πάλι τα ίδια.Θα ειναι ξεκληδωτα τα καινουρια η παλι τα ιδια;;
iPhone 5
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:24
Ad
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:25
ενα πραγμα με στεναχωρησε ρε παιδια απο την Apple, πολλες διαρρευσεις!! μα πολλες!
εχει δοθει στους Κινεζους και δεν ξερει τι της γινεται....δεν θα επρεπε να ειναι περιφανη γι'αυτο...
Αντε και σε ενα μηνα θα εχουμε και το νεο πιο μικρο iPad!
Και μη μου πειτε οτι αποκλειεται να βγαλει κατι τετοιο η Apple............
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:25
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:27
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:27
η καμερα ειναι η ιδια...!!!
δλδ με το ιος 6 θα βγαζουμε και εμεις με το 4s panorama?
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:28
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:28
Απ΄ότι έχω παρατηρήσει, τα iPhone γενικά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!! ΜΗΝ το πάρετε... όλοι!!
Δεν μπορείς να εξηγήσεις σε κάποιον γιατί, π.χ. το bluetooth sharing είναι πλέον άχρηστο, Δεν γίνεται..
Αντικειμενικά το iPhone5 είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, όπως κ τα προηγούμενα, πράγμα σημαντικό για μία "φορητή συσκευή"
Δεν με ενδιαφέρει πόσους πυρίνες ή πόση RAM θα έχει! Δεν ξέρω τι είναι κάν αυτά...! Το μόνο που καταλαβαίνει ενας απλός χρήστης είναι η ταχύτητα και η σταθερότητα του iOS..
Για όλα τα υπόλοιπα there is an app for that.. περίπου..
Σίγουρα δεν είναι για όλους ...εκεί που έχει πάει το μηνιάτικο (το λες και φιλοδώρημα πλέον)......για όποιον το παίρνει και αυτό.
Να δεις που θα βάλουν και φόρο πολυτελείας σε κινητά τηλέφωνα άνω των 500 ευρώ.(Ναι.... δεινε ιδέες)
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:29
Ναι το λεει στο sith ths Apple οτι βγαζει και το 4s panorama...
τοτε cool!!!
γιατι μονο το panorama ζηλεψα στο 5!
τιποτε αλλο...
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:30
και στο ios 5 υπαρχει η δυνατοτητα απλα ειναι "κρυμμενη"..Μολις προσεξα στην συγκριση των iphones απο το http://www.apple.com...ompare-iphones/
η καμερα ειναι η ιδια...!!!
δλδ με το ιος 6 θα βγαζουμε και εμεις με το 4s panorama?
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:31
Τραβηγμενο 4αρι απο τις γωνιες με αλλαγη υλικων εξωτερικα και εσωτερικα αρκετα καλο(δεν εχω δει αν βαλανε 1 gb ram) εως τουμπανο..Παρολαυτα δεν μου εκανε την αισθηση που μου ειχε κανει το 4αρι μου που το χα παρει με το που πρωτοβγηκε...
καλα, ποιαστο πρωτα στα χερια σου και μετα δες αν ειναι ενα τραβηγμενο 4s!
Βλεπω πολλοι να πουλανε τα 4/4s τους και να ψαχνονται για το 5αρι
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:32
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:33
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:34
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:34
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
21 γεμάτες ανοησίες. Γεμάτες συλλογισμούς 7χρονων.
Μηδενιστικές απόψεις και οπαδικές αντιλήψεις.
Ας τα πάρουμε από την αρχή:
- "Με απογοήτευσε η Apple". Ποίον ρε μάγκ(π)α απογοήτευσε? Αφού είσαι το πιο τελειωμένο android fanboy που μπαίνει μια φορά το χρόνο για να κράξει εδώ μέσα. Αν σε απογοήτευσε έκανε σωστά τη δουλειά της!!!
- "Πολλές διαρροές". Το μισό ίντερνετ ζει και αναπνέει για να ανακαλύψει τα σχέδια της Apple. Πριν μία εβδομάδα υπήρξε μέχρι και δημοσιογράφος που πήγε ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ μέσα στη Foxconn σαν εργάτης για να μάθει το μελλοντικό σχέδιο. Οι ίδιοοι που τώρα λέτε κρίμα που όλα ήταν γνωστά είστε που μέχρι πριν από ένα μήνα παρακαλάγατε να μάθετε πως θα είναι και ρωτάγατε εναγωνίως αν υπάρχει κανένα leak. Είναι σαν να παίζεις μπάλα και να γκρινιάζεις που ο αντίπαλος τερματοφύλακας τρώει γκολ. Ψυχασθένεια...
- Design: Που να σταθώ? Στο ότι είναι Κινεζιά? Στο ότι είναι μάπα? Στο τηλεκοντρόλ? Στο ότι θυμίζει δονητή? Σας ΠΡΟΚΑΛΩ να μου πείτε σε ποιο iPhone όταν βγήκε δεν υπήρχαν ίδιες αντιδράσεις. Χειρότερα λέγατε οι ΙΔΙΟΙ για το 4! Επίσης σας ΠΡΟΚΑΛΩ να μου πείτε που ξαναχρησιμοποίησε η Apple unibody σασί και μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο σε συσκευή της. 2 πράγματα κράτησε από το προηγούμενο μοντέλο. Το ΑΠΟΛΥΤΑ επιτυχημένο προφίλ του μεταλλικού του πλαισίου και τις 4 γωνίες του. Ε συγγνώμη αν θέλατε στρόγγυλο τηλέφωνο.
- Κάμερα: Μέχρι προχθές οι ίδιοι φωστήρες είσασταν που λέγατε ότι "όσα ΜΡ και να κάνει την κάμερα σαν της ΝΟΚΙΑ που βγάζει γ@μάτες φωτό στο σκοτάδι δεν θα είναι". Και πάει και κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ζητάτε. Βγάζει μία κάμερα στα ΙΔΙΑ ΜΡ που όμως όπως λέει βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και πάλι γκρινιάζετε. Ψυχασθένεια.
- Καλώδιο: Γκρινιάζατε με το 30pin, γκρινιάζετε και με το σαφώς βελτιωμένο καινούριο. Ε, αν ήταν δικιά σας η εταιρεία ας κάνατε ότι γουστάρατε...
- "Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Jobs": Δε θα τρίζουν τα κόκκαλά του, θα φταρνίζεται έτσι που έχετε κάνει καραμέλα το όνομά του! Από τη μέρα που πέθανε, η μετοχή της Apple με τον Cook στο κεφάλι της εταιρείας πήγε από τα 450 στα 650 δολάρια. Ήδη και μετά το σημερινό event κινείται ανοδικά.
- "Η Samsung φτιάχνει τα εξαρτήματα του iPhone": Άμα είναι τόσο καλή, γιατί δεν έχει καταφέρει να βγάλει κάτι καλύτερο?
- "O Cook δεν κάνει την παρουσίαση": Ποτέ δεν την έκανε. Από την μέρα που ανέλαβε ακολουθεί το μοτίβο της "ομαδικής παρουσίασης". Ξέρει ότι δεν είναι Jobs και δεν πρόκειται να ξεφτιλιστεί προσπαθώντας να του μοιάσει.
- "Πάλι δεν έβαλε bluetooth & Radio". Πάρτε το χαμπάρι, όσο υπάρχει το iTunes και η Apple βγάζει δισεκατομμύρια από την πώληση μουσικής, δεν πρόκειται ούτε να σου δώσει ραδιόφωνο για να την ακούς τζάμπα, ούτε bluetooth για να την μεταφέρεις. Και ούτε οι δισκογραφικές εταιρείες με τις οποίες έχει συμβόλαια θα την αφήσουν.
- "Είναι minor upgrade". Ρε παιδιά, μόνο εγώ είδα ότι δεν άφησε ούτε ΕΝΑ εξάρτημα του 4S χωρίς να το βελτιώσει/αναβαθμίσει?
- "Δεν έχει NFC": Πες μου ΜΙΑ περίπτωση που θα το χρησιμοποιούσες στην Ελλάδα. Εσύ που λες ότι το LTE είναι άχρηστο γιατί εδώ δεν έχουμε. Να χαμε να λέγαμε δηλαδή...
Μου αρέσει το iPhone 5. Πείτε ότι είμαι fanboy, πείτε ότι γλύφω τα @@ του Cook, πείτε ότι γουστάρετε. Είχα πει από την αρχή ότι είναι η φυσική εξέλιξη. Εσείς νομίζατε ότι κάθε χρόνο η Apple θα "reinvent the phone". Εάν κάθε χρόνο "think different" τότε δεν θα ήταν τόσο different στο τέλος.
Κάθε δικαίωμα έχει κανείς να μην του αρέσει αισθητικά. Πρώτος λέω ότι είναι θέμα γούστου. Εμένα το μέταλλο με μαγνητίζει ενώ το πλαστικό με απωθεί, σε κάποιον άλλον μπορεί να μην ισχύει.
Αλλά να μην λέμε ανακρίβειες...
Να είμαστε ρεαλιστές. Πάνω στην επανεφεύρεση του τηλεφώνου έχτισε τόσα χρόνια η Apple και τώρα απλά συντηρεί την επιτυχία με σταθερά βήματα προς τα πάνω. Το ότι δεν ανεβαίνει 50 μέτρα τη φορά αλλά 10, αφήστε να το ξέρουν καλύτερα αυτοί που τη διοικούν και που την έχουν φτάσει εκεί που είναι.
ΥΓ: Το επιθετικό μου ύφος σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται στους χρόνια συμφορουμίτες μου που είμαστε τόσα χρόνια εδώ μέσα μαζί. Με ξέρουν και ξέρω ότι δε θα με παρεξηγήσουν. Για τους "ευκαιριακούς", παρεξηγηθείτε ελεύθερα. Ποσώς με ενδιαφέρει....
Δημοσίευση 12/09/2012 - 23:35
Ισως να χεις και δικιο!Για αυτο λοιπον και δεν θα πουλησω το 4αρι μου θα το πιασω στα χερια μου θα το δοκιμασω λιγο και μετα γιατι να δωσω extra 350-400 για κατι που δεν με εντυπωσιαζει το θεωρω λαλακια...καλα, ποιαστο πρωτα στα χερια σου και μετα δες αν ειναι ενα τραβηγμενο 4s!
Βλεπω πολλοι να πουλανε τα 4/4s τους και να ψαχνονται για το 5αρι
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες