iPhone 5
Δημοσίευση 12/09/2012 - 21:00
1) Περίμενα τελείως διαφορετικό design
2) Τέλειο το καινούργιο iPod Touch
3) είναι δυνατόν το Λιχτενσταϊν να είναι στο δεύτερο πακέτο διαθεσιμότητας;
Ad
Δημοσίευση 12/09/2012 - 21:02
Το iphone 5 δεν μ' αρέσει. Καθόλου!!!Θεωρώ ότι είναι το χειρότερο update στο iphone εως σήμερα. Είναι άσχημο (υποκειμενικό θα μου πείτε, αλλά εμένα ότι κ να μου πείτε δεν μου κάνει) κ με ελάχιστες αναβαθμίσεις. Η οθόνη είναι "σχεδόν" 14:9 κ retina. Δηλαδή καρδίζουμε λίγα χιλιοστά στο πλαι όταν βλέπουμε ταινια. Για την κάμερα τί να πω... Τραγικοί! Ούτε 10mp. Κ μην ακούσω ότι κάνανε λεπτότερο τον φακό κ βάλανε φιλτρα κλπ κλπ κλπ Πρακτικά η ίδια κάμερα είναι. Ο επεξεργαστής οκ είναι γρηγορότερος κ η κάρτα γραφικών λίγο καλύτερη. Ε και; Σιγά την αναβάθμιση! Στην καθυμερινότητα μας θα ανοίγει 2.7 φορές πιο γρήγορα το pages! Πσσσσσσσς!!!! Για ram 1gb που ακουγότανε δεν άκουσα κάτι (ίσωσ να μην το πρόσεξα είναι η αλήθεια). Μεγαλύτερη χωρητικότητα; όχι...
Μπαταρία; Ε είναι λίγο καλύτερη από του 4s....... Βάλανε όμωσ τρία μικρόφωνα Αλλάξαμε βύσμα γιατί απλα είναι 9 ετών κ πρέπει ο κόσμος να ξαναγοράσει περιφερειακά! Άποψή μου, σε συνδυασμό με το ios6 που είναι ένα τίποτα πιστεύω το iphone 5 είναι απαράδεκτο. Δυστυχώς, δεν αξίζει τα χρήματα του σε περίπτωση που κάποιους από το iphone 4/4S θέλει να το αγοράσει. Για κάποιον που έχει παλιότερη συσκευή σίγουρα αξίζει.
Επίσης, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ITUNES? Μια χαρά ήτανε, έπρεπε να το χαλάσει κ αυτό!!!! Δηλαδή εξαφανίζοντας τις μπαρες αριστερά κ βάζοντας μεγαλα περιστρεφόμενα εικονίδια στη κορυφή το κάνεις καλύτερο;;;;
Εντάξει τα ipod αναμενόμενο ήτανε αναβαθμίστηκαν κ είναι οκ.
Να κάνω κ ένα σχόλιο σαν developer αν μου επιτρέπετε.
Πραγματικά, ποιος νους σκέφτηκε ότι θα τρέχει στο καινούργιο iphone η εφαρμογή μου σε letterbox? αυτόματα υποβαθμίζεται η εφαρμογή μου στον "πελάτη". Είναι σαν το x2 για το ipad. Σε αναγκάζει να ξαναγράψεις την εφαρμογή κ πλέον να την έχεις ρυθμισμένη για ακόμα ένα μοντέλο.
Δημοσίευση 12/09/2012 - 21:02
Δημοσίευση 12/09/2012 - 21:06
Δημοσίευση 12/09/2012 - 21:07
το παρουσιαζουν σα πλεονεκημα ειναι 80% μικροτερος απο αυτον που ηταν 100 φοερες μεγελυτερος
απο τους αλλους που εχουν τα αλλα κινητα!!
Δημοσίευση 12/09/2012 - 21:08
Sorry σε όσους δέν άρεσε !!!
Δημοσίευση 12/09/2012 - 21:09
Δημοσίευση 12/09/2012 - 21:10
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 12/09/2012 - 21:11
Δημοσίευση 12/09/2012 - 21:11
Δημοσίευση 12/09/2012 - 21:12
Να πω κ εγώ τη γνώμη μου τώρα που μας τα παρουσίασε η Apple.
Το iphone 5 δεν μ' αρέσει. Καθόλου!!!Θεωρώ ότι είναι το χειρότερο update στο iphone εως σήμερα. Είναι άσχημο (υποκειμενικό θα μου πείτε, αλλά εμένα ότι κ να μου πείτε δεν μου κάνει) κ με ελάχιστες αναβαθμίσεις. Η οθόνη είναι "σχεδόν" 14:9 κ retina. Δηλαδή καρδίζουμε λίγα χιλιοστά στο πλαι όταν βλέπουμε ταινια. Για την κάμερα τί να πω... Τραγικοί! Ούτε 10mp. Κ μην ακούσω ότι κάνανε λεπτότερο τον φακό κ βάλανε φιλτρα κλπ κλπ κλπ Πρακτικά η ίδια κάμερα είναι. Ο επεξεργαστής οκ είναι γρηγορότερος κ η κάρτα γραφικών λίγο καλύτερη. Ε και; Σιγά την αναβάθμιση! Στην καθυμερινότητα μας θα ανοίγει 2.7 φορές πιο γρήγορα το pages! Πσσσσσσσς!!!! Για ram 1gb που ακουγότανε δεν άκουσα κάτι (ίσωσ να μην το πρόσεξα είναι η αλήθεια). Μεγαλύτερη χωρητικότητα; όχι...
Μπαταρία; Ε είναι λίγο καλύτερη από του 4s....... Βάλανε όμωσ τρία μικρόφωνα Αλλάξαμε βύσμα γιατί απλα είναι 9 ετών κ πρέπει ο κόσμοσ να ξαναγοράσει περιφερειακά! Άποψή μου, σε συνδυασμό με το ios6 που είναι ένα τίποτα πιστεύω το iphone 5 είναι απαράδεκτο. Δυστυχώς, δεν αξίζει τα χρήματα του σε περίπτωση που κάποιους από το iphone 4/4S θέλει να το αγοράσει. Για κάποιον που έχει παλιότερη συσκευή σίγουρα αξίζει.
Επίσης, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ITUNES? Μια χαρά ήτανε, έπρεπε να το χαλάσει κ αυτό!!!! Δηλαδή εξαφανίζοντας τις μπαρες αριστερά κ βάζοντας μεγαλα περιστρεφόμενα εικονίδια στη κορυφή το κάνεις καλύτερο;;;;
Εντάξει τα ipod αναμενόμενο ήτανε αναβαθμίστηκαν κ είναι οκ.
Να κάνω κ ένα σχόλιο σαν developer αν μου επιτρέπετε.
Πραγματικά, ποιος νους σκέφτηκε ότι θα τρέχει στο καινούργιο iphone η εφαρμογή μου σε letterbox? αυτόματα υποβαθμίζεται η εφαρμογή μου στον "πελάτη". Είναι σαν το x2 για το ipad. Σε αναγκάζει να ξαναγράψεις την εφαρμογή κ πλέον να την έχεις ρυθμισμένη για ακόμα ένα μοντέλο.
Νομιζω το τελευταιο ειναι το "θεμα". Τα αλλα ειναι περισσοτερο υποκειμενικα.
Ειναι αυτο που εβλεπα παλια σχετικα με τον κατακερματισμο στο android και ανετα πιστευα οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι. Αλλα η νεα αναλυση δυστυχως ετσι ερχεται με αυτα τα κουσουρια. Ελπιζω -γιατι δεν το ειδα πως θα ειναι- να ειναι καλυτερο απο του ipad... Αυτο καταλαβα και απο τα σχολια που εβλεπα στα live. Ελπιζω να δοθει και η ευκολη δυνατοτητα σε ανθρωπους σαν κ εσενα απο την apple να αναβαθμισουν γρηγοροτερα και ευκολοτερα τα apps γιατι χαθηκαμε... Πλεον το πιστευω οτι το google επαιξε καλυτερα σε αυτο το θεμα με τα εργαλεια που παρεχει στους devs και τις αυτοματες μετατροπες για τις πολλες αναλυσεις.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες