Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 45 ψήφοι

iPhone 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2772 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   akiszaki

akiszaki

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:56

Το μαύρο πάντως για μένα ξεχωρίζει ειδικά στο πλάι που είμαι μαύρο κ όχι ασημι όπως στο 4&4ς

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:57

Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ για να κάνεις την μετατροπή.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

#183   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:58

Γνωριζει κανεις αμα ο A6 ειναι ο τετραπυρηνος Α9 ή ο διπυρηνος Α15;; Ειδατε πουθενα τπτ;

Α6 θα φοραει και θα ειναι διπυρηνος...τωρα τα Α9 και τα Α15 που λες δεν ξερω τι ειναι :/

#184   mikrovioslive

mikrovioslive

iPH Addict

• 757 μηνύματα
  • Twitter:@mikrovioslive
  • GameCenter:mikrovioslive

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:59

ουτε εμενα με ενθουσιασε..!! Εχω ομως το 4 και ισως το παρω,αλλα αργοτερα.!!
Εγω παντως δεν παω εκτος iphone γιατι ολα τα αλλα οσο καλα και να δειχνουν.. Αν εχεις παρει iphone δεν σε αγγιζουν.!! Παντως περιμενω πως και πως το iOS 6 πιστευω θα ανανεωση τη σησκευη μας :)

#185   darko

darko

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Darko_9

Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:59

οτι και να λετε εγω αλλο με το 3GS δεν μενω, τρια χρονια καλα ηταν...ηρθε η ωρα της μεγαλης αναβαθμισης !!!

Τελευταία επεξεργασία από: darko, 12/09/2012 - 23:03

#186   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:00

Επίσης, έχω να παρατηρήσω το εξής: Είναι δυνατόν να είσαι ο CEO της Apple και όταν έρθει η ώρα να λανσάρεις το πλέον κερδοφόρο και εμπορικό σου προιόν,

ανεβάζεις επί σκηνής άλλα στελέχη να μιλήσουν γι αυτό?

Μου άφησε άσχημη εντύπωση και αυτό, είναι αλήθεια. Όταν ο συγχωρεμένος ανέβαινε στο βήμα, τα μάτια του γυάλιζαν και κάπου κάπου νόμιζες οτι μιλούσε για

κάποιο παιδί του αντί για τη συσκευή που παρουσίαζε.

Αυτή η σπίθα του τελικά δεν μεταδίδεται, ήταν χάρισμα που το πήρε μαζί του.

#187   nik198x

nik198x

iPH Enthousiast

• 461 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:00

Ας σχολιάσω και εγώ την παρουσίαση. Δεν ενθουσιάστηκα. Σκεφτόμουν να αλλάξω τηλέφωνο για κάτι πιο γρήγορο και μεγαλύτερης χωρητικότητας. Το iPhone 5 είναι αισθητικά και κατασκευαστικά μπροστά από οτιδήποτε υπάρχει. Τεχνολογικά υπάρχουν και καλύτερα τηλέφωνα. Από πλευράς εμπειρίας χρήσης θα συνεχίσει μια κορυφαία παράδοση αλλά αυτό είναι τελείως θέμα γούστου. Πάντως δεν θα πληρώσω τόσα λεφτά για ένα κινητό που είναι για τρίτο χρόνο το ίδιο. Στον ανταγωνισμό δε θα πάω γιατί το μεν Lumia μου αρέσει αλλά όχι τα Windows Phone, το Android ποτέ δε μου άρεσε και τα Samsung επίσης, άσε που δεν έχουν μεταπωλητική αξία και αυτό εν μέσω κρίσης είναι σημαντικό.
Έχω την αίσθηση ότι ο Steve Jobs δε θα παρουσίαζε ποτέ αυτό το τηλέφωνο πάντως, ακόμα θυμάμαι πόσο γ@μ@τα και καινοτόμα ήταν τα προϊόντα του και κλαίω. Άσε που η μυστικότητα της εταιρίας έχει πάει περίπατο με τα iPad 3/iPhone 5 που τα ξέραμε όλα από πριν.
Πάω λοιπόν για σπάσιμο του ρεκόρ με τρίτη χρόνια iPhone 4!

#188   soltani

soltani

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:02

Ξερουμε αν θα εχει bluetooth?

#189   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1.249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:02

1) Το event , απογοητευτικό διοτι ΜΗΝΕΣ πριν ξέραμε και την παραμικρή λεπτομέρεια της παρουσίασης...από τα ακουστικά μέχρι τον νέο φορτιστή κτλ !! Δεν υπήρξε η έκπληξη !! Πως έγινε μια τόσο μεγάλη και μαζική διαρροή πληροφοριών...απορίας άξιο για τόσο μυστικοπαθή εταιρία....και χωρίς να χαθεί σε μπαρ κάποια συσκευη πρωτότυπο !!
2) Ο σχεδιασμός ήταν σίγουρο ότι δεν αλλάξει....άπλα θα βελτιωθεί , άλλωστε και ο Ivy είχε αναφέρει παλιότερα ότι αν μια συσκευη είναι επιτυχημένη εμείς δεν θέλουμε να την αλλάξουμε άλλα να την ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ώστε να την κάνουμε καλύτερη από την προηγούμενη...αυτί είναι η φιλοσοφία τους....περνούν κάτι νέο και το εξελλιζουν μέχρι εκεί που δεν πάει....και ναι για χρονιά !! Σίγουρα το 5S , θα είναι παρόμοιο !!
3) Δεν είναι άσχημο , δεν είναι και κάτι μοναδικό...είναι το ίδιο άλλα σίγουρα κάπως ποιο βελτιωμένο !! Εμένα εντάξει μου άρεσε , αν και η συνταγή είναι η ίδια !! Προσωπικά δεν παθιάζομαι , άλλα δεν το κακίζω...ούτε κρύο ούτε ζεστή !! Τώρα το ότι έγιναν όλα μέσα γρηγορότερα είναι μοιραίο....το ερώτημα μου είναι το LTE είναι παγκόσμιο...η θα γελάμε πάλι όπως με το iPad ?? Η μνήμη που ρωτούσαν ποιο πριν μάλλον είναι 1 Γιγα !!

#190   syngi

syngi

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:03

Α6 θα φοραει και θα ειναι διπυρηνος...τωρα τα Α9 και τα Α15 που λες δεν ξερω τι ειναι :/

Αμα ειναι ετσι οπως λες τοτε μιλαμε για τον καλυτερο επεξεργαστη σε κινητο. α15 ειναι η αρχιτεκτονικη των πυρηνων, αμα θυμασαι ελεγαν οτι θα τον πρωτοπαρουσιασει η σαμσουγκ στο galaxy s3 και εφαγαν την ηττα και αυτοι

#191   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:03

Θα εχει, απλα για αλλους λογους και οχι για αποστολη δεδομενων.

#192   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:04

Μας σκεφτεται η apple...Δεκεμβρη και η εσθονια πρωτη χαχαχαχα α ρε τι ειμαστε εμεις

τα νεα ipod αισχος

Αυτό είναι να μας προβληματίζει γενικώς.Εμένα πάρα πολύ πάντως.Δυστυχώς αυτή την αντιμετώπιση έχουμε από το εξωτερικό σε πολλά θέματα(έχουμε βάλει και εμείς το χεράκι μας σε αυτό ).Ούτε καν την Εσθονια...!!!

#193   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Μόνο για σύνδεση περιφερειακών.

Για file transfer τσούκ.

#194   jiliad

jiliad

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Καλησπερα

Προσωπικα περιμενα οτι θα ειναι ετσι το νεο iphone και παντα προσωπικα δε με χαλαγε καθολου. Το μονο που ηθελα να δω ηταν η ποιοτητα( γιατι στα leaks φαινοταν πολυ πλαστικο ) και τελικα εμεινα ευχαριστημενος. Βεβαια οταν θα το πιασουμε και στα χερια μας τοτε θα εχουμε και μια καλυτερη αποψη.
Η apple τοσα χρονια περνει ενα σχεδιο που θεωρει πετυχιμενο και το βελτιωνει. Σε ολα τα προιντα της. Και αυτο εκανε και στο iphone.
Οσο για τα τεχνικα χαρακτηριστικα δε νομιζω οτι εχει να ζηλεψει κατι απο τον ανταγωνισμο.

#195   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:05

Επίσης, έχω να παρατηρήσω το εξής: Είναι δυνατόν να είσαι ο CEO της Apple και όταν έρθει η ώρα να λανσάρεις το πλέον κερδοφόρο και εμπορικό σου προιόν,

ανεβάζεις επί σκηνής άλλα στελέχη να μιλήσουν γι αυτό?

Μου άφησε άσχημη εντύπωση και αυτό, είναι αλήθεια. Όταν ο συγχωρεμένος ανέβαινε στο βήμα, τα μάτια του γυάλιζαν και κάπου κάπου νόμιζες οτι μιλούσε για

κάποιο παιδί του αντί για τη συσκευή που παρουσίαζε.

Αυτή η σπίθα του τελικά δεν μεταδίδεται, ήταν χάρισμα που το πήρε μαζί του.

Είναι σα να βάλεις τον Χαριστέα να παίξει στην Μπαρτσελόνα..Θα παίξει; Θα κάνει πάσα στο μέσι(με το κεφάλι) κι αυτός θα αράξει...

Δεν κάνει ο Cook για παρουσιάσεις,δεν έχουν όλοι αυτό το χάρισμα.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1