Εκεί που τα βρήκες σκούρα άρχισες πάλι τα "θα βρεις" και τις ψευτομαγκιές.
Πάμε λοιπόν τη μία ρακετιά πίσω από την άλλη... Και όταν λέω ρακετιά εννοώ με βαριά ρακέτα, τύπου NOTE:
Κανείς ποτέ δεν είπε ότι το 3GS είναι το καλύτερο κινητό του 2012. Κανείς νοήμων άνθρωπος δεν το αγοράζει περιμένοντας να του κάνει παπάδες. ΑΛΛΑ:
Το 3GS το χαρακτηρίζουμε κινητάρα γιατί από το 2009 μέχρι και σήμερα στάθηκε στο ύψος του, και δέχθηκε ΚΑΘΕ νέο λογισμικό της Apple.
Τριετής υποστήριξη. Για θύμισέ μου, ποιό τηλέφωνο έβγαλε η SΛMSUNG το 2009? Και πόσες αναβαθμίσεις δέχτηκε αυτό το κινητό? Και πότε παροπλίστηκε?
Το τσουνάμι που λες ότι μας πήρε φάνηκε και με το παραπάνω. Από τις πωλήσεις μέχρι και γω δεν ξέρω που...
Ευχαριστώ.
Όχι φίλε μου.
Δεν το έβγαλε γιατί την πίεσε κανείς.
Το έβγαλε γιατί μία φορά το χρόνο βγάζει τηλέφωνο και ήταν η ώρα αυτό να γίνει.
-Ταχήτυτα: Οι 2 πηρύνες του 4S λίγο έλειψε να έφταναν τους 4 του S3. Για τους 2 του Α6 που αρχίζυν και δείχνουν δόντια στα πρώτα benchmarks να μην μιλήσω καλύτερα για να μην τα "κάνεις πάνω σου" όπως λες ε?
- Τιμή: Οι ναυαρχίδες (γιατί πρέπει να συγκρίνουμε όμοια πράγματα), δηλαδή το S3 με το 4S (ή το 5) έχουν την ίδια τιμή.
- Δυνατότητες: Μιλάς για ποιές δυνατότητες ακριβώς που στην καθημερινότητα θα χρειαστούν και δεν θα με ικανοποιήσει το iPhone?
- Μελλοντική επέκταση: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μόλις πριν λίγο σου απέδειξα ποιός στηρίζει στο μέλλον τις συσκευές του και ποιός τις παρατάει στο εξάμηνο...
Ειλικρινά σου μιλάω το κράτησα screenshot.
Δεν γίνεται να έχεις πει μεγαλύτερη πατάτα!
Ας το πάρω από την αρχή...
ΜΟΝΟ τη μετοχή ΔΕΝ χρησιμοποίησα ΠΟΤΕ!!!!
Το iCloud άχρηστο? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Το σύννεφο είναι το μέλλον, όχι για την Apple, ακόμα και για το πιο τελειωμένο trollfroid!
Χρησιμοποιείς μονίμως το 2011 σαν σημείο αναφοράς επειδή τότε βγήκε το S2 το οποίο ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ κατέχεις.
Ακόμα και ο γραφικότερος από το Πήλιο eidololatris είχε την εξυπνάδα να υπερασπίζεται τη ναυαρχίδα και όχι το low-end μοντέλο!
Αλλά από ότι καταλαβαίνω ακόμα και Zer-Phone να είχες θα το υπερασπιζόσουν λέγοντας ότι παίρνει 2 κάρτες SIM και παίζει τηλεόραση ενώ η μπακατέλα της Apple όχι!
Επεκτάσιμη μνήμη? Αφού και το ταλαίπωρο S3 με την επέκταση φτάνει τα max του iPhone!
Τι να την κάνω?
Και τώρα κάτι επί προσωπικού:
ΠΟΤΕ δε χρησιμοποίησα χαρακτηρισμούς όταν αναφέρθηκα στο πρόσωπό σου οπότε για μαζέψου λίγο σε παρακαλώ.
Βλέπεις ότι είμαι ο μόνος που κάθομαι και ασχολούμαι με την πάρτη σου.
Όχι για να σου αλλάξω γνώμη, αλλά γιατί το αγαπημένο μου πρωινό είναι android fanboy με επικάλυψη troll...
έχω απαντήσει στα περισσότερα...
1.το ότι βάζεις σε ένα Fiataki Κινητήρα Ferrari δεν το κάνει και διαχρονικό..λέγε με 3gs με ios 5.0.1...με το hard reset ανά 2 λεπτά...
2.Αν η apple έβγαζε τις οθονάρες της Samsung με τεράστιες ίντσες και καταπληκτικά χρώματα θα μας τα κάνατε τούμπανο από το πρωί ως το βράδυ
3.Κάποιος ο οποίος αγοράζει ένα κινιτό που δεν nέχει επεκτάσιμη μνήμη ραδιόφωνο αναφορά μηνύματος και έχει νταβατζηλίκι itunes στο χωρiο μου τον λένε μαζόχα..άπειρο το brainwash λέμε..
Αν η Samsung δεν βγάλει για το S2 jelly θα είμαι ο πρώτος που θα βγω και θα κράξω..μέχρι τότε όμως το μόνο που θα βλέπεις από το Note τα Nexus και τα S ειναι το πόσο όμορφα πίσω φώτα έχουν..κοινώς πολύ μακριά απο τον ανταγωνισμό..
και last but not least..για να συγκρίνω μία ναυαρχίδα πχ το S3 πρέπει απέναντι να υπάρχει και κάτι ανάλογο..όταν η μια εταιρεία σε ξεπατώνει με το s2 μοντελο σχεδόν διετίας δεν χρειάζεται αγαπητέ μου να μπω καν στη διαδικασία σύγκρισης..,απαξιώ..
και αυτό με τις προσωπικές επιθέσεις που λες εσείς με λέτε ψεύτικο κάτοχο 3gs καθότι το ταράκουλο από τον Γενάρη του 2011 και μετά είναι πολύ μεγάλο..θα ακολουθήσουν και άλλα γέλια από τις μπακαντέλες της Samsung όπως τις λέτε οι ψευτο-ελιτιστες..