Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 45 ψήφοι

iPhone 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2772 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#676   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 14/09/2012 - 09:23

παιδια στην ελλαδα ποτε ερχεται επισημα?εχουμε μαθει?

Κατι για αρχές Οκτώβρη , αν όλα πάνε καλά !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#677   stefanosn

stefanosn

iPH User

• 117 μηνύματα
  • Twitter:@techwithcoffee
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 14/09/2012 - 09:24

Παιδια αν το παρουμε απο αγγλια η γαλλια χωρις συνδεση θα παίζει ελλαδα?

#678   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2012 - 09:28

Παιδια αν το παρουμε απο αγγλια η γαλλια χωρις συνδεση θα παίζει ελλαδα?

Από Αγγλία σίγουρα (από τις μέχρι τώρα πληροφορίες) αρκεί να το βρείς !!

#679   anderson

anderson

iPH User

• 162 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 14/09/2012 - 09:40

Γειά σας μάγκες...

Ηθελα να παραθέσω κι εγώ κάποια πραγματάκια σχετικά με όλα αυτά που έχουν ακουστεί για την νέα συσκευή. Οποιος περίμενε η εταιρία να παρουσιάσει κάτι τελείως έξω από τον κόσμο τούτο, απλώς είναι άσχετος με την Απλ. Η εταιρία έχει μια συγκεκριμένη πολιτική, έναν δικό της διαφορετικό τρόπο σκέψης και δεν παρεκλίνει από αυτά... το iphone έχει ένα καταπληκτικό ντιζάιν, και πολύ καλές διαστάσεις. Αυτά για τους πραγματικούς θαυμαστές της απλ ήταν αδιαπραγμάτευτα. Δεν μπορεί να αλλάζει η φιλοσοφία μιας τέτοιας συσκευής κάθε τόσο. Δείτε τό σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας. Αλλάζει κάθε τόσο το imac; Μήπως τα macbooks; Το air;

Η διαφορά είναι στην καρδιά του τηλεφώνου... Από το 4ς έχει επεξεργαστή "μόνο" 2 φορές γρηγορότερο, μας δίνει ένα κάρο ακόμη καινούργια καλούδια και ελεφρύτερο και λεπτότερο. Κι όλα αυτά στο σχεδόν ίδιο κουτί.

Ναι, εμένα με ικανοποίησε η ανακοίνωση. Γιατί δεν περίμενα διαστημόπλοιο σε σχήμα κινητού, αλλά την τεράστια αναβάθμιση του γερασμένου μου από 3ετίας, 3gs μου.
Εχοντας κι ένα ολόκληρο οικοσύστημα από προϊόντα της απλ, μου έχει γίνει η ψηφιακή ζωή πολύ πιο εύκολη κι εύχρηστη. Οποιος γνωρίζει την φιλοσοφία και τις συνήθειες είτε του Os X είτε του iOs πολύ δύσκολα επιστρέφει είτε σε windows είτε σε androidσε κινητά.

Οσο για την τιμή, πάλι γίνεται συζήτηση χωρίς νόημα. Η τιμή είναι ενιαία για την Ευρώπη, σε ευρώ ότι είναι σε δολάρια για Αμερική + τον κατα τόπους ΦΠΑ. Και είναι πολιτική Απλ. Εϊπαμε, δική της φιλοσοφία, δικά της κουσούρια...
Και δεν καταλαβαίνω αυτά τα δακρύβρεχτα "στην Ελλάδα της κρίσης που οι μισθοί είναι μπλα μπλα μπλα". Ελευθερία υπάρχει, δεν αναγκάζει κανείς κανέναν να πάρει τίποτα. Τα έχεις; Το θες; Το παίρνεις. Τόσο απλό. Δεν τα έχεις; Δεν το θες; Δεν το παίρνεις. Οπως με όλα τα πράγματα στη ζωή. Αυτή είναι η πρόταση και ακολουθεί όποιος θέλει. Δεν θα διδάξει η Απλ καταναλωτική συνείδηση στους Ελληνες, μεγάλα παιδιά είναι...

Αυτά, συγγνώμη για το σεντόνι, καλώς σας βρήκα...

#680   stefanosn

stefanosn

iPH User

• 117 μηνύματα
  • Twitter:@techwithcoffee

Δημοσίευση 14/09/2012 - 09:40

Από Αγγλία σίγουρα (από τις μέχρι τώρα πληροφορίες) αρκεί να το βρείς !!

Για preorder ελεγα μεσα απο το site της Apple! Δεν παίζει?

#681   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 14/09/2012 - 09:43

Μόλις το παράγγειλα!!!!
21/9 θα είναι ξεκούραστα στη πόρτα μου!!!!!!!
:P :P :P

@CaLi@

#682   pet31ros

pet31ros

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2012 - 09:50

Θα βολευει αραγε φορτιση και ακουστικα μαζι στιν ιδια μερια?Πιστευω πως ηταν καλυτερα στο στα αλλα μοντελα που ηταν πανω ακουστικα κατω φορτιση...Βεβαια ειναι μια απο τις αλλαγες που εγιναν θα δουμε παντος δεν εχω ξαναδει καποιο κινητο να εχει στην ιδια πλευρα ακουστικα-φορτηση....Μαρεσει παντος το Iphone 5 ειναι πολυ ομορφο χρειαζοταν λιγο μεγαλυτερη οθωνη για να δουμε θα μπορεις να διαβασεις πιο ευκολα ενα βιβλιο ενα pdf?Οταν το παρουμε στα χερια μας θα ξερουμε τα παντα...Η κατω πλευρα παντος ηχειο μικροφωνο ειναι πανεμορφο...

Τελευταία επεξεργασία από: pet31ros, 14/09/2012 - 09:53

#683   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2012 - 09:51

Για preorder ελεγα μεσα απο το site της Apple! Δεν παίζει?

οχι ακόμα τουλάχιστον !!

#684   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 14/09/2012 - 09:56

Καλοριζικο φιλε μου velkus, οντως ανοικαν τα applestores για προπαραγγελεια!
Για ολλανδια ακομα μιας κ θα κυκλοφορησει στις 28/9 δηλαδη μια βδομαδα αργοτερα απο usa uk de fr !
Μεχρι τοτε βλεπουμε , αλλα μαλλον θα παρω το μαυρακι μιας κ μεχρι τωρα ειχα μονο ασπρα!
Επισης συμφωνω με το φιλο anderson!
Παιδες ετσι ειναι η apple αργα κ σταθερα βηματα παντα με ποιοτικα υλικα !
Τι περιμενατε δηλαδη απο τη μια μερα στην αλλη 4.7 οθονη εφταπυρηνους κ green horses?
Καλυτερα 2πυρηνο κ στο σερφαρισμα να ειναι σαν βουτυρο παρα με 10 πυρηνες κ να σκαλωνει !!!
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#685   SPC

SPC

iPH Member

• 238 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2012 - 09:56

Μόλις το παράγγειλα!!!!
21/9 θα είναι ξεκούραστα στη πόρτα μου!!!!!!!
:P :P :P

//

ποΥ μενεις;

#686   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 14/09/2012 - 09:58

Δηλαδή εμείς εδώ στο Ελλάντα μπορούμε να το παραγγείλουμε από το uk store και να μας έρθει χωρίς κανένα πρόβλημα?

#687   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 14/09/2012 - 10:00

Δηλαδή εμείς εδώ στο Ελλάντα μπορούμε να το παραγγείλουμε από το uk store και να μας έρθει χωρίς κανένα πρόβλημα?

Οχι φιλε μου καθε applestore στελνει μονο στη χωρα του!!
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#688   juliamed

juliamed

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 14/09/2012 - 10:01

Γειά σας μάγκες...

Ηθελα να παραθέσω κι εγώ κάποια πραγματάκια σχετικά με όλα αυτά που έχουν ακουστεί για την νέα συσκευή. Οποιος περίμενε η εταιρία να παρουσιάσει κάτι τελείως έξω από τον κόσμο τούτο, απλώς είναι άσχετος με την Απλ. Η εταιρία έχει μια συγκεκριμένη πολιτική, έναν δικό της διαφορετικό τρόπο σκέψης και δεν παρεκλίνει από αυτά... το iphone έχει ένα καταπληκτικό ντιζάιν, και πολύ καλές διαστάσεις. Αυτά για τους πραγματικούς θαυμαστές της απλ ήταν αδιαπραγμάτευτα. Δεν μπορεί να αλλάζει η φιλοσοφία μιας τέτοιας συσκευής κάθε τόσο. Δείτε τό σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας. Αλλάζει κάθε τόσο το imac; Μήπως τα macbooks; Το air;

Η διαφορά είναι στην καρδιά του τηλεφώνου... Από το 4ς έχει επεξεργαστή "μόνο" 2 φορές γρηγορότερο, μας δίνει ένα κάρο ακόμη καινούργια καλούδια και ελεφρύτερο και λεπτότερο. Κι όλα αυτά στο σχεδόν ίδιο κουτί.

Ναι, εμένα με ικανοποίησε η ανακοίνωση. Γιατί δεν περίμενα διαστημόπλοιο σε σχήμα κινητού, αλλά την τεράστια αναβάθμιση του γερασμένου μου από 3ετίας, 3gs μου.
Εχοντας κι ένα ολόκληρο οικοσύστημα από προϊόντα της απλ, μου έχει γίνει η ψηφιακή ζωή πολύ πιο εύκολη κι εύχρηστη. Οποιος γνωρίζει την φιλοσοφία και τις συνήθειες είτε του Os X είτε του iOs πολύ δύσκολα επιστρέφει είτε σε windows είτε σε androidσε κινητά.

Οσο για την τιμή, πάλι γίνεται συζήτηση χωρίς νόημα. Η τιμή είναι ενιαία για την Ευρώπη, σε ευρώ ότι είναι σε δολάρια για Αμερική + τον κατα τόπους ΦΠΑ. Και είναι πολιτική Απλ. Εϊπαμε, δική της φιλοσοφία, δικά της κουσούρια...
Και δεν καταλαβαίνω αυτά τα δακρύβρεχτα "στην Ελλάδα της κρίσης που οι μισθοί είναι μπλα μπλα μπλα". Ελευθερία υπάρχει, δεν αναγκάζει κανείς κανέναν να πάρει τίποτα. Τα έχεις; Το θες; Το παίρνεις. Τόσο απλό. Δεν τα έχεις; Δεν το θες; Δεν το παίρνεις. Οπως με όλα τα πράγματα στη ζωή. Αυτή είναι η πρόταση και ακολουθεί όποιος θέλει. Δεν θα διδάξει η Απλ καταναλωτική συνείδηση στους Ελληνες, μεγάλα παιδιά είναι...

Αυτά, συγγνώμη για το σεντόνι, καλώς σας βρήκα...

Πραγματικά δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτά που λες…
Κάθισα και διάβασα όλα τα σχόλια… (σχεδόν…J) και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς περιμένατε περισσότερο.
Και εγώ το λέω από την πλευρά κατόχου ενός 3gs το οποίο ναι μεν κρατάει γερά ακόμα, αλλά πλέον αργεί να κάνει κάποιες λειτουργίες.
Δεν «βιάστηκα» να πάρω κάποιο από τα 4 και 4s.. γιατί είχα βολευτεί με το 3gs και πραγματικά δεν ήθελα να μπω στο τριπάκι να αγοράζω κάθε 11 μήνες περίπου καινούριο iphone.
Τώρα όμως θα το αγοράσω γιατί περίμενα αρκετά και θεωρώ πως όντως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο δικό μου και στο καινούριο.

Επίσης, θα συμφωνήσω ξανά μαζί σου… δεν μπορείς να συγκρίνεις ios με android και Os X με windows. Απλά δεν γίνεται.

#689   loukandr

loukandr

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 14/09/2012 - 10:01

Καλά γιατί βιάζονται οι περισσότεροι να το πάρουν την πρώτη μέρα που θα βγει;
Δεν σκέφτεστε ότι μπορεί να κουβαλάει τίποτα προβλήματα που θα φανούν αμέσως από τους πρώτους που θα το πάρουν;
Γιατί δεν περιμένετε λίγο καιρό μέχρι να φανεί το πράμα;

#690   bak1983

bak1983

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2012 - 10:05

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα και για μένα να ανανεώσω. Αφού ευχαριστήθηκα το 4αράκι μου, είμαι σίγουρος πως το wow factor στην εμπειρία χρήσης θα είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού θα πάω κατευθείαν στο 5 (προσπερνώντας το 4S).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες