Απλα το 3gs με τα υποδιαιστερα υλικα αλλα με το πολυ καλυτερο grip το χαρηκα πολυ περισσοτερο απ το 4!Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου ως προς την ποιοτητα...Λογικο ειναι να το εχουν σε θηκη.Αλλωστε οτι ειναι ποιοτικο τις περισσοτερες φορες αν οχι παντα το προσεχεις περισσοτερο..Δηλαδη με το δικο σου σκεπτικο πρεπει να αγοραζουμε πλαστικα ποτηρια για το σπιτι και οχι απο κρυσταλλο γιατι μπορει να μας σπασει...Οπως και στις τηλεορασεις παρε μια συγχρονη τηλεοραση και μια της δεκαετιας του 80..Ποια χαλαει ποιο ευκολα σε καποιο δυνατο χτυπημα? η συγχρονη τηλεροαση σωστα? Τι σημαινει αυτο οτι θα διαλεξεις την παλαιοτερη για να μην σου χαλαει ευκολα?
iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών
Δημοσίευση 17/09/2012 - 15:33
Ad
Δημοσίευση 17/09/2012 - 16:04
ετσι παει για μενα...
στην συγκριση ομως μεταξυ πλαστικου και μεταλλου ειναι 100% υπερ του μεταλλου...
το αποτελεσμα ομως ειναι οτι αν τα σκασεις χοντρα τη θηκη θα τη βαλεις οπωσδηποτε και η θηκη θα ειναι με βαση το πλαστικο-σιλικονη
Δημοσίευση 17/09/2012 - 19:11
Πάμε πάλι....
Μέχρι να τα καταλάβεις...:
Σε προκαλώ να μου δώσεις το 3GS σου για ένα απόγευμα και αν δεν στο επιστρέψω με 5.0.1 χωρίς να χρειάζεται Hard Reset ανά 2 λεπτά που λες να μη με λένε Νίκο!!!έχω απαντήσει στα περισσότερα...
1.το ότι βάζεις σε ένα Fiataki Κινητήρα Ferrari δεν το κάνει και διαχρονικό..λέγε με 3gs με ios 5.0.1...με το hard reset ανά 2 λεπτά...
Για να σου αποδείξω ότι κάτι κάνεις λάθος εσύ, μιας και δεν είναι δυνατόν ΚΑΝΕΙΣ άλλος να μην παραπονιέται για αυτό το θέμα (όχι μόνο από εδώ, γενικά).
Α! και δε θα χάσεις ούτε μισό από τα αρχεία σου!
Πάει?
2.Αν η apple έβγαζε τις οθονάρες της Samsung με τεράστιες ίντσες και καταπληκτικά χρώματα θα μας τα κάνατε τούμπανο από το πρωί ως το βράδυ
Αν η Apple έβγαζε κινητό στις 4,8 ίντσες θα ήμουν ο πρώτος που θα έκραζα.
Και δεν το λέω τώρα εκ του ασφαλούς, αν δεις παλιότερες απόψεις μου στο φόρουμ τα ίδια έλεγα από πριν την παρουσίαση.
Νομίζω ότι το θέμα της οθόνης είναι καθαρά υποκειμενικό και εμένα προσωπικά ακόμα και οι 3,5 μια χαρά με βόλευαν!
Όσο για τα χρώματα, το υπερβολικά κορεσμένα χρώματα της οθόνης του S3, ναι μεν φαίνονται πιο έντονα, αλλά δεν είναι τόσο κοντά στην πραγματικότητα όσο αυτά των οθονών των iPhone. Απλά είναι πιο εντυπωσιακά στο μάτι, σε αυτό συμφωνώ.
Αλλά δεν "ζηλεύω" την οθόνη του S3. Τη θεωρώ εξίσου καλή ως τεχνολογία, αλλά πιστεύω ότι προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό.
Σου είπα ότι τι να την κάνω την επεκτάσιμη μνήμη αφού χωρίς αυτήν έχω όση μνήμη έχεις εσύ max μαζί με την sd κάρτα (64GB)?3.Κάποιος ο οποίος αγοράζει ένα κινιτό που δεν nέχει επεκτάσιμη μνήμη ραδιόφωνο αναφορά μηνύματος και έχει νταβατζηλίκι itunes στο χωρiο μου τον λένε μαζόχα..άπειρο το brainwash λέμε..
Ραδιόφωνο αφού το θέλεις έτσι έχει. Μέσω app του AppStore.
Και μη βιαστείς να πεις ότι θέλει ίντερνετ και δε βολεύει, γιατί αν μιλάμε για κατόχους smartphone που δεν έχουν δεδομένα στις γραμμές τους, τότε δε μιλάμε για σοβαρές καταστάσεις.
Smarphone χωρίς Δεδομένα Δε ΓΙΝΕΤΑΙ.
Και μη βιαστείς να πεις για τον όγκο δεδομένων που καταναλώνουν τα ραδιόφωνα, είναι ελάχιστος.
Αναφορά μηνύματος έχει στο iMessage (που λόγω του ότι υπάρχουν πάρα πολλά iPhone στην αγορά καλύπτει μεγάλο ποσοστό χρηστών) και αν θέλεις στο απλό μήνυμα βάζεις ένα πρόθεμα μπροστά από το μήνυμά σου και είσαι έτοιμος.
Το iTunes δε διαφέρει σε τίποτα από το δικό σου drag n drop. Ίσα ίσα που κάνει την οργάνωση στη συσκευή μόνο του χωρίς να ασχολείσαι.
Συμφωνώ ότι είναι διαφορετική φιλοσοφία αλλά δεν είναι δύσκολο στη ΒΑΣΙΚΗ του εκμάθηση.
Το έχω δείξει σε δεκάδες άτομα για πρώτη φορά και όλη το έμαθαν πανεύκολα!
Λες να είμαι τόσο καλός δάσκαλος? Δε νομίζω...
Αν η Samsung δεν βγάλει για το S2 jelly θα είμαι ο πρώτος που θα βγω και θα κράξω..μέχρι τότε όμως το μόνο που θα βλέπεις από το Note τα Nexus και τα S ειναι το πόσο όμορφα πίσω φώτα έχουν..κοινώς πολύ μακριά απο τον ανταγωνισμό..
Μου μιλάς για το S2 και πετάγεσαι στο ΝΟΤΕ, το Nexus (!) και στα S γενικά... Αποφάσισε...
Ποιανής από τις νταλίκες τα πίσω φώτα βλέπω?
Γιατί Note, Nexus και S2 τα έχω προσπεράσει προ πολλού και τώρα βγαίνω αριστερή λωρίδα για προσπέραση στο... μάντεψε ποιό....
και last but not least..για να συγκρίνω μία ναυαρχίδα πχ το S3 πρέπει απέναντι να υπάρχει και κάτι ανάλογο..όταν η μια εταιρεία σε ξεπατώνει με το s2 μοντελο σχεδόν διετίας δεν χρειάζεται αγαπητέ μου να μπω καν στη διαδικασία σύγκρισης..,απαξιώ..
Έχεις κάνει πιπίλα ότι το S2 πατάει κάτω το 4S και ακόμα και το 5.
Ένα στοιχείο βέβαια δε μας έδειξες...
Μόνο λόγια....
Και ΟΧΙ, τα βίντεο του youtube που δύο λιγδωμένα δάχτυλα πατάνε "ταυτόχρονα" τις δύο οθόνες δεν είναι συγκριτικό τεστ φίλε μου...
και αυτό με τις προσωπικές επιθέσεις που λες εσείς με λέτε ψεύτικο κάτοχο 3gs καθότι το ταράκουλο από τον Γενάρη του 2011 και μετά είναι πολύ μεγάλο..θα ακολουθήσουν και άλλα γέλια από τις μπακαντέλες της Samsung όπως τις λέτε οι ψευτο-ελιτιστες..
Δεν είδα τη φωτογραφία του 3GS που σου ζήτησαν τα παιδιά...
Πάντως ψυχολογικά κρίνοντας, κάτι πολύ καλό πρέπει να έγινε για σένα το Γενάρη του 2011 γιατί έχεις κολλήσει εκεί!
Και δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδί μου, είσαι ο μόνος που έχει καταλάβει ότι η Apple ξόφλησε από τότε?
Γιατί ούτε η ίδια, ούτε ο κόσμος το έχει πάρει χαμπάρι...
Το να μας αποκαλείς ψευτο-ελιτιστές καταλαβαίνεις ότι δείχνει το διακαή πόθο σου να γίνεις ελιτιστής και τίποτα άλλο έτσι?
ΥΓ: Προς mods: Μη μου τον διώχνετε τον memosex, θα είναι καλό παιδί, αφήστε τον, μια χαρά έχω και γω!!!
Δημοσίευση 17/09/2012 - 19:43
Iphone με διαφορά, τι να την κανεις την παντοφλα!
επειδη το θεμα με τη ''παντοφλα'' εχει κουρασει....
περυσι που βγηκε το s2 ολοι σχεδον εδω μεσα το λεγατε παντοφλα κτλ με διαστασεις 125.3 x 66.1 x 8.5 με 4.3 Ιντσες οθονη
το iphone 5 εχει διαστασεις 123.8 x 58.6 x 7.6 με 4 ιντσες οθονη
ποιο απο τα δυο ειναι παντοφλα?? ΟΕΟ??
βεβαια ξαφνικα το μεγεθος του iphone 5 εγινε το ιδανικο ξεχασαμε το s2(αφου δεν μας συμφερει) και πηγαμε στο s3....
Δημοσίευση 17/09/2012 - 19:48
επειδη το θεμα με τη ''παντοφλα'' εχει κουρασει....
περυσι που βγηκε το s2 ολοι σχεδον εδω μεσα το λεγατε παντοφλα κτλ με διαστασεις 125.3 x 66.1 x 8.5 με 4.3 Ιντσες οθονη
το iphone 5 εχει διαστασεις 123.8 x 58.6 x 7.6 με 4 ιντσες οθονη
ποιο απο τα δυο ειναι παντοφλα?? ΟΕΟ??
βεβαια ξαφνικα το μεγεθος του iphone 5 εγινε το ιδανικο ξεχασαμε το s2(αφου δεν μας συμφερει) και πηγαμε στο s3....
To S2 ειναι παντοφλα... το Iphone 5 ακομα εχει μικροτερες διαστασεις απο το S2...
Δημοσίευση 17/09/2012 - 19:56
Ημουν 1 χρονο με 3g πηγα αλλο 1 σε 3gs μετα 4 μηνες galaxy s μετα 2 χρονια iphone 4 και τωρα galaxy s3.Ξερω πολυ καλα οτι του χρονου καλα να μαστε η θα παω σε wm8 η αν η Apple κανει καποια ιδιαιτερη αλλαγη θα επιστρεψω σε iphone.Οχι οτι εχω προβλημα με το android αλλα σιγουρα θα βαρεθω.
Δημοσίευση 17/09/2012 - 19:56
Δημοσίευση 17/09/2012 - 19:59
Samsung Galaxy S4
Samsung plans to unveil new device at Mobile World Congress in Barcelona
By Kim Yoo-chul
Samsung Electronics plans to unveil the latest in its Galaxy line, the S4, at a European technology exhibition in February, according to company officials and local parts suppliers for the technology giant.
Δημοσίευση 17/09/2012 - 20:24
Δημοσίευση 17/09/2012 - 20:28
Δημοσίευση 17/09/2012 - 20:44
N α που σας έλεγα! Δε μπορείς να βάζεις λειτουργίες αντί των τεχνικών χαρακτηριστικών. Φαίνεται οι οπαδοί της samsung δε καταλαβαίνουν τη διαφορά.
γελοιες συγκρισεις και απο τις δυο πλευρες
Δημοσίευση 17/09/2012 - 20:46
Δημοσίευση 17/09/2012 - 20:49
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες