Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 45 ψήφοι

iPhone 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2772 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:40

Το άκρον άωτον της κωλοφαρδίας!
Εδώ και 3 μήνες έχω κανονίσει ταξίδι στο birmingham και φτάνω 20 Σεπτεμβρίου για μία εκδήλωση που γίνετε στις 23/9 ! όπως καταλαβαίνετε 21/9 θα βρίσκομαι στην ουρά του Apple store Birmingham για το δικό μου iphone!!!
ερώτηση αν στην σειρά που κάθομαι έρθουν αργότερα και ακόμα 2 Έλληνες θα μας βρίσουν σωστά; αν μου δώσουν τα λεφτά να τους πάρω εγώ τα iphone, έχει εμπειρία αν έχουν limitation στο πόσα να δίνουν λόγο πχ του ότι έχουν λίγα γιατί ακόμα είναι η πρώτη μέρα που θα κυκλοφορήσουν;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:41

Ρε παιδια συγνωμη τι αλλο θελατε να κανουν; Ολα τα αλλαξαν πλεον, κ αλλα θελατε; Οθονη, επεξεργαστης, αναλυση, iOS, μεγεθος ειναι διαφορετικα.
Κ αυτο με την καμερα μην το ξανακουσω: οσοι ασχολειστε λιγο παραπανω με φωτογραφια, θα πρεπει να ξερετε οτι το παν για να βγαλεις μια καλη φωτογραφια δεν ειναι τοσο η αναλυση, οσο ο φακος. Εκαναν βελτιωσεις εκει, τι αλλο πια;

Εχουμε πει δε παρα πολλες φορες οτι δεν εχει σημασια τα specs, το hardware δηλ τοσο, αλλα το ΠΩΣ δουλευει με το software. Κ εκει η Apple ειναι αξεπέραστη
Ναι, φιλε σαμσουνακια, εχεις καλυτερο τηλεφωνο σε specs, το S3 ειναι καλυτερο απο το iPhone5. Το παραδέχομαι, ετσι ειναι. Το θέμα ειναι πως δουλευει το τηλεφωνο. Μια ειναι η λεξη : ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.
Σ αυτο δεν μπορει κανενας, μα κανενας να κοντραρει την Apple.
Κ που σαι: εγω ακόμα μπορω να το χειρίζομαι με το ένα χέρι, εσυ μπορεις; :D
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#318   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:43

Ο A6 κατάλαβε κανείς εκτός από τις επιδόσεις που έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με A5 , αν είναι quad core?

#319   xcubegr

xcubegr

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:44

Η καλύτερη κριτική που πρέπει να γίνει είναι να το συγκρίνουμε με το προηγούμενο μοντέλο (4s) και όχι με άλλες συσκευές (samsung, nokia κλπ).
Ναι σε σχέση με τα άλλα είναι κορυφή αλλά με το 4s μικρές διαφορές!
Επίσης η value for money τακτική που είχε η apple τόσα χρόνια μου φαίνεται πάει στο βρόντο...

#320   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:44

Το άκρον άωτον της κωλοφαρδίας!
Εδώ και 3 μήνες έχω κανονίσει ταξίδι στο birmingham και φτάνω 20 Σεπτεμβρίου για μία εκδήλωση που γίνετε στις 23/9 ! όπως καταλαβαίνετε 21/9 θα βρίσκομαι στην ουρά του Apple store Birmingham για το δικό μου iphone!!!
ερώτηση αν στην σειρά που κάθομαι έρθουν αργότερα και ακόμα 2 Έλληνες θα μας βρίσουν σωστά; αν μου δώσουν τα λεφτά να τους πάρω εγώ τα iphone, έχει εμπειρία αν έχουν limitation στο πόσα να δίνουν λόγο πχ του ότι έχουν λίγα γιατί ακόμα είναι η πρώτη μέρα που θα κυκλοφορήσουν;

Και με τι κάρτα θα το δουλέψεις στην Ελλάδα??? Θα πρέπει να περιμένεις να βγάλουν κάρτες οι πάροχοι δηλαδή να έρθει επίσημα... Πληροφοριακά....

@CaLi@

#321   iPaid

iPaid

iPH User

• 109 μηνύματα
  • Twitter:@ImVictorP
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:ImVictorP

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:45

όπως το περιμέναμε...

και ενώ στην αρχή μου φαινόταν απαίσιο....

με την τόση πλύση εγκεφάλου, που το βλέπαμε τόσους μήνες.... τώρα μου φαίνεται τέλειο....λολλλ

Απο τα πιο ειλικρινης σχόλια εδω μέσα.

Δεν εχω να πω πολλα για το event καθότι το βρηκα βαρετό(μπορει να φταίει και οτι οι άλλοι όλοι μπροστά στον Steve δεν πιάνουν μια).Το iPhone αναβαθμίστηκε σχεδον σε όλους τους τομείς του, περίμενα κατι παραπάνω στην κάμερα η αληθεια ειναι, αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι αν και στην αρχή το σχέδιο τηλεκοντρολ μου φαινόταν μαπα, τωρα που έγινε ξεκάθαρο, οτι σχεδιάστηκε ετσι για να μπορείς να συνεχίσεις να πληκτρολογεις και με το ένα χέρι, μου φαίνεται καλή σαν ιδέα. Το μόνο που μένει ειναι να το δώ και στα χέρια μου.

#322   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:48

Απο τα πιο ειλικρινης σχόλια εδω μέσα.

Δεν εχω να πω πολλα για το event καθότι το βρηκα βαρετό(μπορει να φταίει και οτι οι άλλοι όλοι μπροστά στον Steve δεν πιάνουν μια).Το iPhone αναβαθμίστηκε σχεδον σε όλους τους τομείς του, περίμενα κατι παραπάνω στην κάμερα η αληθεια ειναι, αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι αν και στην αρχή το σχέδιο τηλεκοντρολ μου φαινόταν μαπα, τωρα που έγινε ξεκάθαρο, οτι σχεδιάστηκε ετσι για να μπορείς να συνεχίσεις να πληκτρολογεις και με το ένα χέρι, μου φαίνεται καλή σαν ιδέα. Το μόνο που μένει ειναι να το δώ και στα χέρια μου.

Άρα δίκιο δεν έχω κατά τη γνώμη σου;

το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει είναι να μεγαλώσει η οθόνη χωρίς να μεγαλώσει η συσκευή. Αλλά σκέψου το και μόνος σου, πως είσαι ο σχεδιαστής. ΤΟ home button πόσο θα το μίκραινες; Μη μου πεις να το αφαιρούσες τελείως, διότι δε γίνεται μετά το hard reset, DFU mode κλπ (αυτά από εποχή iPod 2....).

Αν το καλοσκεφτείς, και δεδομένου πως η Apple πάντα βγάζει 1 μοντέλο (και δεδομένου επίσης πως είναι πιστή στο design που πρωτοσχεδίασε και όλοι το αντέγραψαν) δε θα μπορούσε να κάνει τραγικές αλλαγές. Ούτε τα προηγούμενα είχαν τρομερές αλλαγές.

iphone 2G -> 3G λίγο πιο καμπυλωτό και το αλουμίνιο έγινε πλαστικό
3G->3GS λίγο γρηγορότερο
3GS->4 αλλαγή μεγάλη (καμπυλωτό έγινε ίσιο, έφυγε το πλαστικό και μπήκε κ γυαλί)
4->4S (καμία αλλαγή)
4S->5 μένει η κοψιά του 4S, δηλαδή δε γυρνάμε στο καμπυλωτό αλλά αλλάζουν όλα. Γίνεται λεπτότερο, γίνεται αλουμίνιο, γίνεται ψηλότερο, έχει τέλειες γωνίες (κόσμημα αληθεια!).

Οπότε για ποια μικρή αλλαγή μιλάμε;

Άλλαξε τα ηχεία, τη θέση του ακουστικού και το φορτιστή (αν έχει μεγαλύτερες ταχύτητες το καλώδιο χαλάλι...ακόμη δεν μάθαμε κάτι)..., η οθόνη θα έχει εντονότερα χρώματα μέσω του saturation (όπως το iPad 3), και ΟΛΑ έχουν πρόσθετα features.

Τί με χάλασε; Η απουσία NFC (που θα μας ήταν άχρηστη εδώ βέβαια) και πως ήθελα 12 MP κάμερα. Αυτά μόνο. Πιστεύω όλα τα άλλα τα πήραμε.

Το κινητό θα είναι πανέμορφο πραγματικά. Οπότε τί κάνουμε; Το χτυπάμε;;;

Εάν μπορείς να το πάρεις δίνοντας το παλιό σου και μάξιμουμ 200 Ευρώ ναι, κάντο. Αν όμως δεν τα έχεις περίσσια, τότε δεν υπάρχει λόγος πραγματικά.

Όσο αστείο και αν σου φαίνεται πιστεύω πως η ψηλότερη οθόνη θα βολέψει γενικά και ας γκρινιάζουν όλοι.

#323   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:50

Σαν κάτοχος iPhone 4 που δεν αγόρασε το 4S, θα αγοράσω το νέο iPhone.

Αυτό που με ξενέρωσε στα χαρακτηριστικά και το περίμενα ήταν το Wifi direct λόγω του ότι έχω καινούργιες tv που το υποστηρίζουν και σε αναγκάζει να πάρεις apple tv.
Once You Go Mac You Never Go Back

#324   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:50

Αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι αν και στην αρχή το σχέδιο τηλεκοντρολ μου φαινόταν μαπα, τωρα που έγινε ξεκάθαρο, οτι σχεδιάστηκε ετσι για να μπορείς να συνεχίσεις να πληκτρολογεις και με το ένα χέρι, μου φαίνεται καλή σαν ιδέα. Το μόνο που μένει ειναι να το δώ και στα χέρια μου.

Κρατάω αυτό εγώ.... Γιατί να γίνει iPad στην θέση του iPad? :huh: Τι νόημα θα είχε :huh:? Παντόφλες υπάρχουν πολλές, κάτι που δεν θέλει η Apple και είναι κάτι που τόνισαν στο video της παρουσίασης του iPhone 5.....

Σαν κάτοχος iPhone 4 που δεν αγόρασε το 4S, θα αγοράσω το νέο iPhone.

Αυτό που με ξενέρωσε στα χαρακτηριστικά και το περίμενα ήταν το Wifi direct λόγω του ότι έχω καινούργιες tv που το υποστηρίζουν και σε αναγκάζει να πάρεις apple tv.

Τυχαίο>>>>?

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 13/09/2012 - 08:52

@CaLi@

#325   xasomeris

xasomeris

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:51

Καλημέρα και από μένα... Δυστυχώς είμαι και εγώ ένας από αυτούς που περίμεναν κάτι περισσότερο στην χθεσινή παρουσίαση του νέου iphone.
Και λέω δυστυχώς γιατί πλέον η ψαλίδα έχει αρχίσει να κλείνει επικίνδυνα για την Apple, γιατί κάποτε δεν υπήρχε ανταγωνισμός, γιατί απλώς δεν υπήρχε άλλο smartphone μετα από το iphone.
Θα το αγοράσω μόνο και μονό προς τιμήν του κ. Jobs, μετά από αυτόν θα περάσει πολύ καιρός για να δούμε κάτι νέο και συναρπαστικό...

#326   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:52

Και με τι κάρτα θα το δουλέψεις στην Ελλάδα :huh: Θα πρέπει να περιμένεις να βγάλουν κάρτες οι πάροχοι δηλαδή να έρθει επίσημα... Πληροφοριακά....

Γιατί μου αγχώνεσαι; και αυτό το έχω ρυθμίσει... όταν έρθει η ώρα θα μάθετε! :)

#327   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:53

Κρατάω αυτό εγώ.... Γιατί να γίνει iPad στην θέση του iPad? :huh: Τι νόημα θα είχε :huh:? Παντόφλες υπάρχουν πολλές, κάτι που δεν θέλει η Apple και είναι κάτι που τόνισαν στο video της παρουσίασης του iPhone 5.....

Τυχαίο>>>>?

Δυστυχώς δεν είναι τυχαίο...
Once You Go Mac You Never Go Back

#328   akiszaki

akiszaki

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:54

Τα ακούστηκα τα είδατε; έβλεπα ένα βίντεο για την τεχνολογία των ακούστηκαν κ την σχεδίαση μέσα στην apple. Πρέπει να είναι τρομερά κ σίγουρα θα αλλάξει ο τρόπος που θα φτιάχνουν κ όλοι οι υπόλοιποι

#329   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:54

Καλά και εγώ σας λέω ότι αυτοί έχουν το σχέδιο για επόμενα 5 χρόνια..... Σιγά μην περιμένουν να το σκεφτούν τώρα.....

Είπαμε σιγά σιγά μην τους τρομάξουμε... Aυτό λέγετε νομίζω Marketing ... :P

Γιατί μου αγχώνεσαι; και αυτό το έχω ρυθμίσει... όταν έρθει η ώρα θα μάθετε! :)

Πάθο!!!!!!..... χε χε!!!! Εγώ και να μην μάθω δεν με πειράζει!!!! :)

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 13/09/2012 - 08:56

@CaLi@

#330   cmak

cmak

iPH Addict

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 13/09/2012 - 08:55

Έχοντας ξεκινήσει με ένα μεγάλο ΟΥΑΟΥ από το 2g και μετά για κάθε γενιά iPhone που έβγαινε, θα πω οτι το 5 με αφήνει παγερά αδιάφορο. Μην παρεξηγηθώ δε λέω οτι δεν είναι καλό κινητό. Κινητάρα ειναι, αλλά δε βλέπω λόγο να αφήσω το 4s. Maybe next time

ΥΓ. Πάντως ένα iPod λέω να το χτυπησω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4