iPhone 5
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:13
Αν μου φέρει ένας φίλος το iPhone 5 από την Αμερική θα έχω πρόβλημα στην Ελλάδα; Από όσο ξέρω όχι αρκεί να μου φέρει το σωστό μοντέλο, αν τώρα εγώ πάω Αμερική σε λίγο καιρό και βάλω αμερικάνικό SIM-άκι θα έχω πρόβλημα εκεί; Θα μπορώ να δουλεύω με LTE;
Ρωτάω αυτό γιατί με το ξεκλείδωτο iPhone 4 ακόμη και με αμερικάνικη SIM μέσα όταν πέρναν τηλέφωνο από αμερικάνικο αριθμό χρέωνε ακόμη και αναπάντητες ή όταν μου στέλναν SMS.
Ευχαριστώ
Ad
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:14
Εμένα το αντίθετο πολύ βολικό. μου φαίνεται.μονο εμενα μου φαινεται αβολο; ισως βεβαια στην τελικη να ειναι θεμα συνηθειας..
ΤΟ βάζω στην τσέπη και όταν ήθελα να ακούω μουσική έπρεπε τα ηχεία να είναι από κάτω.
Έτσι αν έβγαζα τα ακουστικά, δεν άκουγα τον ήχο.
Επίσης επειδή είμαι λάτρης των pouch, τώρα θα μπορεί να συνδυαστεί η ελευθερία του ηχείου με την ακρόαση μουσικής.
Τέλος, αν το βάλεις ανάποδα στην τσέπη, βγάζοντάς το δε θα χρειαστεί να κάνεις κίνηση για να το γυρίσεις.
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:14
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:15
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:16
Δες εδώ να μην τα μπλέκουμε: http://www.iphonehel...ις-iphone-5-γι/Καλημέρα, συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά τα posts είναι πάρα πολλά και δε μπορώ να τα διαβάσω όλα.
Αν μου φέρει ένας φίλος το iPhone 5 από την Αμερική θα έχω πρόβλημα στην Ελλάδα; Από όσο ξέρω όχι αρκεί να μου φέρει το σωστό μοντέλο, αν τώρα εγώ πάω Αμερική σε λίγο καιρό και βάλω αμερικάνικό SIM-άκι θα έχω πρόβλημα εκεί; Θα μπορώ να δουλεύω με LTE;
Ρωτάω αυτό γιατί με το ξεκλείδωτο iPhone 4 ακόμη και με αμερικάνικη SIM μέσα όταν πέρναν τηλέφωνο από αμερικάνικο αριθμό χρέωνε ακόμη και αναπάντητες ή όταν μου στέλναν SMS.
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:16
Εφόσον τον ΝFC δεν εχει αναπτηχθεί καλα σαν τεχνολογία δεν βρίσκει λόγο να το προσθέσει ακόμα! Σχετικά με τα 8 mp της κάμερας είναι πολύ καλά γτ αν ήταν 10-12 mp θα πηγαίναμε ολοι για 32 και 64gb,και να ξερετεότι εξαρτόνται όλα από την ποιότητα του φακού! Το λέω αυτό γτ είχα 4 το οποίο είναι 5mp,εβγαζε καταπληκτικες φωτογραφίες!
Σπούδάζω τοπογράφος και στο μαθημα της φωτογραμμετριας επρεπε να αποτυπωσουμε με κάμερα,και αρχικα πρέπει να βαθμονομησεις την μηχανή (να βρεις ολα τα χαρακτηριστικα του φακού) και οι καθηγητες που στην αρχή με κοροϊδευαν,μετα εμειναν εκπληκτοι με το 4ρι μου το οποίο είχε το χαμηλότερο σφάλμα φακου!
Φανταστείτε τι κάμερα θα έχει το 5ρι! Αυτό που θέλω να δω είναι οι φωτογραφιες με φλας στο σκοταδι! Το μόνο κόλημα της apple είναι το ραδιόφωνο και εφόσον το έβαλε στο νάνο θα μπορούσε καλληστα να μπει και στο 5ρι! Τέλος εννοείται ότι θα τσιμπίσω ένα black&slate! :-)
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:21
Καλημερα! Διαβασα τα περισοτερα ποστ κ θα ηθελα να καταθεσω την αποψη μ κ την εμπειρια μ σαν τεχνικος της Samsung!Κατ αρχας θα ηθελα να πω σε οσους επιτιθονται στο iphone πως δεν ειναι υποχρεοτικο να το αγορασουν!Εχοντας την τυχη να δουλευω για την σαμσουνγκ αλλα κ να εχω iphone απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο ξερω τι παιζει σε ολους τους τομεις...Παραδειγμα η τιμη!Ειναι η ιδια κ απαραλακτη κ στα δυο μοντελα!Οποτε παει αυτο!Η ποιοτητα κατασκευης δεν εχει καμια σχεση...Φανταζομαι καταλαβενετε τι εννοω!Μετα οσον αφορα τα πραγματα που κατασκευαζουν αλλες εταιριες για την apple ειναι πολυ απλο,η apple τα διαχιριζεται καλλυτερα κ ας μην ειναι δικα της (π.χ. sharp lcd,Samsung chip...)αυτο απο μονο του κατι λεει!(ζω για την μερα που η apple θα βγαλει ολο το κιν δικο τους!).Εκτος αυτου ios vs android....Πλακα κανουμε Κανενα σχολιο...(οπως mac vs windows).... Μετα ας παμε στο ειδος μ,τα τεχνικα! Το s3 μπορει να ειναι τετραπυρηνο κλπ κλπ αλλα σε 10λεπτη αναβαθμιση το σερβις ανεβαζει 40 βαθμους...κριμα!Αν ειχε ios θα ηταν καλυτερο!Επισης ειναι τεραστιο 4.8 ΕΛΕΟΣ!!Το ιδανικο ειναι το 4.0 του iphone! Αυτα ειχα να πω....
Νομίζω κάλυψες όλο το φόρουμ
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:22
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:22
μονο εμενα μου φαινεται αβολο; ισως βεβαια στην τελικη να ειναι θεμα συνηθειας..
Αν εννοεις για την οθονη, ναι το ιδιο πιστευω και εγω. Αλλα δεν εχει μεγαλη σημασια. Ειναι καλυτερο η μεγαλυτερη οθονη.
Επειδη οι 4 ιντσες (10,16cm) ειναι διαγωνιος θα ειναι πολυ μακρια/ψηλη οθονη και αν το κρατας χαμηλα θα δυσκολευεσαι να φτασεις το notification bar. Εκοψα σε χαρτι τις διαστασεις και τις δοκιμασα! Ξερω δεν ειναι επιστημονικη μεθοδος, αλλα μεχρι να ερθει ειναι οτι καλυτερο να παρω ιδεα.
Αλλα αν το μετακινεις στο χερι σου (αφου ειναι και ελαφρυ) δεν θα εχεις προβλημα. Στα κινητα των 4,3+ το ιδιο παιζει αναλογα και με την γεωμετρια του χεριου. Στη τελικη θα το συνηθισεις ευκολα. Σκεψου οτι τωρα χρησιμοποιω 4,65 κινητο με το ενα χερι με ευκολια, συνεπως η συνηθεια στο που θα το τοποθετεις στο χερι σου -για να φτανει ο αντιχειρας- θα ερθει μονη της... Και γρηγορα!
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:23
θεωρω μιας και απο την Αpple εχουν ξεκινησει σοβαρες καινοτομιες και οταν αποφασιζεις να βγαλεις ενα αλλο μοντελο αυτο εμπεριεχει το εν λογω πακετο τις καινοτομιας και τις εξελιξης τις τεχνολογιας αυτα που αναφερεις και αυτα που παρουσιασε η εταιρια εχθες δεν ειχαν σχεση με την καινοτομια απλα με καποιες μετατροπες . αρα μιλαμε για μετατροπες και οχι για κατι καινουργιο τεχνολογικα που δεν εχουμε ξαναδει αυτο ηταν το μειον και τιποτα αλλο ,και για αυτο αν δειτε σημερα και εχθεςς η μετοχη τις εταιριας εχει πεσει .η εταιρεια εχει φθινουσα πορεια οσο αφορα τις καινοτομιες πλεον πουλαει μονο το ονομα . τα προιοντα τις φυσικα για μενα ειναι σε υψηλο επιπεδο και δυσκολα ανταγωνισιμα αλλα πια και πολυ ακριβα για αυτο που προσφερουν !!Να το μακρύνεις.
Να βάλεις αλουμίνιο πίσω, αλλάζοντας.
