iPhone 5
Δημοσίευση 11/10/2012 - 18:52
Ad
Δημοσίευση 11/10/2012 - 19:57
εδώ δείτε, κάνουν σχέδιο στην πλάτη του!
Τρομερό. Θα ψάξω για τέτοιο κάλυμμα στο eBay... ;-)
Δημοσίευση 12/10/2012 - 08:48
Οι πρώτες παρτίδες δεν βγήκαν ελαττωματικές λόγο του χαλασμένου μηχανήματος σε μια από της γραμμές παραγωγής? Ε τώρα αφού το βρήκανε (και λογικά το φτιάξανε η αντικατάστησαν) μετά από την πρώτη & δεύτερη φουρνιά που πρέπει να τελειώνει λογικά και η δεύτερη φουρνιά, θα έχουνε πιστεύω διορθωθεί αυτά τα θέματα με το scafgate κτλπ.
Το δικό μου σίγουρα ήταν από την πρώτη μηχανή αφού το παρέλαβα με την πρώτη φουρνιά στις 21/9 και δεν είχε το παραμικρό όπως φάνηκε και στο Unboxing που πόσταρα!!!
Όσο για τα γρατζουνισμένα εδώ στην Αμερική δεν έχει ακουστεί κάτι, όσοι φίλοι και γνωστοί το πήραν δεν είχαν κανένα πρόβλημα!!!!
@CaLi@
Δημοσίευση 12/10/2012 - 09:05
σημερα ρωτησα στα public επισημα δεν τους εχουν πει τπτ ομως λεει πως ακουγεται μετα της 25 του μηνα....
μην ξεχναμε οτι τα public ειναι η εταιρεία του Πάνου Γερμανού που πριν λίγες ημέρες εξαγόραση την Wind... η οποια έχει ανακοινώσει κυκλοφορία γύρω στις 25/10
Δημοσίευση 12/10/2012 - 17:40
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: zotosdim, 12/10/2012 - 17:44
Δημοσίευση 12/10/2012 - 17:47
Αυτο το Iphone ειναι 12 ημερων.... Δεν εχει πεσει ουτε τιποτα. Τα συμπερασματα δικα σας. Εγω προσωπικα δεν ξανα ασχολουμαι με αυτο το θεμα. Τις ανεβαζω μονο και μονο γιατι το υποσχεθηκα. Εχετε φτασει σε σημειο να αμφιβαλλετε για το τι βλεπει ο αλλος. Λες και αν σας πω οτι γινεται χαλια θα κερδισω η θα χασω κατι εγω η ακομα και εσεις. Δε με ενδιαφερει πια το θεμα η θα κραταω τη γνωμη μου για μενα. Μεχρι εκει. Οποιος εχει αμφιβολια για τα ματια μου ας παρει το αεροπλανο και να ερθει στην αγγλια που μενω και να τον παω να δει 100 iphone σε 4 apple store. Αν δει καποιο μαυρο που να ειναι οκ εγω θα του το παρω δωρο... Σε παρακατω σχολια, ερωτησεις κτλ απλα δεν θα απαντησω.
sorry φιλαρακι αλλα θα σχολιασω..ενταξει εχεις δικιο σε αυτο που λες..αλλα τωρα δε μπορεις να μου δειχνεις φωτο απο apple store..το τηλεφωνο το χουνε ρεψει χιλιαδες χερια..αν υπαρχει φιλος σου που το εχει κανει ετσι οπως λες παει να πει οτι το πεταει απο δω κι απο κει..εχω δει και Iphone 4 που το πετανε απο δω και απο κει μεσα σε μαυρο χαλι, το 5 γιατι να διαφερει;;; δεν το κατασκευαζουν αφθαρτο.
γνωμη μου
Δημοσίευση 12/10/2012 - 17:52
Αυτο το Iphone ειναι 12 ημερων.... Δεν εχει πεσει ουτε τιποτα. Τα συμπερασματα δικα σας. Εγω προσωπικα δεν ξανα ασχολουμαι με αυτο το θεμα. Τις ανεβαζω μονο και μονο γιατι το υποσχεθηκα. Εχετε φτασει σε σημειο να αμφιβαλλετε για το τι βλεπει ο αλλος. Λες και αν σας πω οτι γινεται χαλια θα κερδισω η θα χασω κατι εγω η ακομα και εσεις. Δε με ενδιαφερει πια το θεμα η θα κραταω τη γνωμη μου για μενα. Μεχρι εκει. Οποιος εχει αμφιβολια για τα ματια μου ας παρει το αεροπλανο και να ερθει στην αγγλια που μενω και να τον παω να δει 100 iphone σε 4 apple store. Αν δει καποιο μαυρο που να ειναι οκ εγω θα του το παρω δωρο... Σε παρακατω σχολια, ερωτησεις κτλ απλα δεν θα απαντησω. Οι δυο πρωτες ειναι φιλου και η τελευταια απο καταστημα...
φιλε μου εγω δεν εχω ερθει σε αντιπαραθεση μαζι σου ποτε πρωτη φορα απανταω σε σενα ομως για να εχει φτασει σε αυτη την κατασταση το τηλ σου δεν το προσεχεις και παρα πολυ! για να γινουν αυτες οι γρατζουνιες πρεπει να ερθει με κατι σε επαφη απο μονες τους δε γινονται! δε ξερω τι κανεις ισως το ακουμπας καπου αγαρμπα το βαζεις στη τσεπη μαζι με κατι αλλο πραγματικα δε ξερω!! εγω δεν ειμαι fan της apple ουτε περνω ολα της τα μοντελα ακομα με το 2G ειμαι γιατι δεν εντυπωσιαζομαι ευκολα! και εγω που εχω 2G το ξερω παρα πολυ καλα το προβλημα με τις γρατζουνιες! σε πιστευω 100% οτι γρατζουνιεται ευκολα οποτε η λυση ειναι μια θηκουλα!!
φιλε αν το iphone ειναι απο apple store τοτε δε χρειαζοταν καν να τις ανεβασεις!! οχι μονο εχιε περασει απο πολλα χερια αλλα το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να το ξυσουν να δουν αν γρατζουνιεται λογω του ντορου που εχει γινει με αυτο το θεμα!!
Τελευταία επεξεργασία από: gratipa, 12/10/2012 - 17:55
Δημοσίευση 12/10/2012 - 18:00
Δημοσίευση 12/10/2012 - 18:07
sorry φιλαρακι αλλα θα σχολιασω..ενταξει εχεις δικιο σε αυτο που λες..αλλα τωρα δε μπορεις να μου δειχνεις φωτο απο apple store..το τηλεφωνο το χουνε ρεψει χιλιαδες χερια..αν υπαρχει φιλος σου που το εχει κανει ετσι οπως λες παει να πει οτι το πεταει απο δω κι απο κει..εχω δει και Iphone 4 που το πετανε απο δω και απο κει μεσα σε μαυρο χαλι, το 5 γιατι να διαφερει;;; δεν το κατασκευαζουν αφθαρτο.
γνωμη μου
Οχι, αυτο ειναι το θεμα και γι αυτο εχει γινει ολη αυτη η φασαρια εδω μεσα. Χωρις πολλα πολλα, λογο ευαισθησιας του χρωματος το κανει σχετικα ευκολα. Το 4 γινεται στη πλατη, που ειναι και λογικο αν δεν το προσεχεις και ακουμπας οπου να ναι. Εγω δε μιλησα ποτε για τη πλατη αλλα μονο για το πλαισιο του. Οπως σου ειπα η μια ειναι μονο απο το καταστημα οι αλλες 2? Και οσο αν δεν το πιστευεις ο τυπος που το εχει το προσεχει πολυ...
φιλε μου εγω δεν εχω ερθει σε αντιπαραθεση μαζι σου ποτε πρωτη φορα απανταω σε σενα ομως για να εχει φτασει σε αυτη την κατασταση το τηλ σου δεν το προσεχεις και παρα πολυ! για να γινουν αυτες οι γρατζουνιες πρεπει να ερθει με κατι σε επαφη απο μονες τους δε γινονται! δε ξερω τι κανεις ισως το ακουμπας καπου αγαρμπα το βαζεις στη τσεπη μαζι με κατι αλλο πραγματικα δε ξερω!! εγω δεν ειμαι fan της apple ουτε περνω ολα της τα μοντελα ακομα με το 2G ειμαι γιατι δεν εντυπωσιαζομαι ευκολα! και εγω που εχω 2G το ξερω παρα πολυ καλα το προβλημα με τις γρατζουνιες! σε πιστευω 100% οτι γρατζουνιεται ευκολα οποτε η λυση ειναι μια θηκουλα!!
φιλε αν το iphone ειναι απο apple store τοτε δε χρειαζοταν καν να τις ανεβασεις!! οχι μονο εχιε περασει απο πολλα χερια αλλα το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να το ξυσουν να δουν αν γρατζουνιεται λογω του ντορου που εχει γινει με αυτο το θεμα!!
Ναι εχεις δικιο, δε διαφωνω. Του καταστηματος ανεβηκε γιατι καπου αμφισβητηθηκε και αυτο....
Όλα τα μαύρα 5άρια θα έχουν πρόβλημα με το ξεφλούδισμα του Bezel αργά ή γρήγορα καθώς υπάρχει πρόβλημα με τη βαφή.
Εκτός και αν αν αυτό αλλάξει μελλοντικά.
Ποσο δικιο εχεις φιλε μου.. Ποιος σε ακουει ειναι το θεμα γιατι το λεω και βγαινω και τυφλος απο πανω...
Σε ποιο κατάστημα είναι τραβηγμένες?
Η τελευταια ειναι μονο απο καταστημα και ειναι απο apple store Λονδινου. Καθε καταστημα εχει περιπου 50 τηλεφωνα demo. Και στα 4 που πηγα ενα μαυρο οκ δεν ειδα. Ουτε ενα!
Δημοσίευση 12/10/2012 - 18:10
λες να υπαρχουν πολλες πιθανοτητες καποιος που αγορασε απο τους πρωτους παγκοσμιως το νεο iphone να μη το προσεχει σαν τα ματια του?sorry φιλαρακι αλλα θα σχολιασω..ενταξει εχεις δικιο σε αυτο που λες..αλλα τωρα δε μπορεις να μου δειχνεις φωτο απο apple store..το τηλεφωνο το χουνε ρεψει χιλιαδες χερια..αν υπαρχει φιλος σου που το εχει κανει ετσι οπως λες παει να πει οτι το πεταει απο δω κι απο κει..εχω δει και Iphone 4 που το πετανε απο δω και απο κει μεσα σε μαυρο χαλι, το 5 γιατι να διαφερει;;; δεν το κατασκευαζουν αφθαρτο.
γνωμη μου
Δημοσίευση 12/10/2012 - 18:13
λες να υπαρχουν πολλες πιθανοτητες καποιος που αγορασε απο τους πρωτους παγκοσμιως το νεο iphone να μη το προσεχει σαν τα ματια του?
πολλες φιλε μου... Οσο και αν σου φαινεται περιεργο πολλες. Δεν ειναι ολοι ψυχακια οπως εγω, εσυ και καποιοι αλλοι. Ειναι μερικοι που απλα δεν ενδιαφερονται και ειναι πολλοι αυτοι...
Δημοσίευση 12/10/2012 - 18:19
Δημοσίευση 12/10/2012 - 18:23
εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι γρατζουνιες με ενδιαφερει το υλικο που ειναι φτιαγμενο και ισως ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη στην αγορα!! εφοσον μετα την ποιοτητα παει η εμφανιση τοτε περνεις μια θηκουλα να εισαι ηρεμος! αυτη ειναι η αποψη μου!
Καθολου δε διαφωνω φιλε μου μαζι σου. Kαι για μενα ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη στην αγορα μακραν κιολας απλα η ολη κουβεντα εχει γινει στο κατα ποσο μια εταιρια επρεπε να βγαλει ενα πλαισιο που απο την αρχη ηξεραν οτι αντιμετωπιζει ενα τετοιο προβλημα... Τελος παντων ειναι μεγαλη ιστορια...
Δημοσίευση 13/10/2012 - 01:14
Δλδ και τα Macbook Pro που είναι από αλουμίνιο τι να πούμε..... Γρατζουνιέται άρα δεν είναι καλό πάω να πάρω πλαστικό που σπάει....
Όλα τα υλικά αγαθά στον κόσμο χαλάνε με τον οποιοδήποτε τρόπο και πάντα σε όλα υπάρχει αστοχία υλικού από το εργοστάσιο από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο, δεν νομίζω πως αυτή η κουβέντα θα βγάλει κάπου....
@CaLi@
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες