Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 45 ψήφοι

iPhone 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2772 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#856   kosnic

kosnic

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/09/2012 - 22:30

2. H διαφορα 4 με 4S ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ιδια μνημη ιδια οθονη, ακομα και σε βαρια παιχνιδια δε καταλαβα ουσιστικη διαφορα, οσο για την αναλυση cam σιγα μη χρησιμοποιει κανενας σοβαρος iphone σαν βασικη φωτογραφικη μηχανη...

Για το 5 δε γνωριζω αλλα αν εχει 512 μνημη παλι θα κλανει οταν του φορτωσω συγκεκριμενες εφαρμογες οπως κλανουν το 4 κ 4S που εχω
Αυτο που με σωνει ειναι απελευθερωση μνημης -διπλο κλικ στο home κ delete δε κανει σχεδον τπτ - με το πολυ καλο kiill απο τα SBSettings
και μονο με αυτο το τηλεφωνο αρχιζει να αναπνεει κανονικα..

Φίλε μου έτσι θέλεις να πιστεύεις,δεν είναι κακό!
Αλλα μην συγκρίνεις το 4 με το 4s σε δυνατότητες στα παιχνίδια!
Ένα μόνο παράδειγμα θα σου πω,δοκίμασε και τα δυο με το CSR Racing!αυτο είδα εγώ και είπα ότι η διάφορα είναι τελικά πολυ μεγάλη(το δικό μου 4s γεμάτο απο Cydia και το 4 ολοκαίνουργιο)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#857   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 14/09/2012 - 22:34

Φίλε μου έτσι θέλεις να πιστεύεις,δεν είναι κακό!
Αλλα μην συγκρίνεις το 4 με το 4s σε δυνατότητες στα παιχνίδια!
Ένα μόνο παράδειγμα θα σου πω,δοκίμασε και τα δυο με το CSR Racing!αυτο είδα εγώ και είπα ότι η διάφορα είναι τελικά πολυ μεγάλη(το δικό μου 4s γεμάτο απο Cydia και το 4 ολοκαίνουργιο)

Εγω τεραστια διαφορα ειδα στο asphalt 7....εκει κανει μπαμ..το 4 τρωει κοληματακια αν εχεις ανοιχτες και αλλες 2-3 εφαρμογες..το 4s δεν καταλαβαινει τιποτα..φαντασου το 5

#858   PulpFiction

PulpFiction

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 14/09/2012 - 22:34

κατι που δεν ειδα να πολυαναφερεται ειναι η τραγικη πραγματικα αναμονη των 225 ωρων. ειναι πιστευω ενα πολυ σημαντικο χαρακτηριστικο αφου μιλαμε για φορητη συσκευη. και μην πεταχτει κανεις και πει οτι την αυξησαν σε σχεση με το 4S γιατι αναμονη των 200 ωρων ειναι πραγματικα για τα μπαζα. εχω το 3gs απο οταν κυκλοφορησε Ελλαδα και επειδη το φορτιζω σωστα ειμαι σιγουρος οτι αν αγορασω το 5 θα εχω πανω κατω την ιδια αναμονη. και μιλαμε για συσκευη 3 ετων. αυτα ειναι πραγματικα προβληματα φιλοι μου οταν μιλαμε για κινητα και οχι το αν δεν εχει σκιαση μαυρο ματ ή μαυρο κηδειας

#859   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2012 - 22:49

Για όσους ΔΕΝ το έχουν καταλάβει ακόμη...το Passbook της Apple είναι η απάντησή της στο NFC της Google.

Όπως η Apple προτίμησε να βάλει δικούς της χάρτες, να πετάξει το youtube, έτσι δεν έβαλε και NFC μέσα αλλά σπάντησε με το Passbook.

Οπότε η έκφραση, "το 5 δεν έχει NFC δεν είναι απόλυτα σωστός". Τη στιγμή αυτή η Apple πλασάρει ένα μοντέλο το οποίο εν δυνάμει έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει:

1. Δεδομένου των προβλημάτων ασφαλείας του NFC
2. Του επί ετών δοκιμασμένου μοντέλου των barcodes
3. Την κυριαρχία στη συγκεκριμένη περίοδο των barcode scanners έναντι των NFC.

Και μη ξεχνάτε πώς ενώ το NFC δεν υπάρχει παντού, το ίντερνετ το οποίο χρησιμοποιεί το Passbook για τις ενημερώσεις του, είναι συνέχεια εκεί. Σκεφτείτε το λίγο...

Ευχαριστώ

#860   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 14/09/2012 - 23:06

Προσωπικα αρχικα απογοητευτηκα περιμενοντας κατι εντελως νεο.Και για να πω την αληθεια ηλπιζα οτι θα δουμε κατι σα το concept ''δακρυ''.Κατα τα αλλα τα παντα ηταν αναμενομενα.Βεβαια βλεποντας το αρχιζει να μου αρεσει.Τωρα για το αν θα το παρω δε ξερω.Αν τελικα το δω απο κοντα και μ αρεσει και τα οικονομικα μου το επιτρεπουν θα το τιμησω!

#861   Crackbrain

Crackbrain

iPH Addict

• 806 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 14/09/2012 - 23:25

2-3 σελίδες πιο πριν αναφέρθηκε το κόψιμο nano-sim και ανέβηκε αυτό πριν λίγο στο youtube και είπα να το ποστάρω.
Θέλει αρκετή προσοχή πάντως το κόψιμο!

Τελευταία επεξεργασία από: Crackbrain, 14/09/2012 - 23:26

#862   Crackbrain

Crackbrain

iPH Addict

• 806 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 14/09/2012 - 23:34

Ναι αλλα άκουσα ότι ακόμα και να την κοψεις το πάχος της δεν κάνει στο 5αρι οπότε καλο είναι να προμηθευτουμε μια κανονική

Ο τύπος στο βίντεο χρησιμοποιεί γυαλόχαρτο και την κάνει πιο λεπτή.
Όντως είναι λίγο (ως αρκετά) επικίνδυνο.
Πάντως στο βίντεο δε λέει αν δουλεύει η σιμ του μετά από αυτό. :P

#863   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2012 - 23:37

2-3 σελίδες πιο πριν αναφέρθηκε το κόψιμο nano-sim και ανέβηκε αυτό πριν λίγο στο youtube και είπα να το ποστάρω.
Θέλει αρκετή προσοχή πάντως το κόψιμο!
http://www.youtube.com/watch?v=6wYuqgbShyo&feature=g-all-u

Γι αυτό είμαι Researcher!

Δε θέλει να σαι στο Μετσόβιο! Είδατε; Ψιλό γυαλόχαρτο και τέλος! Σιγά την επιστήμη.

#864   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 14/09/2012 - 23:48

Ο δεικτης ανεργιας δεν ειναι αντικειμενικος αλλα προς την αντιθετη πλευρα αυτης που πηγες να περασεις στην αρχη. Στο πρωτο μηνυμα που μιλησες για την ανεργια ειπες οτι μην κοιτατε τους δεικτες γιατι πολλοι το παιζουν ανεργοι. Αρα αφηνεις να εννοηθει οτι ειναι λιγοτεροι απο οσους δειχουν οι δεικτες. μην πας να μας τα γυρισεις τωρα. το τι εγραψες ειναι τι εννοουσες ειναι ολοφανερο στο μηνυμα. με κολοτουμπες δε ξεφευγεις. καταλαβες ασχετουλα?

ειναι πολυ πιθανο να ειναι λιγοτεροι, για λογους εκφοβισμου, χειραγωγισης κλπ.

#865   tgiannak

tgiannak

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tgiannak

Δημοσίευση 15/09/2012 - 11:24

παιδια εχω προχωρησει στο apple store canada (για να παει σε διευθυνση γνωστου μου παντα) και το δινει ως ξεκλειδωτο...το θεμα ειναι οτι θα ειναι το Α1428 οποτε no lte στην ελλαδα..τι λετε;;;

Συνημμένα αρχεία

#866   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/09/2012 - 11:52

μιλησα με εναν πελατη μου ο οποιος εχει καταστημα <voda και μου ειπε οτι 5 οκτωβρη θα ειναι ελλαδα, και ετοιμαζουν φορμες εκδηλωσης ενδιαφεροντος για την νεα βδομαδα...οποτε ετοιμαστειτε!!!!!!!!
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#867   akismetal

akismetal

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:LuCiFeR™

Δημοσίευση 15/09/2012 - 12:44

usps και πληρώνεις μόνο 3,40 ευρώ στο ταχυδρομείο

Βλέπω που γράφετε αρκετοί για USPS .έχει αναφέρει κανείς οτι η usps έχει σταματήσει τις αποστολές εκτός Αμερικής σε ηλεκτρονικές συσκευές που περιέχουν μπαταρία; Είναι μονόδρομος FedEx-ups κτλ με πληρωμή τελωνειου.
http://news.cnet.com...artphones-more/

#868   biliou

biliou

iPH User

• 148 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/09/2012 - 14:05

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός iPhone 4 unlocked το οποίο είχα πάρει απο την Αμερική και συγκεκριμένα απο το κατάστημα της Apple στο Manhattan και σας λέω οτι οι αναγραφόμενες τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ. Με ΦΠΑ βγαίνει 700$ περίπου για το 16Gb.

Είχα πάρει και εγώ ένα 4αρι για την αδελφή μου αλλά πήρα τους φόρους πίσω στο αεροδρόμιο.

#869   gratipa

gratipa

iPH newbie

• 81 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2012 - 14:51

μπορεις καποιος να μου εξηγησει γιατι μπορει να συμβει αυτο??
An unlocked iPhone 5 may not support LTE networks in all other countries;

#870   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2012 - 14:53

μπορεις καποιος να μου εξηγησει γιατι μπορει να συμβει αυτο??
An unlocked iPhone 5 may not support LTE networks in all other countries;

Το Α1428 δεν υποστηριζει lte δικτυα....Αλλα στην ελλαδα γενικως δεν εχουμε ακομα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες