Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 45 ψήφοι

iPhone 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2772 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1786   detari7777

detari7777

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/09/2012 - 17:39

Παιδιά, μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι το αρνητικό, λυπάμαι πραγματικά. Youtube δε χρησιμοποιώ ούτε τους χάρτες, διότι έχω αγορασμένο το Navigon. Η συσκευή δεν έχει το παραμικρό και είναι ό,τι ομορφότερο έχω δει. Το ίντερνετ 5GHz όντως είναι γρηγορότερο και το download των εφαρμογών καθώς και τον in app που είχα ήταν αισθητά γρηγορότερο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως το UI δεν κολλά πουθενά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω...

καλησπερα.νεος στο forum και υποψηφιος αγοραστης του 5.απο τεχνολογια,σκραπας.πρωτη απο μια σειρα-αφελων ισως-ερωτησεων.δεν εχει youtube?μπορουμε να κατεβασουμε την εφαρμογη?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1787   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/09/2012 - 17:44

καλησπερα.νεος στο forum και υποψηφιος αγοραστης του 5.απο τεχνολογια,σκραπας.πρωτη απο μια σειρα-αφελων ισως-ερωτησεων.δεν εχει youtube?μπορουμε να κατεβασουμε την εφαρμογη?

καλως ηρθες φιλε μου.υπαρχει σαν εφαρμογη που μπορεις να κατεβασεις δωρεαν και ειναι και αρκετα καλυτερη απο τη προηγουμενη

#1788   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2012 - 17:46

Αστο βρε φιλαρακο, μερικοι αντι να εχουν apple, νομιζουν οτι ειναι η apple! pathetic!

έχεις καταντήσει βαρετός. 1,2,3 ΟΚ. Έλεος πια. Δηλαδή ούτε να χαρούμε δε μπορούμε επειδή κάποιοι θέλετε να νομίζετε διάφορα. Γουστάρουμε και είμαστε ΟΚ.

#1789   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 26/09/2012 - 17:47

καλησπερα παιδια να κανω κ γω μια ερωτηση?μην με βρισετε κ μου πειτε να κοιταξω πισω σελιδες κοιταξα καποιες καθως 90 ειναι πολλες για να τις δω ολες!!λοιπον η ιστορια μου κ ελπιζω να μην κουρασω απο την στιγμη που καποια χρονια πριν αγορασα το iphone 3 συνεχως σκεφτομουν πως αν εβγαινε επομενο μοντελο με ενσωματωμενο video ωστε να μην χρειαζεται cydia k jailbreak καθως κ πιο γρηγορο θα ταν το τηλεφωνο που θα κραταγα μεχρι να λιωσει που λεμε ετσι ακουστηκαν οι προσευχες μου βγηκε το 4 μετα το 3gs το αγορασα κ πραγματικα ημουν ευτυχης εως οτου τελη ιουλιου ειχα παει με φιλους σε νησακι για ψησιμο με σκαφος ειχα σχεδον τα κινητα ολων μας σε σακιδιο πλατης με χτυπησε ενα κυμα κ απο οτι εμαθα κ επισημα σημερα τουλαχιστον για το δικο μου τελος καθως χρειαζεται motherboard και και και..να τονισω πως με το 3 που χα αλλα κ με το 4 τους ειχα βγαλει το λαδι κ ποτε δεν μασησαν ισως οταν τα ακουμπουσε απλο νερο να μην δουλευε το ηχειο τους για καποιες ωρες ωστοσω μαε νικησε το αλατι κ γενικα το αλμυρο νερο..πραγματα που λατρευα στο κινητακι μου οπως να σερφαρω πριν κοιμηθω κ να σερφαρω στα διαφορα φορουμ επισης απο την εφαρμογη που χε σε οσα φορουμ ειμαι γραμμενος tapatalk κοπηκαν κ πραγματικα με μια μαλακιουλα που χω samsung fit νιωθω μισος!!μες την ατυχια μου λιγο πριν μου συμβει αυτο με το κινητο ειχα ανανεωσει το συμβολαιο μου κγια εναμιση χρονο κ πηρα μια συσκευη οπου κ κανα δωρο στην μανα μου που παραπονιοταν πως δεν ειχε καλη καμερα..μετα απο ολα αυτα στο θεμα μας ο ξαδελφος μου μενει σαν φρανσισκο κ τον ρωτησα κ μπορει να μου παρει απο κει επειδη ωστοσω δεν ειναι πολυ της τεχνολογιας κ γενικα δεν του κοβει κ πολυ ποιο ακριβως μοντελο να του πω να μ αγορασει κ να μου στειλει ως gift???ευχαριστω εκ των προταιρων κ συγνωμη αν κουρασα

επισης οντως αμερικη η 16 gb που με εμδιαφερει εχει γυρω στα 500 ευρω :huh:κ επισης θα δεχεται ελληνικη νανοσιμ :huh:

χωρις συμβολαιο ξεκλειδωτα δεν πωλουνται ακομα στην αμερικη,αργοτερα ομως θα τα δινουν και ετσι.η καρτα μπαινει μια χαρα και η εγγυηση ειναι παγκοσμια.επισης θα πρεπει να στο στειλει με usps τα δικα τους ελτα και οχι με courier.αυτα

#1790   tsaki

tsaki

iPH User

• 157 μηνύματα
  • Twitter:@tsaki19
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:tsaki191

Δημοσίευση 26/09/2012 - 21:44

παιδες...μαμει κ δερνει, 3G cosmote 22.66 download 3.56 up....με το 4S πανς απο 9 δεν ειχα δει...προφανως πρεπει να εκανε αναβαθμιση κ η κοσμο!!!

:o :o αντε ερχεται και το LTE :D

#1791   makiavely

makiavely

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/09/2012 - 22:11

Μπραβο η cosmote ταχυτητες!! Σκοπευω ν στηθω στην ουρα την παρασκευη εξω απο το apple store sto amsterdam για να παρω το ip5 κ θα ποσταρω εντυπωσεις. Με ολα αυτα π διαβαζω τξν τελευταιο καιρο πραγματικα δεν μπορω ν περιμενω. Το μονο αρνητικο για μενα αν κ θελω να τους χρησημοποιησω ο ιδιος ειναι οι apple maps.

Τελευταία επεξεργασία από: makiavely, 26/09/2012 - 22:19

#1792   gpap3301

gpap3301

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2012 - 23:00

κοιτα, προτιμω να στησει καλυτερα το 3G παρα να βαλει 2 κεραιες 4g για να λεει απλα οτι εχει κ 4G, πχ στην καλλιθεα σπιτι μου δεν πιανω πανω απο 3-4kbps sto 3G...

#1793   Donsotiriou

Donsotiriou

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 27/09/2012 - 00:39

Αυτες οι ταχυτητες στο πανεπιστημιο ειναι με το 5

Τελευταία επεξεργασία από: Donsotiriou, 27/09/2012 - 00:45

#1794   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 27/09/2012 - 00:42

Βρε λετε να....?

#1795   paofc013bs

paofc013bs

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2012 - 00:59

παιδια ξερουμε ποτε θα βγει ελλαδα;

#1796   glk

glk

iPH Member

• 236 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:glk85

Δημοσίευση 27/09/2012 - 09:07

Μετά την αναβάθμιση του Geekbench για το ios6, το iphone5 φαίνεται οτι είναι τελικά πιο γρήγορο απο τα 1 GHz! Tα καινουρια αποτελέσματα έδειξαν τελικα οτι ο διπύρηνος Α6 τρέχει στα 1,3 GHz! πηγή απο http://www.cultofmac...paign=spread-us

Αναρτημένη εικόνα

#1797   lamosas

lamosas

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2012 - 10:05

Τουμπανο

#1798   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2012 - 10:09

Μαλιστα, οταν κραζατε τα Galaxy 3 οτι ξεφλουδιζουν με τον καιρο ηταν κακη ποιοτητα, τωρα που κανει σημαδι στις πρωτες μερες θελει προστασια...?
Το light bleed σε 1-2 σημεια? Μηπως και αυτο φταιει οτι τα led του ειναι πολυ δυνατα ή η γωνια που το κοιτας?

Ρε παιδια, την λεξη αμεροληψια σας την εμαθαν ποτε στο σχολειο?
Δεν παει αλλο, θα το πουλησω το iphone 4s... ντρεπομαι να ειμαι αναμεσα μας!
Πλακα κανω αλλα πραγματικα ρε παιδια, μην χαιδευετε αυτια πολυεθνικων.
Γιατι δεν βγαινουν πρωτοσελιδο τα αρνητικα του iphone 5 στο iphonehellas?
Οι βελτιωσεις παντα βγαινουν μεσα απο την ιδια την κοινωνια και ποτε απο τον αντιπαλο!
Αρκει να θελει να ξυπνησει... αν και βλεπω ακομη με χαδακια ειμαστε. Κριμα!

Την επόμενη φορά που θα τρολαρεις, γιατι μόνο αυτό κάνεις, θα δούμε ποιος είσαι τελικά.
Κράτα το Nokia που έχεις, μια χαρά τηλέφωνο είναι και άσε μας εμάς στην τρέλα μας, το κατάλαβες? στην τρέλα μας!!!

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#1799   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2012 - 10:22

Στα @@ σας. Είτε μύγα κοιτάζω είτε τα ποστς του το ίδιο κ το αυτό. Ολα τα iphone που ήρθαν ατα μέλη είναι κομπλέ.

#1800   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 27/09/2012 - 10:49

Ωραια, dont feed the trolls κτλ (αν και τσιμπατε) αλλα ακουω που εχουν παρει τοσα ατομα το 5αρι εδω μεσα και αν κοιταξω τις προηγουμενες σελιδες τα περισσοτερα ειναι ψιλοακυρα (βαζω και τα δικα μου μεσα πρωτα) και κανενας δεν εχει γραψει τις εντυπωσεις του περα απο 1-2 ατομα (και πολλα λεω?)
Πως σας φαινεται, τι περιμενατε και τι συναντησατε, προβληματα, συγκριση με το προηγουμενο iphone που ειχατε η αλλο τηλεφωνο κτλ..
Ας ξεκινησει καποιος καλος ανθρωπος μια σωστη κουβεντα δηλαδη. Αντικειμενικα παντα, γιατι οταν λεμε καποιοι οτι καποιοι κανετε λες και εχετε μετοχες στην apple, δεν το κανουμε για να τρολλαρουμε ουτε να σας πειραξουμε, αλλα επειδη καποιοι οντως ετσι μιλατε πολλες φορες, σαν να ειστε μετοχοι στην εταιρια.
Researcher περιμενα περισσοτερα να πεις εσυ για το 5αρι.. Χρωστας και ενα βιντεο αν θυμαμαι καλα? :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες