑ iphone 5 πέραν από τις φωτό!Αν το iphone 4/4S ηταν 199 χρονια μπροστα, ναι μαζι σου ειμαι και συμφωνω οτι το 5 ειναι 200 χρονια μπροστα...
Απο κει κ περα με τι προσπαθεις να μας πεισεις ρε συ; Λεγοντας μας για τις ουρες του κοσμου στα μαγαζια, η το ποσοι το ειχαν στο αεροπλανο του γυρισμου;;;
Δημοσίευση 25/09/2012 - 16:34
Ευχαριστώ, δεν έχω κάτι να μάθω απο σένα όμως.εσύ μην προσπαθείς όλοι το έχουμε καταλάβει ότι είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως
Αν εισαι καλο παιδι και λες την προσευχή της Apple κάθε βράδυ θα σε ανταμείψει ο Cook.
PS. Η στατιστική βγαίνει απο ένα αεροπλάνo.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 25/09/2012 - 16:36
Δημοσίευση 25/09/2012 - 16:37
Θα ηθελα πολυ παντως να σε εβλεπα στο αεροπλανο να ρωτουσες εναν εναν τους 150 επιβατες τι κινητο εχουν, για στατιστικους λογους...η πραγματική στατιστική έτσι βγαίνει... sorry αν δεν έχεις ιδέα ούτε και από αυτό! τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι... το να ακούω κρίσεις από ανθρώπους που λένε ότι άκουσαν να τους λένε άλλοι χωρίς να έχουν οι ίδιοι γνώμη είναι ότι γελιοδέστερο μπορείτε να επιδείξετε... ύπαρχει και η επιλογή "δεν γνωρίζω, δεν απαντώ". Εσείς έχετε γνώμη επί πάντως επιστητού και επιμένετε σε πράγματα που δεν έχετε την παραμικρή ιδέα! Για να χαλαρώσετε λίγο γιατί με πονάνε τα μαγουλά μου από το γέλιο με όλα αυτά που γράφετε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΝΑ iphone 5 πέραν από τις φωτό!
Στα υπολοιπα δεν απαντω, ολοι μας αντιμετωπιζουμε καθημερινα αρκετα προβλημα και κατανοω την συμπεριφορα σου.
Δημοσίευση 25/09/2012 - 16:58
Δημοσίευση 25/09/2012 - 17:07
Δημοσίευση 25/09/2012 - 17:10
παλια ηταν το παπακι και ο γαρδελης,τωρα το iphone και ο stan.iphone 5 μεγαλη γκομενοπαγιδαπολλοι δεν εχουν καταλαβει κατι.iphone δεν ειναι μονο smartphone.Ειναι μοδα κ σε οποιον το παιρνει,του δινει την εντυπωση πως τον "ανεβαζει" κοινωνικο στρωμα, κ τον ανεβαζει κ στα ματια των αλλων ανθρωπων. Αυτο απο μονο του αυξανει τις πωλησεις πανω απο 20%.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες