Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 45 ψήφοι

iPhone 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2772 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   theodosios1979

theodosios1979

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2012 - 06:16

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω για ποιόν λόγο σε όλα τα ελληνικά Φόρουμ οι περισσότερη έχουν μπει σε μια διαδικασία αντιπαράθεσης χωρίς πραγματικά να υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά προϊόντα στην αγορά με τόσες πολλές δυνατότητες, που το κάθε ένα ξεχωριστά απευθύνετε και σε μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων και καλυπτει διαφορετικές ανάγκες.
Αφενός μεν είναι πολύ αστείο να γεμίζουν οι σελίδες όλον τον Φόρουμ με αρνητικά σχόλια σχετικά με το iPhone 5 χωρίς όμως στην πραγματικότητα να το έχει πιάσει κανείς στα χέρια του και να το κρήνει δοκιμάζοντας της δυνατότητες του σε πραγματικό χρόνο και να σχηματίσει μια κάπως πιο αντικειμενική άποψη έτσι ώστε να συνοδεύει το σχόλιο του και με επιχειρήματα, αφετέρου για ακόμα μια φορά κατάφερε η Apple με τον ένα ή τον άλλον τρόπο να μιλάει όλος ο πλανήτης για αυτήν (επιτυχία λέγετε αυτό).
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας.... το τηλέφωνο είναι άψογο και τούμπανο από χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Παραδοσιακά η Apple ποτέ της δεν μιλούσε με νούμερα για τα χαρακτηριστικά των φορητών συσκευών της γιατί πολύ απλά το iOS μπορούσε και έτρεχε απροβλημάτιστα και ακούραστα σε όλα τα κινητά της και αυτό γιατί είναι ένα φορητό λειτουργικό που δεν χρειάζεστε την τεράστια επεξεργαστική δύναμη ούτε την άφθονη RAM για να τρέξει σωστά (άσχετα που έχει μεγάλο επεξεργαστή). Συνεχίζω λοιπόν και συμπληρώνω πως σε καμία παρουσίαση προϊόντος της δεν μπήκε στον κόπο να μας πει πόσα GHz είναι ο επεξεργαστής η πόση RAM συνοδεύει την συσκευή γιατί η υπολογιστική ισχύει για αυτούς αλλά και για τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται μεταφράζετε και μετριέται μέσα από την καθημερινότητα και από της πολλαπλές εργασίες που εκτελεί ο χρήστης και φέρνει σε πέρας χωρίς κανένα πρόβλημα με αυτό.
Έχω κουραστεί να διαβάζω από φίλους σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε πολλά άλλα, ότι το GS3 ή το Galaxy Note κτλ έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά από το iPhone ή πως το πλήθος τον χαρακτηριστικών αυτών είναι τέτοιο που τα καθιστούν γίγαντες δυνατοτήτων μπροστά στο νέο iPhone..... Είμαστε σοβαροί????? Παίζουμε με της λεπτομέρειες και με της λέξεις??? Γίγαντες δυνατοτήτων πλέων είναι όλες οι φορητές συσκευές από 500 ευρώ και πάνω...... Αναρωτιέμαι από το 100% αυτών που κατέχουν έξυπνο τηλέφωνο και είναι φουλ δυνατότητες ( συμπεριλαμβανομένου και αυτών που έχουν iPhone) πόσο της εκατό είναι αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν το πώς μεταφράζονται στην καθημερινότητα και τι σημασία έχουν τα χαρακτηριστικά αυτά των κινητών? Αναρωτιέμαι ακόμη περισσότερο, αυτοί που ξέρουν τι μπορεί να κάνει το κινητό τους η η φορητή τους συσκευή με τα χαρακτηριστικά και δυνατότητες τούμπανο, πόσοι είναι αυτοί που στην πραγματικότητα τα χρησιμοποιούν η καλύτερα τα χρειάζονται??? Πάρα πολύ λίγοι!!!!!
Θέλω να καταλήξω στο εξής, όταν ένας χρήστης iPhone σερφάρει στο ίντερνετ, τσεκάρει και απαντάει στα μέιλ του, παίζει Ν.Ο.V.A 3, οργανώνει την μουσική του συλλογή, βγάζει φωτογραφία την παρέα του στην παραλία, ένας άλλος χρήστης Android λίγο πιο κάτω κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα με της ίδιας σχεδόν αξίας κινητό του GS3..... Αποτέλεσμα?? και οι δύο είναι ευχαριστημένοι! Υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά... στο iOS γίνονται όλα πιο απλά πιο γρήγορα, χωρίς κολλήματα.
Τέλος ακούω συχνά σχετικά για κλειστό λειτουργικό για ανοιχτό λειτουργικό για περιορισμούς και άλλα τέτοια..... Όσο εσείς γατάκια που θέλετε ανοιχτό λειτουργικό, κάνετε root την συσκευή σας και αλλάζετε ROM και απολαμβάνετε τα καλούδια της σούπερ συσκευής σας με τα σούπερ χαρακτηριστικά της αφήστε τον κόσμο να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα του με τα iPhone και τα apps ή με τα Android του και τα apps του κτλ.

Για να μην με παρεξηγήσουν κάποιοι οι συσκευές που χρησιμοποιώ είναι Galaxy Note & iPhone 4s, όχι τίποτε άλλο για να μην με κατηγορήσουν κάποιοι πως είμαι fun της apple. Είμαι απλά fun της τεχνολογίας γενικά και fun της διεκπεραίωσης της δουλειάς μου απροβλημάτιστα. Και ναι, δυστυχώς η ευτυχώς το μηλόφωνο δεν με πρόδωσε ποτέ ούτε καθυστέρησε ποτέ ούτε κόλλησε ποτέ σε σχέση με το Note που μερικοί το χαρακτηρίζουν σούπερ που αν και με ICS έχει ακόμα παιδικές ασθένειες το λειτουργικό.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 13/09/2012 - 06:42

Από 4S σίγουρα δεν αξίζει. Απο 4 κ πάλι οριακά θα έλεγα. Δεν ξέρω αλλά η κάμερα με χάλασε πολύ που έμεινε η ίδια... Επίσης, το ios6 δεν είναι πιο άσχημο; Δεν ξέρω με χαλάει. Παράδειγμα, το πληκτρολογιάκι που εμφανίζεται για να παρεις τηλέφωνο (numpad) είναι λευκό κ κάπως "περίεργο"... Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ακριβώς. Σίγουρα όνως δεν μου αρέσει. Όπως δεν μου αρέσει κ το νέο appstore του iphone.

Τέλος, το νέο itunes όπως το είδα προβλέπω να είναι μεγάλη πατάτα! Εκτός αν το σκέφτηκαν κ έχει κάποιος την επιλογή να εμφανίζεται όπως στη τωρινή 10.6 έκδοση. Μιλάμε για το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής κ οργάνωσης τραγουδιών κ η Apple έπεσε στο τρυπάκι πολλών χρηστών -κυρίως windows- που δεν ασχολήθηκαν λίγο να δουν πως δουλεύει κ το έκανε τόσο απλό που στη πραγματικότητα δείχνει (γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, οπότε ας κραταμε μια πισινή) να μην είναι τόσο χρηστικό όσο πριν.

#303   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 13/09/2012 - 06:47

Βλέποντας το event ... Τελικά το 4G πιάνει και Ευρώπη. Συγκεκριμένα ανέφερε Γερμανία και UK

#304   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/09/2012 - 07:02

κριση παντου αλλα οι τιμες σε οσα apple store εχουν βαλει τιμες παν πανω

#305   stelos2003

stelos2003

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Twitter:@stelos2003
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:.ScorpiOn.

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:03

Από 4S σίγουρα δεν αξίζει. Απο 4 κ πάλι οριακά θα έλεγα. Δεν ξέρω αλλά η κάμερα με χάλασε πολύ που έμεινε η ίδια... Επίσης, το ios6 δεν είναι πιο άσχημο; Δεν ξέρω με χαλάει. Παράδειγμα, το πληκτρολογιάκι που εμφανίζεται για να παρεις τηλέφωνο (numpad) είναι λευκό κ κάπως "περίεργο"... Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ακριβώς. Σίγουρα όνως δεν μου αρέσει. Όπως δεν μου αρέσει κ το νέο appstore του iphone.

Τέλος, το νέο itunes όπως το είδα προβλέπω να είναι μεγάλη πατάτα! Εκτός αν το σκέφτηκαν κ έχει κάποιος την επιλογή να εμφανίζεται όπως στη τωρινή 10.6 έκδοση. Μιλάμε για το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής κ οργάνωσης τραγουδιών κ η Apple έπεσε στο τρυπάκι πολλών χρηστών -κυρίως windows- που δεν ασχολήθηκαν λίγο να δουν πως δουλεύει κ το έκανε τόσο απλό που στη πραγματικότητα δείχνει (γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, οπότε ας κραταμε μια πισινή) να μην είναι τόσο χρηστικό όσο πριν.

Γιατι απο 4ς να μην αξιζει? Εγω, μονο για μπαταρια οθονη επεξεργαστη θα πηγαινα. Και τιποτα αλλο να μην ειχε προσθεσει θα το αγοραζα. Ειδικα για μπαταρια.

#306   islascanarias

islascanarias

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:15

δε πιστευα στα ματια μου οταν ειδα οτι ειναι ιδιο με τις διαρροες και ξενερωσα ασχημα. αλλα θα το παρω γιατι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε συνολο hardware/software. απλά περιμενα κατι αλλο απ τις διαρροες.

οπως διαβασα στο gizmodo, ειναι φανταστικα βαρετο αλλα συναμα φανταστικα υπεροχο! :)

#307   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:20

14/9 Δηλαδή αύριο το παραγγέλνω και έρχεται σπιτάκι μου στις 21/9 το 64άρι σε Μαύρο!!!

Bat-Phone!!!

Και κράξτε όσο θέλετε δεν χαμπαριάζω!!! :P

LTE For Ever Όλα τα άλλα απλά δεν θα με πειράξουν που έχει αλλάξει, θα τα δεχτώ!!!!!! :excl:

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 13/09/2012 - 08:21

@CaLi@

#308   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:23

Καλημέρα και απο μένα.

Διαβάζω τις απόψεις όλων και είναι τα αναμενόμενα δύο πεδία. Αυτοί που ακολουθούν με κλειστά μάτια και αυτοί που μπορούν και βάζουν τη λογική στο παιχνίδι.
Γνωρίζω την apple, λόγω επαγγέλματος, πολλά χρόνια πριν λανσάρει το iphone. Είμαι κάτοχος apple προιόντων καθώς και του iPhone 4, απο τον Σεπτέμβρη του 2010.

H αλήθεια είναι οτι ΔΕΝ περίμενα τα rumors περι σχεδιασμού να επαληθευτούν. Απορώ πραγματικά, ενώ λένε οτι υπάρχει μεγάλη ασφάλεια και μυστικότητα, πως διέρρευσαν τα σχεδιαστικά όλων των parts.
Απογοητεύτηκα όταν είδα ότι όντως είναι το σχέδιο που βλέπουμε εδώ και κανα δυό μήνες.

Σχεδιαστικά όμως αν το πάρουμε ιστορικά, θα δούμε οτι η apple κρατάει το ίδιο καλούπι για 3 συνεχόμενες γεννιές με αλλαγές στο υλικό τους. Δείτε iPHONE Design.
iPhone - iPhone 3G - iPhone 3Gs είχαν το ίδιο καλούπι, όπως και τώρα με το iPhone 4 - iPhone 4s και το iPhone 5.

Άρα προσωπικά μου είναι πλέον λογικό το οτι δεν άλλαξε εντελώς το design σε κάτι νέο, που καλώς ή κακώς περιμέναμε. Άρα λογικά του χρόνου θα λανσάρει νέο σχέδιο.

#309   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:28

Εμένα με χαλάει πολύ μόνο η μακρόστενη οθόνη. Η διχρωμία που έχει στο πίσω μέρος μου αρέσει

#310   nyo77

nyo77

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:30

iphone Εvent 2012 το διαταύτα …

iphone 5 = Σταθερά -για μια ακόμα χρονιά- το ποιο στιβαρό και τεχνολογικά ενήμερο (η λέξη έχει τη σημασία της), smartphone της αγοράς.

iOS6 = Παρωχημένο με ελάχιστες ουσιαστικές αλλαγές (και αυτές όχι στη δομή του λειτουργικού) χρήζει άμεσης ανανέωσης.

iTunes = Το ποιο δύσχρηστο και αδικαιολόγητα ‘’βαρύ’’ συνοδευτικό πρόγραμμα -ευρείας κατανάλωσης- ηλεκτρονικής συσκευής… συνεχίζει την πορεία του.

Υ.Γ.
Επουδενί δεν θεωρώ καινοτομία τους νέους φορτιστές τα νέα ακουστικά και άλλα συναφή. Σίγουρα είναι εξέλιξη προς την σωστή κατεύθυνση όμως (και το λέω αυτό ως ένας καταναλωτής που προτίμα το συγκεκριμένο Brand) θα πρέπει να μπούν στο σχεδιαστήριο και να (ξανά)δημιουργήσουν κάτι νέο. Με τους εξωπραγματικούς -για τα σημερινά δεδομένα της κρίσης- πόρους που έχει συσσωρεύσει η Apple... είναι επιτακτική ανάγκη.

Άλλωστε, αυτό είναι και το Legacy που μεταβίβασε ο ιδρυτή της. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: nyo77, 13/09/2012 - 08:33

#311   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:32

Καλημέρα και απο μένα.

Διαβάζω τις απόψεις όλων και είναι τα αναμενόμενα δύο πεδία. Αυτοί που ακολουθούν με κλειστά μάτια και αυτοί που μπορούν και βάζουν τη λογική στο παιχνίδι.
Γνωρίζω την apple, λόγω επαγγέλματος, πολλά χρόνια πριν λανσάρει το iphone. Είμαι κάτοχος apple προιόντων καθώς και του iPhone 4, απο τον Σεπτέμβρη του 2010.

H αλήθεια είναι οτι ΔΕΝ περίμενα τα rumors περι σχεδιασμού να επαληθευτούν. Απορώ πραγματικά, ενώ λένε οτι υπάρχει μεγάλη ασφάλεια και μυστικότητα, πως διέρρευσαν τα σχεδιαστικά όλων των parts.
Απογοητεύτηκα όταν είδα ότι όντως είναι το σχέδιο που βλέπουμε εδώ και κανα δυό μήνες.

Σχεδιαστικά όμως αν το πάρουμε ιστορικά, θα δούμε οτι η apple κρατάει το ίδιο καλούπι για 3 συνεχόμενες γεννιές με αλλαγές στο υλικό τους. Δείτε iPHONE Design.
iPhone - iPhone 3G - iPhone 3Gs είχαν το ίδιο καλούπι, όπως και τώρα με το iPhone 4 - iPhone 4s και το iPhone 5.

Άρα προσωπικά μου είναι πλέον λογικό το οτι δεν άλλαξε εντελώς το design σε κάτι νέο, που καλώς ή κακώς περιμέναμε. Άρα λογικά του χρόνου θα λανσάρει νέο σχέδιο.

κοίτα φίλε...

το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει είναι να μεγαλώσει η οθόνη χωρίς να μεγαλώσει η συσκευή. Αλλά σκέψου το και μόνος σου, πως είσαι ο σχεδιαστής. ΤΟ home button πόσο θα το μίκραινες; Μη μου πεις να το αφαιρούσες τελείως, διότι δε γίνεται μετά το hard reset, DFU mode κλπ (αυτά από εποχή iPod 2....).

Αν το καλοσκεφτείς, και δεδομένου πως η Apple πάντα βγάζει 1 μοντέλο (και δεδομένου επίσης πως είναι πιστή στο design που πρωτοσχεδίασε και όλοι το αντέγραψαν) δε θα μπορούσε να κάνει τραγικές αλλαγές. Ούτε τα προηγούμενα είχαν τρομερές αλλαγές.

iphone 2G -> 3G λίγο πιο καμπυλωτό και το αλουμίνιο έγινε πλαστικό
3G->3GS λίγο γρηγορότερο
3GS->4 αλλαγή μεγάλη (καμπυλωτό έγινε ίσιο, έφυγε το πλαστικό και μπήκε κ γυαλί)
4->4S (καμία αλλαγή)
4S->5 μένει η κοψιά του 4S, δηλαδή δε γυρνάμε στο καμπυλωτό αλλά αλλάζουν όλα. Γίνεται λεπτότερο, γίνεται αλουμίνιο, γίνεται ψηλότερο, έχει τέλειες γωνίες (κόσμημα αληθεια!).

Οπότε για ποια μικρή αλλαγή μιλάμε;

Άλλαξε τα ηχεία, τη θέση του ακουστικού και το φορτιστή (αν έχει μεγαλύτερες ταχύτητες το καλώδιο χαλάλι...ακόμη δεν μάθαμε κάτι)..., η οθόνη θα έχει εντονότερα χρώματα μέσω του saturation (όπως το iPad 3), και ΟΛΑ έχουν πρόσθετα features.

Τί με χάλασε; Η απουσία NFC (που θα μας ήταν άχρηστη εδώ βέβαια) και πως ήθελα 12 MP κάμερα. Αυτά μόνο. Πιστεύω όλα τα άλλα τα πήραμε.

Το κινητό θα είναι πανέμορφο πραγματικά. Οπότε τί κάνουμε; Το χτυπάμε;;;

Εάν μπορείς να το πάρεις δίνοντας το παλιό σου και μάξιμουμ 200 Ευρώ ναι, κάντο. Αν όμως δεν τα έχεις περίσσια, τότε δεν υπάρχει λόγος πραγματικά.

Όσο αστείο και αν σου φαίνεται πιστεύω πως η ψηλότερη οθόνη θα βολέψει γενικά και ας γκρινιάζουν όλοι.

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 13/09/2012 - 08:33

#312   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:33

Το σχέδιο είναι σχετικό.....

Δηλαδή αν άλλαζε σχέδιο και τίποτα μέρα πάλι τα ίδια παντελάκι μου!! Φαύλος κύκλος....

Άλλαξε οθόνη φέτος κάτι θα αλλάξει του χρόνου.... Το παιχνίδι που παίζει έχει πετύχει 100000% και δεν χρειάζεται κάθε χρόνο να αλλάζει κάτι ριζικά για να πουλήσει σαν τρελό, αφού πουλάει και με τα λίγα που δίνει....

Άλλοι είναι οι λόγοι που παίρνουν Μήλο αυτοί που το παίρνουν (Εξ ου και εγώ) κάτι που δεν θα καταλάβει κανένας αντιπαθείς και καλά κάνει... Αν παίρναμε όλοι τα ίδια θα ήταν βαρετό...

Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια....

@CaLi@

#313   dimkar18

dimkar18

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:35

Από τη στιγμή που αποφασίζει κανείς να διαθέσει ένα μηνιάτικο (πλεον) σε συσκευή τότε τα κριτήρια θα πρέπει να είναι μεταξύ άλλων και η ποιότητα κατασκευής καθώς και η αντοχή στον χρόνο.
Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των iPhone είναι πως ακόμη και το 4άρι για παράδειγμα στέκεται αξιοπρεπώς ως συσκευή (πολλοί εδώ μέσα ανέφεραν πως δεν αξίζει η μετάβαση στο 5 από το 4s ή είναι oριακή η μετάβαση από το 4 στο 5).
Αλήθεια πόσοι θα έλεγαν πως η αγορά του S3 για παράδειγμα (και χωρίς ίχνος σύγκρισης συσκευής με συσκευή) δεν είναι επιβεβλημένη ή ακόμη και λογική για έναν που διαθέτει το galaxy s;

Επιπρόσθετα, σε αυτό το επίπεδο τιμής 650+ ευρώ που παίζουν τα μοντέλα των κατασκευαστών (htc, apple, samsung, nοkia κλπ) έχει μεγάλη σημασία για εμένα τουλάχιστον η αίσθηση του "καλού" υλικού και της απουσίας πλαστικών ή φτηνών υλικών. Σε αυτόν τον τομέα θεωρώ πως το iphone είναι κλάσεις ανώτερο ακολουθούμενο από htc- nokia.

Για το "after sales service" και πάλι πιστεύω πως η δυνατότητα αναβάθμισης που παρέχεται από την apple στο λειτουργικό σύστημα για τις συσκευές της σε βάθος 3ετίας τουλάχιστον, αποτελεί ένα ακόμη υπέρ, σε αντίθεση με τις android συσκευές όπου το τοπίο αναβάθμισης του λειτουργικού είναι θολό και διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. Ερωτηματικό για μένα είναι το windows mobile αλλά θα δείξει. Βέβαια αυτό προκύπτει από την ύπαρξη πάρα πολύ λίγων μοντέλων σε σχέση με το android, αλλά σε τελική ανάλυση η εμπειρία χρήστη είνια αυτή που έχει σημασία.
Για το appstore και το iCloud και τις αντίστοιχες υλοποιήσεις των άλλων κατασκευαστών δεν θα μιλήσω διότι θεωρώ πως το θέμα έχει καλυφθεί.

Ναι θα το αγοράσω, όχι γιατί θαμπώθηκα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του (καμία συσκευή δεν με έχει θαμπώσει άλλωστε) αλλά γιατί υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό να θαμπωθώ άμεσα στο μέλλον από κάποια δυνατότητα που θα προσφέρει το ios 6.1 ή το ios7 ή το appstore, θα το πάρω επειδή είναι το κορυφαίο σε design (υποκειμενικό) και επειδή του χρόνου δεν θα το "σκοτώσω" για να πάρω το 6άρι.

Για τις επιδόσεις του και την σύγκριση με τον ανταγωνισμό υπάρχει και το glbenchmark το οποίο βγάζει πιο γρήγορο το 4s από το S3 σε 20 από τα 33 συνολικά τεστ (για όποιον πιστεύει ότι τον τελευταίο λόγο έχουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, cpu, ram κλπ) κι όχι το software

#314   xcubegr

xcubegr

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:35

δε πιστευα στα ματια μου οταν ειδα οτι ειναι ιδιο με τις διαρροες και ξενερωσα ασχημα. αλλα θα το παρω γιατι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε συνολο hardware/software. απλά περιμενα κατι αλλο απ τις διαρροες.

οπως διαβασα στο gizmodo, ειναι φανταστικα βαρετο αλλα συναμα φανταστικα υπεροχο! :)

Αγαπητέ φίλε islascanarias. Θα διαφωνήσω μαζί σου στο ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε hardware. Σε software ναι οκ, αλλά σε hardware το αφήνουν αρκετά πίσω κάποια άλλα κινητά (βλ. κάμετα κλπ). Τώρα ότι ξενερώσαμε οι περισσότεροι είναι αληθές. Όποιος πει ότι ενθουσιάστηκε κοροϊδεύει τον εαυτό του και επίσης θέλει να επιβεβαιώσει την καταναλωτική του μανία. Για μένα όποιος έχει 4s θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την υπάρχουσα συσκευή του. Τώρα από εκεί και κάτω αν το φυσάει το χρήμα, ας το πάρει. Ίσως η apple θα έπρεπε να αλλάξει πολιτική όσον αφορά κάθε πόσο θα βγάζει νέα συσκευή και να το κάνει αυτό κάθε 2 χρόνια για να έχουν και χρόνο να σχεδιάσουν κάτι πιο επαναστατικό. Anyway όπως και να έχει θα ξεπουλήσει πάλι όπως έκανε και στα προηγούμενα μοντέλα. Γιατί; Γιατί έχει one hell of a marketing!

PS προς islas (off topic). Τσέκαρε σε παρακαλώ το Game center για να μην ξεχνιόμαστε.

#315   Mobileland

Mobileland

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:37

περιμενα κατι το διαφορετικο......τωρα περιμενουμε να το δουμε και απο κοντα !!! οσον αφορα την γκρινια που υπαρχει για το ντιζαιν ειναι αληθεια οτι οταν εχεις κατι 2 χρονια(το ιδιο εμφανισικα τηλεφωνο γιατι 4-4s ηταν το ιδιο)θελεισ να αλλαξεις παραστασεις...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες