Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 18/09/2012 - 10:01

@Memosex ειλικρινα μιλας λες και εχεις μετοχες της samsung..Δευτερον το 3GS ΔΕΝ κολλαει, ΔΕΝ θελει hard reset καθε 2 λεπτα και τιποτα αλλο απο αυτα που λες...Τωρα εαν εσυ οπως σου ειπε και ο nsx επαιζες μπαλα με αυτο η το χρησιμοποιουσες για να ξεσπας τα νευρα σου εκει δεν σου φταιει το κινητο...Τριτον το να δωσεις χαλασμενο (οπως λες) 3GS σε καποιον τριτον για να δει και καλα οτι το iphone κολλαει, αυτο λεγεται παραπληροφορηση και παραπλανηση...Μαλλον μονο ετσι μπορεις να αποδειξεις οτι το iphone ειναι πιο αργο απο το S2 σου...Τεταρτον οτι εχεις περασει στο κινητο σου , οταν αγορασεις ενα καινουριο η σου χαλασει και χρειαστει να ξαναπερασεις το λογισμικο η να το κανεις root γιατι θες αλλο android απο αυτα που εχεις περασει μεσα μετα θα κανεις χειροκινητη αναζητηση και εισαγωγη..Αντιθετα στο itunes το συνδεεις επιλεγεις sync και περνας οτιδηποτε ειχες χωρις να χασεις κατι...Τεταρτον εχθες ηταν στην παρεα 2 sony xperia και 1 S3 και εγω με το ταπεινο μου . αργο, αρχαιο 3 GS...Και ως γνωστον επειδη οι κατοχοι S3 μολις δουν το μηλαρακι αφριζουν κατα εναν ανεξηγητο λογο αποφασισαμε να τα δοκιμασουμε...1) Ξεκιναμε με το scroll ..Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα ακομα και το δικο μου iphone εχει πολυ καλυτερη αισθηση, ασε που στο S3 για καποιον αγνωστο λογο ,ονοματι android, η αλλαγη στην επομενη οθονη ειχε μερικα παγωματα για ελαχιστο χρονο αλλα το καταλαβαινες, 2) Σε παιχνιδι που ανοιξαμε (angry birds) το ανοιξε πρωτο αλλα οταν παιζαμε το θυμωμενο τσιροπουλι στο S3 πηγαινε ολιγον τι διακεκομενα...3) Ανοιξαμε το shazam και το δικο μου και το ανοιξε πρωτο και βρηκε και το τραγουδι πρωτο 5) Ανοιξαμε καμερα και ακομα και εκει πρωτο ανοιξε το 3GS..Οποτε οπως καταλαβαινεις ΟΧΙ το android δεν μπορει να καλυψει τις αναγκες του κοσμου γιατι δεν εχουν ορεξη να κανουν restart καθε 3 και λιγο (οπως εκανε και ο κατοχος του S3 και μετα οντως επανηλθε στα φυσιολογικα του το s3 αλλα πλεον το ρεζιλεμα το ειχε φαει) και θελει πολυυυυ δρομο ακομα για να φτασει το ios..Επισης οι 2 κατοχοι του sony xperia την λεγανε στον samsungakia γιατι εδωσε τοσα λεφτα για να παρει κατι το οποιο κανει και το δικο τους sony και πλεον εκει δεν υπηρχε η δικαιολογια ανοιχτο λειτουργικο γιατι ειχαν και τα 2 android..Οσο και να προσπαθουσε δεν καταφερε να τους πεισει οτι ειναι ενα καταπληκτικο , ανεπαναληπτο zerphone...ε samrtphone εννοω...Ο ενας απο τους κατοχους sony θα αγορασει το iphone 5 και ο αλλος θα παρει εαν το πουλησω το δικο μου 3GS....Φαντασου ενα παρωχημενο κινητο 3τιας καταφερε να πεισει 2 κατοχους android κινητων να προβουν στην αγορα iphone...

ουτε μια στο εκατομμυριο δεν ισχυουν αυτα μεταξυ 3gs και s3...
το ειχα το 3gs και απο την 4.2 και μετα (αν θυμαμαι καλα) αν το φορτωνες λιγο σου εσπαγε τα νευρα και ηθελες να το πεταξεις....οποτε το πιο πιθανο ειναι ο φιλος σου να το ειχε μαμησει το s3.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 18/09/2012 - 10:10

ουτε μια στο εκατομμυριο δεν ισχυουν αυτα μεταξυ 3gs και s3...
το ειχα το 3gs και απο την 4.2 και μετα (αν θυμαμαι καλα) αν το φορτωνες λιγο σου εσπαγε τα νευρα και ηθελες να το πεταξεις....οποτε το πιο πιθανο ειναι ο φιλος σου να το ειχε μαμησει το s3.

5.1.1 σ εμενα και δεν εχω κανεναν απολυτως προβλημα..Παει αρκετα γρηγορα...Επισης γιατι σου φαινεται απιθανο? Ειπαμε android ειναι αυτο μετα το restart επανηλθε...Οταν λες φορτωνες το κινητο τι εννοεις?Να του βαλεις πολλα tweaks? Φυσιολογικο το βρισκω γιατι εχει μονο 600αρι επεξεργαστη και 256 ram αν και εγω με αρκετα tweaks που εβαζα-εβγαζα δεν μου παρουσιασε καποιο προβλημα η να laggaρει η οτιδηποτε αλλο...Οταν λες το χε μαμησει το S3 τι ακριβως μπορουσε να το κανει?Ουτε του εχει πεσει κατω ουτε τιποτα..Και εμενα δεν μου φανηκε καθολου περιεργο γτ εχω αναφερει και προβληματα εδω απο αλλον φιλο με S2 που του κλεινει μονο του η χανει το σημα στα καλα καθουμενα....

#198   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 10:15

Αιντε παιδιά φτάνει...

Ο καθένας ας κάτσει με αυτό που του αρέσει. Μερικά πράγματα φαίνονται δεν εξηγούνται.

#199   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 10:30

5.1.1 σ εμενα και δεν εχω κανεναν απολυτως προβλημα..Παει αρκετα γρηγορα...Επισης γιατι σου φαινεται απιθανο? Ειπαμε android ειναι αυτο μετα το restart επανηλθε...Οταν λες φορτωνες το κινητο τι εννοεις?Να του βαλεις πολλα tweaks? Φυσιολογικο το βρισκω γιατι εχει μονο 600αρι επεξεργαστη και 256 ram αν και εγω με αρκετα tweaks που εβαζα-εβγαζα δεν μου παρουσιασε καποιο προβλημα η να laggaρει η οτιδηποτε αλλο...Οταν λες το χε μαμησει το S3 τι ακριβως μπορουσε να το κανει?Ουτε του εχει πεσει κατω ουτε τιποτα..Και εμενα δεν μου φανηκε καθολου περιεργο γτ εχω αναφερει και προβληματα εδω απο αλλον φιλο με S2 που του κλεινει μονο του η χανει το σημα στα καλα καθουμενα....

απο tweaks ειχα μονο iphonedelivery, sbsettings,ifile, infinidock-folder, winterboard και 2-3 ακομα...δεν νομιζω να ειναι πολλα ωστε να δικαιολογει τα κολληματα που ειχα. σιγουρα χωρις jb και tweaks τα πηγαινε πολυ καλυτερα αλλα χωρις αυτα δεν το λες smartphone.

το android θελει αλλη μεταχειρηση σε σχεση με το ios... αν ο φιλος σου το ειχε πειραξει με taskkiller, custom kernels και αλλες μοντες ειναι λογικο να του κολλησει... εγω παιζω nova3, gta, fifa12 και αλλα βαρια παιχνιδια και δεν καταλαβαινει χριστο, λες να κολλησει στο angrybirds??

ειχα και το s2 αλλα δεν θυμαμαι να ειχα προβληματα με το σημα...το οτι μπορει να εκανε reboot ειναι συνηθισμενο στα smartphone... και το 4αρι μου εκανε respring οταν το ζοριζα λιγο παραπανω αλλα δεν νομιζω να ειναι και τοσο δραματικο.

#200   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 18/09/2012 - 11:13

απο tweaks ειχα μονο iphonedelivery, sbsettings,ifile, infinidock-folder, winterboard και 2-3 ακομα...δεν νομιζω να ειναι πολλα ωστε να δικαιολογει τα κολληματα που ειχα. σιγουρα χωρις jb και tweaks τα πηγαινε πολυ καλυτερα αλλα χωρις αυτα δεν το λες smartphone.

το android θελει αλλη μεταχειρηση σε σχεση με το ios... αν ο φιλος σου το ειχε πειραξει με taskkiller, custom kernels και αλλες μοντες ειναι λογικο να του κολλησει... εγω παιζω nova3, gta, fifa12 και αλλα βαρια παιχνιδια και δεν καταλαβαινει χριστο, λες να κολλησει στο angrybirds??

ειχα και το s2 αλλα δεν θυμαμαι να ειχα προβληματα με το σημα...το οτι μπορει να εκανε reboot ειναι συνηθισμενο στα smartphone... και το 4αρι μου εκανε respring οταν το ζοριζα λιγο παραπανω αλλα δεν νομιζω να ειναι και τοσο δραματικο.

Με sbsettings, callbar, winterboard, cascade, infinidock, iphone delivery kai 2-3 ακομα που δεν θυμαμαι το κινητο πηγαινε μια χαρα...custom kernels κ.λ.π στο android συμπιπτουν στην ιδια κατηγορια με το JB στο ios..Επισης το reboot οχι δεν ειναι συνηθισμενο στο iphone...Λογικο ειναι εαν βαζεις οτι να ναι να σου κανει και respring Και να σου κολλησει και οτιδηποτε αλλο...Σε αυτο ομως δεν φταιει το κινητο αλλα εγω η εσυ που το σκαλιζουμε...Και το s3 που ανεφερα και το s2 ηταν οπως τα πηραν και κανενας δεν ειχε custom rom πανω η τα συναφη...Οποτε το reboot σε ενα μη "πειραγμενο" κινητο δεν ειναι δικαιολογημενο κατ εμενα..Τουλαχιστον για iphone χωρις jb δεν εχω ακουσει για reboot στα καλα καθουμενα...

#201   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 18/09/2012 - 11:25

ΜΗΝ ασχολειστε με τον Memosex ζηλευει και πλεον ειναι τεοιο το μενος του που ξεκινησε να σας βριζει πλεον! dont feed the trollers...! αλλωστε με αυτα που γραφει το μπαναρισμα δεν το γλυτωνει...! οποτε μην παρασυρεσται και τον βριζεται και εσεις!

#202   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 11:28

δεν ημουν ποτε σε στοκ φαση με τα android που εχουν περασει απο τα χερια μου οποτε δεν ξερω τι παιζει...

στα αλλα φορουμ παντως που διαβαζω οσοι εχουν προβληματα ειναι γιατι τα εχουν πειραξει...το s3 ειναι το πιο απροβληματιστο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου χωρις
καν παιδικες ασθενειες κιτρινες οθονες χασιμο του σηματος και αλλα τετοια...το μονο προβλημα που για καποιους μπορει να ειναι να σοβαρο ειναι λογο της amoled κατω απο τον ηλιο δεν βλεπεις σχεδον τιποτα.

#203   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 18/09/2012 - 12:47

ΜΗΝ ασχολειστε με τον Memosex ζηλευει και πλεον ειναι τεοιο το μενος του που ξεκινησε να σας βριζει πλεον! dont feed the trollers...! αλλωστε με αυτα που γραφει το μπαναρισμα δεν το γλυτωνει...! οποτε μην παρασυρεσται και τον βριζεται και εσεις!

Ποιόν έβρισε?

Έλα μην μου τον κάνετε ban! Παίζωωωωω!

Και εγώ δεν τον έβρισα επ ουδενί!!!

Αλλά δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο έχω γελάσει με το "κολοβό αλεπουδάκι" που με αποκάλεσε!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Στα σοβαρά τώρα, δε χρειάζεται καμία ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβεις το πόσο σοβαρά μπορείς να συνδιαλλαγείς μαζί του.

Θέλεις σοβαρή πολιτισμένη αντιπαράθεση και ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος, μιλάς με χρήστες όπως ο parafron, όχι με τον memosex...

#204   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 12:54

δεν ημουν ποτε σε στοκ φαση με τα android που εχουν περασει απο τα χερια μου οποτε δεν ξερω τι παιζει...

στα αλλα φορουμ παντως που διαβαζω οσοι εχουν προβληματα ειναι γιατι τα εχουν πειραξει...το s3 ειναι το πιο απροβληματιστο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου χωρις
καν παιδικες ασθενειες κιτρινες οθονες χασιμο του σηματος και αλλα τετοια...το μονο προβλημα που για καποιους μπορει να ειναι να σοβαρο ειναι λογο της amoled κατω απο τον ηλιο δεν βλεπεις σχεδον τιποτα.

Ντάξει ρε συ και στο iPhone όταν με βαράει ο ήλιος ντάλα μη φανταστείς ότι βλέπω πολλά (έχοντας τη φωτεινότητα πάντα στο 50%).

Είναι γνωστό θέμα των οθονών κινητών αυτό...

Εμένα αυτό που μου τη σπάει με το Android είναι ότι κάποια αυτονόητα πράγματα δεν τα κάνει από μόνο του και πρέπει να του περάσεις εσύ extra apps.

Εξηγώ: Πήρε ο αδερφός μου πρόσφατα ένα SE xperia mini από το Public.

Εκθεσιακό σε τιμή ευκαιρίας.

Λόγω του ότι ήταν εκθεσιακό, ήταν άπειρα φορτωμένο και η μπαταρία ξελιγωνόταν στο δύωρο.

Οπότε το κάνει format και το γυρνάει σε stock (2,κάτι, δε θυμάμαι ακριβώς ποιά πάντως σίγουρα όχι 4) και σβήνει τα πάντα από τη κάρτα μνήμης.

Το λειτουργικό μια χαρά έτρεχε μπόμπα μιας και ήταν φρέσκο, αλλά η μπαταρία πάλι κατέβαινε με τρελούς ρυθμούς.

ΜΙλάμε για 40% μείωση μέσα στη νύχτα σε κατάσταση αναμονής.

Μετά πήρε χαμπάρι ότι έπρεπε να κατεβάσει και να σετάρει 2 ξεχωριστούς task manager/killer (το ένα είναι το κλασσικό με το πράσινο πουλάκι στο status bar) ώστε να μην του κρατάει ανοιχτές εφαρμογές στο background και να μην του ρουφάει τη μπαταρία.

Αυτό όσο να πεις με ξένισε, γιατί εγώ ή ο αδερφός μου το βρήκαμε αλλά ο μέσος χρήστης που δεν θα κάτσει να ψάξει στο ίντερνετ το τι και πως, θα το αφήσει έτσι και θα έχει μία μειωμένη εμπειρία χρήσης του κινητού και του λειτουργικού...

#205   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 13:14

Ντάξει ρε συ και στο iPhone όταν με βαράει ο ήλιος ντάλα μη φανταστείς ότι βλέπω πολλά (έχοντας τη φωτεινότητα πάντα στο 50%).

Είναι γνωστό θέμα των οθονών κινητών αυτό...

Εμένα αυτό που μου τη σπάει με το Android είναι ότι κάποια αυτονόητα πράγματα δεν τα κάνει από μόνο του και πρέπει να του περάσεις εσύ extra apps.

Εξηγώ: Πήρε ο αδερφός μου πρόσφατα ένα SE xperia mini από το Public.

Εκθεσιακό σε τιμή ευκαιρίας.

Λόγω του ότι ήταν εκθεσιακό, ήταν άπειρα φορτωμένο και η μπαταρία ξελιγωνόταν στο δύωρο.

Οπότε το κάνει format και το γυρνάει σε stock (2,κάτι, δε θυμάμαι ακριβώς ποιά πάντως σίγουρα όχι 4) και σβήνει τα πάντα από τη κάρτα μνήμης.

Το λειτουργικό μια χαρά έτρεχε μπόμπα μιας και ήταν φρέσκο, αλλά η μπαταρία πάλι κατέβαινε με τρελούς ρυθμούς.

ΜΙλάμε για 40% μείωση μέσα στη νύχτα σε κατάσταση αναμονής.

Μετά πήρε χαμπάρι ότι έπρεπε να κατεβάσει και να σετάρει 2 ξεχωριστούς task manager/killer (το ένα είναι το κλασσικό με το πράσινο πουλάκι στο status bar) ώστε να μην του κρατάει ανοιχτές εφαρμογές στο background και να μην του ρουφάει τη μπαταρία.

Αυτό όσο να πεις με ξένισε, γιατί εγώ ή ο αδερφός μου το βρήκαμε αλλά ο μέσος χρήστης που δεν θα κάτσει να ψάξει στο ίντερνετ το τι και πως, θα το αφήσει έτσι και θα έχει μία μειωμένη εμπειρία χρήσης του κινητού και του λειτουργικού...

το χειροτερο που μπορεις να κανεις σε ενα ανδροιδ ειναι να του βαλεις taskkiller...γιατι οι εφαρμογες που θα κλεινει(αν ειναι εφαρογες συστηματος) μετα απο λιγο θα ξανα ανοιγουν με αποτελεσμα να αυξανεται
η καταναλωση της μπαταριας...σιγουρα το να χανεις 40% σε κατασταση αναμονης δεν ειναι φυσιολογικο και κατι του εκανε ζημια, η κατι δεν καθησε καλα,
ισως μια κακογραμμενη εφαρμογη η καποιες στοκ εφαρμογες ετρεχαν συνεχεια στο παρασκηνιο...

οι εταιριες βαζουν ενα σωρο αχρηστες εφαρμογες με αποτελεσμα και να βαραινει η συσκευη και να εχεις μεγαλη καταναλωση...το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το
κανεις ροοτ και να διαγραψεις χειροκινητα ολα τα στοκ σκουπιδια...η απλα περνας μια light custom rom και ησυχασες...

το ανδροιδ θελει περισσοτερο ψαξιμο σε σχεση με το ios για να το φερεις στα μετρα σου και να το στησεις οπως γουσταρεις.

#206   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 13:24

το χειροτερο που μπορεις να κανεις σε ενα ανδροιδ ειναι να του βαλεις taskkiller...γιατι οι εφαρμογες που θα κλεινει(αν ειναι εφαρογες συστηματος) μετα απο λιγο θα ξανα ανοιγουν με αποτελεσμα να αυξανεται
η καταναλωση της μπαταριας...σιγουρα το να χανεις 40% σε κατασταση αναμονης δεν ειναι φυσιολογικο και κατι του εκανε ζημια, η κατι δεν καθησε καλα,
ισως μια κακογραμμενη εφαρμογη η καποιες στοκ εφαρμογες ετρεχαν συνεχεια στο παρασκηνιο...

οι εταιριες βαζουν ενα σωρο αχρηστες εφαρμογες με αποτελεσμα και να βαραινει η συσκευη και να εχεις μεγαλη καταναλωση...το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το
κανεις ροοτ και να διαγραψεις χειροκινητα ολα τα στοκ σκουπιδια...η απλα περνας μια light custom rom και ησυχασες...

το ανδροιδ θελει περισσοτερο ψαξιμο σε σχεση με το ios για να το φερεις στα μετρα σου και να το στησεις οπως γουσταρεις.

Όχι όχι, αφού πέρασε τα taskillers που σου είπα μετά όλα comple!

Χρειάστηκε ρύθμιση για να εξαιρέσει κάποιες εφαρμογές συστήματος όπως λες αλλά τώρα είναι cool με το μαμά λογισμικό!

Απλά εμένα αυτό με ξενίζει που λες ότι το android θέλει ψάξιμο και κόπο για να το κάνεις να σου προσφέρει την εμπειρία χρήσης που θες.

Εγώ θα το κάνω αλλά ο μέσος χρήστης?

Θυμάμαι ότι ακόμα και όταν πήρα το 3G σε εποχές 2.2.1 κλπ, δεν χρειαζόταν να ψάξω πολύ κάποια πράγματα.

Είναι όλα εκεί, έτοιμα μπροστά σου.

Κάτι άλλο είναι ότι δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά το iOS σε σύγκριση με το Android μου δίνει την αίσθηση περισσότερης ασφάλειας όταν το χειρίζομαι και το "πειράζω" (μιλάμε για μαμά καταστάσεις λειτουργικών πάντα).

Στο Android όταν είμαι στις ρυθμίσεις νιώθω ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να την κάνω τη ζημιά...

Πιο περίπλοκο ρε συ, πως να στο πω...

#207   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 13:36

ποιος εγώ?δεν είχα ποτέ iphone 3gs ούτε γαλαξία..Συνημμένο αρχείο  P7290001.JPG   90,66KB   30 λήψεις

#208   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 18/09/2012 - 13:40

το απολυτα σωστο θα ηταν να εισαι και μεσα στο φορουμ ως memosex...

#209   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 13:41

Από μένα το like σου το πήρες!

το απολυτα σωστο θα ηταν να εισαι και μεσα στο φορουμ ως memosex...

Και να μας δείξει και απόδειξη πληρωμής και από τα δύο στο όνομά του!!! :P

#210   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 13:51

Όχι όχι, αφού πέρασε τα taskillers που σου είπα μετά όλα comple!

Χρειάστηκε ρύθμιση για να εξαιρέσει κάποιες εφαρμογές συστήματος όπως λες αλλά τώρα είναι cool με το μαμά λογισμικό!

Απλά εμένα αυτό με ξενίζει που λες ότι το android θέλει ψάξιμο και κόπο για να το κάνεις να σου προσφέρει την εμπειρία χρήσης που θες.

Εγώ θα το κάνω αλλά ο μέσος χρήστης?

Θυμάμαι ότι ακόμα και όταν πήρα το 3G σε εποχές 2.2.1 κλπ, δεν χρειαζόταν να ψάξω πολύ κάποια πράγματα.

Είναι όλα εκεί, έτοιμα μπροστά σου.

Κάτι άλλο είναι ότι δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά το iOS σε σύγκριση με το Android μου δίνει την αίσθηση περισσότερης ασφάλειας όταν το χειρίζομαι και το "πειράζω" (μιλάμε για μαμά καταστάσεις λειτουργικών πάντα).

Στο Android όταν είμαι στις ρυθμίσεις νιώθω ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να την κάνω τη ζημιά...

Πιο περίπλοκο ρε συ, πως να στο πω...

αν δε βαριεσαι ριξε μια ματια για τους taskkillers http://droid-den.com...-a-task-killer/
υπαρχουν πολλα παρομοια αρθρα...

αν το σκεφτεις το ιδιο ισχυει και στο ios...πχ για να τραβηξεις φωτογραφια μικροτερη απο 8mp πρεπει να βαλεις εξτρα εφαρμογη απο το appstore...το ιδιο και στην περιπτωση που θελεις να ανοιξεις office pdf

οι περισσοτερες ρυθμισεις οφειλονται στην μεγαλυτερη παραμετροποιηση...σου δινει περισσοτερες επιλογες για να ρυθμισεις οπως θελεις τη συσκευη σου...
το αντιστοιχο ακριβως που ισχυει για το itunes...στην αρχη εκανα το σταυρο μου καθε φορα που ηθελα να κανω sync φωτογραφιες και τραγουδια μηπως και γινει καμια στραβη
και τα διαγραψω καταλαθος...

εγω πιστευω ειναι θεμα συνηθειας και υπομονης...το ανδροιδ ειναι οντος πιο περιπλοκο απο το ios αλλα ειναι μεχρι να το μαθεις...οπως και το itunes δεν ειναι και οτι πιο ευκολο για να το χειριστεις αλλα και αυτο θελει υπομονη μεχρι να το συνηθισεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες