iPhone 5
Δημοσίευση 09/10/2012 - 20:45
Ad
Δημοσίευση 09/10/2012 - 21:05
Μα δεν το εχει αυτος, απλα λεει αποσα εχει δει ........ Εγω αυτο καταλαβα, ολα ειναι συμπερασματα απο οσα εχει δει. Εκτος αν καταλαβα λαθος, ας το διευκρινισει ο φιλοςγια βαλε καμμια φωτο ρε αρχηγε , μου κανει εντυπωση πως σε ουτε 10 μερες απο την κυκλοφορια του σου χαλασε κιολας το 5αρι...
Δημοσίευση 09/10/2012 - 21:12
ΝΑ σας ρωτησω οταν το παραγγειλατε ποτε σας ελεγε οτι θα το κανει ship? και ποτε το στειλανε?
Εγω το ειχα κανει προπαραγγελια απο της 14/9 αλλα με μια καθυστερηση 50λεπτο και με πηγε 2-3εβδομαδες δηλαδη 2/10 - 8/10.Και να σκεφτεις ηρθε εχθες 10.30 το βραδυ
Δημοσίευση 09/10/2012 - 21:19
Υπάρχει όντως μια παρουσία μωβ χρώματος όταν στο κάδρο υπάρχει μια έντονη πηγή φωτός. Αυτή μπορεί να είναι είτε ο ήλιος ή ένα φως εσωτερικού χώρου. Στην πρώτη περίπτωση μπορώ να φανταστώ κάποιον να βάζει το χέρι του στην δεύτερη όχι.
Πάντως, πιστεψτε με, τα προβλήματα είναι παρά φουσκωμένα. Το κινητό βγάζει φωτογραφίες επιπέδου DSLR σας το λέει κάποιος που φωτογραφίζει με επαγγελματικό εξοπλισμό. Έχω ανατριχιάσει με τις φωτογραφίες του iPhone 5, με τα χρώματα, την απίστευτη ποιότητα των πανοραμάτων (ΚΑΝΕΝΑ προγράμματα δεν κάνει τέτοια πανόραμα τα, ανύπαρκτες ενώσεις), και άλλα.
Προσωπικά ούτε που το σκέφτομαι το μωβ δεν συνήθιζω να τραβαω και κόντρα στον ήλιο.
Δείτε συνημμένα
α) μια περίπτωση του μωβ
β) ένα πανόραμα που τράβηξα εγώ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δημοσίευση 09/10/2012 - 21:39
Δημοσίευση 09/10/2012 - 21:41
Δημοσίευση 09/10/2012 - 21:45
μολις το παρελαβα...! ποιοτικα καταπληκτικο...! πολυ γρηγορο! το μαυρο τελειο! αψεγαδιαστο! app store πολυ αργο σε wifi εδω ευοσμο το 3g απλως τριςαθλιο και συγκρισεις με το galaxy s3 διπλα διπλα στο σςρφινγκ ειναι μια ιδεα πιο αργο.... κινηταρα ομως ρε γαμωτο τ ε λ ε ι ο
Καλορίζικο!
Οι ταχύτητες θα αλλάξουν, και θα γινουν πιο γρήγορες. Και στο wifi, και στο 3G. Και εμενα στην πρωτη φορα στο AppStore με 3G, μου εκανε και 4-5 λεπτα για να κατεβάσει μια απλη εφαρμογη! (facebook)
Ειναι το πρώτο 'φόρτωμα' που κανει, και αν ακομα δεν το εχω καταλαβει το γιατί, το θεμα ειναι οτι στάνταρ θα σου γίνει πιο γρήγορο!! ;-)
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 09/10/2012 - 23:36
ούτε εγώ το ντύνω!!! το θέμα είναι ότι είναι κρίμα από μια χαζαμάρα από κάπου που θα το αφήσω να μου κάνει γρατζουνιά !! και το 3GS μεταλλικό πλαίσιο είχε γύρο γύρο δεν παθαίνει τίποτα που είναι και ποιο μεγάλο !! το λέω γιατί το 3GS το ήχε η μάνα μου τώρα μου πείρε το 4S και περιμένω το 5αράκι μου !!!!
Φίλε μου το 3GS είχε μεταλλικό πλαίσιο αλλα πρώτον δεν ήταν βαμμενο και δεύτερον ήταν μια πολυ μικρή φλουδα. Καμία σχέση δηλαδή το ένα με το αλλο.
Μα δεν το εχει αυτος, απλα λεει αποσα εχει δει ........ Εγω αυτο καταλαβα, ολα ειναι συμπερασματα απο οσα εχει δει. Εκτος αν καταλαβα λαθος, ας το διευκρινισει ο φιλος
Ακριβώς. Δεν το εχω εγώ. Θα το είχα αλλα ευτυχώς δεν το εχω ακομα. Οποίος θέλει 5 για μένα και ειναι ψειρας-ψυχακιας να μη πάθει τίποτα, μη γρατζουνιστει κτλ παίρνει μονο το άσπρο που το πλαίσιο του δεν ειναι βαμμενο και ειναι οπως το 4.
για βαλε καμμια φωτο ρε αρχηγε , μου κανει εντυπωση πως σε ουτε 10 μερες απο την κυκλοφορια του σου χαλασε κιολας το 5αρι...
Οπως είπε και το αλλο το παιδι δεν το πήρα ακομα. 2 κολλητοί το πήρα που το προσέχουν πολυ αλλα χωρίς θήκες κτλ και εχει γίνει λες και το έχεις 1 χρόνο. Και στα 4 apple store που εχω παει ολα τα μαύρα ειναι χάλια σε αντίθεση με τα άσπρα που ειναι μια χαρα. Προσωπικά το άσπρο δεν ειναι του γούστου μου. Θα δώ τα παιδιά και θα σας τα ανέβασω φωτογραφία
Δημοσίευση 10/10/2012 - 00:27
Θα μας τρελανεις ρε φιλε ποσα και ποτε προλαβες να δεις τοσα μαδημενα 5 ;προσωπικα αμφιβάλλω αν το έχεις δει καν ίσως στο όνειρο σου,και κάτι αλλο το ανωδιομενο αλουμινιο με ηλεκτροστατικη βάφη δεν ξεφλουδιζει ,το πορτοκαλι ναι το αλουμινιο οχι !!!!Με το καλο να το παρεις. Προσωπικα δε θελω να παρω ενα τηλεφωνο και να το ντυσω σαν τον αγιο βασιλη για να μη παθει τιποτα. το 4S δε μπορει να παθει αυτο που παθαινει το πλαισιο του 5 γιατι απλα δεν ειναι βαμμενο. Εγω οσα εχω δει δεν εχουν πεσει και εχουν γινει αρχαια. Δε θα το φορτιζεις? Δε θα βαζεις τα ακουστικα? Εκει δεν εχει προστασια? Θα βρω ενος φιλου μου οταν τον δω να στο βγαλω φωτογραφια που δεν εχει πεσει να κλαψεις....
Δημοσίευση 10/10/2012 - 00:49
Θα μας τρελανεις ρε φιλε ποσα και ποτε προλαβες να δεις τοσα μαδημενα 5 ;προσωπικα αμφιβάλλω αν το έχεις δει καν ίσως στο όνειρο σου,και κάτι αλλο το ανωδιομενο αλουμινιο με ηλεκτροστατικη βάφη δεν ξεφλουδιζει ,το πορτοκαλι ναι το αλουμινιο οχι !!!!
Στο δικό σου όνειρο φίλε μπορει να τα έχεις δει και σε παρακαλώ να προσεχείς πιω μιλάς γιατι δε με ξέρεις και επειδη βαριέσαι να διαβάσεις θα στο ξαναπώ άλλη μια φορα ειδικά για σένα. Μένω στην Αγγλία οπότε το βλεπω κάθε μέρα απο τις 21 του μήνα που κυκλοφορεί εδω. Το εχω δει σε 4 apple store που το κάθε ένα εχει περίπου 15 μαύρα και αλλα τόσα άσπρα για demo και το εχω δει που το εχουν οπως ήδη είπα 2 φίλοι μου. Δε ξεφλουδιζει ε; Οκ. Τότε ολοι εμείς που το έχουμε δει θελουμε οφθαλμίατρο ενώ εσυ είσαι ο φωτεινός παντογνωστης. Με τη θεωρία καλα τα πας. Στη πράξη χάνεις. Άντε τώρα κοιμησου και ονειρεψου το. Πληροφοριακά εχει γίνει ολόκληρο θέμα με το συγκεκριμένο πρόβλημα (μιλάω πάντα για το πλαίσιο, δηλαδή το γύρω γύρω) που ξεφλουδιζει αλλα μάλλον δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακομα...
Τελευταία επεξεργασία από: zotosdim, 10/10/2012 - 00:52.
Δημοσίευση 10/10/2012 - 01:32
εάν διαβασεις σε φόρουμ θα δεις ότι όντως υπάρχει μια προβληματική παρτίδα με γρατζουνιεςΣτο δικό σου όνειρο φίλε μπορει να τα έχεις δει και σε παρακαλώ να προσεχείς πιω μιλάς γιατι δε με ξέρεις και επειδη βαριέσαι να διαβάσεις θα στο ξαναπώ άλλη μια φορα ειδικά για σένα. Μένω στην Αγγλία οπότε το βλεπω κάθε μέρα απο τις 21 του μήνα που κυκλοφορεί εδω. Το εχω δει σε 4 apple store που το κάθε ένα εχει περίπου 15 μαύρα και αλλα τόσα άσπρα για demo και το εχω δει που το εχουν οπως ήδη είπα 2 φίλοι μου. Δε ξεφλουδιζει ε; Οκ. Τότε ολοι εμείς που το έχουμε δει θελουμε οφθαλμίατρο ενώ εσυ είσαι ο φωτεινός παντογνωστης. Με τη θεωρία καλα τα πας. Στη πράξη χάνεις. Άντε τώρα κοιμησου και ονειρεψου το. Πληροφοριακά εχει γίνει ολόκληρο θέμα με το συγκεκριμένο πρόβλημα (μιλάω πάντα για το πλαίσιο, δηλαδή το γύρω γύρω) που ξεφλουδιζει αλλα μάλλον δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακομα...
Δημοσίευση 10/10/2012 - 01:37
Δημοσίευση 10/10/2012 - 01:40
για δωσε ενα λινκ φιλε μου να ξεστραβωθουμε και εμεις με το θορυβο που εχει ξεσπασει με το "ξεφλουδισμα"Στο δικό σου όνειρο φίλε μπορει να τα έχεις δει και σε παρακαλώ να προσεχείς πιω μιλάς γιατι δε με ξέρεις και επειδη βαριέσαι να διαβάσεις θα στο ξαναπώ άλλη μια φορα ειδικά για σένα. Μένω στην Αγγλία οπότε το βλεπω κάθε μέρα απο τις 21 του μήνα που κυκλοφορεί εδω. Το εχω δει σε 4 apple store που το κάθε ένα εχει περίπου 15 μαύρα και αλλα τόσα άσπρα για demo και το εχω δει που το εχουν οπως ήδη είπα 2 φίλοι μου. Δε ξεφλουδιζει ε; Οκ. Τότε ολοι εμείς που το έχουμε δει θελουμε οφθαλμίατρο ενώ εσυ είσαι ο φωτεινός παντογνωστης. Με τη θεωρία καλα τα πας. Στη πράξη χάνεις. Άντε τώρα κοιμησου και ονειρεψου το. Πληροφοριακά εχει γίνει ολόκληρο θέμα με το συγκεκριμένο πρόβλημα (μιλάω πάντα για το πλαίσιο, δηλαδή το γύρω γύρω) που ξεφλουδιζει αλλα μάλλον δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακομα...
Δημοσίευση 10/10/2012 - 01:44
Αψεγαδιαστο δεν εχει το παραμικρο το πηρα την παρασκευη εντελως και ειναι τζιτζιΕλα ρε τρελε καλοριζικοοοοοο!!!!!!! Για πες τι λεει το μαυρο; Χτυπηματα γδαρσιματα;
Ειναι εξισου γρηγορο και ισως λιιιιγο πιο αργο απο τον γαλαξια σερφαρισμα σε wifi μιλαμε για κλασματα ισα ισα που το καταλαβαινεις πως κατι γινετεφιλε ποντιαρα δεν καταλαβα πιο ειναι πιο αργο και που ???
Αδερφε μακαρι γιατι πραγματικα σερνετε και ΔΕΝ ξερω γιατι ενω ο γαμωγαλαξιας ειναι λιγο πιο γρηγορος.....Καλορίζικο!
Οι ταχύτητες θα αλλάξουν, και θα γινουν πιο γρήγορες. Και στο wifi, και στο 3G. Και εμενα στην πρωτη φορα στο AppStore με 3G, μου εκανε και 4-5 λεπτα για να κατεβάσει μια απλη εφαρμογη! (facebook)
Ειναι το πρώτο 'φόρτωμα' που κανει, και αν ακομα δεν το εχω καταλαβει το γιατί, το θεμα ειναι οτι στάνταρ θα σου γίνει πιο γρήγορο!! ;-)
Δημοσίευση 10/10/2012 - 01:45
εάν διαβασεις σε φόρουμ θα δεις ότι όντως υπάρχει μια προβληματική παρτίδα με γρατζουνιες
Ακουσε να σου πω Γιάννη επειδη δε συνεννοούμαστε. Αν διαβάσεις όλη τη συζήτηση αναφέρθηκε στο πρόβλημα με ξεφλουδισμα, γρατζουνιες η οπως αλλιώς θες πες το στα σημεία που εχει έντονη επαφή οπως φορτιστής και ακουστικα. Απο εκει και πέρα αν δε το προσεχείς θα σου γίνει αρχαίο, κατι που δεν γινόταν με το 4. Αναφέρθηκα στα μαύρα και μονο και δεν αναφέρθηκα σε φήμες των φόρουμ που λεει ο καθένας, οπως εσυ και εγώ, το μακρύ του και το κοντό του. Αναφέρθηκα σε κατι που το εχω δει με τα ίδια μου τα ματιά. Σε πληροφορώ οτι ήμουν πρώτος που τα το έπαιρνα και είχα τη δυνατότητα και επειδη δε μου αρέσει το άσπρο σκέφτομαι τι θα κανω. Τώρα θες να μου πεις οτι όσα είδα ήταν στη συγκεκριμένη παρτίδα; Οκ να το δεχτώ αλλα δε θα το ρισκάρω φίλε μου να δώσω τόσα λεφτα για να εχω ένα τηλέφωνο που εχει πρόβλημα. Μπορει να μην ειναι τεχνικό αλλα για μένα που ειμαι ψειρας ειναι πρόβλημα. Απο εκει και πέρα αν το πάρεις μεγεια σου και χαρα σου. Δε θα διαφωνησω Γιάννη ούτε με σένα ούτε με κανένα αλλο και φυσικά δε θα ανοίξω συζήτηση. Ήμουν πραγματικά λάτρης apple και ειμαι ακομα αλλα για μένα ειναι φάουλ με το 5. Απο εκει και πέρα οποίος θέλει με το καλο να το πάρει. Ούτε να επηρέασω θέλω κανέναν ούτε τίποτα. Οπως βλέπεις απο τα ποστ μου βαριεμαι και να γράφω απλα επειδη το εχω μιζεριασει πολυ το θέμα απο τις 21 Σεπτέμβριου που το είδα και το έπιασα στα χέρια μου είπα να το γράψω και εδω. Οποίος θέλει το πιστεύει οποίος θέλει δε το πιστεύει. Και καθόλου δε με ενδιαφέρει δηλαδή. Κοντός ψαλμός αλληλούια φίλε μου. Θα έρθει και στην Ελλάδα και θα τα δείτε και εσείς απο κοντά. Στην Αγγλία εχει βουηξει ο τόπος με το θέμα αυτο των μαύρων iPhone 5
Τελευταία επεξεργασία από: zotosdim, 10/10/2012 - 01:54.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32
0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες