είναι απλά τραγικό αν όντως τα forum αποτελούν μια μικρογραφία της διαλυμένης ηθικά και χρεωκοπημένης οικονομικά ελληνικής κοινωνίας να βλέπεις άτομα να θεωρούν κάποια πράγματα που δεν τους ανήκουν τσιφλίκι τους..ρε παλικαράκι εσύ που γελάς όπως λες..κάνα επιχείρημα έχεις να μας πεις?γιατί σας έχω πάρει μονότερμα και σας έχω πετάξει 10 γκολ και το μόνο που έχετε να μου πείτε είναι οτι η apple έχει ράδιο απλά χρειάζεται internet....κλάψου στους mod για την ανεπάρκεια της εταιρειούλας σου..
Τα Σόδομα και τα Γόμορα και η ηθική διάλυση όλα στο iPhoneHellas ήρθαν και πέσανε.
Δεν είμαστε χρήστες εμείς, μικροί Γκεμπελίσκοι είμαστε που προπαγανδίζουμε υπέρ της Apple...
Τώρα το τι θεωρούμε τσιφλίκι μας δεν το κατάλαβα... Last time Ichecked my browser ήμουν στο iPhoneHellas όχι στο greekdroid ¨η κάτι τέτοιο...
10 γκολ? Μάλλον είναι σαν τα χθεσινά του ΟΦΗ...
Τέλος, στους mod μας επιτρέπεται να κλαιγόμαστε μόνο κάθε Κυριακή. Τις υπόλοιπες μέρες απλά κλαίμε μόνοι μας στο μπάνιο...
@nsxbass λυπάμαι γιατί παρατηρώ ότι δεν διάβασες καθόλου τα ποστ μου καθότι αν το είχες κάνει θα είχες παρατηρήσει ότι στο πρωτο ποστ έχω μιλήσει θετικότατα για το iphone 4..για 8 μήνες πήγε καλά μετά βγήκε ο βασιλιάς (S2) και καληνύχτα..μετά τα ξαναείπαμε 2 κινητά για την apple πλήρως αποτυχημένα πολύ μακριά από αυτά που φανταζόσασταν εσείς οι οπαδοί του τίποτα..πωλήσεις μόνο και μόνο γιατι έπρεπε να τιμωρηθεί η αυθάδης samsung που σας πήρε και τα μπάζα και τα μπάσα και τα ηχεία μαζί..και συνήθως η samsung έχει ένα ελάττωμα ικανοποιεί τις προσδοκίες των οπαδών της σε αντίθεση με κάποιους άλλους που τιους πετάνε ξεροκόματο το 5.0.1 με τη μετοχούλα και γλείφοντε..είσαι πολύ ειρωνικός και λυπάμαι γιατί εγώ σου μίλησα καλά αλλά εσυ όπως λες γελάς μαζί μου...φυσικά όταν το μόνο σου επιχείρημα είναι ότι το android ΄χανει μπαταρία..παρακάλα σου είπα να μη βγει νωρίς το S4 γιατί...
Είχες μιλήσει θετικότατα για το 4 μια βδομάδα πριν.
Από τότε αν δεις τι έγραψες θα καταλάβεις γιατί σου είπα όσα σου είπα. Φάσκεις και αντιφάσκεις...
Για να τελειώνουμε με το προσωνύμιο του "βασιλιά" που λες, εγώ το S2 δεν θα το αναγνωρίσω ποτέ σαν βασιλιά μόνο και μόνο επειδή το έχεις εσύ... Σαν βασιλιά αναγνωρίζω ΜΟΝΟ τον Elvis!
Το 4S και το 5 πλήρως αποτυχημένα... Από που το κρίνεις? Από τις πωλήσεις? Από την αποδοχή του κόσμου? Από τη διεισδυτικότητα στην κοινωνία? Από τι?
Πωλήσεις για να τιμωρηθεί η Samsung? Ναι άλλη καΐλα δεν είχε ο κόσμος να τιμωρεί τη Samsung.
Τα μπάζα μπορεί να τα πήρε, τα μπάσα δε νομίζω. Εκτός και αν ώρα είναι να μας πεις ότι και σαν music player το Samsung είναι καλύτερο από το iPod-iPhone...
Αυτό με τη μετοχούλα το είπες και καταρρίφθηκε. Επαναλαμβάνεσαι....
Δεν είμαι ειρωνικός είμαι ένα
κολοβό αλεπουδάκι!
Και δεν χρησιμοποίησα ποτέ σαν επιχείρημα απέναντί σου το ότι το android χάνει μπαταρία.
Αυτές είναι σοβαρές κουβέντες που τις κάνω με μεγάλα παιδιά και δεν τις καταλαβαίνεις...
Παρακαλάω να βγει και αύριο αν είναι δυνατόν το S4 μπας και φύγεις από δω μέσα και πας στα δικά σας foroum να πανηγυρίζεις for the next best plastic thing...
nsxbass λύπάμαι αλλά στην πράξη η καμερούλα του 4s κατατροπώνεται από το S2..και φερε όσους φωτογράφους θέλεις..
Μόνο την κατατροπώνει?
Την ξεφτυλλίζει!
Με δουλεύεις?
Ούτε οι φωτογράφοι είναι κριτήριο?
Ε τότε ποιός είναι ο αρμόδιος να μας πει αν μία κάμερα είναι καλή?
Λοιπόν σε προκαλώ επίσημα!
Βγάλε μια φωτογραφία ενός αντικειμένου με το S2 και μπορώ να βγάλω μία καλύτερη του ίδιου αντικειμένου με το 4S.Αν χάσω σου στέλνω πακέτο το 4S μου δώρο από μένα.
(Πρόσεξε θα ελεγχθεί με τι τράβηξες την φωτό και αν την επεξεργάστηκες...)
αλλά ώπα..ο nsxbass δεν ειρωνεύτηκε για φτηνά υλικά και χαμηλής ποιότητας επεξεργαστές?τώρα μπερδεύτηκα..και οτι οι 4 πυρήνες δεν πιάνουν μία?
αποφασίστε όμως για με το όπου φυσαει ο άνεμος δεν γίνεται δουλειά.
δεν μιλάω για τράβηγμα βίντεο οπού εκεί φυσικά δεν υπάρχει 4s...
Πες μου πότε ειρωνεύτηκα για φθηνά υλικά χρήσης. Βρες μου το ποστ. Το ότι το πλαστικό είναι φθηνότερο από το αλουμίνιο είναι γεγονός.
Επίσης σε ΠΡΟΚΑΛΩ να μου βρεις πότε έγραψα ότι οι επεξεργαστές της Samsung είναι χαμηλής ποιότητας. Πρόσεξε! Να λέω αυτό, όχι κάτι που εσύ καταλαβαίνεις ως αυτό!
Τα ίδια για το ότι οι 4 πηρύνες δεν πιάνουν μία! Μία χαρά πιάνουν και μία και δύο, αλλά πως να το κάνουμε, οι δύο πηρύνες του 5 είναι γρηγορότεροι!!!
Τράβηγμα βίντεο το 4S? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Εγώ απορώ πως η Apple άφησε να τραβάει αυτά τα εκτρώματα-βίντεο 1080p το 4S...
Να φανταστείς ότι οι μόνοι που το χρησιμοποίησαν για βίντεο είναι 2-3 σκηνοθέτες που γύρισαν όχι τίποτα ιδιαίτερο, μόνο κλατι ταινείες μικρού μήκους...
Εγώ να φανταστείς για βίντεο κουβαλάω το Samsung Omnia (το πρώτο). Ήταν ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ στα βίντεο! Και το S2 σου το πατούσε κάτω!!!
2ον το ios μεχρι περυσι χρειαζοταν 512 ραμ και φετος ενα γιγα... του χρονου που θα βαλει κ η apple 4πυρηνο τι θα πεις?
Λογικό να είναι όσο εξελίσσεται ένα λογισμικό να ζητάει περισσότερα?
Και να προσπαθεί αν χρειαστεί, να εκμεταλλευτεί την νέα τεχνολογία?
Ε η Apple τώρα έφτασε σε σημείο το iOS να απαιτεί 1GB...
Όσο να το κάνεις θεωρείται πιο ελαφρύ οπότε λογικό να κάνει τα ίδια πράγματα με άλλα αλλά με λιγότερους πόρους...