Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 19/09/2012 - 02:19

Αγαπητέ memosex μόνο και μόνο που μου ζητάς να συγκρίνουμε το S2 σου με το 3 Gs μου αυτό το μόνο που κάνει είναι ακόμα θεωρείς το iPhone δυνατό ώστε να συγκριθεί με το βασιλιά ( εδώ γελάμε) ..Δεύτερον δεν είπα ποτέ ότι το S2 είναι μαπα..Αναφέρθηκα ΜΟΝΟ στο android..Τρίτον το εάν κρασαρουν η όχι τα android το ξέρετε καλύτερα εσείς..Πιστέψτε το ότι είναι σταθερά και μετά μπορεί να πείσετε και εμάς..Τεταρτον σου το ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι το iOS δεν χρειάζεται πολλούς πυρήνες...Καταλάβετε το επιτέλους..Πεμπτον τα πρώτα benchmarks βγάζουν το iPhone 5 πιο γρήγορο από το S3 ..Οπότε κρατα τους 4 πυρήνες σου για εφέ και ας είσαι πιο αργος...Εκτον εταιρεία που προσπαθεί να κάνει promotion το προϊόν της και σε κάθε διαφήμιση αναφέρεται στην apple δείχνει ότι και αυτοί γνωρίζουν ποιος κατέχει την πρωτιά..Γιστι δεν κάνει με την Nokia? Εβδομον ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το ράδιο..ΜΟΝΟ η τηλεόραση γι αυτό θα πάρω zerphone..Το s3 δείχνει τηλεόραση; Αρα το zerphone ειναι καλυτερο..Επίσης δεν μας ενδιαφέρει το Bluetooth τόσο πολύ ώστε να το ψάχνουμε απεγνωσμένα..ούτε η αλλαγή θεμάτων..Δεν παίρνουμε smartphone για να βάζουμε θέμα τον asterix και τους sims..Τέλος αλήθεια γιατί δεν έχεις το τελευταίο android?

1ον το android δεν κρασαρει παραπανω απο μια φορα το μηνα το πολυ και αυτο αν το ζορισεις... μιλαω για jb που ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η google.(το ios παραμενει πιο σταθερο)

2ον το ios μεχρι περυσι χρειαζοταν 512 ραμ και φετος ενα γιγα... του χρονου που θα βαλει κ η apple 4πυρηνο τι θα πεις?

3ον τα benchs ειναι μονο για αριθμολαγνους και fanboys... κανενα τεστ δε μπορει να συγκριθει με το user experience που παιζει και το σημαντικοτερο ρολο(επισης το s3 με jb βγαζει καλυτερο σκορ απο το 5αρι)

4ον λογικο στις διαφημισεις να ασχολειται με την apple... ειναι ακριβως το ιδιο με το οτι η apple δεν εκανε μηνυση στους κινεζους για τις απομιμησεις αλλα στη samsung... τον δυνατο πολεμας παντα και αυτον απο τον οποιο κινδυνευεις.

5ον δεν σας ενδιαφερει το bt αλλα αν κανεις μια αναζητηση εδω στο forum η γενικα στο νετ θα δεις απειρα ποστ με χρηστες που ρωτανε για το ibluenova,celeste κτλ γιαυτο ασε τον πληθυντικο και μιλα καλυτερα για τον εαυτο σου.

δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου απλα σου απαντησα γιατι υπαρχει και η αλλη πλευρα απο αυτα που πιστευουμε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 19/09/2012 - 02:32

είναι απλά τραγικό αν όντως τα forum αποτελούν μια μικρογραφία της διαλυμένης ηθικά και χρεωκοπημένης οικονομικά ελληνικής κοινωνίας να βλέπεις άτομα να θεωρούν κάποια πράγματα που δεν τους ανήκουν τσιφλίκι τους..ρε παλικαράκι εσύ που γελάς όπως λες..κάνα επιχείρημα έχεις να μας πεις?γιατί σας έχω πάρει μονότερμα και σας έχω πετάξει 10 γκολ και το μόνο που έχετε να μου πείτε είναι οτι η apple έχει ράδιο απλά χρειάζεται internet....κλάψου στους mod για την ανεπάρκεια της εταιρειούλας σου..

Τα Σόδομα και τα Γόμορα και η ηθική διάλυση όλα στο iPhoneHellas ήρθαν και πέσανε.

Δεν είμαστε χρήστες εμείς, μικροί Γκεμπελίσκοι είμαστε που προπαγανδίζουμε υπέρ της Apple...

Τώρα το τι θεωρούμε τσιφλίκι μας δεν το κατάλαβα... Last time Ichecked my browser ήμουν στο iPhoneHellas όχι στο greekdroid ¨η κάτι τέτοιο...

10 γκολ? Μάλλον είναι σαν τα χθεσινά του ΟΦΗ...

Τέλος, στους mod μας επιτρέπεται να κλαιγόμαστε μόνο κάθε Κυριακή. Τις υπόλοιπες μέρες απλά κλαίμε μόνοι μας στο μπάνιο...

@nsxbass λυπάμαι γιατί παρατηρώ ότι δεν διάβασες καθόλου τα ποστ μου καθότι αν το είχες κάνει θα είχες παρατηρήσει ότι στο πρωτο ποστ έχω μιλήσει θετικότατα για το iphone 4..για 8 μήνες πήγε καλά μετά βγήκε ο βασιλιάς (S2) και καληνύχτα..μετά τα ξαναείπαμε 2 κινητά για την apple πλήρως αποτυχημένα πολύ μακριά από αυτά που φανταζόσασταν εσείς οι οπαδοί του τίποτα..πωλήσεις μόνο και μόνο γιατι έπρεπε να τιμωρηθεί η αυθάδης samsung που σας πήρε και τα μπάζα και τα μπάσα και τα ηχεία μαζί..και συνήθως η samsung έχει ένα ελάττωμα ικανοποιεί τις προσδοκίες των οπαδών της σε αντίθεση με κάποιους άλλους που τιους πετάνε ξεροκόματο το 5.0.1 με τη μετοχούλα και γλείφοντε..είσαι πολύ ειρωνικός και λυπάμαι γιατί εγώ σου μίλησα καλά αλλά εσυ όπως λες γελάς μαζί μου...φυσικά όταν το μόνο σου επιχείρημα είναι ότι το android ΄χανει μπαταρία..παρακάλα σου είπα να μη βγει νωρίς το S4 γιατί...

Είχες μιλήσει θετικότατα για το 4 μια βδομάδα πριν.

Από τότε αν δεις τι έγραψες θα καταλάβεις γιατί σου είπα όσα σου είπα. Φάσκεις και αντιφάσκεις...

Για να τελειώνουμε με το προσωνύμιο του "βασιλιά" που λες, εγώ το S2 δεν θα το αναγνωρίσω ποτέ σαν βασιλιά μόνο και μόνο επειδή το έχεις εσύ... Σαν βασιλιά αναγνωρίζω ΜΟΝΟ τον Elvis!

Το 4S και το 5 πλήρως αποτυχημένα... Από που το κρίνεις? Από τις πωλήσεις? Από την αποδοχή του κόσμου? Από τη διεισδυτικότητα στην κοινωνία? Από τι?

Πωλήσεις για να τιμωρηθεί η Samsung? Ναι άλλη καΐλα δεν είχε ο κόσμος να τιμωρεί τη Samsung.

Τα μπάζα μπορεί να τα πήρε, τα μπάσα δε νομίζω. Εκτός και αν ώρα είναι να μας πεις ότι και σαν music player το Samsung είναι καλύτερο από το iPod-iPhone...

Αυτό με τη μετοχούλα το είπες και καταρρίφθηκε. Επαναλαμβάνεσαι....

Δεν είμαι ειρωνικός είμαι ένα κολοβό αλεπουδάκι!

Και δεν χρησιμοποίησα ποτέ σαν επιχείρημα απέναντί σου το ότι το android χάνει μπαταρία.

Αυτές είναι σοβαρές κουβέντες που τις κάνω με μεγάλα παιδιά και δεν τις καταλαβαίνεις...

Παρακαλάω να βγει και αύριο αν είναι δυνατόν το S4 μπας και φύγεις από δω μέσα και πας στα δικά σας foroum να πανηγυρίζεις for the next best plastic thing...

nsxbass λύπάμαι αλλά στην πράξη η καμερούλα του 4s κατατροπώνεται από το S2..και φερε όσους φωτογράφους θέλεις..

Μόνο την κατατροπώνει?

Την ξεφτυλλίζει!

Με δουλεύεις?

Ούτε οι φωτογράφοι είναι κριτήριο?

Ε τότε ποιός είναι ο αρμόδιος να μας πει αν μία κάμερα είναι καλή?

Λοιπόν σε προκαλώ επίσημα!

Βγάλε μια φωτογραφία ενός αντικειμένου με το S2 και μπορώ να βγάλω μία καλύτερη του ίδιου αντικειμένου με το 4S.

Αν χάσω σου στέλνω πακέτο το 4S μου δώρο από μένα.

(Πρόσεξε θα ελεγχθεί με τι τράβηξες την φωτό και αν την επεξεργάστηκες...)

αλλά ώπα..ο nsxbass δεν ειρωνεύτηκε για φτηνά υλικά και χαμηλής ποιότητας επεξεργαστές?τώρα μπερδεύτηκα..και οτι οι 4 πυρήνες δεν πιάνουν μία?

αποφασίστε όμως για με το όπου φυσαει ο άνεμος δεν γίνεται δουλειά.

δεν μιλάω για τράβηγμα βίντεο οπού εκεί φυσικά δεν υπάρχει 4s...

Πες μου πότε ειρωνεύτηκα για φθηνά υλικά χρήσης. Βρες μου το ποστ. Το ότι το πλαστικό είναι φθηνότερο από το αλουμίνιο είναι γεγονός.

Επίσης σε ΠΡΟΚΑΛΩ να μου βρεις πότε έγραψα ότι οι επεξεργαστές της Samsung είναι χαμηλής ποιότητας. Πρόσεξε! Να λέω αυτό, όχι κάτι που εσύ καταλαβαίνεις ως αυτό!

Τα ίδια για το ότι οι 4 πηρύνες δεν πιάνουν μία! Μία χαρά πιάνουν και μία και δύο, αλλά πως να το κάνουμε, οι δύο πηρύνες του 5 είναι γρηγορότεροι!!!

Τράβηγμα βίντεο το 4S? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Εγώ απορώ πως η Apple άφησε να τραβάει αυτά τα εκτρώματα-βίντεο 1080p το 4S...

Να φανταστείς ότι οι μόνοι που το χρησιμοποίησαν για βίντεο είναι 2-3 σκηνοθέτες που γύρισαν όχι τίποτα ιδιαίτερο, μόνο κλατι ταινείες μικρού μήκους...

Εγώ να φανταστείς για βίντεο κουβαλάω το Samsung Omnia (το πρώτο). Ήταν ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ στα βίντεο! Και το S2 σου το πατούσε κάτω!!!

2ον το ios μεχρι περυσι χρειαζοταν 512 ραμ και φετος ενα γιγα... του χρονου που θα βαλει κ η apple 4πυρηνο τι θα πεις?

Λογικό να είναι όσο εξελίσσεται ένα λογισμικό να ζητάει περισσότερα?

Και να προσπαθεί αν χρειαστεί, να εκμεταλλευτεί την νέα τεχνολογία?

Ε η Apple τώρα έφτασε σε σημείο το iOS να απαιτεί 1GB...

Όσο να το κάνεις θεωρείται πιο ελαφρύ οπότε λογικό να κάνει τα ίδια πράγματα με άλλα αλλά με λιγότερους πόρους...

#243   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 19/09/2012 - 02:41

Λογικό να είναι όσο εξελίσσεται ένα λογισμικό να ζητάει περισσότερα?

Και να προσπαθεί αν χρειαστεί, να εκμεταλλευτεί την νέα τεχνολογία?

Ε η Apple τώρα έφτασε σε σημείο το iOS να απαιτεί 1GB...

Όσο να το κάνεις θεωρείται πιο ελαφρύ οπότε λογικό να κάνει τα ίδια πράγματα με άλλα αλλά με λιγότερους πόρους...

μα συμφωνω απλα εχω κουραστει να ακουω ειρωνιες για το hw του android...
περυσι τετοια εποχη που εχει βγει το s2 με δυπυρηνο επεξεργαστη και 1γιγα ραμ καποιοι λεγανε ακριβως τα ιδια που λενε και τωρα ενω το 5 εχει κ αυτο δυπυρηνο με 1γιγα ραμ...

απο τη μια θελεις να γελασεις αλλα απο την αλλη κατανταει κουραστικο καθε χρονο να κραζουν τα χαρακτηριστικα του ανδροιδ τα οποια θα φοραει το επομενο iphone :)

#244   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 02:46

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όποιος τολμήσει να πει κακιά κουβέντα για την Apple σε αυτό το φόρουμ, θα πέσουν να τον φάνε. Λογικό από την μία γιατί είναι φόρουμ για το iPhone, αλλά το topic που βρισκόμαστε ανοίχτηκε για να εκφράσουμε την άποψή μας και για άλλα τηλέφωνα.. Και τί δεν είπατε για τον memosex που τόλμησε και αμφισβήτησε την Apple που αυτή την στιγμή μόνο πρωτοποριακή δεν είναι όπως θέλει να διαφημίζει!!!
Αφού λοιπόν δεν πιστεύετε ανθρώπους που έχουν λειτουργήσει και τα δύο τηλέφωνα σαν και εμάς, μπείτε αν θέλετε στο φόρουμ xda και πείτε τους για iPhone.... Θα κλάψουν μανούλες... Και μιλάμε για ένα παγκόσμιο φόρουμ με πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες και οι μισοί είναι developers, προγραμματιστές και tweakers...
Εν πάσει περιπτώσει, τα iPhone είναι πολύ καλά τηλέφωνα, αλλά πραγματικά έχουν μείνει πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό.. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμα το λειτουργικό παραμένει κλειδωμένο.. Να δω ποιος θα βγάζει σπασίματα σε λίγο που στην jb σκηνή έχουν μείνει 2-3 μόνο.. Και όσο για την ευκολία χρήσης του iPhone, όσοι φίλοι μου το έχουν, μου τα ζαλίζουν άλλοι για να τους τα σπάσω και οι περισσότεροι για να με ρωτήσουν για πράγματα που δεν θα έπρεπε να φτάνουν σε σημείο να ρωτούν, όπως πώς βάζουμε φωτογραφίες και τραγούδια από το pc στο iphone, πώς να στείλουν κάποιο αρχείο, πώς ενεργοποιείται η αναφορά μηνυμάτων και πολλά πολλά άλλα τέτοια.. Ακόμα και εγώ που ήμουν πολύ προχωρημένος χρήστης στα iphone που είχα, πολλές φορές δεν έβρισκα λύση για κάτι απλό, και φυσικά ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το iTunes...
Υπάρχει κάποιο βίντεο στο youtube που είναι σε 5 parts, και δείχνει ένα ένα τα μειονεκτήματα του ios και του android... Έχει πολύ ενδιαφέρον. Αν θέλετε μπορώ να δώσω link...

#245   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 02:55

nsxbass ποιός σου είπε ότι οι πυρήνες του iPhone 5 είναι γρηγορότεροι από αυτούς του S3? Ακόμα και το benchmark που σκόραρε 1601 ( και λέγεται ότι αυτό μάλλον είναι fake ), είναι πολύ πίσω από τα 1723 που σκόραρε το S3...

#246   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,826 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 02:57

.. Ακόμα και εγώ που ήμουν πολύ προχωρημένος χρήστης στα iphone που είχα, πολλές φορές δεν έβρισκα λύση για κάτι απλό, και φυσικά ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το iTunes...

:wacko: :o :unsure:

#247   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 03:02

:wacko: :o :unsure:

Γιατί αυτή η ειρωνεία? Τί δεν πιστεύεις?

#248   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,826 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 03:07

Τιποτα...ολα οκ φιλε μου.Μια χαρα τα λες.
Αντε καληνυχτα παιδες...καλημερα μαλλον.

#249   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 19/09/2012 - 03:30

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όποιος τολμήσει να πει κακιά κουβέντα για την Apple σε αυτό το φόρουμ, θα πέσουν να τον φάνε. Λογικό από την μία γιατί είναι φόρουμ για το iPhone, αλλά το topic που βρισκόμαστε ανοίχτηκε για να εκφράσουμε την άποψή μας και για άλλα τηλέφωνα.. Και τί δεν είπατε για τον memosex που τόλμησε και αμφισβήτησε την Apple που αυτή την στιγμή μόνο πρωτοποριακή δεν είναι όπως θέλει να διαφημίζει!!!
Αφού λοιπόν δεν πιστεύετε ανθρώπους που έχουν λειτουργήσει και τα δύο τηλέφωνα σαν και εμάς, μπείτε αν θέλετε στο φόρουμ xda και πείτε τους για iPhone.... Θα κλάψουν μανούλες... Και μιλάμε για ένα παγκόσμιο φόρουμ με πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες και οι μισοί είναι developers, προγραμματιστές και tweakers...
Εν πάσει περιπτώσει, τα iPhone είναι πολύ καλά τηλέφωνα, αλλά πραγματικά έχουν μείνει πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό.. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμα το λειτουργικό παραμένει κλειδωμένο.. Να δω ποιος θα βγάζει σπασίματα σε λίγο που στην jb σκηνή έχουν μείνει 2-3 μόνο.. Και όσο για την ευκολία χρήσης του iPhone, όσοι φίλοι μου το έχουν, μου τα ζαλίζουν άλλοι για να τους τα σπάσω και οι περισσότεροι για να με ρωτήσουν για πράγματα που δεν θα έπρεπε να φτάνουν σε σημείο να ρωτούν, όπως πώς βάζουμε φωτογραφίες και τραγούδια από το pc στο iphone, πώς να στείλουν κάποιο αρχείο, πώς ενεργοποιείται η αναφορά μηνυμάτων και πολλά πολλά άλλα τέτοια.. Ακόμα και εγώ που ήμουν πολύ προχωρημένος χρήστης στα iphone που είχα, πολλές φορές δεν έβρισκα λύση για κάτι απλό, και φυσικά ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το iTunes...
Υπάρχει κάποιο βίντεο στο youtube που είναι σε 5 parts, και δείχνει ένα ένα τα μειονεκτήματα του ios και του android... Έχει πολύ ενδιαφέρον. Αν θέλετε μπορώ να δώσω link...

Όποιος πει κακιά κουβάντε πέφτουμε να τον φάμε?

Και ο παράφρον γιατί έμεινε ακόμα αφάγωτος ας πούμε?

Δες τι γράφει ο memosex και πως τα γράφει και πες μου αν έκανα καλά που του έγραψα όσα του έγραψα ή όχι...

Ξέρουμε ότι όλα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, δεν είμαστε τυφλοί...

Ο καθένας διαλέγει το συνδυασμό που θέλει και του αρέσει...

#250   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 04:04

Όποιος πει κακιά κουβάντε πέφτουμε να τον φάμε?

Και ο παράφρον γιατί έμεινε ακόμα αφάγωτος ας πούμε?

Δες τι γράφει ο memosex και πως τα γράφει και πες μου αν έκανα καλά που του έγραψα όσα του έγραψα ή όχι...

Ξέρουμε ότι όλα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, δεν είμαστε τυφλοί...

Ο καθένας διαλέγει το συνδυασμό που θέλει και του αρέσει...

μα καλά είναι δυνατόν?μιλάς εσύ κύριε Νίκο που βγήκες φόρα παρτίδα και είπες οτι μου μιλάς απλά για να γελάσεις?

και εντάξει το να γράφεις αυτά που γράφεις και να είσαι 15-16 πάει και έρχεται...μα εδώ γράφεις αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου και του κάθε μη παρωπιδιασμένου iphonakia και απαιτείς και σεβασμό...την ώρα μάλιστα κύριε Νίκο που με έχετε βγάλει άσχετο,τρελό,αμφισβητήσατε ότι δεν έχω 2 τηλέφωνα και και και μόνο και μόνο γιατί?

γιατί τόλμησα να σου πω ότι τον μέσο χρήστη δεν τον ενδιαφέρει το itunes όταν έχει το απλό drag n drop να περάσει τα τραγούδια και τις ταινίες του...

ότι δεν τον ενδιαφέρει το itunes όταν με 2 πατήματα πχ στο ringandroid κόβει και ραβει mp3 για ringtone για πλάκα..

και πρόσεξε..σέβομαι τις γνωσεις σου οι οποίες είναι αρκετες και τα επιχειρήματά σου..αλλά δεν μπορείς να προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου επειδή μόνο και μόνο η apple ειναι παπάτζα και στο λέω φόρα παρτίδα...στα λένε και άλλοι για το itunes πχ ότι είναι δύσχρηστο..εσύ εκεί επιμένεις..

τόσα βιντεάκια στο youtube Που δείχνουν τον έρωτα που κάνει το S2 στο 4s στην κάμερα και τους έχεις βγάλει και αυτούς κολλημένους android fans..εγώ προσωπικά με το S2 κατάργησα τη φωτογραφική και σχεδόν το pc...πλάκα μας κάνεις?

μας έχεις βγάλει το android ότι κάνει μόνο του reboot...με το 2.3.5 και άντε να μου έσβηνε 1 φορά το μήνα με ζόρισμα τρελό..με το 4.0.3 που το έχω δεν θυμάμαι πόσο καιρό και δεν έχει κάνει τίποτα..

και τι δεν έχεις γράψει...λες και ο άλος θα ανοίξει μέσα να δει πως είναι οι επεξεργαστές της samsung πριν το αγοράσει...

εντάξει γουστάρεις apple αλλά δεν θα βγάλεις την κολοβή αλεπού πρώτη στα καλλιστεία..στα κακιστεία ίσως..

#251   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 04:34

φίλε μου..όπως ακριβώς τα γράφεις είναι...να σου πω περίπτωση γκόμενας που την πρώτη μέρα που πήρε το iphone έψαχνε να βρει πως ανοίγει η πλάτη (έτσι νόμιζε) να βάλει τη sim?που βρίζει κάθε φορά που στέλνει μήνυμα λόγω της μη αναφοράς?

να σου πω περιπτώσεις γνωστών που νόμιζαν ότι με ένα απλό copy/paste θα περνούσαν τραγούδια στο pc?

και ποιος δνε έχει αγοράσει iphone..ολη η σάρα και η μάρα..και είναι τοσο βλάκες οι περισσότεροι που το κρατουν και απλά το ανέχοντε παρότι δεν ξέρουν ούτε το 1/10 του τηλεφώνου..itunes αμφιβάλλω αν ανοίξανε ποτέ τους..αλλά έχουμε iphone 4 είμαστε οι ουάου..

να σου πω και για μένα πόσο τα έχω ζαλίσει σε φίλους ακόμα και για απλά πράγματα όταν είχα σαν πρώτο το 3gs?

ευτυχώς έκανα την κίνηση ματ με την αγορά του καταπληκτικού S2 και ησύχασα..

#252   KostasSTi

KostasSTi

iPH Enthousiast

• 449 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:KostasSTi

Δημοσίευση 19/09/2012 - 07:41

να σου πω και για μένα πόσο τα έχω ζαλίσει σε φίλους ακόμα και για απλά πράγματα όταν είχα σαν πρώτο το 3gs?

Όχι! Άστο! Το καταλάβαμε από πρώτο χέρι! Μη σου πω οτι μπορούμε να τους πούμε εμείς πόσο μας τα έχεις ζαλίσει!!!

Ρε αδερφέ, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Κατ' αρχήν να συστηθώ, Galaxy S3. Από τα λεγόμενά σου, φαίνεται οτι ξέρεις μερικά πράγματα από το Android και ελάχιστα από το κινητό σου. Αυτό που περιγράφεις είναι άλλο τηλέφωνο και όχι το γνωστό S2. Επειδή λοιπόν ακόμα κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν περισσότερα από σένα, μην κάνεις τον έξυπνο γιατί γίνεσαι ρόμπα. Ολέ.

#253   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 19/09/2012 - 07:49

Οι μάχες των τεχνικων χαρακτηριστικων ειναι σημειο που πολλες φορες δεν αποδεικνύει τιποτα στον μεσο καταναλωτη. Για τον ιδιο ακριβως λογο που ο πρωτος γαλαξίας ενω ειχε hardware ανωτερο του 4, ποτε δεν μπορεσε να το ακολουθησει, ποσο μαλλον να το φτασει.

Το οτι θα υπαρχουν κινητα με καλυτερο επεξεργαστη ή περισσοτερους στο ιδιο soc, πραγματικα για το μεσο χρηστη ειναι μηδενικής σημασίας. Σημασια εχει η εμπειρια χρησης και το γεγονος οτι ο χρηστης μιας συσκευης ικανοποιείται και μπορει να κανει ευκολα την δουλεια του. Τα vs ξεκινούν γιατι αν ενας χρησιμοποιει μια συσκευη που τον ικανοποιει, πιστευει οτι και οι αλλοι θα ικανοποιηθούν 100% με την ιδια συσκευη. Στην πραγματικοτητα αυτο δεν ισχυει.

Συνοψίζοντας τα συγκριτικα μεχρι στιγμης εχουμε:
Το iPhone 5 βγαζει 1601 στο σκορ,
Οτι το σ3 βγαζει 1560 με 4.0.4, με android 4.1.1 οι ανεπισημες αναφορές -μιας και επισημα δεν το εχει δωσει και οσοι το εχουν ειναι με μη εργοστασιακες ρομς- κανει λογο για 1800 (αυτο πχ κανενας δε το σχολίασε)

Το lg που παιζει να ειναι το πιο δυνατο, οπως ειχε πει και ενα αλλο μελος, το ξεχασατε τελειως... Το οποιο κιολας εχει διπλάσιo+ σκορ στα benches συγκρινόμενο με το HOX ή αρκετα παραπανω απο nexus7 που απλα ειναι τοπ γιατι τρεχει 4.1.1. Τους περναει τωρα, ειδικα για τον s4 krait, γελαω ακομα...

Τελος δεν αναφερεται πουθενα το μοτορολα που παιζει να εχει οντως το πιο δυνατο επεξεργαστη απο ολα τα αλλα και ανακοινώθηκε στις 18/9: http://www.engadget....otorola-razr-i/

Memorex, σε μερικους ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ καποιο android κινητο. Ποσο μαλλον το δικο σου. Τους αρεσει το iPhone και αν βαλεις το γεγονος οτι εχουν πληρωσει πολλα apps η μεταβαση δεν ειναι ωραια, εχει δικιο ο Μarkknopfler. Ουτε τα λαγκαρισματα που πιθανως θα συναντησεις σε αρκετες αν οχι ολες τις συσκευες android. Το σ2 εχει αρκετα απο μάνα του παντως κολληματα... Και μερικοι οντως δεν ζητανε κατι πιο "ψαγμενο" στη συσκευη τους, την παλευουν εκατομμυρια χρηστες και χωρις jb στις iσυσκευες και δε σημαινει κατι αυτο για το αν θα τους χαλαει να περνανε τα τραγουδια με το iTunes. Μπορει να το χρησιμοποιουν και σαν default music player στα windows pc τους.

To s2 αντικειμενικα ειναι πολυ ανωτερο του 3GS γιατι το άκουσα και εδω μεσα αυτο... Το οτι το κολλαει σε καποια apps ή ανανεώνεται το homescreen δεν σημαινει οτι φταιει το κινητο ή το android πουθενα. Φταει το γεγονος οτι η Samsung δεν εχει κανει καθολου καλη δουλεια στον launcher της (tw) που εχει στο σ2. Κατεβαζεις αλλο free απο το store και τελειωσε αυτο, εδω υπαρχει ο ιδιος free στο store, με ui tw και τρωει το 1/4 της μνημης και δεν εχει τετοια κολληματα. Δεν χρειαζεται ροοτ ή να βαλεις αλλες ρομς.. Αυτοι που ψαχνουν παραπανω το ξερουν, δεν ειπαμε να παμε και σε σημειο να κανουμε hackariσματα. Αλλα ελεος οταν ακουω να συγκρινουν ενα 3GS, ειδικα αν ειναι και jb, γιατι τοτε το ισοδυναμο θα ειναι σ2 με custom rom που μετα το 3gs δε το φτανει ουτε στα όνειρα του σαν αποκριση,ταχυτητα και το καλυτερο ...σταθεροτητα.

Ξεκολλήστε λιγο με τις logo-κολλημενες συγκρισεις σας. Σορρυ που εγραψα πολλα.

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 19/09/2012 - 07:50.

#254   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 19/09/2012 - 09:54

1ον το android δεν κρασαρει παραπανω απο μια φορα το μηνα το πολυ και αυτο αν το ζορισεις... μιλαω για jb που ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η google.(το ios παραμενει πιο σταθερο)

3ον τα benchs ειναι μονο για αριθμολαγνους και fanboys... κανενα τεστ δε μπορει να συγκριθει με το user experience που παιζει και το σημαντικοτερο ρολο(επισης το s3 με jb βγαζει καλυτερο σκορ απο το 5αρι)

4ον λογικο στις διαφημισεις να ασχολειται με την apple... ειναι ακριβως το ιδιο με το οτι η apple δεν εκανε μηνυση στους κινεζους για τις απομιμησεις αλλα στη samsung... τον δυνατο πολεμας παντα και αυτον απο τον οποιο κινδυνευεις.

5ον δεν σας ενδιαφερει το bt αλλα αν κανεις μια αναζητηση εδω στο forum η γενικα στο νετ θα δεις απειρα ποστ με χρηστες που ρωτανε για το ibluenova,celeste κτλ γιαυτο ασε τον πληθυντικο και μιλα καλυτερα για τον εαυτο σου.

δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου απλα σου απαντησα γιατι υπαρχει και η αλλη πλευρα απο αυτα που πιστευουμε.

1) Συμφωνουμε οτι το ios ειναι πιο σταθερο

2)Οσο ανεβαινουν οι απαιτησεις στο λειτουργικο θα ανεβαζει και τα specs του hardware...Οτι εχει πανω το iphone αξιοποιειται στο επακρο...Δεν κανει κινησεις εντυπωσιασμου..Εαν χρειαστει 4πυρηνο για να σηκωσει ανετα το επομενο ios τοτε θα το βαλει..

3) Μονο για αριθμολαγνους αλλα οι του S3 στο μισο δευτερολεπτο διαφορα που ειαχν με το 4s πετουσαν την σκουφια τους απο την χαρα τους..Ξαφνικα το πιο γρηγορο εγινε για αριθμολαγνους..

4) Εκανε μυνηση στην samsung γιατι χρησιμοποιησαν πατεντες της apple..Εαν θελουν οι της samsung ας αναπτυξουν δικες τους τεχνολογιες ωστε να μην τρωνε μυνησεις..Επισης στις διαφημισεις της η apple ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφερθηκε σε ανταγωνιστη..Αναφερεται ΜΟΝΟ στο προιον της και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου

5) Ναι προσωπικα δεν με ενδιαφερει το bluetooth αλλα πιστευω οτι το οτι δεν εχει δεν ειναι αποτρεπτικο στοιχειο για την αγορα iphone...

Δεν ερχομαστε σε αντιπαραθεση κουβεντα κανουμε...:)

#255   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 19/09/2012 - 10:06

μα καλά είναι δυνατόν?μιλάς εσύ κύριε Νίκο που βγήκες φόρα παρτίδα και είπες οτι μου μιλάς απλά για να γελάσεις?

και εντάξει το να γράφεις αυτά που γράφεις και να είσαι 15-16 πάει και έρχεται...μα εδώ γράφεις αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου και του κάθε μη παρωπιδιασμένου iphonakia και απαιτείς και σεβασμό...την ώρα μάλιστα κύριε Νίκο που με έχετε βγάλει άσχετο,τρελό,αμφισβητήσατε ότι δεν έχω 2 τηλέφωνα και και και μόνο και μόνο γιατί?

γιατί τόλμησα να σου πω ότι τον μέσο χρήστη δεν τον ενδιαφέρει το itunes όταν έχει το απλό drag n drop να περάσει τα τραγούδια και τις ταινίες του...

ότι δεν τον ενδιαφέρει το itunes όταν με 2 πατήματα πχ στο ringandroid κόβει και ραβει mp3 για ringtone για πλάκα..

και πρόσεξε..σέβομαι τις γνωσεις σου οι οποίες είναι αρκετες και τα επιχειρήματά σου..αλλά δεν μπορείς να προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου επειδή μόνο και μόνο η apple ειναι παπάτζα και στο λέω φόρα παρτίδα...στα λένε και άλλοι για το itunes πχ ότι είναι δύσχρηστο..εσύ εκεί επιμένεις..

τόσα βιντεάκια στο youtube Που δείχνουν τον έρωτα που κάνει το S2 στο 4s στην κάμερα και τους έχεις βγάλει και αυτούς κολλημένους android fans..εγώ προσωπικά με το S2 κατάργησα τη φωτογραφική και σχεδόν το pc...πλάκα μας κάνεις?

μας έχεις βγάλει το android ότι κάνει μόνο του reboot...με το 2.3.5 και άντε να μου έσβηνε 1 φορά το μήνα με ζόρισμα τρελό..με το 4.0.3 που το έχω δεν θυμάμαι πόσο καιρό και δεν έχει κάνει τίποτα..

και τι δεν έχεις γράψει...λες και ο άλος θα ανοίξει μέσα να δει πως είναι οι επεξεργαστές της samsung πριν το αγοράσει...

εντάξει γουστάρεις apple αλλά δεν θα βγάλεις την κολοβή αλεπού πρώτη στα καλλιστεία..στα κακιστεία ίσως..

1) θα κανουμε και οι 2 restore στο κινητο για να δουμε ποιος θα ανακτησει πιο ευκολα και γρηγορα οτι ειχε..Απο επαφες μεχρι εφαρμογες..Ισως τοτε καταλαβεις την αξια του itunes

2) Kαι εμεις μεσω itunes μπορουμε να κοψουμε και να περασουμε mp3..Δεν το ξερεις καλα το 3GS σου μου φαινεται...(ακομα περιμενω tweaks να μου πεις που εχει πανω)

3)Το android κρασαρει και το ανεφερε και ο parafron (ο μονος λογικος πιστευω απο τους adnroid users που εχει παρει το ματι μου εδω μεσα, οι αλλοι βγαζετε το τελειο κινητο)

4) Ανεφερες για μια κοπελα που εψαχνε να βρει πως να βαλει την sim...Εσυ φιλτατε τα γνωριζεις ολα απο την αρχη? Αμφιβαλλω...Επισης μην γενικευεις οτι οι κατοχοι iphone ειμαστε βλακες...

5) Αναφερες κατι για το XDA...Το γνωριζω αρκετα καλα ως πρωην χρηστης android..Να ναι καλα τα παιδια εμαθα να περναω custom rom ακομα και να φτιαχνω μονος μου τις ρυθμισεις στο doc για kernel, αναλυση οθονης κ.λ.π...Κατι που αμφιβαλλω εαν ξερεις να κανεις οποτε μπορω και γω να γενικευσω οτι οι κατοχοι android δεν ξερουν που πανε τα 4 απλα παιρνουν αυτο γιατι εχει bt ,radio και μπορεις να κανεις customization ( ας οψεται ομως o parafron που σας σωζει)

6) ο μονος ειδικος στις καμερες ειναι ενας φωτογραφος...Οποτε θα ακουσω την δικη του γνωμη παρα την δικη σου (αλλωστε και χρηστες android παραδεχονται οτι το s2 δεν βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το 4s

7) Aπαντησε μου σε παρακαλω γιατι εχεις ακομα το 4.0.3 και δεν εχεις την 4.1.1..Δεν παρεχει υποστηριξη εκει η samsung? Στο XDA λοιπον να βρεις την υγεια σου...Επισης με τρελο ζορισμα στο Iphone μου ποτε δεν μου εκανε reboot

B) Δεν την βγαζει ο nsx πρωτη την apple..Την βγαζουν οι πωλησεις....

Καλημερα σας

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 19/09/2012 - 10:07.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες