iPhone 5
Δημοσίευση 19/09/2012 - 13:29
Ad
Δημοσίευση 19/09/2012 - 13:35
πεστε μου εσεις ποιες ειναι οι διαφορες με το 4 s να καταλαβω και εγω
1. Αλλάζει υλικό
2. Αλλάζει χρώμα (διχρωμία, καμία σχέση με το παλιό) και γωνίες
3. Γίνεται πιο ελαφρύ
4. Γίνεται πιο λεπτό, αισθητά
5. Μεγαλώνει η οθόνη και έχει 44% καλύτερο saturation
6. Αλλάζουν τα ηχεία (οκ και τα ακουστικά αλλά σιγά)
7. Ο επεξεργαστής αυξάνει και περιμένουμε το iFixIt να μας πει πόσο καλύτερος είναι καθώς και η RAM.
8. Οι αλλαγές στην κάμερα (τραβά καλύτερα τη νύχτα και έχει Panorama mode είναι για γέλια). A! και η μπροστινή κάμερα έγινε 720p!!!
9. Έχει πλέον WiFi στα 5GHz και 4G που λένε οι εταιρείες πως θα το έχουμε και φέτος στην Ελλάδα (προχτές υπεύθυνος καταστήματος μου είπε πως είναι αλήθεια για το 4G)
10. Έχει και κάτι άλλα ψιλούλια αλλά κλάιν
Δημοσίευση 19/09/2012 - 14:18
Τελευταία επεξεργασία από: isks, 19/09/2012 - 14:20
Δημοσίευση 19/09/2012 - 14:23
Δημοσίευση 19/09/2012 - 14:25
Δημοσίευση 19/09/2012 - 14:26
Το "πρόβλημα" που λέγεται πως υπάρχει με τους χάρτες δεν μπορεί με μια αναβάθμιση να εξαλειφθεί;
Ποιό πρόβλημα;
Δημοσίευση 19/09/2012 - 14:30
Ποιό πρόβλημα;
Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα γι'αυτό και έβαλα τα "..". Κι εγώ από τα reviews που διάβασα δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσαν...μάλλον ότι οι παλιοί χάρτες ήταν καλύτεροι (επειδή οι τωρινοί έχουν λιγότερες πληροφορίες) ή κάτι τέτοιο...
Τελευταία επεξεργασία από: Leo10, 19/09/2012 - 14:30
Δημοσίευση 19/09/2012 - 14:34
Δημοσίευση 19/09/2012 - 14:38
είστε κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο... για 15 χρόνια χωρίς να βλέπετε άνθρωπο... κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ σας ανοίγουν ένα πορτάκι και σας πετάνε φαγητό... ξαφνικά γίνεται κάτι εξαιρετικό... σας ανοίγουν την πόρτα και σας λένε είστε ελεύθεροι και σας δίνουν 40.000.000.000 ευρώ και σας λένε μπορείτε να έχετε τα πάντα... ότι επιθυμείτε...
με άλλα λόγια γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στο 0 και ήρθε μια apple και μας έδωσε ότι βλέπαμε στο star wars... αυτό ξαφνικά δεν σημαίνει ότι τώρα που έχουμε τα πάντα κάθε χρόνο θα μας δίνουν κάτι τρομερά παραπάνω από το τέλειο... το τέλειο είναι το iphone... από εκεί και πέρα κάθε χρόνο είτε το θέλετε είτε όχι θα έχουμε τρομερά μικρές διαφορές... γιαυτό υπάρχουν 2 λύσεις... ή είστε "πρεζάκια" όπως εγώ που ότι βγάλει το αγοράζετε, είτε θέτετε μόνος σας ένα χρονικό περιθώριο αλλαγής και λέτε... ανα 5 χρόνια θα αλλάζω iphone/ipad/mac (mac μπορεί και 10 χωρίς ούτε ένα ελάττωμα δεν είναι windows pc εδώ). Μην περιμένετε να δείτε αύριο το κινητό ολόγραμμα... αν και είμαι σίγουρος ότι θα το δείτε... αλλά αν περιμένετε μέχρι να το δείτε τότε αράξτε στο 4 & 4s και σε 100 χρόνια αλλάζετε κινητό... οπότε όλα τα άλλα σχόλια είναι μίζερα και γκρίνια!
Δημοσίευση 19/09/2012 - 14:44
Δημοσίευση 19/09/2012 - 15:00
Ενταξει υπερβαλλεις λιγο...προσέξτε λίγο...
είστε κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο... για 15 χρόνια χωρίς να βλέπετε άνθρωπο... κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ σας ανοίγουν ένα πορτάκι και σας πετάνε φαγητό... ξαφνικά γίνεται κάτι εξαιρετικό... σας ανοίγουν την πόρτα και σας λένε είστε ελεύθεροι και σας δίνουν 40.000.000.000 ευρώ και σας λένε μπορείτε να έχετε τα πάντα... ότι επιθυμείτε...
με άλλα λόγια γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στο 0 και ήρθε μια apple και μας έδωσε ότι βλέπαμε στο star wars... αυτό ξαφνικά δεν σημαίνει ότι τώρα που έχουμε τα πάντα κάθε χρόνο θα μας δίνουν κάτι τρομερά παραπάνω από το τέλειο... το τέλειο είναι το iphone... από εκεί και πέρα κάθε χρόνο είτε το θέλετε είτε όχι θα έχουμε τρομερά μικρές διαφορές... γιαυτό υπάρχουν 2 λύσεις... ή είστε "πρεζάκια" όπως εγώ που ότι βγάλει το αγοράζετε, είτε θέτετε μόνος σας ένα χρονικό περιθώριο αλλαγής και λέτε... ανα 5 χρόνια θα αλλάζω iphone/ipad/mac (mac μπορεί και 10 χωρίς ούτε ένα ελάττωμα δεν είναι windows pc εδώ). Μην περιμένετε να δείτε αύριο το κινητό ολόγραμμα... αν και είμαι σίγουρος ότι θα το δείτε... αλλά αν περιμένετε μέχρι να το δείτε τότε αράξτε στο 4 & 4s και σε 100 χρόνια αλλάζετε κινητό... οπότε όλα τα άλλα σχόλια είναι μίζερα και γκρίνια!
Καταρχας οσο και κολλημενοι να ειμαστε, τα προηγουμενα χρονια πριν απο αυτο (και γενικοτερα τα κινητα) μονο κλεισμενοι σε ενα δωματιο να μας πετανε φαγητο δεν ημασταν.. Οκ ως παραδειγμα το εθεσες, αλλα ακομα και στα παραδειγματα μην δινουμε τοσο πολυ μεγαλη αξια σε πραγματα που δεν το αξιζουν.
Απο κει και περα νομιζω οτι οι περισσοτεροι -παλιοτεροι και νεοι κατοχοι- δεν περιμεναν το κινητο-ολογραμμα, αλλα κατι που να σε τραβουσε να το αγορασεις ακομα και αν ειχες το 4S! Οπως ειχε γινει (περα απο την οποια γκρινια και τοτε, οπως παντα δεν λειπει..) και με το 3G/3GS που πηγαμε στο 4! Εντελως διαφορετικα τα πραγματα, αξιζε καθε σεντ η αλλαγη! Ουτε τοτε περιμεναμε το κινητο-ολογραμμα, αλλα ηρθε κατι που ηταν μεν iphone, με τα ιδια στοιχεια και χαρακτηριστικα που μαθαμε και αγαπησαμε, αλλα σε εντελως διαφορετικο στυλ και αναβαθμιση που πραγματικα αξιζε.
Εδω τωρα στο 5αρι εχουμε το ιδιο σχεδιο στο λιγο πιο τραβηγμενο, με χαρακτηριστικα και δυνατοτητες που ειναι ναι μεν πολυ καλες, αλλα αν τις δεις ως αναβαθμισεις σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα βλεπεις οτι δεν ειναι και τοσο σπουδαιες τελικα και αναρωτιεσαι αν αξιζει η οχι τελικα να κανεις την αλλαγη..
Δημοσίευση 19/09/2012 - 15:03
Τι παραδειγματα ειναι αυτα μωρε??ειναι δυνατον να κανουμε τετοιους παραλληλισμους για ενα κινητο τηλεφωνο?καμια αισθηση λογικηςπροσέξτε λίγο...
Δημοσίευση 19/09/2012 - 15:12
Δημοσίευση 19/09/2012 - 15:15
ΝαιΟι χαρτες εχουν φωνητικές οδηγιες στα ελληνικα.....?
Δημοσίευση 19/09/2012 - 15:24
κοίτα... δεν κατάλαβες και σε δικαιολογώ... δεν το έχεις!Τι παραδειγματα ειναι αυτα μωρε??ειναι δυνατον να κανουμε τετοιους παραλληλισμους για ενα κινητο τηλεφωνο?καμια αισθηση λογικης
Το να θεωρείς κινητό το t28 και να σου αρέσει είναι δικαίωμα σου... το να το θεωρείς λογικό και να προσπαθείς να μας πείσεις με 0 επιχείρημα καλό θα ήταν να ασχολείσαι με τα πάντα εκτός από την τεχνολογία...
Απορώ αφού θεωρείτε έξυπνες τις ιδέες σας γιατί δεν τις στέλνετε στην apple να μην γελάω μόνο εγώ μαζί σας, να γελάσουν και άλλοι άνθρωποι... έχετε ταλέντο στην κωμωδία... μην το κρύβετε! Το iphone είτε το θέλετε είτε όχι είναι απίστευτο κινητό και τρομερά λειτουργικότερο... αφού δεν σας αρέσει, μην το πάρετε... το είπατε... δεν σας αρέσει και είπατε τα σαθρά σας επιχειρήματα για να μας πείσετε, το ότι σε όλους ακούγετε το "ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΝ ΕΙΧΑ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ" είναι γεγονός και πολύ πιο σεβαστό από όσα τρελά και κουφά ακούγονται εδώ μέσα... Το είπατε μια, δεν σας αρέσει, το είπατε 2 δεν σας αρέσει... έλεος όμως.. το κουράσατε και είστε γραφικοί και μίζεροι! Δεν βοηθάτε στην τεχνολογία αλλά και την ψυχική σας υγεία! Αφήστε τις γελοιότητες και πείτε κάτι σοβαρό... έλεος πια! 60 σελίδες γκρίνια και μιζέρια... Ε Λ Ε Ο Σ!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες