iPhone 5
Δημοσίευση 15/09/2012 - 23:35
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Ad
Δημοσίευση 15/09/2012 - 23:56
Δημοσίευση 16/09/2012 - 00:01
Δημοσίευση 16/09/2012 - 09:13
Δημοσίευση 16/09/2012 - 09:16
Από Δευτέρα ίσως να έχουμε νεότερα... Stay tuned :-)
Vasilis πώς καιμ από εδώ Κυριακάτικα; Καθαρίζεις τα αίματα; :·) λες αν τα αφήσω μία Δευτέρα ολόκληρη δε θα φτάσει.
Ξερει κανενας αν συμφερει η αγορα απο αγγλια η απο usa και τελος ποια υπολογιζουμε να ειναι τιμη εδω ?
Πιστεύω €670 το 16άρι. Συμφέρει από Αμερική όμως δε μπορείς ακόμη. Πήγαινε για Αγγλία.
Δημοσίευση 16/09/2012 - 09:20
Δημοσίευση 16/09/2012 - 09:24
Δημοσίευση 16/09/2012 - 09:44
Ποιό είναι δύσκολο; Να πάρεις ένα λεπτό γυαλόχαρτο και να το δώσεις 3-4 σπρωξιές μέχρι να είναι ίδιο μέγεθος με το tray?
Γιατρε ελπιζω μονο να μην ακολουθεις τις ιδιες μεθοδους κ στην ιατρικη...βλεπω εχετε δυσκολια να καταλαβετε βασικες αρχες της ηλεκτρονικης...οταν αλλαζει το μεγεθος αλλαζει κ το τσιπακι, το οποιο ειναι ηλεκτρονικο κυκλωμα, δεν ειναι απλα μεταλλο να το τορναρουμε κ να ερχετε...τι αλλο θα ακουσουμε, ελεος...σορρυ για το οφ τοπικ,ισως, απλα να μην παρασυρθουν τα παιδια κ εχουμε δραματα με πιθανες ζημιες...καλα ο γιατρος πορει να χει λεφτα να παρει 2-3 αν το χαλαει δεν ισχυει για τον καθενα μας εδω ομως κ δεν ειναι ωραιο να παιζουμε ετσι ευκολα με τοσο ακριβες συσκυες...
Τελευταία επεξεργασία από: gpap3301, 16/09/2012 - 09:45
Δημοσίευση 16/09/2012 - 09:47
ετσι ακριβως,αυτο πιστευω και εγωΜου κάνει εντύπωση πως ακόμα δεν έχουν γεμήσει τα μεγάλα καταστήματα με λίστες ενδιαφέροντος ενώ πέρυσι αμέσως είχαν βγάλει έτσι ώστε να μπορούν να υπολογίσουν και τι ποσότητες θα φέρουν.Φέτος δεδομένου ότι δεν βλέπω δεν βλέπω και να βλέπουμε iphone5 στην Ελλάδα εκτός και αν κάποιος έχει μπάρμπα στην Κορώνη..;-)
Δημοσίευση 16/09/2012 - 09:48
Γιατρε ελπιζω μονο να μην ακολουθεις τις ιδιες μεθοδους κ στην ιατρικη...βλεπω εχετε δυσκολια να καταλαβετε βασικες αρχες της ηλεκτρονικης...οταν αλλαζει το μεγεθος αλλαζει κ το τσιπακι, το οποιο ειναι ηλεκτρονικο κυκλωμα, δεν ειναι απλα μεταλλο να το τορναρουμε κ να ερχετε...τι αλλο θα ακουσουμε, ελεος...σορρυ για το οφ τοπικ,ισως, απλα να μην παρασυρθουν τα παιδια κ εχουμε δραματα με πιθανες ζημιες...καλα ο γιατρος πορει να χει λεφτα να παρει 2-3 αν το χαλαει δεν ισχυει για τον καθενα μας εδω ομως κ δεν ειναι ωραιο να παιζουμε ετσι ευκολα με τοσο ακριβες συσκυες...
Όχι καλά έκανες και αναφέρεις τον προβληματισμό σου, αλλά σίγουρα κατάλαβες πώς αναφερόμουν στην οπίσθια επιφάνεια πού είναι μόνο πλαστικό, έτσι; ΔΕΝ έρχομαι σε καμία επαφή με το τσιπ (SIM).
Ρίξε και μία ματιά στο βίντεο που παρέθεσε συμφορουμίτης.
Υγ: ο καθένας στον τομέα του έτσι; Γιατί να σου πω πως δεν έχεις ιδέα σαν ηλεκτρονικός, περί παθοφυσιολογίας πολυλυστικών ωοθηκών, μάλλον εύλογο θα ακουστεί. Επιπλέον, αυτά δεν είναι ηλεκτρονική, αλλά και να ήταν είναι basic stuff, όπως πχ αναλγητικά σε πονοκέφαλο. Συμφωνείς πιστεύω.
Επιπλέον να αναφέρω, γιατί δεν το είδα πουθενά, πώς η Apple θα διαθέσει Lighting to microUSB αντάπτορα στην Ευρώπη, πράγμα για το οποίο φώναζε κάποιος. Επιπλέον, λέγεται πως η νέα θύρα, θα υποστηρίζει Περισσότερες λειτουργίες, όπως το camera connection kit (με jb-> μεταφορά αρχείων σε USB και έξτρα αποθηκευτικός χώρος, προσωπικά μου είναι αφιάφορο)...
While the iPad has had USB host capability for awhile now through the Apple Camera Connection Kit, it didn’t work on the iPhone. Lightning supposedly changes that, according to Japanese Apple blog Macotakara, making a lot of new accessory types possible: MIDI controllers, external mics, cameras, keyboards, potentially anything that you can connect via USB.
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 16/09/2012 - 09:54
Δημοσίευση 16/09/2012 - 09:51
Δημοσίευση 16/09/2012 - 09:57
ε δεν νομιζω,τοτε γιατι το golden i πουλαει τον καινουργιο φορτιστη και ανταπτορες?μην μου πειτε για τα ipods γιατι θα τρελαθω κοιμαμαι και ονειρευομαι το 5,τι εγω παθει ρε π.........Λες να μην έρθει Ελλάδα επίσημα;
Δημοσίευση 16/09/2012 - 10:07
Φίλε όποια και αν είναι η αρχιτεκτονική, εγώ δεν την ακουμπάω! Επιπλεόν το τσιπ, micro & nano sim είναι το ίδιο, αν αυτό σου διαφεύγει.ηλεκτρονική που σπουδάζεις;
οκ, απλα μου κανει εντυπωση να ειναι καθαρα μονο το μεγεθος πειραγμενο κ οχι το τσιπ μεσα...στο ΕΜΠ μηχανολογος εχω τελειωσει γιατρε...
Τελευταία επεξεργασία από: gpap3301, 16/09/2012 - 10:08
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες