Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 17/09/2012 - 13:02

1)Χρηστης ο οποιος δεν λιωνει να παιζει παιχνιδια για ποιο λογο να παρει το 5 και να μη μεινει με το 4??(ΓΙα μενα ειναι πολυ τελειομενος οποιος παιζει παιχνιδια με κινητο τηλεφωνο οταν υπαρχουν xbox-playstation αντε και ipad)
2)Τα υλικα να τα βρασω!Ειναι οντως πολυ καλα αλλα δεν τολμας να το εχεις χωρις τουλαχιστον bumper.Το 4 δυο χρονια δεν το εβγαλα απ τη θηκη και τωρα που το εδωσα στη συζυγο της πηρα καινουργια!
3)Το επαναλαμβανω και παλι οτι το 3gs εχει πολυ καλυτερο grip απ το 4.Το χαρηκα πολυ περισσοτερο χωρις να φοβαμαι μην ακουμπησει πουθενα και σπασει το γυαλι.
4)Το 4 ρι ειναι τηλεφωναρα και ο μονος λογος που πηρα το sg3 ειναι η χαζομαρα μου να πεταω λεφτα σε gadgets.Αντε και η μεγαλυτερη οθονη!Αντε και λιγο οτι στο android μπορεις να παραμετροποιησεις πολλα πραγματα.Αλλα οπως και να χει ωριμη αποφαση δεν το λες!Βλακεια μου ειναι!Αλλα ειναι το αλκοολικη του να αλλαζεις συσκευες!
Χαλαρωστε ολοι ετσι κι αλλιως κατα βαση πεταμενα λεφτα ειναι σε μεγαλο βαθμο και το ενα και το αλλο!Και το λεω εγω ως ο πρωτος βλακας που το κανει!
Οχι τιποτα αλλο τα 700 ευρω που περιπου κοστιζουν ειναι ενα 6ημερο με τη γκομενα σε φοβερο ξενοδοχειο οπου θες!Αραγε για καποιον που εχει το 4 τι αξιζει περισσοτερο?

Τωρα την κουβέντα την πας σε άλλο επίπεδο, αυτο του πραγματικού κόστους. Αλλα όπως είπες και συ, οι περισσότεροι εδω μέσα ειμαστε λίγο πολυ γκατζετακιδες και ακομα και αν δε μας προσφέρει κάτι ουσιώδες θα το πάρουμε όπως και να'χει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   lula

lula

iPH Member

• 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/09/2012 - 13:30

1)Χρηστης ο οποιος δεν λιωνει να παιζει παιχνιδια για ποιο λογο να παρει το 5 και να μη μεινει με το 4??(ΓΙα μενα ειναι πολυ τελειομενος οποιος παιζει παιχνιδια με κινητο τηλεφωνο οταν υπαρχουν xbox-playstation αντε και ipad)
2)Τα υλικα να τα βρασω!Ειναι οντως πολυ καλα αλλα δεν τολμας να το εχεις χωρις τουλαχιστον bumper.Το 4 δυο χρονια δεν το εβγαλα απ τη θηκη και τωρα που το εδωσα στη συζυγο της πηρα καινουργια!
3)Το επαναλαμβανω και παλι οτι το 3gs εχει πολυ καλυτερο grip απ το 4.Το χαρηκα πολυ περισσοτερο χωρις να φοβαμαι μην ακουμπησει πουθενα και σπασει το γυαλι.
4)Το 4 ρι ειναι τηλεφωναρα και ο μονος λογος που πηρα το sg3 ειναι η χαζομαρα μου να πεταω λεφτα σε gadgets.Αντε και η μεγαλυτερη οθονη!Αντε και λιγο οτι στο android μπορεις να παραμετροποιησεις πολλα πραγματα.Αλλα οπως και να χει ωριμη αποφαση δεν το λες!Βλακεια μου ειναι!Αλλα ειναι το αλκοολικη του να αλλαζεις συσκευες!
Χαλαρωστε ολοι ετσι κι αλλιως κατα βαση πεταμενα λεφτα ειναι σε μεγαλο βαθμο και το ενα και το αλλο!Και το λεω εγω ως ο πρωτος βλακας που το κανει!
Οχι τιποτα αλλο τα 700 ευρω που περιπου κοστιζουν ειναι ενα 6ημερο με τη γκομενα σε φοβερο ξενοδοχειο οπου θες!Αραγε για καποιον που εχει το 4 τι αξιζει περισσοτερο?

Αν η γκόμενα δεν είναι καλή ;) Σίγουρα το Iphone ;)

Ρητορική ερώτηση : Γιατί όλοι αυτοί που κάθε μέρα βρίζουν το Iphone και την Apple όταν λέω ότι σκέφτομαι να αγοράσω το καινούριο με ρωτάνε πόσο πουλάω το παλιό :))))))))))))

#153   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/09/2012 - 13:30

Αν η γκόμενα δεν είναι καλή ;) Σίγουρα το Iphone ;)

Να δωσει καποιος 700 ευρω για γκομενα που δεν ειναι καλη δεν χρειαζεται να εξηγησω τι σημαινει!Ε ενταξει αυτος ας παρει και iphone και τα παντα!Εξαλλου αλλη χαρα δεν βρισκει! :)

#154   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 17/09/2012 - 13:43

Παιδες εγω εκανα benchmark με σε μια ιστοσελιδα..Sunshine καπως ετσι λεγοταν και μου εβγαλε οτι το 3GS μου εχει A8 επεξεργαστη......Μαλιστα στο ιδιο site (χρησιμοποιουσε java για τις μετρησεις) μου εδειξε οτι εχω καλυτερα γραφικα απο το 4 σε 3D αλλα το 4 ηταν καλυτερο απο σε 2D γραφικα...Το 4S με κερδισε φυσικα σε ολα...Οποιος θελει να δει την επεξεργαστικη ισχυ του Α8 μπορω να του το δανεισω...χαχαχααχαχαχ...

#155   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 13:54

Εκεί που τα βρήκες σκούρα άρχισες πάλι τα "θα βρεις" και τις ψευτομαγκιές.

Πάμε λοιπόν τη μία ρακετιά πίσω από την άλλη... Και όταν λέω ρακετιά εννοώ με βαριά ρακέτα, τύπου NOTE:

Κανείς ποτέ δεν είπε ότι το 3GS είναι το καλύτερο κινητό του 2012. Κανείς νοήμων άνθρωπος δεν το αγοράζει περιμένοντας να του κάνει παπάδες. ΑΛΛΑ:

Το 3GS το χαρακτηρίζουμε κινητάρα γιατί από το 2009 μέχρι και σήμερα στάθηκε στο ύψος του, και δέχθηκε ΚΑΘΕ νέο λογισμικό της Apple.

Τριετής υποστήριξη. Για θύμισέ μου, ποιό τηλέφωνο έβγαλε η SΛMSUNG το 2009? Και πόσες αναβαθμίσεις δέχτηκε αυτό το κινητό? Και πότε παροπλίστηκε?

Το τσουνάμι που λες ότι μας πήρε φάνηκε και με το παραπάνω. Από τις πωλήσεις μέχρι και γω δεν ξέρω που...

Ευχαριστώ.

Όχι φίλε μου.

Δεν το έβγαλε γιατί την πίεσε κανείς.

Το έβγαλε γιατί μία φορά το χρόνο βγάζει τηλέφωνο και ήταν η ώρα αυτό να γίνει.

-Ταχήτυτα: Οι 2 πηρύνες του 4S λίγο έλειψε να έφταναν τους 4 του S3. Για τους 2 του Α6 που αρχίζυν και δείχνουν δόντια στα πρώτα benchmarks να μην μιλήσω καλύτερα για να μην τα "κάνεις πάνω σου" όπως λες ε?

- Τιμή: Οι ναυαρχίδες (γιατί πρέπει να συγκρίνουμε όμοια πράγματα), δηλαδή το S3 με το 4S (ή το 5) έχουν την ίδια τιμή.

- Δυνατότητες: Μιλάς για ποιές δυνατότητες ακριβώς που στην καθημερινότητα θα χρειαστούν και δεν θα με ικανοποιήσει το iPhone?

- Μελλοντική επέκταση: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μόλις πριν λίγο σου απέδειξα ποιός στηρίζει στο μέλλον τις συσκευές του και ποιός τις παρατάει στο εξάμηνο...

Ειλικρινά σου μιλάω το κράτησα screenshot.

Δεν γίνεται να έχεις πει μεγαλύτερη πατάτα!

Ας το πάρω από την αρχή...

ΜΟΝΟ τη μετοχή ΔΕΝ χρησιμοποίησα ΠΟΤΕ!!!!

Το iCloud άχρηστο? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το σύννεφο είναι το μέλλον, όχι για την Apple, ακόμα και για το πιο τελειωμένο trollfroid!

Χρησιμοποιείς μονίμως το 2011 σαν σημείο αναφοράς επειδή τότε βγήκε το S2 το οποίο ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ κατέχεις.

Ακόμα και ο γραφικότερος από το Πήλιο eidololatris είχε την εξυπνάδα να υπερασπίζεται τη ναυαρχίδα και όχι το low-end μοντέλο!

Αλλά από ότι καταλαβαίνω ακόμα και Zer-Phone να είχες θα το υπερασπιζόσουν λέγοντας ότι παίρνει 2 κάρτες SIM και παίζει τηλεόραση ενώ η μπακατέλα της Apple όχι!

Επεκτάσιμη μνήμη? Αφού και το ταλαίπωρο S3 με την επέκταση φτάνει τα max του iPhone!

Τι να την κάνω?

Και τώρα κάτι επί προσωπικού:

ΠΟΤΕ δε χρησιμοποίησα χαρακτηρισμούς όταν αναφέρθηκα στο πρόσωπό σου οπότε για μαζέψου λίγο σε παρακαλώ.

Βλέπεις ότι είμαι ο μόνος που κάθομαι και ασχολούμαι με την πάρτη σου.

Όχι για να σου αλλάξω γνώμη, αλλά γιατί το αγαπημένο μου πρωινό είναι android fanboy με επικάλυψη troll...

έχω απαντήσει στα περισσότερα...

1.το ότι βάζεις σε ένα Fiataki Κινητήρα Ferrari δεν το κάνει και διαχρονικό..λέγε με 3gs με ios 5.0.1...με το hard reset ανά 2 λεπτά...
2.Αν η apple έβγαζε τις οθονάρες της Samsung με τεράστιες ίντσες και καταπληκτικά χρώματα θα μας τα κάνατε τούμπανο από το πρωί ως το βράδυ
3.Κάποιος ο οποίος αγοράζει ένα κινιτό που δεν nέχει επεκτάσιμη μνήμη ραδιόφωνο αναφορά μηνύματος και έχει νταβατζηλίκι itunes στο χωρiο μου τον λένε μαζόχα..άπειρο το brainwash λέμε..

Αν η Samsung δεν βγάλει για το S2 jelly θα είμαι ο πρώτος που θα βγω και θα κράξω..μέχρι τότε όμως το μόνο που θα βλέπεις από το Note τα Nexus και τα S ειναι το πόσο όμορφα πίσω φώτα έχουν..κοινώς πολύ μακριά απο τον ανταγωνισμό..

και last but not least..για να συγκρίνω μία ναυαρχίδα πχ το S3 πρέπει απέναντι να υπάρχει και κάτι ανάλογο..όταν η μια εταιρεία σε ξεπατώνει με το s2 μοντελο σχεδόν διετίας δεν χρειάζεται αγαπητέ μου να μπω καν στη διαδικασία σύγκρισης..,απαξιώ..

και αυτό με τις προσωπικές επιθέσεις που λες εσείς με λέτε ψεύτικο κάτοχο 3gs καθότι το ταράκουλο από τον Γενάρη του 2011 και μετά είναι πολύ μεγάλο..θα ακολουθήσουν και άλλα γέλια από τις μπακαντέλες της Samsung όπως τις λέτε οι ψευτο-ελιτιστες..

#156   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 13:57

έχω απαντήσει στα περισσότερα...

1.το ότι βάζεις σε ένα Fiataki Κινητήρα Ferrari δεν το κάνει και διαχρονικό..λέγε με 3gs με ios 5.0.1...με το hard reset ανά 2 λεπτά...
2.Αν η apple έβγαζε τις οθονάρες της Samsung με τεράστιες ίντσες και καταπληκτικά χρώματα θα μας τα κάνατε τούμπανο από το πρωί ως το βράδυ
3.Κάποιος ο οποίος αγοράζει ένα κινιτό που δεν nέχει επεκτάσιμη μνήμη ραδιόφωνο αναφορά μηνύματος και έχει νταβατζηλίκι itunes στο χωρiο μου τον λένε μαζόχα..άπειρο το brainwash λέμε..

Αν η Samsung δεν βγάλει για το S2 jelly θα είμαι ο πρώτος που θα βγω και θα κράξω..μέχρι τότε όμως το μόνο που θα βλέπεις από το Note τα Nexus και τα S ειναι το πόσο όμορφα πίσω φώτα έχουν..κοινώς πολύ μακριά απο τον ανταγωνισμό..

και last but not least..για να συγκρίνω μία ναυαρχίδα πχ το S3 πρέπει απέναντι να υπάρχει και κάτι ανάλογο..όταν η μια εταιρεία σε ξεπατώνει με το s2 μοντελο σχεδόν διετίας δεν χρειάζεται αγαπητέ μου να μπω καν στη διαδικασία σύγκρισης..,απαξιώ..

και αυτό με τις προσωπικές επιθέσεις που λες εσείς με λέτε ψεύτικο κάτοχο 3gs καθότι το ταράκουλο από τον Γενάρη του 2011 και μετά είναι πολύ μεγάλο..θα ακολουθήσουν και άλλα γέλια από τις μπακαντέλες της Samsung όπως τις λέτε οι ψευτο-ελιτιστες..

Αναρτησε μας μια φωτο σε παρακαλω με το 3GS σου...Επισης μπορεις να μας αναφερεις εαν το εχεις JB η οχι?Και εαν το εχεις τι tweaks εχεις? Και ποσα? Σπασμενα η αγορασμενα? Το εαν εσυ κανεις κατι λαθος με το κινητο δεν σου φταιει αυτο αλλα το μυαλο σου και η ελλειψη πληροφορησης για να μην πως γνωσεων

#157   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 14:17

Αναρτησε μας μια φωτο σε παρακαλω με το 3GS σου...Επισης μπορεις να μας αναφερεις εαν το εχεις JB η οχι?Και εαν το εχεις τι tweaks εχεις? Και ποσα? Σπασμενα η αγορασμενα? Το εαν εσυ κανεις κατι λαθος με το κινητο δεν σου φταιει αυτο αλλα το μυαλο σου και η ελλειψη πληροφορησης για να μην πως γνωσεων

φίλε μου και στο galaxy s2 έχω άπειρα tweaks..δεν είδα το κινιτό στην 4.0.3 που φοράω τώρα ούτε να lag-αρει ούτε να ζορίζεται..στην 2.3.5 είχα ελαφρύ lag κατά την περιήγηση..λοιπόν είναι αυτό που σου λέω όποιος προσπαθεί να αμφισβητήσει την apple πάντα κάτι θα βρίσκεται να πείτε..είναι σαν να πας αν αγοράσεις ένα καινούριο αμάξι μόλις το πάρεις και αφού σου έχει βγάλει ένα κάρο προβλήματα να σου τα ρίχνει η αντιπροσωπεία επάνω σου..δεν πάει έτσι όμως ούτε αν τα apps είναι σπασμένα..απλά το 3gs πλέον είναι παρωχημένο..

#158   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 17/09/2012 - 14:18

Το 3GS είναι 3 χρόνια μοντέλο ρε παληκάρι δε γίνεται να το συγκρίνεις με το SG2 πως να το κάνουμε;Προφανώς και είναι παρωχημένο..

Αναρτημένη εικόνα

#159   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 14:31

Το 3GS είναι 3 χρόνια μοντέλο ρε παληκάρι δε γίνεται να το συγκρίνεις με το SG2 πως να το κάνουμε;Προφανώς και είναι παρωχημένο..

Καλά ρε, κάθεσαι να εξηγείς αυτονόητα; Παράτα τους. Ας κρατήσουν το pvc και θα σκάνε σε ένα μήνα που πάλι ο κόσμος δε βλέπει την αλήθεια τους.

Στον ύπνο τους βλέπουν 5άρια...

Έφαγαν την μη αναμενόμενη σφαλιάρα από τον custom tailored επεξεργαστή (λες και το 4s δεν ήταν τελειότατο με τους μισούς επεξεργαστές) και έρχονται και άλλα. Ακόμη αρχή είναι...τί και αν όλα τα preorders εξαντλήθηκαν την πρώτη μέρα ( εν τω μεταξύ είναι τόσο αυτομπερδεγούει που στα φόρα τους λένε πως είναι ψέμμα αυτό). Θα σας γράψω χαπάκια όλους, δρουν πολύ γρηγορότερα και θα βοηθήσει το μυαλό να κοιμηθεί πιο εύκολα.

#160   mike1919

mike1919

iPH Member

• 253 μηνύματα
  • Twitter:@mikemarinos98
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:mike1919osfp

Δημοσίευση 17/09/2012 - 14:32

Ναι οκ το android σου προσφερει customization αλλα το iphone σου προσφερι αξιοπιστια και ΟΧΙ απλο πλαστικο το οποιο και χρυσοπληρωνεις ...
Και ας μην μιλησω για το λειτουργικο ...

#161   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 14:40

φίλε μου και στο galaxy s2 έχω άπειρα tweaks..δεν είδα το κινιτό στην 4.0.3 που φοράω τώρα ούτε να lag-αρει ούτε να ζορίζεται..στην 2.3.5 είχα ελαφρύ lag κατά την περιήγηση..λοιπόν είναι αυτό που σου λέω όποιος προσπαθεί να αμφισβητήσει την apple πάντα κάτι θα βρίσκεται να πείτε..είναι σαν να πας αν αγοράσεις ένα καινούριο αμάξι μόλις το πάρεις και αφού σου έχει βγάλει ένα κάρο προβλήματα να σου τα ρίχνει η αντιπροσωπεία επάνω σου..δεν πάει έτσι όμως ούτε αν τα apps είναι σπασμένα..απλά το 3gs πλέον είναι παρωχημένο..

Ναι αλλα δεν μας ανεφερες εαν το εχεις JB , αν ναι ποια tweaks εχεις πανω και εαν ειναι αυτα σπασμενα (γιατι ως γνωστον τα πειρατικα δημιουργουν προβληματα)...Εχω το 3GS και δουλευει στην εντελεια...Ουτε κολλαει ουτε τιποτα...Αντιθετα με το S2 που το εχει φιλος μου και μερικες φορες θα του κρασαρει ειτε σε εφαρμογη ειτε να χασει το σημα στα καλα καθουμενα...Φυσικα σε ταχυτητα δεν μπορω να το συγκρινω με το S2 αλλα τουλαχιστον το δικο μου λειτουργει παντα...

Υ.Γ: Οσο για το αυτοκινητο και την αντιπροσωπεια ναι θα στο ριξει πανω το φταιξιμο εαν εσυ πας και του βαλεις τουρμπο και το πειραξεις μηχανικα γενικοτερα...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 17/09/2012 - 14:41

#162   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/09/2012 - 14:44

Ναι οκ το android σου προσφερει customization αλλα το iphone σου προσφερι αξιοπιστια και ΟΧΙ απλο πλαστικο το οποιο και χρυσοπληρωνεις ...
Και ας μην μιλησω για το λειτουργικο ...

Αξιοπιστια σιγουρα αλλα με πολλες ελειψεις!!!Και δεν εχει νοημα η ποιοτητα αν το εχεις σε θηκη η σε bumper που σιγουρα το εχεις!Και δεν στο λεει φιλος της Samsung αλλα κατοχος iphone και ipad εδω και πολλα χρονια!Μαλιστα επειδη παντα γουσταρα ποιοτητα ακομα εχω στο συρταρι 8810 και 8850 αν εισαι ανω των 27 ισως τα ξερεις!

#163   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 17/09/2012 - 14:58

Παρακαλείσθε για άλλη μια φορά να ηρεμήσετε. Όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις και όχι απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Κανείς δεν σας απαγορεύει να γράψετε ότι πιστεύετε και όσα υποστηρίζετε χωρίς όμως να φανατίζεστε. Υποστηρίξτε αυτά που θέλετε όμορφα και ώριμα.

Αν το κάνετε έτσι, θα βγει και κάτι ωραίο από αυτήν την συζήτηση, το οποίο θα δώσει πληροφορίες και απόψεις στην αναγνώστη για να προσανατολιστεί στις αγορές του.

ΥΓ.: Η καμπάνα χτυπάει για εσένα Memosex,μην συνεχίζεις τα σχόλια με αυτόν τον επικριτικό και ειρωνικό τόνο. Δεν παραδειγματίστηκες από την προηγούμενη φορά με τις κυρώσεις που σου επιβλήθησαν

#164   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 14:59

Αξιοπιστια σιγουρα αλλα με πολλες ελειψεις!!!Και δεν εχει νοημα η ποιοτητα αν το εχεις σε θηκη η σε bumper που σιγουρα το εχεις!Και δεν στο λεει φιλος της Samsung αλλα κατοχος iphone και ipad εδω και πολλα χρονια!Μαλιστα επειδη παντα γουσταρα ποιοτητα ακομα εχω στο συρταρι 8810 και 8850 αν εισαι ανω των 27 ισως τα ξερεις!

Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου ως προς την ποιοτητα...Λογικο ειναι να το εχουν σε θηκη.Αλλωστε οτι ειναι ποιοτικο τις περισσοτερες φορες αν οχι παντα το προσεχεις περισσοτερο..Δηλαδη με το δικο σου σκεπτικο πρεπει να αγοραζουμε πλαστικα ποτηρια για το σπιτι και οχι απο κρυσταλλο γιατι μπορει να μας σπασει...Οπως και στις τηλεορασεις παρε μια συγχρονη τηλεοραση και μια της δεκαετιας του 80..Ποια χαλαει ποιο ευκολα σε καποιο δυνατο χτυπημα? η συγχρονη τηλεροαση σωστα? Τι σημαινει αυτο οτι θα διαλεξεις την παλαιοτερη για να μην σου χαλαει ευκολα?

#165   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 17/09/2012 - 15:33

Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου ως προς την ποιοτητα...Λογικο ειναι να το εχουν σε θηκη.Αλλωστε οτι ειναι ποιοτικο τις περισσοτερες φορες αν οχι παντα το προσεχεις περισσοτερο..Δηλαδη με το δικο σου σκεπτικο πρεπει να αγοραζουμε πλαστικα ποτηρια για το σπιτι και οχι απο κρυσταλλο γιατι μπορει να μας σπασει...Οπως και στις τηλεορασεις παρε μια συγχρονη τηλεοραση και μια της δεκαετιας του 80..Ποια χαλαει ποιο ευκολα σε καποιο δυνατο χτυπημα? η συγχρονη τηλεροαση σωστα? Τι σημαινει αυτο οτι θα διαλεξεις την παλαιοτερη για να μην σου χαλαει ευκολα?

τα ποτηρια εσυ τα παιρνεις μαζι σου στο καφε στη δουλεια? τα βαζεις στη τσεπη και γενικα τα κρατας ολη μερα στο χερι?

ατυχες παραδειγμα...
θελουμε ποιοτητα για να δικαιολογηθουν εν μερι τα φραγκα που σκαμε...
κ εμενα με χαλανε τα πλαστικα του s3 αλλα σε σχεση με το γυαλι τα προτιμω...κατωτερη ποιοτητα μεν αλλα ανθεκτικοτερο.

λογικα τα υλικα του 5 θα ειναι και ανθεκτικα και ποιοτικα...ο τελειος συνδιασμος αλλα και παλι η θηκη θα ειναι απαραιτητη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες