καλησπερα.νεος στο forum και υποψηφιος αγοραστης του 5.απο τεχνολογια,σκραπας.πρωτη απο μια σειρα-αφελων ισως-ερωτησεων.δεν εχει youtube?μπορουμε να κατεβασουμε την εφαρμογη?Παιδιά, μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι το αρνητικό, λυπάμαι πραγματικά. Youtube δε χρησιμοποιώ ούτε τους χάρτες, διότι έχω αγορασμένο το Navigon. Η συσκευή δεν έχει το παραμικρό και είναι ό,τι ομορφότερο έχω δει. Το ίντερνετ 5GHz όντως είναι γρηγορότερο και το download των εφαρμογών καθώς και τον in app που είχα ήταν αισθητά γρηγορότερο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως το UI δεν κολλά πουθενά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω...
iPhone 5
Δημοσίευση 26/09/2012 - 17:39
Ad
Δημοσίευση 26/09/2012 - 17:44
καλως ηρθες φιλε μου.υπαρχει σαν εφαρμογη που μπορεις να κατεβασεις δωρεαν και ειναι και αρκετα καλυτερη απο τη προηγουμενηκαλησπερα.νεος στο forum και υποψηφιος αγοραστης του 5.απο τεχνολογια,σκραπας.πρωτη απο μια σειρα-αφελων ισως-ερωτησεων.δεν εχει youtube?μπορουμε να κατεβασουμε την εφαρμογη?
Δημοσίευση 26/09/2012 - 17:46
Αστο βρε φιλαρακο, μερικοι αντι να εχουν apple, νομιζουν οτι ειναι η apple! pathetic!
έχεις καταντήσει βαρετός. 1,2,3 ΟΚ. Έλεος πια. Δηλαδή ούτε να χαρούμε δε μπορούμε επειδή κάποιοι θέλετε να νομίζετε διάφορα. Γουστάρουμε και είμαστε ΟΚ.
Δημοσίευση 26/09/2012 - 17:47
χωρις συμβολαιο ξεκλειδωτα δεν πωλουνται ακομα στην αμερικη,αργοτερα ομως θα τα δινουν και ετσι.η καρτα μπαινει μια χαρα και η εγγυηση ειναι παγκοσμια.επισης θα πρεπει να στο στειλει με usps τα δικα τους ελτα και οχι με courier.αυτακαλησπερα παιδια να κανω κ γω μια ερωτηση?μην με βρισετε κ μου πειτε να κοιταξω πισω σελιδες κοιταξα καποιες καθως 90 ειναι πολλες για να τις δω ολες!!λοιπον η ιστορια μου κ ελπιζω να μην κουρασω απο την στιγμη που καποια χρονια πριν αγορασα το iphone 3 συνεχως σκεφτομουν πως αν εβγαινε επομενο μοντελο με ενσωματωμενο video ωστε να μην χρειαζεται cydia k jailbreak καθως κ πιο γρηγορο θα ταν το τηλεφωνο που θα κραταγα μεχρι να λιωσει που λεμε ετσι ακουστηκαν οι προσευχες μου βγηκε το 4 μετα το 3gs το αγορασα κ πραγματικα ημουν ευτυχης εως οτου τελη ιουλιου ειχα παει με φιλους σε νησακι για ψησιμο με σκαφος ειχα σχεδον τα κινητα ολων μας σε σακιδιο πλατης με χτυπησε ενα κυμα κ απο οτι εμαθα κ επισημα σημερα τουλαχιστον για το δικο μου τελος καθως χρειαζεται motherboard και και και..να τονισω πως με το 3 που χα αλλα κ με το 4 τους ειχα βγαλει το λαδι κ ποτε δεν μασησαν ισως οταν τα ακουμπουσε απλο νερο να μην δουλευε το ηχειο τους για καποιες ωρες ωστοσω μαε νικησε το αλατι κ γενικα το αλμυρο νερο..πραγματα που λατρευα στο κινητακι μου οπως να σερφαρω πριν κοιμηθω κ να σερφαρω στα διαφορα φορουμ επισης απο την εφαρμογη που χε σε οσα φορουμ ειμαι γραμμενος tapatalk κοπηκαν κ πραγματικα με μια μαλακιουλα που χω samsung fit νιωθω μισος!!μες την ατυχια μου λιγο πριν μου συμβει αυτο με το κινητο ειχα ανανεωσει το συμβολαιο μου κγια εναμιση χρονο κ πηρα μια συσκευη οπου κ κανα δωρο στην μανα μου που παραπονιοταν πως δεν ειχε καλη καμερα..μετα απο ολα αυτα στο θεμα μας ο ξαδελφος μου μενει σαν φρανσισκο κ τον ρωτησα κ μπορει να μου παρει απο κει επειδη ωστοσω δεν ειναι πολυ της τεχνολογιας κ γενικα δεν του κοβει κ πολυ ποιο ακριβως μοντελο να του πω να μ αγορασει κ να μου στειλει ως gift???ευχαριστω εκ των προταιρων κ συγνωμη αν κουρασα
επισης οντως αμερικη η 16 gb που με εμδιαφερει εχει γυρω στα 500 ευρω κ επισης θα δεχεται ελληνικη νανοσιμ
Δημοσίευση 26/09/2012 - 21:44
αντε ερχεται και το LTEπαιδες...μαμει κ δερνει, 3G cosmote 22.66 download 3.56 up....με το 4S πανς απο 9 δεν ειχα δει...προφανως πρεπει να εκανε αναβαθμιση κ η κοσμο!!!
Δημοσίευση 26/09/2012 - 22:11
Τελευταία επεξεργασία από: makiavely, 26/09/2012 - 22:19
Δημοσίευση 26/09/2012 - 23:00
αντε ερχεται και το LTE
κοιτα, προτιμω να στησει καλυτερα το 3G παρα να βαλει 2 κεραιες 4g για να λεει απλα οτι εχει κ 4G, πχ στην καλλιθεα σπιτι μου δεν πιανω πανω απο 3-4kbps sto 3G...
Δημοσίευση 27/09/2012 - 00:39
Τελευταία επεξεργασία από: Donsotiriou, 27/09/2012 - 00:45
Δημοσίευση 27/09/2012 - 00:42
Βρε λετε να....?αντε ερχεται και το LTE
Δημοσίευση 27/09/2012 - 00:59
Δημοσίευση 27/09/2012 - 09:07
Δημοσίευση 27/09/2012 - 10:05
Δημοσίευση 27/09/2012 - 10:09
Την επόμενη φορά που θα τρολαρεις, γιατι μόνο αυτό κάνεις, θα δούμε ποιος είσαι τελικά.Μαλιστα, οταν κραζατε τα Galaxy 3 οτι ξεφλουδιζουν με τον καιρο ηταν κακη ποιοτητα, τωρα που κανει σημαδι στις πρωτες μερες θελει προστασια...?
Το light bleed σε 1-2 σημεια? Μηπως και αυτο φταιει οτι τα led του ειναι πολυ δυνατα ή η γωνια που το κοιτας?
Ρε παιδια, την λεξη αμεροληψια σας την εμαθαν ποτε στο σχολειο?
Δεν παει αλλο, θα το πουλησω το iphone 4s... ντρεπομαι να ειμαι αναμεσα μας!
Πλακα κανω αλλα πραγματικα ρε παιδια, μην χαιδευετε αυτια πολυεθνικων.
Γιατι δεν βγαινουν πρωτοσελιδο τα αρνητικα του iphone 5 στο iphonehellas?
Οι βελτιωσεις παντα βγαινουν μεσα απο την ιδια την κοινωνια και ποτε απο τον αντιπαλο!
Αρκει να θελει να ξυπνησει... αν και βλεπω ακομη με χαδακια ειμαστε. Κριμα!
Κράτα το Nokia που έχεις, μια χαρά τηλέφωνο είναι και άσε μας εμάς στην τρέλα μας, το κατάλαβες? στην τρέλα μας!!!
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 27/09/2012 - 10:22
Δημοσίευση 27/09/2012 - 10:49
Πως σας φαινεται, τι περιμενατε και τι συναντησατε, προβληματα, συγκριση με το προηγουμενο iphone που ειχατε η αλλο τηλεφωνο κτλ..
Ας ξεκινησει καποιος καλος ανθρωπος μια σωστη κουβεντα δηλαδη. Αντικειμενικα παντα, γιατι οταν λεμε καποιοι οτι καποιοι κανετε λες και εχετε μετοχες στην apple, δεν το κανουμε για να τρολλαρουμε ουτε να σας πειραξουμε, αλλα επειδη καποιοι οντως ετσι μιλατε πολλες φορες, σαν να ειστε μετοχοι στην εταιρια.
Researcher περιμενα περισσοτερα να πεις εσυ για το 5αρι.. Χρωστας και ενα βιντεο αν θυμαμαι καλα?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες