καλοριζικο φιλε.....μολις το παρελαβα...! ποιοτικα καταπληκτικο...! πολυ γρηγορο! το μαυρο τελειο! αψεγαδιαστο! app store πολυ αργο σε wifi εδω ευοσμο το 3g απλως τριςαθλιο και συγκρισεις με το galaxy s3 διπλα διπλα στο σςρφινγκ ειναι μια ιδεα πιο αργο.... κινηταρα ομως ρε γαμωτο τ ε λ ε ι ο
iPhone 5
Δημοσίευση 09/10/2012 - 17:09
Ad
Δημοσίευση 09/10/2012 - 17:16
Δημοσίευση 09/10/2012 - 17:51
Δημοσίευση 09/10/2012 - 18:24
Δημοσίευση 09/10/2012 - 18:46
φίλε η Apple τα έχει σχεδιάσει όλα !!! δεν είναι κάτι φθηνό για να ξεφλουδίσει και να χάλαση είναι κάτι εντυπωσιακό και κάτι πολλή προσεγμενο!!Ενω ολα τα μεχρι τωρα τα επαιρνα μαυρα το 5 δε θα το παρω καθολου (το ασπρο το θεωρω απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου) γιατι οσα εχω δει εχουν σοβαρο θεμα με το μαυρο. Το πλαισιο χωρις πτωση ή χτυπημα ξεφλουδιζει, κατι που θεωρω απαραδεκτο. Η βαφη στα αλουμινια ειναι παντα προβληματικη. Εκει που κουμπωνει το lighting adapter και τα ακουστικα φευγει το χρωμα για πλακα. Απογοητευτικο το αποτελεσμα....
Δημοσίευση 09/10/2012 - 18:50
Δημοσίευση 09/10/2012 - 18:58
φίλε η Apple τα έχει σχεδιάσει όλα !!! δεν είναι κάτι φθηνό για να ξεφλουδίσει και να χάλαση είναι κάτι εντυπωσιακό και κάτι πολλή προσεγμενο!!
Φιλε μου το εχεις? Επειδη τυγχαινει να μενω αγγλια και επειδη επισης τυγχαινει να το εχουν παρει παρα πολλοι εδω θα σας πω οτι οσοι το πηραν σε μαυρο απλα τραβανε τα βυζια τους. Ειναι το πιο ομορφο αλλα οταν θα αρχισει το πλαισιο να αποκτα ασημενια σημαδια εκει πεφτει πολυ κλαμα...
Στα χερια ποοοοοολυ στιβαρο κινητο παρολο που ειναι απο αποψη βαρους σαν dummy ειναι αποθανω και ΔΕΝ γρατζουναει ευκολα οσο νομιζουμε, το δοκιμασα...! Χαχαχαχαχα! Κατα τα αλλα παιδες το κινητο μαμαει και το μαυρο του παρολο που τοσα χρονια επαιρνα μονο ασπρα ειναι θεικοοοοοοο! Το μονο που θελω ειναι ΑΛΛΟΙ χαρτες και πιο μεγαλη οθονη.... Κραταω το γαλαξια σ3 στο αλλο μου χερι και ναι ζηλευω κομματακι το μεγεθος της οθονης...! Αυτααααααααα..... Τελειο ξαναλεν το 5αρι τελειοοοοοοο
Φιλτατε εσυ απο οτι καταλαβα το πηρες σημερα. Μεγεια σου και καλοριζικο αλλα επειδη το εχεις μονο λιγες ωρες δεν νομιζω οτι μπορεις να εχεις αποψη ακομα για το θεμα των γρατζουνιων και ποσο ευκολα τις αποκτα. Μετα απο κανενα μηνα θα χαρω πολυ να ακουσω τη γνωμη σου.
Δημοσίευση 09/10/2012 - 19:01
Στα χερια ποοοοοολυ στιβαρο κινητο παρολο που ειναι απο αποψη βαρους σαν dummy ειναι αποθανω και ΔΕΝ γρατζουναει ευκολα οσο νομιζουμε, το δοκιμασα...! Χαχαχαχαχα! Κατα τα αλλα παιδες το κινητο μαμαει και το μαυρο του παρολο που τοσα χρονια επαιρνα μονο ασπρα ειναι θεικοοοοοοο! Το μονο που θελω ειναι ΑΛΛΟΙ χαρτες και πιο μεγαλη οθονη.... Κραταω το γαλαξια σ3 στο αλλο μου χερι και ναι ζηλευω κομματακι το μεγεθος της οθονης...! Αυτααααααααα..... Τελειο ξαναλεν το 5αρι τελειοοοοοοο
Ελα ρε τρελε καλοριζικοοοοοο!!!!!!! Για πες τι λεει το μαυρο; Χτυπηματα γδαρσιματα;
Δημοσίευση 09/10/2012 - 19:11
Φιλε μου το εχεις? Επειδη τυγχαινει να μενω αγγλια και επειδη επισης τυγχαινει να το εχουν παρει παρα πολλοι εδω θα σας πω οτι οσοι το πηραν σε μαυρο απλα τραβανε τα βυζια τους. Ειναι το πιο ομορφο αλλα οταν θα αρχισει το πλαισιο να αποκτα ασημενια σημαδια εκει πεφτει πολυ κλαμα...
Φιλτατε εσυ απο οτι καταλαβα το πηρες σημερα. Μεγεια σου και καλοριζικο αλλα επειδη το εχεις μονο λιγες ωρες δεν νομιζω οτι μπορεις να εχεις αποψη ακομα για το θεμα των γρατζουνιων και ποσο ευκολα τις αποκτα. Μετα απο κανενα μηνα θα χαρω πολυ να ακουσω τη γνωμη σου.
Όχι δεν το έχω το περιμένω όμως !! σε μαύρο !! σε πληροφορώ πως έχω στα χέρια μου ήδη screen protector και case δες και στην photo περιμένω ένα screen protector της SGP από τα καλύτερα άκουσα ότι είναι !! στο θέμα μας. Και στο 4S κάνει γρατζουνιές αν δεν το προσεχείς !! προφανώς δεν είναι τόσο ευαίσθητο αλλά αν σου πέσει από μεγάλο υψόμετρο τότε ναι !! Προσωπικά εγώ όταν κρατούσα το 4S φοβόμουν τόσο πολλή που λέω αν με πέσει την εβαψα και δεν μου εχει πεσει ποτε κατω !!
Τελευταία επεξεργασία από: holsss, 09/10/2012 - 19:14.
Δημοσίευση 09/10/2012 - 19:14
Όχι δεν το έχω το περιμένω όμως !! σε μαύρο !! σε πληροφορώ πως έχω στα χέρια μου ήδη screen protector και case δες και στην photo περιμένω ένα screen protector της SGP από τα καλύτερα άκουσα ότι είναι !! στο θέμα μας. Και στο 4S κάνει γρατζουνιές αν δεν το προσεχείς !! προφανώς δεν είναι τόσο ευαίσθητο αλλά αν σου πέσει από μεγάλο υψόμετρο τότε ναι !! Προσωπικά εγώ όταν κρατούσα το 4S φοβόμουν τόσο πολλή που λέω αν με πέσει την εβαψα και δεν μου εχει πεσει ποτε κατω !!
Με το καλο να το παρεις. Προσωπικα δε θελω να παρω ενα τηλεφωνο και να το ντυσω σαν τον αγιο βασιλη για να μη παθει τιποτα. το 4S δε μπορει να παθει αυτο που παθαινει το πλαισιο του 5 γιατι απλα δεν ειναι βαμμενο. Εγω οσα εχω δει δεν εχουν πεσει και εχουν γινει αρχαια. Δε θα το φορτιζεις? Δε θα βαζεις τα ακουστικα? Εκει δεν εχει προστασια? Θα βρω ενος φιλου μου οταν τον δω να στο βγαλω φωτογραφια που δεν εχει πεσει να κλαψεις....
Δημοσίευση 09/10/2012 - 19:16
εκτος απο ελλαδα που δεν υπαρχει φυσικα !
υπαρχει καποιο καταστημα π να το πουλαει
απο ευρωπη ?
ευχαριστω !
Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 09/10/2012 - 19:17.
Δημοσίευση 09/10/2012 - 19:18
Ενω ολα τα μεχρι τωρα τα επαιρνα μαυρα το 5 δε θα το παρω καθολου (το ασπρο το θεωρω απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου) γιατι οσα εχω δει εχουν σοβαρο θεμα με το μαυρο. Το πλαισιο χωρις πτωση ή χτυπημα ξεφλουδιζει, κατι που θεωρω απαραδεκτο. Η βαφη στα αλουμινια ειναι παντα προβληματικη. Εκει που κουμπωνει το lighting adapter και τα ακουστικα φευγει το χρωμα για πλακα. Απογοητευτικο το αποτελεσμα....
για βαλε καμμια φωτο ρε αρχηγε , μου κανει εντυπωση πως σε ουτε 10 μερες απο την κυκλοφορια του σου χαλασε κιολας το 5αρι...
Δημοσίευση 09/10/2012 - 19:24
ούτε εγώ το ντύνω!!! το θέμα είναι ότι είναι κρίμα από μια χαζαμάρα από κάπου που θα το αφήσω να μου κάνει γρατζουνιά !! και το 3GS μεταλλικό πλαίσιο είχε γύρο γύρο δεν παθαίνει τίποτα που είναι και ποιο μεγάλο !! το λέω γιατί το 3GS το ήχε η μάνα μου τώρα μου πείρε το 4S και περιμένω το 5αράκι μου !!!!Με το καλο να το παρεις. Προσωπικα δε θελω να παρω ενα τηλεφωνο και να το ντυσω σαν τον αγιο βασιλη για να μη παθει τιποτα. το 4S δε μπορει να παθει αυτο που παθαινει το πλαισιο του 5 γιατι απλα δεν ειναι βαμμενο. Εγω οσα εχω δει δεν εχουν πεσει και εχουν γινει αρχαια. Δε θα το φορτιζεις? Δε θα βαζεις τα ακουστικα? Εκει δεν εχει προστασια? Θα βρω ενος φιλου μου οταν τον δω να στο βγαλω φωτογραφια που δεν εχει πεσει να κλαψεις....
Δημοσίευση 09/10/2012 - 19:49
Καλορίζικομολις το παρελαβα...! ποιοτικα καταπληκτικο...! πολυ γρηγορο! το μαυρο τελειο! αψεγαδιαστο! app store πολυ αργο σε wifi εδω ευοσμο το 3g απλως τριςαθλιο και συγκρισεις με το galaxy s3 διπλα διπλα στο σςρφινγκ ειναι μια ιδεα πιο αργο.... κινηταρα ομως ρε γαμωτο τ ε λ ε ι ο
Δημοσίευση 09/10/2012 - 20:37
φιλε ποντιαρα δεν καταλαβα πιο ειναι πιο αργο και που ???μολις το παρελαβα...! ποιοτικα καταπληκτικο...! πολυ γρηγορο! το μαυρο τελειο! αψεγαδιαστο! app store πολυ αργο σε wifi εδω ευοσμο το 3g απλως τριςαθλιο και συγκρισεις με το galaxy s3 διπλα διπλα στο σςρφινγκ ειναι μια ιδεα πιο αργο.... κινηταρα ομως ρε γαμωτο τ ε λ ε ι ο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες