Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 45 ψήφοι

iPhone 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2772 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 13/09/2012 - 12:35

Καλο είναι επειδη βλεπω ότι αρκετοί απο μας έχουμε απορία σχετικά με τις παραγγελίες απο εξωτερικό αν μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα topic με λεπτομέρειες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 13/09/2012 - 12:39

Δηλαδη το αγοράζει και στο φέρνει?

απο οτι καταλαβα αγοραζεις πχ απο ενα apple store στην αγγλια, το apple store το στελνει σε αυτους και αυτοι σε σενα.

#423   kaliaris

kaliaris

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/09/2012 - 12:40

Οντως απ'οτι ειδα πέρυσι πολλα παιδια το καναν αυτο. Σου δινει η aramex αγγλικη διεύθυνση, κανεις την παραγγελια στο app store κανονικα, το παραλαμβανει η aramex κ στο στελνει ελλαδα...Το θεμα ειναι ομως οτι πλεον το iphone στην αγγλια στοιχιζει 660Ε κ με τα μεταφορικα της aramex θα περασει το 700αρι..Αρα δε συμφερει τοσο συν οτι δε γνωριζουμε κατα ποσο καλυμενοι ειμαστε στο θεμα εγγυησης στα εδω καταστηματα..

#424   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:lifeowner771

Δημοσίευση 13/09/2012 - 12:47

Εκει στην Apple δεν εχουν ερθει καμια βολτα στην Ελλαδα να δουνε ποσα iPhone υπαρχουν;Ειναι δυνατον να ειναι πρωτα η Εσθονια και η Σλοβακια και να μην ειναι η Ελλαδα; :S

#425   homer66

homer66

iPH Enthousiast

• 538 μηνύματα
  • Twitter:@homer669
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:homer669

Δημοσίευση 13/09/2012 - 12:51

με την ελευση του iphone στην ελληνικη αγορα θα εχουν προμηθευτει και οι παροχοι τις nanosim. πρωτη ειναι η vodafon με σχεδον ταυτοχρονη καλυψη η cosmote και λιγο αργοτερα η wind.

λογικο ειναι για οσους το παρουν νωριτερα απο εξωτερικο να μην τους δινουν nanosim.
λιγη υπομονη και ολα θα γινουν.

ps. ολο και καποιο guide θα βγει με το κοψιμο της καρτας... και να χαλασει στην τελικη βγαζεις ιδια με 5ευρωπουλα.

Ηδη εβγαλαν στρο ebay cutter gia nano sim
http://www.ebay.com/...=item5d34a91fee

& adapters
http://www.ebay.com/...#ht_1129wt_1397

Τελευταία επεξεργασία από: homer66, 13/09/2012 - 12:53

#426   masteras

masteras

iPH User

• 183 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/09/2012 - 12:54

Εκει στην Apple δεν εχουν ερθει καμια βολτα στην Ελλαδα να δουνε ποσα iPhone υπαρχουν;Ειναι δυνατον να ειναι πρωτα η Εσθονια και η Σλοβακια και να μην ειναι η Ελλαδα; :S

Και μετά από αυτό ακόμα τρωγόσαστε , ε ρε 4Σ που μας χρειαζετε

#427   ipuserjim

ipuserjim

iPH Member

• 275 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 12:54

ρε παιδία το home button θα είναι το ίδιο? πάλι θα έχουμε το φαινόμενο φοβάμαι να κολλήσει.....

#428   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 13/09/2012 - 12:55

η διχρωμία από πίσω και τα 8(και οχι 12) mp μεγάλο φάουλ κατ΄εμέ

και που θα σου χρησιμευσουν ολοκληρα 12ΜΡ ρε φιλαράκο; Θα φτιαξεις ποστερ; :D
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#429   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/09/2012 - 12:56

Και πέρυσι μας είχανε στο 3ο γκρούπ αλλα τελικα μας πήγανε στο 2ο.

#430   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2012 - 12:59

Μια χαρούλα μου φαίνεται το κινητό...... B)

#431   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 13:00

Οντως απ'οτι ειδα περισυ πολλα παιδια το καναν αυτο. Σου δινει η aramex αγγλικη διευθηνση, κανεις την παραγγελια στο app store κανονικα, το παραλαμβανει η aramex κ στο στελνει ελλαδα...Το θεμα ειναι ομως οτι πλεον το iphone στην αγγλια στοιχιζει 660Ε κ με τα μεταφορικα της aramex θα περασει το 700αρι..Αρα δε συμφερει τοσο συν οτι δε γνωριζουμε κατα ποσο καλυμενοι ειμαστε στο θεμα εγγυησης στα εδω καταστηματα..

Εμένα κάποιος reseller της apple μου είπε ότι ισχυει η εγγύηση σε όλη την Ευρώπη ...αν είναι ευρωπαϊκό το μοντελο....και το έχω ρωτήσει πολλές φορές κατα διαστήματα μήπως μου λένε τίποτα αρλουμπες...αλλα πάντα την ίδια απάντηση μου δίνουν!,

#432   holsss

holsss

iPH Contributor

• 921 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/09/2012 - 13:01

παιδια το panoramic σε iPad 3 ειναι μεσα ??? !

#433   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 13/09/2012 - 13:04

Εμένα κάποιος reseller της apple μου είπε ότι ισχυει η εγγύηση σε όλη την Ευρώπη ...αν είναι ευρωπαϊκό το μοντελο....και το έχω ρωτήσει πολλές φορές κατα διαστήματα μήπως μου λένε τίποτα αρλουμπες...αλλα πάντα την ίδια απάντηση μου δίνουν!,

Εννοείται. Απόλυτα καλυμμένος είσαι.

#434   kaliaris

kaliaris

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/09/2012 - 13:10

Εννοείται. Απόλυτα καλυμμένος είσαι.

Το θεμα ειναι οτι πες οτι χαλασε..Το πας που? Γιατι με το 4αρι μου πχ αγορασμενο απο oteshop οπου κ αν ρωτησα μου ειπαν οτι το πας ΜΟΝΟ απ'οκει που το πηρες κ εχεισ την αποδειξη..Κ οτι δεν υπαρχει καποιο service που μπορεις να το πας ανεξαρτητα με το που το εχεις αγορασει. Στο istorm πχ που χα ρωτησει κ αυτοι μου χαν πει οχι, μονο στο oteshop απ οπου το χεισ παρει.. Ελλαδισταν καταλαβαινεις..Φαντασου να τους ελεγα οτι θελω να φτιαξω κινητο που ναι αγορασμενο απο αγγλια...Δε θελω να σκεφτω την απαντηση τους

#435   gastonegr

gastonegr

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Sbxgr

Δημοσίευση 13/09/2012 - 13:10

παιδια εγω ειμαι iphoneakias στο foul μαλλον καλυτερα applekias μιας και εχω τα παντα σχεδον απο apple. (iphone 4 , iphone 4s black and white , ipad new 4g , macbook air 2011 , iPod touch 3gen και πολλα περιφερειακα.) την αποψη μου θα την πω...Λοιπόν πιστευω οτι εχει επαναπαυθει πολυ η apple σε σχεση με το τι γινεται εκει εξω και μας φιξαρει το ιδιο σχεδιο μετα θανατον steve γιατι δεν μπορει να αλλαξει σχεδιασμο φοβαται μην πατωσει. Η samsung απο την αλλη αλλαξε εντελως τον σχεδιασμο εκανε αυτο το βημα και πιστευω οτι οι πωλησεις καλυτερες απο οτι περιμενε πηγανε. Ομως επαιξε ενα χαρτι και ειπε θα το αλλαξουμε το design και οτι γινει. αυτο ειναι μεγαλο βημα για μια εταιρια και οχι το να μου φιξαρεις το iphone 4 για 2η φορα με μεταλικη πλατη και μακρυτερη οθονη. Που θα μου το ξανα αλλαξεις σε 5s του χρονου και μετα τι θα κανεις?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες