@Memosex ειλικρινα μιλας λες και εχεις μετοχες της samsung..Δευτερον το 3GS ΔΕΝ κολλαει, ΔΕΝ θελει hard reset καθε 2 λεπτα και τιποτα αλλο απο αυτα που λες...Τωρα εαν εσυ οπως σου ειπε και ο nsx επαιζες μπαλα με αυτο η το χρησιμοποιουσες για να ξεσπας τα νευρα σου εκει δεν σου φταιει το κινητο...Τριτον το να δωσεις χαλασμενο (οπως λες) 3GS σε καποιον τριτον για να δει και καλα οτι το iphone κολλαει, αυτο λεγεται παραπληροφορηση και παραπλανηση...Μαλλον μονο ετσι μπορεις να αποδειξεις οτι το iphone ειναι πιο αργο απο το S2 σου...Τεταρτον οτι εχεις περασει στο κινητο σου , οταν αγορασεις ενα καινουριο η σου χαλασει και χρειαστει να ξαναπερασεις το λογισμικο η να το κανεις root γιατι θες αλλο android απο αυτα που εχεις περασει μεσα μετα θα κανεις χειροκινητη αναζητηση και εισαγωγη..Αντιθετα στο itunes το συνδεεις επιλεγεις sync και περνας οτιδηποτε ειχες χωρις να χασεις κατι...Τεταρτον εχθες ηταν στην παρεα 2 sony xperia και 1 S3 και εγω με το ταπεινο μου . αργο, αρχαιο 3 GS...Και ως γνωστον επειδη οι κατοχοι S3 μολις δουν το μηλαρακι αφριζουν κατα εναν ανεξηγητο λογο αποφασισαμε να τα δοκιμασουμε...1) Ξεκιναμε με το scroll ..Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα ακομα και το δικο μου iphone εχει πολυ καλυτερη αισθηση, ασε που στο S3 για καποιον αγνωστο λογο ,ονοματι android, η αλλαγη στην επομενη οθονη ειχε μερικα παγωματα για ελαχιστο χρονο αλλα το καταλαβαινες, 2) Σε παιχνιδι που ανοιξαμε (angry birds) το ανοιξε πρωτο αλλα οταν παιζαμε το θυμωμενο τσιροπουλι στο S3 πηγαινε ολιγον τι διακεκομενα...3) Ανοιξαμε το shazam και το δικο μου και το ανοιξε πρωτο και βρηκε και το τραγουδι πρωτο 5) Ανοιξαμε καμερα και ακομα και εκει πρωτο ανοιξε το 3GS..Οποτε οπως καταλαβαινεις ΟΧΙ το android δεν μπορει να καλυψει τις αναγκες του κοσμου γιατι δεν εχουν ορεξη να κανουν restart καθε 3 και λιγο (οπως εκανε και ο κατοχος του S3 και μετα οντως επανηλθε στα φυσιολογικα του το s3 αλλα πλεον το ρεζιλεμα το ειχε φαει) και θελει πολυυυυ δρομο ακομα για να φτασει το ios..Επισης οι 2 κατοχοι του sony xperia την λεγανε στον samsungakia γιατι εδωσε τοσα λεφτα για να παρει κατι το οποιο κανει και το δικο τους sony και πλεον εκει δεν υπηρχε η δικαιολογια ανοιχτο λειτουργικο γιατι ειχαν και τα 2 android..Οσο και να προσπαθουσε δεν καταφερε να τους πεισει οτι ειναι ενα καταπληκτικο , ανεπαναληπτο zerphone...ε samrtphone εννοω...Ο ενας απο τους κατοχους sony θα αγορασει το iphone 5 και ο αλλος θα παρει εαν το πουλησω το δικο μου 3GS....Φαντασου ενα παρωχημενο κινητο 3τιας καταφερε να πεισει 2 κατοχους android κινητων να προβουν στην αγορα iphone...
ουτε μια στο εκατομμυριο δεν ισχυουν αυτα μεταξυ 3gs και s3...
το ειχα το 3gs και απο την 4.2 και μετα (αν θυμαμαι καλα) αν το φορτωνες λιγο σου εσπαγε τα νευρα και ηθελες να το πεταξεις....οποτε το πιο πιθανο ειναι ο φιλος σου να το ειχε μαμησει το s3.