Να αφαιρέσεις το πίσω γυαλί.
Να λεπτύνεις την οθόνη.
Να το αλλάξεις χρώμα (το μαύρο ανωδιομένο αλουμίνιο, aka slay).
Να του αλλάξεις βύσμα.
Να βάλεις το βύσμα των ακουστικών κάτω.
Να αλλάξεις τα ηχεία/μικρόφωνα στο κάτω τμήμα.
Ε τι να κάνει πια? (BTW η αλλαγή του κάτω τμήματος, βύσμα-ηχείο-ακουστικά είναι από τα αγαπημένα μου σημεία στο νέο iPhone)
αυτο με την τσεπη που λες δεν το καταλαβα. αν βγαλεις τα ακουστικα αν δεν κανω λαθος η μουσικη σταματαει.
οτι και να εχει δεν ειναι 6.65..
http://www.intomobil...ppo-smartphone/
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:24
Δεν είχα καμία όρεξη να δω ένα μηλόφωνο πιο πλατύ από το 4αρι μου και με τελείως νέο σχεδιασμό.
Αυτό που θα ήθελα να δω ήταν την οθόνη από άκρη σε άκρη στο ίδιο πλάτος και να εξαφανιστούν τα πλαϊνά μαύρα πλαίσια. Αν το έκανε αυτό θα ήταν τέλειο για μένα, επίσης την μικρή αύξηση του ύψους την θεωρώ θετική και αρκετά πρακτική.
Οι αλλαγές είναι πολύ σημαντικές αλλά σίγουρα ο κόσμος περίμενε το κάτι παραπάνω, βέβαια πιστεύω και με αυτό τον σχεδιασμό ο κόσμος θα το λατρέψει. Τώρα το πόσο θα πουλήσει και το πόσο θα κονομήσει η apple δεν με ενδιαφέρει καθόλου ειλικρινά...μακάρι να βούλιαζε και μακάρι το iphone να έπεφτε πολύ σε σχέση με τον ανταγωνισμό έτσι ώστε να δούμε κάτι τελείως "φεύγα" μετά από την apple.
Παρόλα αυτά η υποκειμενική μου άποψη είναι ότι συνολικά σαν τηλέφωνο προσθέτοντας όλους τους παράγοντες παραμένει η καλύτερη φορητή συσκευή και θα προσπαθήσω να το πάρω μόλις έρθει Ελλάδα.
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:25
Άλλο λέω.αυτο με την τσεπη που λες δεν το καταλαβα. αν βγαλεις τα ακουστικα αν δεν κανω λαθος η μουσικη σταματαει.
Ας πούμε ότι βγαζω τα ακουστικά από τα αυτιά για λίγο αλλά τα αφήνω στο τηλέφωνο.
Αν με πάρει κάποιος, ο ήχος θα βγει από ηχεία και ακουστικά.
Τα ηχεία κάτω, τα ακουστικά έξω από τα αυτιά, υπάρχει πιθανότητα να μην το ακούσω.
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:25
οχι η κουβεντα γινεται για τα ακουστικα.Αν εννοεις για την οθονη, ναι το ιδιο πιστευω και εγω. Αλλα δεν εχει μεγαλη σημασια. Ειναι καλυτερο η μεγαλυτερη οθονη.
Επειδη οι 4 ιντσες (10,16cm) ειναι διαγωνιος θα ειναι πολυ μακρια/ψηλη οθονη και αν το κρατας χαμηλα θα δυσκολευεσαι να φτασεις το notification bar. Εκοψα σε χαρτι τις διαστασεις και τις δοκιμασα! Ξερω δεν ειναι επιστημονικη μεθοδος, αλλα μεχρι να ερθει ειναι οτι καλυτερο να παρω ιδεα.
Αλλα αν το μετακινεις στο χερι σου (αφου ειναι και ελαφρυ) δεν θα εχεις προβλημα. Στα κινητα των 4,3+ το ιδιο παιζει αναλογα και με την γεωμετρια του χεριου. Στη τελικη θα το συνηθισεις ευκολα. Σκεψου οτι τωρα χρησιμοποιω 4,65 κινητο με το ενα χερι με ευκολια, συνεπως η συνηθεια στο που θα το τοποθετεις στο χερι σου -για να φτανει ο αντιχειρας- θα ερθει μονη της... Και γρηγορα!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες