iPhone 5
Ad
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:17
εχεις παει ποτε σε forum για android και να αρχισιε να τα κατηγορεις?
Ναι το έχω κάνει και πάλι καλά που εκεί το ίδιο ισχύει, υπαρχουν κολλημενοι, υπαρχουν και λογικοι, γιατί δεν είναι όλοι σαν το memosex (για όποιον θυμάται).
Θα υπάρχουν τα νορμαλ άτομα που καταλαβαίνουν ότι αυτό που τους λες ισχύει και είναι όντως πρόβλημα και κολλαει κλπ, μερικοι έχουν γνώση και σου εξηγούν κιόλας.
Θα υπάρχουν και αυτοί που λες μαύρο, σου λένε λευκό, έχουν αγορασμενες μετοχές στην εταιρία και αν πεις κατι αρνητικό, όσο "γλυκά" και να το πεις έχουν μανιασει λες και είπες κατι για την μάνα τους...τέτοιας κατηγορίας άτομα δεν έχουν πιάσει iPhone παιζει ποτέ στη ζωή τους, άσχετο με το τι λένε. Ομοιότητες? μόνο εγώ τις βλέπω μάλλον...
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:19
το ασπρο μοντελο δεν υπαρχει πουθενα..
μονο το μαυρο ειναι ολα τα λεφτα. γιατι ομως researcher πηρες 16αρι;
αν ερθει τοτε ετσι;
αν αργησει κ αλλο αστα να πανε...τουλαχιστον να ερθουν καθαρες παρτιδες να ημαστε πιο ησυχοι
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:22
Τωρα αν ειναι κακο η οχι να ερχεσαι σπιτι μου και να μου λες οτι αυτος ο πινακας δεν μου αρεσει, αυτο το βαζο εχει μαπα χρωμα τοτε, τι να πω
συνεχισε ετσι
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:25
το ασπρο μοντελο δεν υπαρχει πουθενα..
μονο το μαυρο ειναι ολα τα λεφτα. γιατι ομως researcher πηρες 16αρι;
αν ερθει τοτε ετσι;
Διότι έχω το new iPad σε 32, και δε χρειάζομαι χώρο στο iPhone. Ούτε τα 16 χρησιμοποιώ καλά καλά σε περίοδο μη ταξιδιών (όπου πέφτει φωτό φουλ). Η οθόνη του είναι πιο φωτεινή ξεκάθαρα και τώρα έχω απορία το τί γίνεται με τη μπαταρία.
Το μόνο αρνητικό μέχρι τώρα είναι πως είναι τόσο ελαφρύ και λεπτό που δίνει την εντύπωση φτηνού. Ενώ είναι στιβαρό, ΔΕΝ κάνει θορύβους, ούτε τον ήχο που έχει το 4S όταν του χτυπάς τη πλάτη, είναι...σα ψεύτικο. Τις ζελατίνες δεν τις έχω βγάλει για να εκφέρω άποψη για την πλάτη αυτού. Περιμένω ζελατίνες.
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:32
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:33
Ολες οι συσκευες και τα λειτουργικα εχουν τα αρνητικα τους και τα θετικα τους, το ξερουμε αυτο!
Τωρα αν ειναι κακο η οχι να ερχεσαι σπιτι μου και να μου λες οτι αυτος ο πινακας δεν μου αρεσει, αυτο το βαζο εχει μαπα χρωμα τοτε, τι να πω
συνεχισε ετσι
δεν ηρθα σπιτι σου...ηρθα στο μερος που συχναζεις για καφε... φιλοξενουμενοι ημαστε ολοι
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:35
Εμένα θα μου αρέσει η αίσθηση του μειωμένου βάρους πάντως. Και το αλουμίνιο είναι ωραίο σε αίσθηση. Έχω την περιέργεια να τα δω και απο κοντά. Τώρα το μαύρο μου φαίνεται πολύ καλύτερο.
Ενας απο τους πιο σημαντικους λογους παντως που το 4/4S εδινε αυτη την "premium" αισθηση ηταν και το βαρος του...
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:36
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:40
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:46
Πήρα το μαύρο (32GB). Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει είναι η οθόνη. Πολύ ζωντανά χρώματα και η γνωστή retina ανάλυση, δίνουν διαφορετική αίσθηση. Έχω και το iPad το 3ρι αλλά μπορώ να πώ ότι η οθόνη του 5 είναι ελαφρώς ανώτερη λόγω χρωμάτων.
Όπως λέει κι ο Researcher, πολύ λεπτό, πολύ ελαφρύ, ξεχνάς ότι το έχεις στην τσέπη. Από πίσω δεν είναι τόσο shiny όπως τα προηγούμενα μοντέλα, αλλά το full black του δίνει μια μυστήρια ομορφιά. Είδα και το άσπρο στο app store της περιοχής και είναι εξίσου όμορφο πάντως.
Η οθόνη παραμένει ακόμα accessible με τον αντίχειρα, ο οποίος φτάνει παντού χωρίς να κουνηθεί το κινητό στην παλάμη. Στην αρχή μου φαινόταν λίγο περίεργο στο κράτημα μάλλον λόγω βάρους και λεπτότητας αλλά μετά την 1η-2η μέρα προσαρμόστηκα.
Τα ακουστικά κάνουν μεγάλη διαφορά (πραγματικά όμως) κι αν και δεν περίμενα να είναι τίποτα διαφορετικό, μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Αλλά, η τοποθέτηση της υποδοχής στο κάτω μέρος με δυσκολεύει ελαφρώς. Δεν έχω βρεί ακόμα τρόπο να το βγάζω από την τσέπη του παντελονιού χωρίς να χρειάζομαι ταχυδακτυλουργικά κόλπα για να το γυρίσω στη σωστή θέση.
Από μπαταρία, το έχω φορτίσει 4 φορές από Παρασκευή με Usage time περίπου στις 7 ώρες (με σχετικά βαριά χρήση: παιχνίδια, 3G browsing photo editing κλπ κλπ).
Αυτά προς το παρόν! Αν έχεις 3GS και γουστάρεις upgrade τότε αξίζει. Αν έχεις 4 ή 4s δεν ξέρω θα αφήσω να το κρίνουν οι κάτοχοι 4 και 4s.
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:49
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:52
Πάντως εμένα που μου ήρθε σήμερα ούτε γρατζουνισμένο ήταν όυτε πρόβλημα παίζει να είχε με το WPA2 κλειδί του ρούτερ μου ! Με ενθουσίασε η οθόνη του και η ταχύτητά του , όπως επίσης το ότι ειναι πανάλαφρο και πάρα πολυ λεπτό !!! Impressive ...
φωτο και βιντεο.......
Δημοσίευση 25/09/2012 - 22:52
Ενας απο τους πιο σημαντικους λογους παντως που το 4/4S εδινε αυτη την "premium" αισθηση ηταν και το βαρος του...
Όντως ισχύει. Το αλουμίνιο έναντι του γυαλιού ομως πιστευω ότι θα σου αφήνει καλυτερη αίσθηση στο χέρι. Σε πολλους το γυαλι εδινε και αισθηση ανασφαλειας σε περιπτωση που πεσει, μην σπασει. Τωρα δε συμβαινει αυτο, το αντίθετο κιόλας.. Εξάλλου τα αλουμινένια πράγματα είναι γνωστό ότι φημίζονται για το μειωμένο βάρος. Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια
Δημοσίευση 25/09/2012 - 23:03
Δεν έχει bluetooth
Δεν έχει SbSetings
Δεν έχει 4.5 οθόνη
Δεν έχει τσάμπα εφαρμογές
Δεν έχει αλλάξει εμφάνιση 3 χρόνια
Δεν έχει αλλαγή Fonts
Δεν έχει Flash Player
Δεν είναι Samsung
Δεν το λένε Galaxy
Δυστυχώς είναι της Apple
Αστειευόμενος λοιπόν θέλω να πω ότι σίγουρα έχει αρνητικά για κάποιους και γιαυτό δεν θα το πάρουν ποτέ, και έχει θετικά για κάποιους και θέλουν να το έχουν γιαυτό που είναι......
Αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί θα πρέπει ο κόσμος να τσακώνεται όπως και με τις ομάδες και με τα κινητά, γίνονται και διαξιφισμοί που καταλήγουν να κλειδώνουν και να προσπαθεί ένας στο άλλον να του πει πιο είναι το καλύτερο.
Αγόρασε αυτό που θες και όλα τα άλλα είναι........ Άλλα λόγια ναγαπιόμαστε....
@CaLi@
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες