Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 45 ψήφοι

iPhone 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2772 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#541   Mikopos

Mikopos

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Twitter:@opc_addict
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:mikopos

Δημοσίευση 13/09/2012 - 18:02

και πάει ο αδερφός μου Αμερική τέλος του μήνα.... Αλλά είπανε θα βγάλουν διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με το LTE σε κάθε χώρα βάλε και το ρίσκο της μεταφορικής και του τελωνείου...

usps και πληρώνεις μόνο 3,40 ευρώ στο ταχυδρομείο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#542   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/09/2012 - 18:04

δεν είμαι σίγουρος τι τιμές είχαν τα 3 μοντέλα πριν το 5 στα ξένα apple sites,
πάντως από τα 400€ για το 3GS, 549€ για το 4 και 669€ για το 4S που έχουν εδώ, θεωρώ θα κυμανθούν εκεί κοντά.

Εμενα η γνωμη μου (στα τυφλα βεβαια ειναι η αληθεια..) ειναι οτι το 4S στα 16 θα κοστιζει περιπου οσο κοστιζε τωρα το 8αρι iphone 4 (πεντακοσια κατι δλδ..) και το 5αρι θα κυμανθει περιπου πανω κατω στις τιμες του 4S..

#543   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 13/09/2012 - 18:06

Παιδια στην αγγλια το 4s εκανε 499 λιρες !! οχι 429

499 το 4s και 529 to 5 ...... η διαφορα ειναι περιπου 50ευρω
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#544   tsitsibau

tsitsibau

iPH User

• 101 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/09/2012 - 18:24

σχετικά με την τιμή... νομίζω δεν πρέπει να ψαχνόμαστε άδικα... αντίστοιχα με ότι ειπώθηκε και στην παρουσίαση θεωρώ πως και στις υπόλοιπες αγορές, το iPhone 5 θα πάρει τις τιμές των αντίστοιχων μοντέλων του 4S σε κάθε χώρα

#545   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 18:34

Τελικά θα το παραγγείλει με την αλλαγή της μέρας κάποιος;

#546   Feregorn

Feregorn

iPH User

• 133 μηνύματα
  • GameCenter:Feregorn

Δημοσίευση 13/09/2012 - 19:04

Προσωπικά και το έχω ξαναφέρει πάντα μου άρεσε το παρόν σχέδιο του iPhone, επίπεδο ορθογώνιο και με ευχαριστεί που συνεχίζει με αυτό και αφού έγινε μακρύτερο. Διάβασα όμως το θέμα του επεξεργαστή, που το έχετε βάλει κιόλας στη πρώτη σελίδα του φόρουμ με τίτλο: A6, ο πρώτος ARM Cortex A15 της αγοράς με GPU τεσσάρων πυρήνων; Μου φαίνεται δεν είστε καλκά ενημερωμένοι ή εθελοτυφλείται! Το HTC ONE S και όλα τα κινητά που φοράνε τον διπύρηνο Snapdragon S4 είναι της σειράς Α15 και μάλιστα κατασκευασμένοι στη λιθογραφία των 28nm έναντι των 32nm του Α6! Με άλλα λόγια ο επεξεργαστής του iPhone5, διαπιστευμένα, δεν είναι ο ΠΡΩΤΟΣ της αγοράς και θα πρέπει να διορθωθεί αυτό το λάθος. Επιπλέον σε λίγο καιρό θα βγει ο ακόμα βελτιωμένος Snapdragon S4 Pro που θα συνοδεύεται και από 2GB ram...Φοβάμαι ότι η Apple θα επισπεύσει την κυκλοφορία του iPhone5S για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, γιατί δεν υπάρχει πρεστίζ για καμμία εταιρία όταν υπολείπεται των ανταγωνιστών της...

#547   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 19:24

Ρε παίδες είπε τίποτα για ξεκλειδωμα με δακτυλικο αποτύπωμα ?.....γιατι έτσι είπε στις ειδήσεις στον ALPHA!

#548   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/09/2012 - 19:27

Το θέμα μας είναι το iPhone 5. Οποιαδήποτε αλλά δεύτερα κινητά δεν έχουν θέση στην κουβέντα αυτή.
Μια παράκληση προς ολα τα παιδιά. Μην δίνεται σημασία στα μνήματα από τους κακοπροαίρετους. Αφήστε τους να λένε ότι το κινητό τους είναι καλύτερο μεγαλύτερο μακρυτερο χοντροτερο τελειοτερο. Αφήστε τους να λένε αλλά μην τους απαντάτε. Η σιωπή μας προς απάντηση τους. Νομίζω έτσι θα είναι ευκολότερο στο τέλος οι διαχειριστές να σβήσουν τα άσχετα μηνύματα.

#549   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 13/09/2012 - 19:32

1. Είδα 1-2 hands on. Πράγματι το κινητό είναι πολύ λεπτό και σε μαύρο που το είδα φαίνεται πολύ όμορφο. Αλλά πάλι πρέπει να το πήξεις στη ζελατίνα και το bumper γιατί μετά από λίγο καιρό δε θα σου μείνει iPhone στο χέρι. Εγώ, ας πούμε, βλέπω πώς γίνεται η ζελατίνα μετά από καιρό και χαίρομαι που τη φοράει! Σίγουρα είναι πιο άθραυστο το γυαλί από πίσω, αλλά και πάλι.
2. Είναι ανησυχητικό που στα ευρωπαϊκά Apple Stores υπάρχει σημαντική αύξηση τιμής, γιατί στην Ελλάδα αυτό μεταφράζεται σε ακόμα μεγαλύτερη. :unsure: Και με δεδομένο ότι οι πάροχοι το παίζουν πλέον τσιγκούνηδες, άντε να το επιδοτούν με κανένα super duper συμβόλαιο που θα είναι κλεψιά να υπογράψεις.

Πάντως, σίγουρα είναι όμορφο το νέο iPhone αλλά κι εγώ θα ήθελα μια αλλαγή στο σχέδιό του. Ναι, θα μου πεις "συνταγή που πουλάει δεν την αλλάζεις", αλλά και πάλι με τέτοιο κοινό που έχει φτιάξει η Apple, αλλά κυρίως με την εμμονή της στον άριστο σχεδιασμό, πάλι θα πουλούσε και σίγουρα θα έφτιαχνε κάτι όμορφο.
Εξάλλου χορτάσαμε το υπάρχον design με την κυκλοφορία του 4S. Καιρός ήταν για κάτι καινούριο.

#550   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 19:34

1. Είδα 1-2 hands on. Πράγματι το κινητό είναι πολύ λεπτό και σε μαύρο που το είδα φαίνεται πολύ όμορφο. Αλλά πάλι πρέπει να το πήξεις στη ζελατίνα και το bumper γιατί μετά από λίγο καιρό δε θα σου μείνει iPhone στο χέρι. Εγώ, ας πούμε, βλέπω πώς γίνεται η ζελατίνα μετά από καιρό και χαίρομαι που τη φοράει! Σίγουρα είναι πιο άθραυστο το γυαλί από πίσω, αλλά και πάλι.
2. Είναι ανησυχητικό που στα ευρωπαϊκά Apple Stores υπάρχει σημαντική αύξηση τιμής, γιατί στην Ελλάδα αυτό μεταφράζεται σε ακόμα μεγαλύτερη. :unsure: Και με δεδομένο ότι οι πάροχοι το παίζουν πλέον τσιγκούνηδες, άντε να το επιδοτούν με κανένα super duper συμβόλαιο που θα είναι κλεψιά να υπογράψεις.

Πάντως, σίγουρα είναι όμορφο το νέο iPhone αλλά κι εγώ θα ήθελα μια αλλαγή στο σχέδιό του. Ναι, θα μου πεις "συνταγή που πουλάει δεν την αλλάζεις", αλλά και πάλι με τέτοιο κοινό που έχει φτιάξει η Apple, αλλά κυρίως με την εμμονή της στον άριστο σχεδιασμό, πάλι θα πουλούσε και σίγουρα θα έφτιαχνε κάτι όμορφο.
Εξάλλου χορτάσαμε το υπάρχον design με την κυκλοφορία του 4S. Καιρός ήταν για κάτι καινούριο.

Γυαλι εχει πισω τελικα η αλουμινιο;

#551   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 13/09/2012 - 19:34

Κατά την παρουσίαση της Apple το τρίτο κύμα αναφέρθηκε ως December 2012 με το παρακάτω slide.

Αναρτημένη εικόνα

Επίσης δεν υπάρχει κανένα "κύμα" τον Οκτώβριο και για καμία χώρα σύμφωνα με αναφορές των καλύτερων ειδησεογραφικών sites στον κόσμο.

Μένει λοιπόν να δούμε -για ακόμα μία φορά- αν το iPhoneHellas ανήκει στα "καλύτερα ειδησεογραφικά sites του κόσμου" :-)
Behind the Scenes...

#552   syngi

syngi

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 19:45

Προσωπικά και το έχω ξαναφέρει πάντα μου άρεσε το παρόν σχέδιο του iPhone, επίπεδο ορθογώνιο και με ευχαριστεί που συνεχίζει με αυτό και αφού έγινε μακρύτερο. Διάβασα όμως το θέμα του επεξεργαστή, που το έχετε βάλει κιόλας στη πρώτη σελίδα του φόρουμ με τίτλο: A6, ο πρώτος ARM Cortex A15 της αγοράς με GPU τεσσάρων πυρήνων; Μου φαίνεται δεν είστε καλκά ενημερωμένοι ή εθελοτυφλείται! Το HTC ONE S και όλα τα κινητά που φοράνε τον διπύρηνο Snapdragon S4 είναι της σειράς Α15 και μάλιστα κατασκευασμένοι στη λιθογραφία των 28nm έναντι των 32nm του Α6! Με άλλα λόγια ο επεξεργαστής του iPhone5, διαπιστευμένα, δεν είναι ο ΠΡΩΤΟΣ της αγοράς και θα πρέπει να διορθωθεί αυτό το λάθος. Επιπλέον σε λίγο καιρό θα βγει ο ακόμα βελτιωμένος Snapdragon S4 Pro που θα συνοδεύεται και από 2GB ram...Φοβάμαι ότι η Apple θα επισπεύσει την κυκλοφορία του iPhone5S για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, γιατί δεν υπάρχει πρεστίζ για καμμία εταιρία όταν υπολείπεται των ανταγωνιστών της...

O krait δεν ειναι a15. Ειναι τυπου a15 ωστε να ανταγωνιστει τις υπολοιπες εταιριες που ανακοινωσαν Α15. Αμα το iphone 5 εχει a15 ειναι το πρωτο με την συγκεκριμενη αρχιτεκτονικη. Θεωρητικα α15 ειναι καλυτερος απο s4, βεβαια με πολλα αλλα να παιζουν ρολο. Μια εβδομαδα υπομονη και ολα θα αποκαλυφθουν σιγα σιγα.

#553   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Twitter:@soyz__
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:souzi13

Δημοσίευση 13/09/2012 - 19:48

εμένα μου άρεσε πολύ πάντως...και το design...μόνο που περιμένα και λίγη βελτίωση στην κάμερα

#554   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/09/2012 - 19:48

Μένει λοιπόν να δούμε -για ακόμα μία φορά- αν το iPhoneHellas ανήκει στα "καλύτερα ειδησεογραφικά sites του κόσμου" :-)

Επειδή με πιάνεις αδιάβαστο μπορείς σε παρακαλώ να με ενημερώσεις; Υπάρχει κάποια πληροφορία για πιθανή ημερομηνία πώλησης στην Ελλάδα;

#555   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 19:50

εμένα μου άρεσε πολύ πάντως...και το design...μόνο που περιμένα και λίγη βελτίωση στην κάμερα

Φυσικα και υπαρχει βελτιωση στην καμερα.. Απλα τα MP παρεμειναν ιδια. :)

Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 13/09/2012 - 19:50

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6