Πως ομως να μην εχει επαναπαυτει ομως φιλε μου, οταν συνεχιζει (και θα συνεχισει) να κανεις τρελες πωλησεις;παιδια εγω ειμαι iphoneakias στο foul μαλλον καλυτερα applekias μιας και εχω τα παντα σχεδον απο apple. (iphone 4 , iphone 4s black and white , ipad new 4g , macbook air 2011 , iPod touch 3gen και πολλα περιφερειακα.) την αποψη μου θα την πω...Λοιπόν πιστευω οτι εχει επαναπαυθει πολυ η apple σε σχεση με το τι γινεται εκει εξω και μας φιξαρει το ιδιο σχεδιο μετα θανατον steve γιατι δεν μπορει να αλλαξει σχεδιασμο φοβαται μην πατωσει. Η samsung απο την αλλη αλλαξε εντελως τον σχεδιασμο εκανε αυτο το βημα και πιστευω οτι οι πωλησεις καλυτερες απο οτι περιμενε πηγανε. Ομως επαιξε ενα χαρτι και ειπε θα το αλλαξουμε το design και οτι γινει. αυτο ειναι μεγαλο βημα για μια εταιρια και οχι το να μου φιξαρεις το iphone 4 για 2η φορα με μεταλικη πλατη και μακρυτερη οθονη. Που θα μου το ξανα αλλαξεις σε 5s του χρονου και μετα τι θα κανεις?
Αν πουλαει κατι δεν το αλλαζεις, η τουλαχιστον δεν ειναι αναγκη να κανεις μεγαλες αλλαγες..
Αν το 4S δεν πηγαινε καλα στις πωλησεις για παραδειγμα, σιγουρα θα αλλαζαν περισσοτερα πραγματα στο 5αρι.. Αλλα εχεις ενα σχεδιο που πουλαει σαν τρελο, ενα iOS που το αγαπανε για τον εναν η τον αλλον λογο πολλοι, τι να αλλαξεις ως apple και γιατι;