iPhone 5
Δημοσίευση 10/10/2012 - 05:52
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Ad
Δημοσίευση 10/10/2012 - 14:50

Δημοσίευση 10/10/2012 - 15:07
/Εγω να ρωτησω κατι στους κατοχους,πλεον, του 5?η αισθηση του μεγεθους της οθονης τι λεει
εννοω ειναι αισθητα μεγαλυτερη,απολαυστικη ή επειδη δεν αυξηθηκε το μεγεθος των px και των εικονιδιων περνα(νταξει με λιγο υπερβολη παντα) "απαρατηρητη"
αισθητα μεγαλητερη και απολαΥστικη .....
Δημοσίευση 10/10/2012 - 15:14
Excellent!!!thanx!/
αισθητα μεγαλητερη και απολαΥστικη .....
Δημοσίευση 10/10/2012 - 15:18
φίλε ούτε στο 5αρακι δεν είναι βαμμένο εκεί έχει μια πολύ ωραία γραμμή !! ξανά λέω πως δεν υπάρχει η λέξη ξεφλούδισμα στο iPhone 5 !!! έλεος !! τι είναι καλοριφέρ για να ξεφλουδίσει !! ?? φιλικά πάντα ! έκτος αν ήθελες να πεις γδάρσιμο τότε πάω πάσο ! αλλά και πάλι για να γίνει το γδάρσιμο θέλει προσπάθεια και απροσεξία όσοι έχουν iPhone όλοι το προσέχουν θα πρέπει νέσε μεγάλος μα@@@@ς για να το πετάς λες και είναι τίποτα απλό.Φίλε μου το 3GS είχε μεταλλικό πλαίσιο αλλα πρώτον δεν ήταν βαμμενο και δεύτερον ήταν μια πολυ μικρή φλουδα. Καμία σχέση δηλαδή το ένα με το αλλο.
Ακριβώς. Δεν το εχω εγώ. Θα το είχα αλλα ευτυχώς δεν το εχω ακομα. Οποίος θέλει 5 για μένα και ειναι ψειρας-ψυχακιας να μη πάθει τίποτα, μη γρατζουνιστει κτλ παίρνει μονο το άσπρο που το πλαίσιο του δεν ειναι βαμμενο και ειναι οπως το 4.
Οπως είπε και το αλλο το παιδι δεν το πήρα ακομα. 2 κολλητοί το πήρα που το προσέχουν πολυ αλλα χωρίς θήκες κτλ και εχει γίνει λες και το έχεις 1 χρόνο. Και στα 4 apple store που εχω παει ολα τα μαύρα ειναι χάλια σε αντίθεση με τα άσπρα που ειναι μια χαρα. Προσωπικά το άσπρο δεν ειναι του γούστου μου. Θα δώ τα παιδιά και θα σας τα ανέβασω φωτογραφία
είναι η μόνη συσκευή που αξίζει πολλά !! δεν υπάρχει καλύτερη και δεν νομίζω κάποιος να το πάρει και να μην το προσέχει.
Δημοσίευση 10/10/2012 - 15:24
Οταν εχεις φωτογραφικο υλικο απο τους φιλους σου, θα περιμενουμε με χαρα να ξαναγραψειςΑκουσε να σου πω Γιάννη επειδη δε συνεννοούμαστε. Αν διαβάσεις όλη τη συζήτηση αναφέρθηκε στο πρόβλημα με ξεφλουδισμα, γρατζουνιες η οπως αλλιώς θες πες το στα σημεία που εχει έντονη επαφή οπως φορτιστής και ακουστικα. Απο εκει και πέρα αν δε το προσεχείς θα σου γίνει αρχαίο, κατι που δεν γινόταν με το 4. Αναφέρθηκα στα μαύρα και μονο και δεν αναφέρθηκα σε φήμες των φόρουμ που λεει ο καθένας, οπως εσυ και εγώ, το μακρύ του και το κοντό του. Αναφέρθηκα σε κατι που το εχω δει με τα ίδια μου τα ματιά. Σε πληροφορώ οτι ήμουν πρώτος που τα το έπαιρνα και είχα τη δυνατότητα και επειδη δε μου αρέσει το άσπρο σκέφτομαι τι θα κανω. Τώρα θες να μου πεις οτι όσα είδα ήταν στη συγκεκριμένη παρτίδα; Οκ να το δεχτώ αλλα δε θα το ρισκάρω φίλε μου να δώσω τόσα λεφτα για να εχω ένα τηλέφωνο που εχει πρόβλημα. Μπορει να μην ειναι τεχνικό αλλα για μένα που ειμαι ψειρας ειναι πρόβλημα. Απο εκει και πέρα αν το πάρεις μεγεια σου και χαρα σου. Δε θα διαφωνησω Γιάννη ούτε με σένα ούτε με κανένα αλλο και φυσικά δε θα ανοίξω συζήτηση. Ήμουν πραγματικά λάτρης apple και ειμαι ακομα αλλα για μένα ειναι φάουλ με το 5. Απο εκει και πέρα οποίος θέλει με το καλο να το πάρει. Ούτε να επηρέασω θέλω κανέναν ούτε τίποτα. Οπως βλέπεις απο τα ποστ μου βαριεμαι και να γράφω απλα επειδη το εχω μιζεριασει πολυ το θέμα απο τις 21 Σεπτέμβριου που το είδα και το έπιασα στα χέρια μου είπα να το γράψω και εδω. Οποίος θέλει το πιστεύει οποίος θέλει δε το πιστεύει. Και καθόλου δε με ενδιαφέρει δηλαδή. Κοντός ψαλμός αλληλούια φίλε μου. Θα έρθει και στην Ελλάδα και θα τα δείτε και εσείς απο κοντά. Στην Αγγλία εχει βουηξει ο τόπος με το θέμα αυτο των μαύρων iPhone 5

Δημοσίευση 10/10/2012 - 15:27
Δημοσίευση 10/10/2012 - 15:37
φίλε ούτε στο 5αρακι δεν είναι βαμμένο εκεί έχει μια πολύ ωραία γραμμή !! ξανά λέω πως δεν υπάρχει η λέξη ξεφλούδισμα στο iPhone 5 !!! έλεος !! τι είναι καλοριφέρ για να ξεφλουδίσει !! ?? φιλικά πάντα ! έκτος αν ήθελες να πεις γδάρσιμο τότε πάω πάσο ! αλλά και πάλι για να γίνει το γδάρσιμο θέλει προσπάθεια και απροσεξία όσοι έχουν iPhone όλοι το προσέχουν θα πρέπει νέσε μεγάλος μα@@@@ς για να το πετάς λες και είναι τίποτα απλό.
είναι η μόνη συσκευή που αξίζει πολλά !! δεν υπάρχει καλύτερη και δεν νομίζω κάποιος να το πάρει και να μην το προσέχει.
Παναγιωτη εννοω το κομματι του τηλεφωνου που ειναι το power, to silent. τα κουμπια συν και πλην της φωνης, η εισοδος για τα ακουστικα και η εισοδος για το φορτιστη. Ολο το πλαισιο που στα 4αρια ηταν στο χρωμα του αλουμινιου (οπως και στο 5 το ασπρο που δεν ειναι βαμμενο αυτο το κομματι). Απο εκει και περα εσυ φανταζομαι οτι εισαι απο τα ατομα που το προσεχουν δε σημαινει οτι το κανουν και οι αλλοι, κατα συνεπεια μη κρινεις οπως σκεφτεσαι και πραττεις. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...
ναι και γω αδυνατω να πιστεψω ξεφλουδισμα σε 10 μερες τηλεφωνο, οτι και να του κανεις, ουτε πλαστικουρα να ητανε....μαμακιες λεει ο φιλος
φιλε σε σενα δεν μπαινω καν σε διαδικασια να απαντησω. Απλα δεν υπαρχεις.
Οταν εχεις φωτογραφικο υλικο απο τους φιλους σου, θα περιμενουμε με χαρα να ξαναγραψεις
Θα σου στειλω με PM φιλε μου τις φωτογραφιες. Για τους αλλους δεν προκειται να σας απαντησω. Οποιος γραφει εδω μεσα τον αντιμετωπιζετε λες και ειναι εχθρος. Ειρωνιες και ανρητικα σχολια φουλ. Για αυτο δε προκειται ποτε αυτη η χωρα να παει μπροστα. Ολοι εχετε αποψη για ολα ακομα και αν δεν το εχετε δει ποτε.. Καλημερα σας...
Δημοσίευση 10/10/2012 - 17:09
Γιατι δεν βάζεις εδω τις φωτό και μόνο σε πμ?
Δημοσίευση 10/10/2012 - 17:46
Παναγιωτη εννοω το κομματι του τηλεφωνου που ειναι το power, to silent. τα κουμπια συν και πλην της φωνης, η εισοδος για τα ακουστικα και η εισοδος για το φορτιστη. Ολο το πλαισιο που στα 4αρια ηταν στο χρωμα του αλουμινιου (οπως και στο 5 το ασπρο που δεν ειναι βαμμενο αυτο το κομματι). Απο εκει και περα εσυ φανταζομαι οτι εισαι απο τα ατομα που το προσεχουν δε σημαινει οτι το κανουν και οι αλλοι, κατα συνεπεια μη κρινεις οπως σκεφτεσαι και πραττεις. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...
φιλε σε σενα δεν μπαινω καν σε διαδικασια να απαντησω. Απλα δεν υπαρχεις.
Θα σου στειλω με PM φιλε μου τις φωτογραφιες. Για τους αλλους δεν προκειται να σας απαντησω. Οποιος γραφει εδω μεσα τον αντιμετωπιζετε λες και ειναι εχθρος. Ειρωνιες και ανρητικα σχολια φουλ. Για αυτο δε προκειται ποτε αυτη η χωρα να παει μπροστα. Ολοι εχετε αποψη για ολα ακομα και αν δεν το εχετε δει ποτε.. Καλημερα σας...
Όχι pm, εδώ να τις δούμε όλοι αν έχεις την καλωσύνη και ας είναι και το μενού στα ελληνικά (για ευνόητους λόγους). Το δικό μου πάντως από την πρώτη μέρα είναι χωρίς θήκη, κοντεύει 2 εβδομάδες και δεν έχει ούτε "αράχνη" πάνω. Πραγματικά λυπάμαι μόνο που δεν έχω ακόμη έτοιμο το review που έταξα λόγο φόρτου και μη σύγκλισης των ωραρίων με την κοπέλα μου που έχει το 4S...ευελπιστώ στην αναμονή σας. Οποιαδήποτε ερώτηση είμαστε εδώ να απαντήσουμε πάντως ΚΑΙ με φωτογραφίες.
Δημοσίευση 10/10/2012 - 18:01

Δημοσίευση 10/10/2012 - 18:07
δεν σου φαινεται και μικροτερο η οχι?Μετά από 2 εβδομάδες κοντά πιάνοντας το 4S μου φαίνεται αρκετά βαρύ. Δε θέλω να πω περισσότερα, γιατί ήδη έχουν αναφερθεί (πολύ πιο όμορφο, πιο βολικό λόγω μεγαλύτερης οθόνης κλπ). Απλώς, όσοι είστε σε δίλλημα βρείτε κάποιον να το δείτε από κοντά. Στην Αλεξανδρούπολη πάντως μου το έχουν ζητήσει τουλάχιστον 70 άτομα για να το δουν και η πρώτη αντίδραση είναι: "ωωω, πόσο ελαφρύ είναι!". Αρκετοί από αυτούς είχαν Samsung GS3. Tους είπα πως μου το έκαναν δώρο και θα το πουλήσω για να πάρω Note 2.
Δημοσίευση 10/10/2012 - 18:18
Περιμένω αναβαθμίσεις για το Viber και το Whatsapp.
Όλοι οι φίλοι μου απορούν πώς πραγματικά είναι τόσο βαρύ το 4S του οποίου είναι κάτοχοι, σε σημείο να λέμε πως επίτηδες το έκαναν!

Δημοσίευση 10/10/2012 - 20:56
Δημοσίευση 10/10/2012 - 21:03
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες