Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 45 ψήφοι

iPhone 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2772 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#631   mariosn199

mariosn199

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/09/2012 - 22:11

Θα πρεπει να το σκεφτουμε σοβαρα πριν το αγορασουμε....δεν εχει τοσο μεγαλες αλλαγες...!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#632   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/09/2012 - 22:14

Θα πρεπει να το σκεφτουμε σοβαρα πριν το αγορασουμε....δεν εχει τοσο μεγαλες αλλαγες...!

Δυστυχως καποιοι ειμαστε λιγο περισσοτερο καμμενοι... :rolleyes: :D
Ναι μεν το κραζουμε τωρα, αλλα αργοτερα μαλλον θα ψαχνουμε απο παντου ευρω για να το αγορασουμε.
Παντως ευτυχως για καποιους που εχουμε ηδη καποιο iphone να πουλησουμε, ολο και κατι θα βρεθει να πουληθει στην πορεια (καποιο αλλο κινητο, καποιο netbook...) και σχεδον το πηραμε ετσι, αλλιως δεν βγαινουμε απλα και ουτε υπηρχε περιπτωση πολλοι απο μας να διναμε στεγνα ετσι 7 κατοσταρικα...

#633   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 13/09/2012 - 22:16

Δυστυχως καποιοι ειμαστε λιγο περισσοτερο καμμενοι... :rolleyes: :D
Ναι μεν το κραζουμε τωρα, αλλα αργοτερα μαλλον θα ψαχνουμε απο παντου ευρω για να το αγορασουμε.
Παντως ευτυχως για καποιους που εχουμε ηδη καποιο iphone να πουλησουμε, ολο και κατι θα βρεθει να πουληθει στην πορεια (καποιο αλλο κινητο, καποιο netbook...) και σχεδον το πηραμε ετσι, αλλιως δεν βγαινουμε απλα και ουτε υπηρχε περιπτωση πολλοι απο μας να διναμε στεγνα ετσι 7 κατοσταρικα...

Μίλησες απόλυτα σωστά!

Αν εξαιρέσεις το iPhone 3G που με την επιδότηση που είχα έδωσα τότε 250-300 από τότε, δεν δίνω πάνω από 100€.

Πουλάω το προηγούμενο iPhone και με την επιδότηση παίρνω το νέο.

Πάντα μου έβγαινε δωρεάν μόνο στο 4 έδωσα 100€.

Έτσι και τώρα... Πώληση το 4S, επιδότηση(ίσως και φορητότητα) και τσουπ το 5. :D

#634   KAVATZAS

KAVATZAS

iPH Member

• 307 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 13/09/2012 - 22:17

εγω εχω 3gs και σκεφτομαι να παω στο 5.....αν εχει 4 η 4ς νομιζω οτι θελει σκεψη........δεν ξερω....μπορει καποις να περιμενει εναν ακομη χρονο...βεβαια...αναλογα και ποσο μπορει να πουλησει το κινητο του για να παρει το 5.....

#635   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/09/2012 - 22:27

Γι αυτούς που είναι με 3GS όπως εσύ, είναι Major Update και αξίζει.. Δεν το συζητάμε..

Για τους υπόλοιπους και ειδικότερα αυτούς με 4S, τυχεροί και θα γλυτώσουν ένα μισθό..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#636   KAVATZAS

KAVATZAS

iPH Member

• 307 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2012 - 22:34

ακριβως ετσι το σκεφτομαι και εγω.....

#637   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos

Δημοσίευση 13/09/2012 - 22:59

Μίλησες απόλυτα σωστά!

Αν εξαιρέσεις το iPhone 3G που με την επιδότηση που είχα έδωσα τότε 250-300 από τότε, δεν δίνω πάνω από 100€.

Έτσι και τώρα... Πώληση το 4S, επιδότηση(ίσως και φορητότητα) και τσουπ το 5. :D

Καλά τα λες ρε φίλε...
Βέβαια, κάποιος λιγότερο έξυπνος, όπως εγώ, επιλέγω να μην αλλάξω συσκευή (4αρι 32GB που αγόρασα μετρητά μόλις βγήκε) και να πάρω επιδότηση - έκπτωση παγίου 45% από βοντα...
Κάνε τα μαθηματικά σου και δες πόσα εξοικονομώ τον χρόνο με πάγιο αρχικής τιμής στα 100 περίπου ευρώ....
Εσύ όμως έχει "τσάμπα" το 5αρι..
Σωστόςςςςςς

#638   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2012 - 23:27

Μίλησες απόλυτα σωστά!

Ακριβώς αυτό. Το είπα κι εγώ μερικές σελίδες πίσω. Δεν υπάρχει λόγος να μην πάρουμε το καινούριο. Τα κινητά είναι για 1 χρόνο...

#639   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 13/09/2012 - 23:28

Καλά τα λες ρε φίλε...
Βέβαια, κάποιος λιγότερο έξυπνος, όπως εγώ, επιλέγω να μην αλλάξω συσκευή (4αρι 32GB που αγόρασα μετρητά μόλις βγήκε) και να πάρω επιδότηση - έκπτωση παγίου 45% από βοντα...
Κάνε τα μαθηματικά σου και δες πόσα εξοικονομώ τον χρόνο με πάγιο αρχικής τιμής στα 100 περίπου ευρώ....
Εσύ όμως έχει "τσάμπα" το 5αρι..
Σωστόςςςςςς

Από 55€ πάγιο, πληρώνω 41€ το οποίο σημαίνει 25% έκπτωση.

Αν είχα 45% όπως εσύ, τότε θα πλήρωνα 30€.

Διαφορά, 11€ το μήνα. Άρα με την ίδια έκπτωση θα μπορούσα να εξοικονομήσω 133€ σε ένα χρόνο και θα έμενα με το ίδιο iPhone.

Με 4S μίας ημέρας(ανακατασκευασμένο) και επιδότηση για 3 νούμερα(αντί των 11€/ μήνα) τότε ναι, δεν βλέπω κάποια διαφορά σε αυτό που κάνω.

Αν όμως προχωρήσω και σε φορητότητα, καταλαβαίνεις πως ανοίγει κι άλλο το ψαλίδι.....(να σημειώσω εδώ, πως δεν περιμένω τον ουρανό με τ' άστρα ούτε την Άρτα με τα Γιάννενα από την φορητότητα)

αααα, και ναι τσάμπα το 5.

Τώρα για το πόσα εξοικονομείς εσυ, ξέρεις καλύτερα από 'μένα και δεν πρόκειται να κάνω τα "μαθηματικά" μου ούτε πρόκειται να πω πως είμαι λιγότερο/περισσότερο έξυπνος από 'σένα.

Επίσης, τις ανάγκες του ο καθένας τις φέρνει στα επίπεδα που θέλει και μπορεί και όχι στα επίπεδα που θέλουν άλλοι.

Φιλικά, Νίκος.

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 13/09/2012 - 23:32

#640   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/09/2012 - 23:54

Ειναι η πρωτη φορα που η Apple αυξανει το μεγεθος της οθονης (αυτο που επιμονα ζητουσε η πλειοψηφια εδω μεσα) και θεωρεις οτι δεν εχει μεγαλες αλλαγες?
Ο καθενας μπορει να ονειρευοταν wireless charging, fingerprint scan, teardrop design και της Παναγιας τα ματια...αλλα αυτο που θα χρησιμοποιεις καθε φορα που πιανεις το κινητο σου ειναι η οθονη. Σε ενα touchscreen κινητο ειναι ο χωρος εργασιας σου. Μπορει να ανηκω σε αυτους που δεν ηθελαν αυξηση των διαστασεων αλλα παντως σιγουρα, σ'αρεσει-δε σ'αρεσει η μεγαλυτερη οθονη, μονο τυφλος θα μπερδευε τα προηγουμενα δυο μοντελα με το 5αρι.

#641   christostap

christostap

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 14/09/2012 - 00:34

οι εταιριες πχ cosmote ποτε θα προμηθευτουν τις καινουργιες nanosim???

#642   Crackbrain

Crackbrain

iPH Addict

• 806 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 14/09/2012 - 00:59

οι εταιριες πχ cosmote ποτε θα προμηθευτουν τις καινουργιες nanosim???

Είπε ένα παιδί πιο πριν ότι μιλησε με cosmote και του είπαν τον Οκτώβριο.

#643   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1.291 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2012 - 03:27

Έλεγαν για i-mac και i-pad mini. Που είναι? :D
Για i-mac μου φαίνεται θα περιμένουν να βγει το chipest Haswell.Δηλαδή Απρίλιο! Για το ipad mini....ποτέ!
Πάντως εμένα μου άρεσε το iphone 5! Ανυπομονώ να το πάρω....Το επόμενο παιδιά δεν θα είναι με τίποτα 5s!!
New iphone! Με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό! Ανά 3 έτη θα αλλάζουν εντελώς σχεδιασμό έτσι όπως κατάλαβα...
2g-3g-3gs= που είναι σχεδόν ίδια! Και 4-4s-5= Ξανά τα ίδια. Άρα το επόμενο δεν παίζει να είναι το ίδιο!

#644   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 14/09/2012 - 05:18

4 ώρες μείνανε!!! Push the button!!!! 3:00am ανοίγει η Verizon τις παραγγελίες!!!! Ou iiii

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 14/09/2012 - 05:18

@CaLi@

#645   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2012 - 06:11

Αφού ξεκίνησαν οι παραγγελίες, γιατί όλα τα stores είναι down?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες