iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών
Δημοσίευση 18/09/2012 - 19:28
Ad
Δημοσίευση 18/09/2012 - 19:30
και πλεον η samsung ακολουθει την πολιτικη με 1 ναυαρχιδα το χρονο
Δημοσίευση 18/09/2012 - 19:34
Δημοσίευση 18/09/2012 - 19:44
Δημοσίευση 18/09/2012 - 19:46
Δημοσίευση 18/09/2012 - 20:19
Ή θα μπορούσε να ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα: το περιμένει ο κόσμος; Ή να τραβήξει τα βλέμματα! Ή να κάνει κάτι στυλ Microsoft: plz μην αγοράσετε iphone 5, σε 5 μήνες παρουσιάζουμε το δικό μας. Ή ή ή. Μπορείς να διαψεύσεις κάτι από αυτά; Όχι, δε μπορείς. Κανείς δε ξέρει τα παιχνίδια στο παρασκήνιο...
Δημοσίευση 18/09/2012 - 20:26
Δημοσίευση 18/09/2012 - 20:34
Δημοσίευση 19/09/2012 - 00:30
Δημοσίευση 19/09/2012 - 00:35
Δημοσίευση 19/09/2012 - 00:45
To πε το ποίημα ο Memosex?
Και πολύ άργησαν οι Mods... Είχε γεμίσει φυτίλια όλο το φόρουμ.
Κρίμα από την άλλη όμως, εδώ και 3 μέρες που έβγαλε γλώσσα μου είχε χαρίσει άφθονο γέλιο με την διαλλακτικότητά του
είναι απλά τραγικό αν όντως τα forum αποτελούν μια μικρογραφία της διαλυμένης ηθικά και χρεωκοπημένης οικονομικά ελληνικής κοινωνίας να βλέπεις άτομα να θεωρούν κάποια πράγματα που δεν τους ανήκουν τσιφλίκι τους..ρε παλικαράκι εσύ που γελάς όπως λες..κάνα επιχείρημα έχεις να μας πεις?γιατί σας έχω πάρει μονότερμα και σας έχω πετάξει 10 γκολ και το μόνο που έχετε να μου πείτε είναι οτι η apple έχει ράδιο απλά χρειάζεται internet....κλάψου στους mod για την ανεπάρκεια της εταιρειούλας σου..
@nsxbass λυπάμαι γιατί παρατηρώ ότι δεν διάβασες καθόλου τα ποστ μου καθότι αν το είχες κάνει θα είχες παρατηρήσει ότι στο πρωτο ποστ έχω μιλήσει θετικότατα για το iphone 4..για 8 μήνες πήγε καλά μετά βγήκε ο βασιλιάς (S2) και καληνύχτα..μετά τα ξαναείπαμε 2 κινητά για την apple πλήρως αποτυχημένα πολύ μακριά από αυτά που φανταζόσασταν εσείς οι οπαδοί του τίποτα..πωλήσεις μόνο και μόνο γιατι έπρεπε να τιμωρηθεί η αυθάδης samsung που σας πήρε και τα μπάζα και τα μπάσα και τα ηχεία μαζί..και συνήθως η samsung έχει ένα ελάττωμα ικανοποιεί τις προσδοκίες των οπαδών της σε αντίθεση με κάποιους άλλους που τιους πετάνε ξεροκόματο το 5.0.1 με τη μετοχούλα και γλείφοντε..είσαι πολύ ειρωνικός και λυπάμαι γιατί εγώ σου μίλησα καλά αλλά εσυ όπως λες γελάς μαζί μου...φυσικά όταν το μόνο σου επιχείρημα είναι ότι το android ΄χανει μπαταρία..παρακάλα σου είπα να μη βγει νωρίς το S4 γιατί...
@panos 1985 δεν έκανα καμία παραπλάνηση...την ημέρα που αγόρασα το samsung(γενάρης του 2012) έκανα αναβάθμιση στο 5.0.1 στο 3gs..για ένα μήνα πήγαινε καλά μέχρι που άρχισε τα τρελά του..φυσικα΄δεν είμαι χαζός να επιδεικνυω ένα χαλασμένο κινητό οπότε όταν το είχα δείξει στο φίλο μου υποτίθεται ότι δούλευε καλά..λοιπόν για να στο προχωρήσω ξέρεις το android δεν βρίσκεται πλέον στο 2.3.3..ούτε στο 1.3.6....έχει φτάσει στο 4.1.1 εγώ φοράω 4.0.3 και σε προκαλώ όποτε θέλεις να διαπιοστώσεις αν είναι σταθερό η όχι με ένα απλό σερφάρισμα..μέχρι να ανοίξει σελίδα το 3gs σου εγώ θα έχω ανοίξει 10...μέχρι να το πάρετε χαμπάρι το android θα έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που το νυχάκι με την εφαρμογούλα θα είναι το μόνο που θα έχει μείνει..
15 σελίδες εφαρμογές ένα κάρο widgets,βιντεάκια φωτογραφίες micro sd επάνω και το κινιτό δεν κάνει γκουκ..και έρχεσαι εσύ να μας μιλήσεις για το S2?
nsxbass λύπάμαι αλλά στην πράξη η καμερούλα του 4s κατατροπώνεται από το S2..και φερε όσους φωτογράφους θέλεις..
Δημοσίευση 19/09/2012 - 00:54
είναι απλά τραγικό αν όντως τα forum αποτελούν μια μικρογραφία της διαλυμένης ηθικά και χρεωκοπημένης οικονομικά ελληνικής κοινωνίας να βλέπεις άτομα να θεωρούν κάποια πράγματα που δεν τους ανήκουν τσιφλίκι τους..ρε παλικαράκι εσύ που γελάς όπως λες..κάνα επιχείρημα έχεις να μας πεις?γιατί σας έχω πάρει μονότερμα και σας έχω πετάξει 10 γκολ και το μόνο που έχετε να μου πείτε είναι οτι η apple έχει ράδιο απλά χρειάζεται internet....κλάψου στους mod για την ανεπάρκεια της εταιρειούλας σου..
@nsxbass λυπάμαι γιατί παρατηρώ ότι δεν διάβασες καθόλου τα ποστ μου καθότι αν το είχες κάνει θα είχες παρατηρήσει ότι στο πρωτο ποστ έχω μιλήσει θετικότατα για το iphone 4..για 8 μήνες πήγε καλά μετά βγήκε ο βασιλιάς (S2) και καληνύχτα..μετά τα ξαναείπαμε 2 κινητά για την apple πλήρως αποτυχημένα πολύ μακριά από αυτά που φανταζόσασταν εσείς οι οπαδοί του τίποτα..πωλήσεις μόνο και μόνο γιατι έπρεπε να τιμωρηθεί η αυθάδης samsung που σας πήρε και τα μπάζα και τα μπάσα και τα ηχεία μαζί..και συνήθως η samsung έχει ένα ελάττωμα ικανοποιεί τις προσδοκίες των οπαδών της σε αντίθεση με κάποιους άλλους που τιους πετάνε ξεροκόματο το 5.0.1 με τη μετοχούλα και γλείφοντε..είσαι πολύ ειρωνικός και λυπάμαι γιατί εγώ σου μίλησα καλά αλλά εσυ όπως λες γελάς μαζί μου...φυσικά όταν το μόνο σου επιχείρημα είναι ότι το android ΄χανει μπαταρία..παρακάλα σου είπα να μη βγει νωρίς το S4 γιατί...
@panos 1985 δεν έκανα καμία παραπλάνηση...την ημέρα που αγόρασα το samsung(γενάρης του 2012) έκανα αναβάθμιση στο 5.0.1 στο 3gs..για ένα μήνα πήγαινε καλά μέχρι που άρχισε τα τρελά του..φυσικα΄δεν είμαι χαζός να επιδεικνυω ένα χαλασμένο κινητό οπότε όταν το είχα δείξει στο φίλο μου υποτίθεται ότι δούλευε καλά..λοιπόν για να στο προχωρήσω ξέρεις το android δεν βρίσκεται πλέον στο 2.3.3..ούτε στο 1.3.6....έχει φτάσει στο 4.1.1 εγώ φοράω 4.0.3 και σε προκαλώ όποτε θέλεις να διαπιοστώσεις αν είναι σταθερό η όχι με ένα απλό σερφάρισμα..μέχρι να ανοίξει σελίδα το 3gs σου εγώ θα έχω ανοίξει 10...μέχρι να το πάρετε χαμπάρι το android θα έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που το νυχάκι με την εφαρμογούλα θα είναι το μόνο που θα έχει μείνει..
15 σελίδες εφαρμογές ένα κάρο widgets,βιντεάκια φωτογραφίες micro sd επάνω και το κινιτό δεν κάνει γκουκ..και έρχεσαι εσύ να μας μιλήσεις για το S2?
nsxbass λύπάμαι αλλά στην πράξη η καμερούλα του 4s κατατροπώνεται από το S2..και φερε όσους φωτογράφους θέλεις..
θα σχολιασω μονο αυτο για τη καμερα του s2 σε σχεση με το 4s...ειχα το s2 για ενα χρονο ταυτοχρονα με το 4αρι και μπορω να πω πως το s2 με το ζορι τραβουσε καλυτερες φωτο απο το 4...το 4s ουτε για πλακα δε το φτανει... εδω ουτε το s3 δε βγαζει καλυτερες με χαμηλο φωτισμο σε σχεση με το 4s αν και φορανε και τα 2 τα ιδια modules της sony...
καλο ειναι να λεμε τα πραγματα οπως ειναι και οχι να τα φουσκωνουμε για να δημιουργουμε εντυπωσεις.
Δημοσίευση 19/09/2012 - 01:14
Αντι να επικαλεστεις τα 2GB ram,τον καλύτερο επεξεργαστη ας πούμε μας λες για την κάμερα...Ουτε να διαχωριζεις και να αξιολογεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα δεν μπορείς.
Η κάμερα είναι το δυνατό σημείο του 4S και πας και το συγκρίνεις.
τι να σου πει εσένα ένας άσχετος ταπεινός χρήστης android...αυτά που επικαλείσαι τα ξέρουν και οι πέτρες αλλά ώπα..ο nsxbass δεν ειρωνεύτηκε για φτηνά υλικά και χαμηλής ποιότητας επεξεργαστές?τώρα μπερδεύτηκα..και οτι οι 4 πυρήνες δεν πιάνουν μία?
αποφασίστε όμως για με το όπου φυσαει ο άνεμος δεν γίνεται δουλειά.
δεν μιλάω για τράβηγμα βίντεο οπού εκεί φυσικά δεν υπάρχει 4s...
Δημοσίευση 19/09/2012 - 01:56
Υ.Γ: Η σταθερότητα ενός λειτουργικού δεν φαίνεται στο πόσο γρήγορα ανοίγει τις σελίδες στο Ίντερνετ...
Υ.Γ2: Εάν θες σου φέρνω εγώ κινητά Samsung να μην λειτουργούν κουμπιά κ.λ.π....Ποιότητα Samsung...
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 19/09/2012 - 02:06
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες