Και ξυπνάς το πρωί και λες: τι θα κάνω πίνοντας τον καφέ μου?
ΑΑΑ ναι, θα πάρω το πρωινό μου στο forum!
@ nsxbass κολοβό μου αλεπουδάκι μην συνεχίζεις..τι πας να αποδείξεις?
Σε παρακαλώ ρε συ, σταμάτα αυτούς τους χαρακτηρισμούς και τις βρισιές!
Δε σε χαρακτήρισα ποτέ μου!
Τι θες τώρα να σου ρίξουν κανα ban? Τι θα κάνω εγώ μετά?
Τι θα απογίνω?
1.Το iphone θα στο ανεβάσω φώτο δίπλα δίπλα με την μπακαντέλα όπως λες..α και άμα στο δώσω φτιάξε και το ακουστικό που χάλασε και δεν ακούω τίποτα..φτιάξε και το digitizer που καπου κάπου δεν ξεκλειδώνει..είπαμε apple ποιότητα..δεν χαλάει..μόνο τα πλαστικά χαλάνε
Ρε αδερφέ μπάλα έπαιζες με το iPhone?
Χαλασμένο ακουστικό, χαλασμένο digitizer, hard reset.
Ποιός είπε ότι δεν χαλάνε?
Νομίζεις ότι εκεί έγγυται το κομμάτι "ποιότητα κατασκευής"? Στην ανθεκτικότητα?
Λάθος...
Α! Και στο επόμενο ποστ σου περιμένω φωτογραφία ε?
Και κοίτα να έχεις τα κινητά δίπλα δίπλα και να τρέχουν το iPhoneHellas για να είμαστε σίγουροι ότι είνα δικά σου!!!
2.Το έχω jailbreak αφου φυσικα χωρίς jailbreak δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα..την εφαρμογούλα και το νυχάκι..
Από ότι διαβάζω παραπάνω δεν φταίει το jailbreak στην υποτιθέμενη συσκευή σου.
Μάλλον τα σούτια που έχει φάει φταίνε...
Όσο για το νυχάκι...
Δεν είμαι φίλος του μανικιούρ, εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις!
3.Υπερβολικά κορεσμένα χρώματα της οθόνης είναι για σενα..είπαμε η αλεπου με τα κρεμαστάρια..
Για μένα? Μέχρι και η ίδια η SΛMSUNG διαφημίζει τα επίπεδα κορεσμού των χρωμάτων ως κάτι καλό!
Και δεν λέει κανείς ότι είναι κακό! Μάθε να διαβάζεις!
Απλά θα έχεις ή πολύ έντονα χρώματα, ή λιγότερο έντονα αλλά πολύ ρεαλιστικά!
Η κάθε εταιρεία επέλεξε ένα από τα δύο.
Προσωπικά και τα δύο μου αρέσουν και με κανένα δε θα είχα πρόβλημα.
4.το galaxy s2 το 16gb δίνει 11,5 καθαρά gb ως τηλέφωνο και με 32gb sd φτάσαμε στα 43,5 gb..μήπως κάτι υπολογίζεις λάθος?
Από τα 16 έχεις 11,5 καθαρά. Ας μην κοιτάξουμε το αντίστοιχο στα iPhone που είναι κοντά στα 14-15, είναι ψιλά γράμματα...
Αλλά με max 43,5 γιατί είσαι ΟΚ όταν εγώ έχω μαμά 64 αν θελήσω με τρομακτικά γρηγορότερες ταχύτητες ανάγνωσης από το δίσκο?
5.Την ώρα που εσύ μαθαίνεις το itunes στους άλλους εγώ ο χωριατάκος του drag n drop έχω γεμίσει το τηλέφωνό μου το καπελάκι μου στραβά και άντε γεια,...
Τώρα αυτό είναι επιχείρημα?
Είπαμε να μιλάμε με επιχειρήματα.
Αν δεν μπορείς να απαντήσεις σε κάτι απλά άστο, μην γράφεις ανοησίες...
Και στην τελική και το iTunes το ίδιο είναι.
Drag n drop στο library και πάτημα του κουμπιού sync. Δε θέλει να έχεις Master και 2-3 pHd...
6.Note Nexus S2 τα έχεις προσπεράσει ως Νίκος δλδ δεν σε ενδιαφέρουν ή ως apple?γιατί αν ισχύει το δεύτερο μάλλον είσαι πολύ κολλημένος..αν ισχύει ότι δε σε ενδιαφέρουν ως Νίκο ποτέ δεν είναι αργά..πάντως η apple θα πρέπει να περιμένει κάνα 1,5 χρόνο ακόμα να βγάλει εφάμιλλο μοντέλο αυτών που προανέφερα..
Ε αν φτάσαμε στο σημείο να με λες κολλημένο ΕΣΥ τότε υπάρχει θέμα...
Το μόνο που δε μου είπες είναι αυτά τα συγκεκριμένα σε τι έχουν προσπεράσει την Apple...
Σε ομορφιά ή σε εξυπνάδα?
7.Τι είναι συγκριτικό test για σενα?διότι και για μένα δεν αποτελούν απόλυτο κριτήριο τα test του youtube αλλά σου έχω γραψει απλά καθημερινά επιχειρήματα ενός ταπεινού χρήστη σαν εμένα τι έχει το android που δεν έχει το iphone και όλο μου τα γυρνάς..αποφάσισε..ακόμα και για ραδιόφωνο πως το έφερες από εκεί το γύρισες ανακάλυψες ραδιόφωνο στην apple..
Επιχειρήματα δεν μου έχεις γράψει.
Οπαδικές απόψεις ενός χρήστη με παρωπίδες, ναι μου έχεις γράψει...
Δε σου γύρισα τίποτα...
Σταθερά σου απαντάω σε ότι με ρωτάς χωρίς να γράφω πράγματα εντυπωσιασμού όπως εσύ με τους "χωριατάκους" και τα "κολοβά αλεπουδάκια"...
Δεν ανακάλυψα εγώ το ραδιόφωνο στην Apple...
Υπάρχει 4 χρόνια τώρα...
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 18/09/2012 - 07:03