iPhone 5
Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:56
Ad
Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:58
Α6 θα φοραει και θα ειναι διπυρηνος...τωρα τα Α9 και τα Α15 που λες δεν ξερω τι ειναι :/Γνωριζει κανεις αμα ο A6 ειναι ο τετραπυρηνος Α9 ή ο διπυρηνος Α15;; Ειδατε πουθενα τπτ;
Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:59
Εγω παντως δεν παω εκτος iphone γιατι ολα τα αλλα οσο καλα και να δειχνουν.. Αν εχεις παρει iphone δεν σε αγγιζουν.!! Παντως περιμενω πως και πως το iOS 6 πιστευω θα ανανεωση τη σησκευη μας
Δημοσίευση 12/09/2012 - 22:59
Τελευταία επεξεργασία από: darko, 12/09/2012 - 23:03
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:00
ανεβάζεις επί σκηνής άλλα στελέχη να μιλήσουν γι αυτό?
Μου άφησε άσχημη εντύπωση και αυτό, είναι αλήθεια. Όταν ο συγχωρεμένος ανέβαινε στο βήμα, τα μάτια του γυάλιζαν και κάπου κάπου νόμιζες οτι μιλούσε για
κάποιο παιδί του αντί για τη συσκευή που παρουσίαζε.
Αυτή η σπίθα του τελικά δεν μεταδίδεται, ήταν χάρισμα που το πήρε μαζί του.
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:00
Έχω την αίσθηση ότι ο Steve Jobs δε θα παρουσίαζε ποτέ αυτό το τηλέφωνο πάντως, ακόμα θυμάμαι πόσο γ@μ@τα και καινοτόμα ήταν τα προϊόντα του και κλαίω. Άσε που η μυστικότητα της εταιρίας έχει πάει περίπατο με τα iPad 3/iPhone 5 που τα ξέραμε όλα από πριν.
Πάω λοιπόν για σπάσιμο του ρεκόρ με τρίτη χρόνια iPhone 4!
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:02
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:02
2) Ο σχεδιασμός ήταν σίγουρο ότι δεν αλλάξει....άπλα θα βελτιωθεί , άλλωστε και ο Ivy είχε αναφέρει παλιότερα ότι αν μια συσκευη είναι επιτυχημένη εμείς δεν θέλουμε να την αλλάξουμε άλλα να την ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ώστε να την κάνουμε καλύτερη από την προηγούμενη...αυτί είναι η φιλοσοφία τους....περνούν κάτι νέο και το εξελλιζουν μέχρι εκεί που δεν πάει....και ναι για χρονιά !! Σίγουρα το 5S , θα είναι παρόμοιο !!
3) Δεν είναι άσχημο , δεν είναι και κάτι μοναδικό...είναι το ίδιο άλλα σίγουρα κάπως ποιο βελτιωμένο !! Εμένα εντάξει μου άρεσε , αν και η συνταγή είναι η ίδια !! Προσωπικά δεν παθιάζομαι , άλλα δεν το κακίζω...ούτε κρύο ούτε ζεστή !! Τώρα το ότι έγιναν όλα μέσα γρηγορότερα είναι μοιραίο....το ερώτημα μου είναι το LTE είναι παγκόσμιο...η θα γελάμε πάλι όπως με το iPad ?? Η μνήμη που ρωτούσαν ποιο πριν μάλλον είναι 1 Γιγα !!
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:03
Α6 θα φοραει και θα ειναι διπυρηνος...τωρα τα Α9 και τα Α15 που λες δεν ξερω τι ειναι :/
Αμα ειναι ετσι οπως λες τοτε μιλαμε για τον καλυτερο επεξεργαστη σε κινητο. α15 ειναι η αρχιτεκτονικη των πυρηνων, αμα θυμασαι ελεγαν οτι θα τον πρωτοπαρουσιασει η σαμσουγκ στο galaxy s3 και εφαγαν την ηττα και αυτοι
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:03
Θα εχει, απλα για αλλους λογους και οχι για αποστολη δεδομενων.Ξερουμε αν θα εχει bluetooth?
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:04
Μας σκεφτεται η apple...Δεκεμβρη και η εσθονια πρωτη χαχαχαχα α ρε τι ειμαστε εμεις
τα νεα ipod αισχος
Αυτό είναι να μας προβληματίζει γενικώς.Εμένα πάρα πολύ πάντως.Δυστυχώς αυτή την αντιμετώπιση έχουμε από το εξωτερικό σε πολλά θέματα(έχουμε βάλει και εμείς το χεράκι μας σε αυτό ).Ούτε καν την Εσθονια...!!!
Μόνο για σύνδεση περιφερειακών.Ξερουμε αν θα εχει bluetooth?
Για file transfer τσούκ.
Προσωπικα περιμενα οτι θα ειναι ετσι το νεο iphone και παντα προσωπικα δε με χαλαγε καθολου. Το μονο που ηθελα να δω ηταν η ποιοτητα( γιατι στα leaks φαινοταν πολυ πλαστικο ) και τελικα εμεινα ευχαριστημενος. Βεβαια οταν θα το πιασουμε και στα χερια μας τοτε θα εχουμε και μια καλυτερη αποψη.
Η apple τοσα χρονια περνει ενα σχεδιο που θεωρει πετυχιμενο και το βελτιωνει. Σε ολα τα προιντα της. Και αυτο εκανε και στο iphone.
Οσο για τα τεχνικα χαρακτηριστικα δε νομιζω οτι εχει να ζηλεψει κατι απο τον ανταγωνισμο.
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:05
Επίσης, έχω να παρατηρήσω το εξής: Είναι δυνατόν να είσαι ο CEO της Apple και όταν έρθει η ώρα να λανσάρεις το πλέον κερδοφόρο και εμπορικό σου προιόν,
ανεβάζεις επί σκηνής άλλα στελέχη να μιλήσουν γι αυτό?
Μου άφησε άσχημη εντύπωση και αυτό, είναι αλήθεια. Όταν ο συγχωρεμένος ανέβαινε στο βήμα, τα μάτια του γυάλιζαν και κάπου κάπου νόμιζες οτι μιλούσε για
κάποιο παιδί του αντί για τη συσκευή που παρουσίαζε.
Αυτή η σπίθα του τελικά δεν μεταδίδεται, ήταν χάρισμα που το πήρε μαζί του.
Είναι σα να βάλεις τον Χαριστέα να παίξει στην Μπαρτσελόνα..Θα παίξει; Θα κάνει πάσα στο μέσι(με το κεφάλι) κι αυτός θα αράξει...
Δεν κάνει ο Cook για παρουσιάσεις,δεν έχουν όλοι αυτό το χάρισμα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες