Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 19/09/2012 - 10:12

1) Συμφωνουμε οτι το ios ειναι πιο σταθερο

2)Οσο ανεβαινουν οι απαιτησεις στο λειτουργικο θα ανεβαζει και τα specs του hardware...Οτι εχει πανω το iphone αξιοποιειται στο επακρο...Δεν κανει κινησεις εντυπωσιασμου..Εαν χρειαστει 4πυρηνο για να σηκωσει ανετα το επομενο ios τοτε θα το βαλει..

3) Μονο για αριθμολαγνους αλλα οι του S3 στο μισο δευτερολεπτο διαφορα που ειαχν με το 4s πετουσαν την σκουφια τους απο την χαρα τους..Ξαφνικα το πιο γρηγορο εγινε για αριθμολαγνους..

4) Εκανε μυνηση στην samsung γιατι χρησιμοποιησαν πατεντες της apple..Εαν θελουν οι της samsung ας αναπτυξουν δικες τους τεχνολογιες ωστε να μην τρωνε μυνησεις..Επισης στις διαφημισεις της η apple ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφερθηκε σε ανταγωνιστη..Αναφερεται ΜΟΝΟ στο προιον της και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου

5) Ναι προσωπικα δεν με ενδιαφερει το bluetooth αλλα πιστευω οτι το οτι δεν εχει δεν ειναι αποτρεπτικο στοιχειο για την αγορα iphone...

Δεν ερχομαστε σε αντιπαραθεση κουβεντα κανουμε...:)

1)συμφωνουμε

2)η αναλυση στο ipad 3 και η καρτα γραφικων δεν ειχε μια μικρη δωση μαρκετινγκ και εντυπωσιασμου?

3)γιατι νομιζεις οι κολλημενοι ανδροιδ users ξερουν τι τους γινεται?
αν δε πιασεις τη συσκευη να τη τεσταρεις μονος σου δεν κανεις δουλεια... στα χαρτια ολα ωραια μπορει να ειναι αλλα το θεμα ειναι στη πραξη τι γινεται γιαυτο επιμενω οτι τα benchs ειναι για τα fanboys για να μαλωνουν ποιος την εχει μεγαλυτερη.

4)και οι κινεζοι κανουν πιστη αντιγραφη αλλα δεν ασχοληθηκε να τους μηνυσει... λογικο που τα εβαλε με τη samsung αφου ειναι η μονη απο την οποια κινδυνευει και θελει να τις κοψει τη φορα.

δεν αναφερθηκε η apple σε ανταγγωνιστη? μαλλον δεν εχεις δει τα σποτ mac vs windows :) για να δεις ποιο ειναι το ειδος των διαφημισεων που παιζει στην αμερικη.
επισης ειχε γινει και συγκριση συσκευων στο event του 4s αν θυμαμαι καλα αλλα δεν θυμαμαι πανω σε τι εγινε η συγκριση.

5)το bt καλως η κακως ειναι ξεπερασμενο για μεταφορα αρχειων και απορω που οι ανδροιδ χρηστες το αναφερουν ακομα σα μειονεκτημα...η φωτο και τα βιντεο πλεον ειναι μεγαλα σε μεγεθος και με το bt θα σου γινουν ζεπελιν μεχρι να τα στειλεις... πλεον το wifidirect ειναι το επομενο σταδιο... αποστολη μεγαλων αρχειων μπαμ μπαμ... αλλα και παλι ειναι υποκειμενικο, καποιοι το θελουν καποιοι οχι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 10:50

1. Συμφωνώ αλλά το λειτουργικό τους έχει εξελιχθεί πολύ και περιμένω και το jelly beam. Εκεί ίσως θα πρέπει η Apple να φορτσάρει περισσότερο.

2. Η ανάλυση του iPad 3 είναι τέλεια. Δε χρειαζόταν μάρκετινγκ παράφρον... Όταν είχα το iPad 2 έλεγα..."αν βγει ποτέ iPad με την οθόνη του 4 πραγματικά θα είναι ό,τι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου". Και έτσι ήταν. Δε χρειάζεται μάρκετινγκ. ήταν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό, διότι πλέον διαβάζεις και δε ξεχωρίζεις pixels. Καλύτερα iPad παρά iPhone...

3. Parafron συμφωνώ πως το κινητό κάνει παπάδες, αλλά σχεδόν σε όλα τα επιχειρήματα από πλευράς android users δεν ακούω για τη χρήση και πως είναι απροβλημάτιστο. Πρώτο πρώτο ακούω το δικό μας έχει 4 πυρήνες, ακόμη και στο insomnia και εδώ και στα βίντεο του youtube. O κόσμος δε μπορεί να καταλάβει πως αυτά δεν έχουν σημασία για την Apple και δεν εφαρμόζονται.

4. Κοίτα ποτέ δε ξέρεις τί γίνεται στα παρασκήνια. Επιπλέον οι Κινέζοι είναι μία πολύ μεγαλύτερη αγορά από τους Κορεάτες και σε λίγα χρόνια πρώτη δύναμη...Επιπλέον, η Apple φάνηκε πολύ σίγουρη, για το goophone κλπ, οπότε δε μου φαίνεται περίεργο να είχε ήδη πατεντάρει το σχεδιασμό (ναι είναι πνευματική ιδιοκτησία) και κάπου κάπως να βρέθηκε στους κινέζους. Ένα prototype να είχαν δει φτάνει...

5. Tα Mac vs Windows είναι το ατράνταχτο παράδειγμα πως η Apple πρώτη έκανε διαφημίσεις ενάντια στους ανταγωνιστές. Όμως η Σομσομ δεν κάνει αυτό...η Σομσομ είναι τόσο βλακοδέστατη που τα βάζει με τον καταναλωτή. Δείχνει τα άτομα που περιμένουν στην ουρά και τους τη λέει μέσα στη μούρη που είσαι πρόβατο και περιμένεις, σου δείχνει την αφίσα και σου λέει "εεε ηλίθιε, δε χρειάζεται να είναι genius...τόσο καιρό δεν το έχεις καταλάβει;". Ποτέ δε θα αγοράσω Σομσομ μόνο και μόνο γιατί τον παίζουν οι διαφημιστές της...

6. Δεν είναι πως η Apple δε σκέφτεται εμάς...παιδιά από την απαρχή των κινητών στην Αμερική ούτε SMS έστελναν, ούτε bluetooth. Εμαιλ όλα. Οπότε πιστεύω η Apple μας θεωρεί μικρότερη εμπορικά ομάδα. Ο κυριότερος λόγος όμως είναι πως η Apple είναι τόσο προσεχτική που δε θέλει να δυσαρεστηθείς με τπτ με το λειτουργικό της. Έχω περάσει από μεγάλα βήματα στα κινητά (T68, p800, p910, iPhone) και έχω δει πως πολλές φορές δε μπορούσε η μία συσκευή να μιλήσει με την άλλη. Ίσως η Apple να μην το ήθελε αυτό. Στο 4S πέρασα το airblue sharing έτσι για σπάσιμο σε όσους πάνε να την πουν και προχτές ένα SGII μου ζήτησε την επαφή μου. Πήγε απροβλημάτιστα και αυτός έσκασε και από τα νεύρα του...

(iPhone με jailbreak για όλα τα γούστα και ο ανταγωνισμός δεν έχει νόημα πια...Οπότε εκεί όποιος δεν το δέχεται απλά δε γουστάρει Apple από κούνια)

Παρόλα αυτά...

είδατε πως ο ανάπηρος της Slashgear το πιάνει με 2 χέρια; Πολύ το γούσταρα γιατί ο πανίβλακας ο Schiller ανέφερε στην παρουσίαση πως wow μπορείς να το πιάνεις με το ένα χέρι. Συναγωνίζεται τη σομσομ στη βλακεία μου φαίνεται. Άκου εκει επιχείρημα για γέλια. Take that Phil...

#258   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 19/09/2012 - 11:33

2) φιλε νομιζω πως η αναλυση του ipad3 ειναι υπερβολικη για ενα tablet κ εγω σαν καταναλωτης το ειδα σαν κινηση μαρκετινγκ περισσοτερο παρα σαν κατι το οποιο ηταν ''αναγκαιο'' και χρησιμο...βαλανε και την 4πυρηνη gpu κ εδεσε το γλυκο.

3)οταν ακους χρηστες android να αναφερουν ως επιχειρημα τους πυρηνες απλα τους αγνοεις γιατι κανουν μπαμ οτι δεν εχουν ιδεα...το ios οπως και να το κανουμε ειναι πιο ελαφρυ..δεν εχει να διαχειρηστει homescreens widgets κτλ οποτε και με μικροτερο hw σε σχεση με το android τα παει μια χαρα...γαυτο και οι συγκρισεις μεταξυ iphone και android
στο θεμα hw ειναι ανουσιες.

4)οντος δεν ξερω τι γινετε στα παρασκηνια αλλα ολο και κατι θα ειχε ακουστει ολα αυτα τα χρονια αν τα εβαζε με τους κινεζους...αλλα δεν το βρισκεις λογικο να επιτεθει στη samsung οταν βλεπει οτι οι πωλησεις της εκτοξευτηκαν? ο αντιπαλος της apple ειναι η sam και οχι οι κινεζοι.

5)οι διαφημισεις vs ειναι αποκλειστηκα για το κοινο της αμερικης που κατι τετοια εχουν περαση εκει...
απο εκει και περα εχει δικιο η samsung που κατηγορει ολους αυτους που καθονται στην ουρα για να σκασουν το 700αρι...ειναι αυτο που λεμε ''προβατα επι σφαγη''..
απο την αλλη ομως και η samsung θα γουσταρε να εχει τα ιδια προβατα να κανουν ουρες εξω απο τα καταστηματα της...οσα δεν φτανει η αλεπου...

6)συμφωνω απλα εγω βλεπω οτι η apple κοιταει περισσοτερο να μας δημιουργησει νεες αναγκες παρα να μας καλυψει τις παλιες...και στο περναει με τετοιο τροπο ωστε να πεις ουαου ασχετα αν ειναι κατι τελειως αχρηστο...

#259   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 11:40

Συμφωνώ σε όλα εκτός της υπερβολικής ανάλυσης. Μη ξεχνάς πως μέσα στους πελάτες υπάρχουν φωτογράφοι, ρεπόρτερς που κάνουν βίντεο editing, ζωγράφοι και γιατροί που χρειάζονται και το τελευταίο pixel.

#260   EnGiNeEr25

EnGiNeEr25

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 12:07

Όποιος θέλει να γράψει και να υποστηρίξει με επιχειρήματα τη γνώμη του δε μπαίνει στον κόπο να ειρωνευτεί κανέναν ακόμα και αν ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος. Ο MEMOSEX προφανώς ηδονίζεται προκαλώντας τον οποιονδήποτε διότι αναμασά τα ίδια και τα ίδια προσβάλλοντας όποιον του απαντήσει. Ο καθένας με τα βίτσια του...

#261   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 12:32

Επισης στις διαφημισεις της η apple ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφερθηκε σε ανταγωνιστη..Αναφερεται ΜΟΝΟ στο προιον της και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου

Big LOL !

Καμπάνια που έτρεχε για κάποια χρόνια..

http://www.youtube.com/watch?v=ByCyqSROGf0

Τελευταία επεξεργασία από: Leroi, 19/09/2012 - 12:33.

#262   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 12:44

ναι αλλά δε βλέπω πουθενά να κοροιδεύει τους χρήστες όπως κάνει η Samsung. Aυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Λέει Mac PC. Δε λέει εσείς που κάθεστε στις ουρές ή που δεν χρειάζεται να είστε genius...Το καταλαβαίνεις; Εμένα η διαφήμιση της Samsung με θίγει ως καταναλωτή και είναι από της ηλιθιότερες που έχουν φτιαχτεί από εταιρεία.

(τώρα βρήκες εσύ τις διαφημίσεις αυτές ;)

και η παράθεση πάνω είναι πολύ σωστή, αλλά ΜΑΛΛΟΝ ούτε που το καταλαβαίνεις...στις διαφημίσεις γίνεται λόγος για Mac PC, όχι για users. Για ξαναδες τες και μετά κάνε LOL.

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 19/09/2012 - 12:44.

#263   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 12:46

Για μένα η απογοήτευση δυστυχώς ήταν διπλή.
Και σε επίπεδο hardware περίμενα περισσότερα (όπως και όλος ο κόσμος) αλλά κυρίως σε επίπεδο λογισμικού.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.
Το νέο iphone θα πουλήσει και θα πουλήσει καλά. Ίσως όχι όσο θα περιμένει η Apple και οι αναλυτές αλλά θα πουλήσει.
Το κοινό που θα αγοράσει τη νέα συσκεύη θα είναι κυρίως χρήστες ios οι οποίοι έχουν μια παλιότερη συσκεύη και θέλουν να αναβαθμίστούν χωρίς να αλλάξουν λειτουργικό και επίσης χρήστες που θα πάνε να το πάρουν με κλειστά τα μάτια χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι άλλες ανταγωνιστικές συσκευές.

Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες χρηστών μπορεί να γίνει ΠΑΡΑ πολύ ΜΕΓΑΛΗ και εκτενής συζήτηση.

Η Apple με την έλευση των unibody Lumia έχασε και χάνει πολλούς χρήστες οι οποίοι θεωρούσαν το iphone 4 την ομορφότερη συσκευή ever.
To νέο iphone με το μικρότερο βάρος και πάχος παραμένει μια όμορφη συσκευή αλλά πλέον δεν είναι η ομορφότερη.

Η οθόνη του νέου iphone παρά τις τυμπανοκρουσίες δεν είναι ούτε η μεγαλύτερη σε ανάλυση , όυτε η μεγαλύτερη σε μέγεθος , όυτε η καλύτερη τεχνολογία.
Η ppi του νέου Lumia 920 και άλλων συσκευών είναι μεγαλύτερο , και η SAMOLED+ είναι σαφώς ανώτερη ως τεχνολογία.

Η μπαταρία επίσης θα είναι ένα θέμα που το νέο iphone θα πονάει. Δείτε τις επίσημες ανακοινώσεις της Apple για το θέμα της αυτονομίας και συγκρίνετέ τις με τα ανταγωνιστικά μοντέλα. Μια συσκευή 133 γραμμαρίων με οθόνη 4.8 ιντσών όπως το S3 θα έχει την ίδια ή και καλύτερη αυτονομία από το νέο iphone με τις μολις 4 ίντσες.
Το 920 δεν το βάζω στη σύγκριση διότι αν και θα έχει καλή αυτονομία το βάρος ξεφεύγει.

Στο θέμα της φωτογραφικής επίσης δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ το νέο. Θα μπορούσαν να είχαν βάλει πολύ καλύτερο αισθητήρα. Αρκέστηκαν στην εξέλιξη του περσινού με αποτέλεσμα να είναι ήδη πίσω από συσκευές όπως το Lumia 920 και το LG.

To ραδιόφωνο επίσης θα μπορούσε να είναι μια μικρή προσθήκη αλλά ούτε φέρος μας έκαναν τη χάρη παρά το γεγονός ότι το έχουν ενσωματώσει σε πολύ φθηνότερες συσκευές ipod.

Θα μπορούσα να τα ξεχάσω ΟΛΑ τα παραπάνω και τα ξανασκάσω και φέτος για το νέο iphone 5 αν υπήρχε κάτι νέο σε επίπεδο software.

Ρε παιδιά πάμε καλά ;
Ξεχάστε τα specs και μιλήστε με το χέρι στην καρδιά. Αυτό που έλειπε από το ios ήταν η extra σειρά με εικονίδια ή ενσωμάτωση του facebook και των χαρτών ;
Προσωπικά δεν είδα τίποτα που να μπορέσει να με κρατήσει ένα χρόνο ακόμη στην ίδια πλατφόρμα.
Ακόμα και πέρισυ υπήρχε ένα SIRI. Φετος ΤΙ ;;;

Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της Apple και όχι η έλλειψη specs διότι ούτε το 4s ήταν η καλύτερη συσκευή σε specs όταν ανακοινώθηκε.

Όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία του android από κοντά δεν μπορεί να μη νιώθει κοροϊδία από αυτό που κάνει η Apple τα τελευταία χρόνια.
Ακόμα και η Microsoft , μια εταιρία μεγέθους Apple έμαθε από τα λάθη της και μπαίνει στην αγορά με τα windows phone 8 τα οποία σχεδιάστηκαν πάνω σε λευκό χαρτί.

Τα πράγματα είναι απλά.
Όποιος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς iphone θα πάει και θα τα ξανασκάσει για το 5.
Όποιος ψάχνει την καλύτερη συσκευή σε δυνατότητες και ταυτόχρονα app store επιπέδου Apple θα πάει με κλειστά μάτια σε android και δύσκολα θα γυρίσει πίσω λόγω της τρομερής εξέλιξης της πλατφόρμας και του store εφαρμογών.
Όποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο και φρέσκο που δουλέυει γρήγορα και απλά χωρίς να κάνει εκπτωσεις σε επίπεδο hardware θα πάει σε windows phone 8. Θα χρειαστεί όμως να κάνει λίγη υπομονή καθώς το κατάστημα εφαρμογών δεν είναι ακόμα πλήρες.

Αν έκανα μια σύγκριση των 3 καταστημάτων εφαρμογών για τις 3 πλατφόρμες θα έλεγα ότι το App Store είναι στο 98% , το Play Store είναι στο 93% , και τo Windows Phone Store είναι στο 70%.

Αυτός έιναι και ο μόνος τομέας που υπερτερεί , έστω και λίγο το iphone , σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Δυστυχώς όμως η διαφορά σε αρκετούς άλλους τομείς όπως προανέφερα είναι πολύ μεγαλύτερη , έως και χαώδης...

ναι οκ για το lg. ποσο θα κανει κοιταξες?το Iphone θα βγει κοντα στα 700 και το lg 900 δολλαρια στην Αμερικη.στην Ελλαδα λιγο παραπανω...οποτε!

#264   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 19/09/2012 - 12:53

Researcher δεν υπαρχει λογος να θίγεσαι, στην αμερικη επιτρεπεται η αρνητικη διαφημιση. Ειναι τροπος προβολής δεκτός εκει περα. Απο την στιγμη που εσενα σε εξυπηρετει το προιον που αγοραζεις ή το αγοραζεις γιατι σου αρεσει δεν τιθεται θεμα προσβολής δικιας σου. Και η apple έριχνε χρονια διαφημισεις σαν και αυτες που εβαλε το παιδι απο πανω, αλλα δε νομίζω να θίγει τους χρηστες των windows pc.

ναι οκ για το lg. ποσο θα κανει κοιταξες?το Iphone θα βγει κοντα στα 700 και το lg 900 δολλαρια στην Αμερικη.στην Ελλαδα λιγο παραπανω...οποτε!

Δε μου φαινεται να ειναι αυτος ο κυριότερος λογος να μην παρει καποιος το lg. Ασε που δε νομίζω ελλαδα να κανει τοσο στην καμια...

Η lg εχει κανει ανεπανόρθωτη ζημια στην εικονα της με τα android phones της, εξαιτιας της μηδενικής υποστηριξης που εδωσε στα περισσοτερα. Αυτο ειναι κατι που θα αποτελέσει προβλημα για ενα υποψήφιο αγοραστη του lg και εχει μια μικρη ιδεα απο android. Αυτη τη στιγμη εχει τη φημη της χειροτερης υποστηριξης στο χωρο του android.

#265   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 19/09/2012 - 12:55

Researcher δεν υπαρχει λογος να θίγεσαι, στην αμερικη επιτρεπεται η αρνητικη διαφημιση. Ειναι τροπος προβολής δεκτός εκει περα. Απο την στιγμη που εσενα σε εξυπηρετει το προιον που αγοραζεις ή το αγοραζεις γιατι σου αρεσει δεν τιθεται θεμα προσβολής δικιας σου. Και η apple έριχνε χρονια διαφημισεις σαν και αυτες που εβαλε το παιδι απο πανω, αλλα δε νομίζω να θίγει τους χρηστες των windows pc.

Εδώ κάνουν αρνητικές διαφημίσεις στην προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία των ΗΠΑ, το έχουν στο DNA τους…έχουν κάψει χώρες και κοσμάκη με αρνητική διαφήμιση…έχουν φτιάξει πολέμους...(!) , όχι απλά για ένα τηλέφωνο… :(

#266   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 12:55

ναι αλλά δε βλέπω πουθενά να κοροιδεύει τους χρήστες όπως κάνει η Samsung. Aυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Λέει Mac PC. Δε λέει εσείς που κάθεστε στις ουρές ή που δεν χρειάζεται να είστε genius...Το καταλαβαίνεις; Εμένα η διαφήμιση της Samsung με θίγει ως καταναλωτή και είναι από της ηλιθιότερες που έχουν φτιαχτεί από εταιρεία.

(τώρα βρήκες εσύ τις διαφημίσεις αυτές ;)

και η παράθεση πάνω είναι πολύ σωστή, αλλά ΜΑΛΛΟΝ ούτε που το καταλαβαίνεις...στις διαφημίσεις γίνεται λόγος για Mac PC, όχι για users. Για ξαναδες τες και μετά κάνε LOL.

Αν και όλα αυτά είναι offtopic.
Όχι, τις διαφημίσεις τις γνώριζα και το "LOL" ήταν ένα αυθόρμητο γέλιο προς τον φίλο Panos1985 για τη δήλωσή του.

Φυσικά και μπορούν να χαρακτηριστούν προσβλητικές. Στη τελική, αυτοί που στήνονται στις ουρές, είναι άνθρωποι με μια διαφορετική..ιδιοσυγκρασία, δεν έχει να κάνει απόλυτα με το ότι η apple τους έχει κάνει "πρόβατα". Απλά θέλουν να αποκτούν οπωσδήποτε το νέο και μόλις αυτό βγαίνει, για να το μοστράρουν και λίγο κάποιοι από αυτούς, οπότε ήταν και λίγο άστοχη αυτή η διαφήμιση της Samsung. Και εγώ μπορεί να γουστάρω κάθε νέο iPhone που βγαίνει, ακόμα και με μικρές αλλαγές να έχει αυτό, αλλά δε θα στηθώ ποτέ απέξω, ούτε θα πάω σε καμιά ουρά να περιμένω, ας το πάρω και 1-2 μήνες μετά.

#267   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 12:58

καλά θα κάνεις για τα γούστα σου, όμως στους τόσους δισεκατομμύρια ανθρώπους κάποια πράγματα έχουν περισσότερη δύναμη πάνω τους, όπως εμένα το μελαχρινό δέρμα :)

Τώρα είδα "καλύτερα" το σχόλιο του panos και αποκτούν όλα νόημα...έχεις δίκιο, έπρεπε όμως να βάλεις ROFL.

#268   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 13:01

Όχι! Άστο! Το καταλάβαμε από πρώτο χέρι! Μη σου πω οτι μπορούμε να τους πούμε εμείς πόσο μας τα έχεις ζαλίσει!!!

Ρε αδερφέ, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Κατ' αρχήν να συστηθώ, Galaxy S3. Από τα λεγόμενά σου, φαίνεται οτι ξέρεις μερικά πράγματα από το Android και ελάχιστα από το κινητό σου. Αυτό που περιγράφεις είναι άλλο τηλέφωνο και όχι το γνωστό S2. Επειδή λοιπόν ακόμα κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν περισσότερα από σένα, μην κάνεις τον έξυπνο γιατί γίνεσαι ρόμπα. Ολέ.

αφού λοιπόν κύριε τέλειε ξέρεις περισσότερα από εμένα όπως λες..γιατί δεν τα λες παρά μόνο με λες ρόμπα?

νομίζεις αγόρι μου ότι με απασχολεί η γνώμη σου για μένα?αν με απασχολούσε στη ζωή μου δεν θα ήμουνα straight στις απόψεις μου παρά ένας ρουφιανάκος επιδειξίας...όσο για το αν αυτό που περιγράφω είναι άλλο τηλέφωνο..μάλλον εσύ δεν ξέρεις το S2..ώπα ώπα μην μου πεις ότι είσαι προγραμματιστής και συ..γιατί εγώ ως απλός χρήστης συστήθηκα που την έχει καταβρεί με το κινιτό αυτό..όταν από το τίποτα που δεν έχει ούτε flash (λέγε με 3gs) πας σε έναν υπολογιστή τσέπης..δεν χρειάζεσαι ούτε custom rom ούτε τίποτα..και ειδικά όταν το βλέπεις να κατατροπώνει με άνεση και κινιτά 6 μηνών μετά (4s ή κάπως έτσι)..

κουβαδάκι λοιπόν και σε άλλη παραλία s3..μάλλον audi s3..

1) θα κανουμε και οι 2 restore στο κινητο για να δουμε ποιος θα ανακτησει πιο ευκολα και γρηγορα οτι ειχε..Απο επαφες μεχρι εφαρμογες..Ισως τοτε καταλαβεις την αξια του itunes

2) Kαι εμεις μεσω itunes μπορουμε να κοψουμε και να περασουμε mp3..Δεν το ξερεις καλα το 3GS σου μου φαινεται...(ακομα περιμενω tweaks να μου πεις που εχει πανω)

3)Το android κρασαρει και το ανεφερε και ο parafron (ο μονος λογικος πιστευω απο τους adnroid users που εχει παρει το ματι μου εδω μεσα, οι αλλοι βγαζετε το τελειο κινητο)

4) Ανεφερες για μια κοπελα που εψαχνε να βρει πως να βαλει την sim...Εσυ φιλτατε τα γνωριζεις ολα απο την αρχη? Αμφιβαλλω...Επισης μην γενικευεις οτι οι κατοχοι iphone ειμαστε βλακες...

5) Αναφερες κατι για το XDA...Το γνωριζω αρκετα καλα ως πρωην χρηστης android..Να ναι καλα τα παιδια εμαθα να περναω custom rom ακομα και να φτιαχνω μονος μου τις ρυθμισεις στο doc για kernel, αναλυση οθονης κ.λ.π...Κατι που αμφιβαλλω εαν ξερεις να κανεις οποτε μπορω και γω να γενικευσω οτι οι κατοχοι android δεν ξερουν που πανε τα 4 απλα παιρνουν αυτο γιατι εχει bt ,radio και μπορεις να κανεις customization ( ας οψεται ομως o parafron που σας σωζει)

6) ο μονος ειδικος στις καμερες ειναι ενας φωτογραφος...Οποτε θα ακουσω την δικη του γνωμη παρα την δικη σου (αλλωστε και χρηστες android παραδεχονται οτι το s2 δεν βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το 4s

7) Aπαντησε μου σε παρακαλω γιατι εχεις ακομα το 4.0.3 και δεν εχεις την 4.1.1..Δεν παρεχει υποστηριξη εκει η samsung? Στο XDA λοιπον να βρεις την υγεια σου...Επισης με τρελο ζορισμα στο Iphone μου ποτε δεν μου εκανε reboot

B) Δεν την βγαζει ο nsx πρωτη την apple..Την βγαζουν οι πωλησεις....

Καλημερα σας

δεν είπα ότι οι iphone users είστε βλάκες..είπα απλά ότι οι περισσότεροι που το έχετε δεν ξέρετε ούτε να το κλείνετε..να τις βράσω εγώ τέτοιες πωλήσεις αν είναι σε 4 μήνες το πολύ ο απογοητευμένος χρήστης να to πουλήσει όσο όσο και να πάει σε android..προτιμώ 50 συνειδητοποιημένους αγοραστές παρά 500 πρόβατα..

και το S2 όμως δεν πήγε άσχημα..εκεί στα 30 εκατομύρια πωλήσεις είναι..όσα σχεδόν και το 3gs που τότε έπαιζε μπάλα μόνο του..

Το δικό μου το κινιτό δεν κρασάρει..τι να κάνουμε τώρα?όπως το δικό σου που περνάει σε ταχύτητα όλα τα τηλέφωνα που υπάρχουν..έτσι μας το έχεις βγάλει..

ζήτα μου και τη διεύθυνση του Κινέζου που μου το έφτιαξε..ίσως άμα στη δώσω πιστείς ότι έχω 3gs...

ποσώς με απασχολεί γιατί έχω ακόμα το 4.0.3 κάποια στιγμή θα το πάρω το 4.1.1..αλλά έλα τώρα πες μου ενδόμυχα μέσα σου θα παρακαλούσες να μην γίνει αυτό..αν το 4.0.3 είναι τόσο σταθερό καταλαβαίνεις τι είναι να λιώνει άλλη μία μηλο-καραμέλα..

Big LOL !

Καμπάνια που έτρεχε για κάποια χρόνια..

http://www.youtube.com/watch?v=ByCyqSROGf0

μα τα κάνει αυτα η μαμά apple? :lol:

μη χαλάς την καραμέλα στα παιδάκια..έτσι θέλουμε κινιτά που να μην ξέρουμε ούτε καν πως ανοίγουνε...να φωνάζεις McGyver και πάνω για να στο ανοίγει να βαλεις τη sim..ε τι τώρα με την πλαστικούρα τη samsung θα ασχολούμαστε?

και κάτι άλλο Panos1985 έκανα την αναβάθμιση στο 4.0.3 και δεν χρειάστηκε καν να συγχρονίσω κάπου τις επαφές μου και τις εφαρμογές μου μην τις χάσω..αλήθεια στο 3gs θα γινόταν αυτό?που ψάχνεσαι μια μέρα που να τα βάλεις άλλος λέει στο Outlook άλλος λέει εκεί άλλος λεει αλλού..στον κάδο ρε κατευθείαν..τέρμα..άντε να το φτιάξω να το δώσω να ησυχάσω...

#269   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 13:15

Memosex πάντως οφείλω να πω πως κάνεις δυναμικά come back πάντα. Θα σου απαντούσα σε όλα, αλλά αύριο γράφω μάθημα και το έχω ξεφτυλίσει!

Πάντως πραγματικά στον αληθινό κόσμο έξω, αν επιχειρηματολογείς έτσι, δε σε βλέπω καλά. Απλώς να αναφέρω, πως πιστεύεις πως το άτομο που παίρνει συσκευή με android επειδή είναι φτηνό (εξ' ου και οι περισσότερες πωλήσεις), ξέρει να το χρησιμοποιεί;;;

υ.γ.: από πού είσαι;

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 19/09/2012 - 13:17.

#270   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 19/09/2012 - 14:03

αφού λοιπόν κύριε τέλειε ξέρεις περισσότερα από εμένα όπως λες..γιατί δεν τα λες παρά μόνο με λες ρόμπα?

νομίζεις αγόρι μου ότι με απασχολεί η γνώμη σου για μένα?αν με απασχολούσε στη ζωή μου δεν θα ήμουνα straight στις απόψεις μου παρά ένας ρουφιανάκος επιδειξίας...όσο για το αν αυτό που περιγράφω είναι άλλο τηλέφωνο..μάλλον εσύ δεν ξέρεις το S2..ώπα ώπα μην μου πεις ότι είσαι προγραμματιστής και συ..γιατί εγώ ως απλός χρήστης συστήθηκα που την έχει καταβρεί με το κινιτό αυτό..όταν από το τίποτα που δεν έχει ούτε flash (λέγε με 3gs) πας σε έναν υπολογιστή τσέπης..δεν χρειάζεσαι ούτε custom rom ούτε τίποτα..και ειδικά όταν το βλέπεις να κατατροπώνει με άνεση και κινιτά 6 μηνών μετά (4s ή κάπως έτσι)..

κουβαδάκι λοιπόν και σε άλλη παραλία s3..μάλλον audi s3..

δεν είπα ότι οι iphone users είστε βλάκες..είπα απλά ότι οι περισσότεροι που το έχετε δεν ξέρετε ούτε να το κλείνετε..να τις βράσω εγώ τέτοιες πωλήσεις αν είναι σε 4 μήνες το πολύ ο απογοητευμένος χρήστης να to πουλήσει όσο όσο και να πάει σε android..προτιμώ 50 συνειδητοποιημένους αγοραστές παρά 500 πρόβατα..

και το S2 όμως δεν πήγε άσχημα..εκεί στα 30 εκατομύρια πωλήσεις είναι..όσα σχεδόν και το 3gs που τότε έπαιζε μπάλα μόνο του..

Το δικό μου το κινιτό δεν κρασάρει..τι να κάνουμε τώρα?όπως το δικό σου που περνάει σε ταχύτητα όλα τα τηλέφωνα που υπάρχουν..έτσι μας το έχεις βγάλει..

ζήτα μου και τη διεύθυνση του Κινέζου που μου το έφτιαξε..ίσως άμα στη δώσω πιστείς ότι έχω 3gs...

ποσώς με απασχολεί γιατί έχω ακόμα το 4.0.3 κάποια στιγμή θα το πάρω το 4.1.1..αλλά έλα τώρα πες μου ενδόμυχα μέσα σου θα παρακαλούσες να μην γίνει αυτό..αν το 4.0.3 είναι τόσο σταθερό καταλαβαίνεις τι είναι να λιώνει άλλη μία μηλο-καραμέλα..

μα τα κάνει αυτα η μαμά apple? :lol:

μη χαλάς την καραμέλα στα παιδάκια..έτσι θέλουμε κινιτά που να μην ξέρουμε ούτε καν πως ανοίγουνε...να φωνάζεις McGyver και πάνω για να στο ανοίγει να βαλεις τη sim..ε τι τώρα με την πλαστικούρα τη samsung θα ασχολούμαστε?

και κάτι άλλο Panos1985 έκανα την αναβάθμιση στο 4.0.3 και δεν χρειάστηκε καν να συγχρονίσω κάπου τις επαφές μου και τις εφαρμογές μου μην τις χάσω..αλήθεια στο 3gs θα γινόταν αυτό?που ψάχνεσαι μια μέρα που να τα βάλεις άλλος λέει στο Outlook άλλος λέει εκεί άλλος λεει αλλού..στον κάδο ρε κατευθείαν..τέρμα..άντε να το φτιάξω να το δώσω να ησυχάσω...

Πρωτον ξαναδιαβασε τα ποστ μου για να εμπεδωσεις οτι ο λογος που κρασαρει ενα S2 δεν ειναι το κινητο αλλα το android..Επισης πουθενα δεν ανεφερα οτι το κινητο μου ειναι το ταχυτερο αλλα οτι με το ios ειναι πιο σταθερο και αξιοπιστο..Τριτον καποιος που δεν ξερει να ανοιγει iphone δεν ξερει και να ανοιγει android κινητο...Τεταρτον στην αναβαθμιση του Ios δεν χρειαζεται κανενας συγχρονισμος και επισης ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ χανεται..(παραξενο αλλα αυτο περιμενα να το ξερεις αφου εχεις 3GS..Ανημερωτο σε βρισκω για γνωστη του ios) .Αναφερομαι σε RESTORE..Το γνωριζεις? Επισης δεν χρειαζομαι outlook για τις επαφες μου...Εχω icloud..Βαζω το apple id μου και σε 1 λεπτο ξανα εχω στο κινητο μου απο επαφες μεχρι φωτογραφιες , ακομα και εαν εχω αλλαξει συσκευη..Πεμπτον ακομα περιμενω να μου αναφερεις τα tweaks Που εχεις στο 3GS σου..Τοσο δυσκολο σου ειναι πλεον?Aνοιξε το cydia και πες μας τι εχεις εγκαταστησει...Εκτον αφου εσυ δεν εισαι προβατο και πηρες android για να εχεις το ελευθερο της παραμετροποιησης αλλιως customization μπορεις να περασεις custom rom στο κινητο σου? Ξερεις να φτιαξεις τις παραμετρους για kernel και αναλυση οθονης ?? Ξερεις να περασεις android σε wm κινητο? Ξερεις τι ειναι android NAND και android στην SD? Εαν δεν ξερεις ολα τα παραπανω τοτε δυστυχως δεν γνωριζεις τιποτα και δεν μπορεις να παραμετροποιησεις το κινητο σου...Απλα εχεις παρει ενα android για το bluetooth και το radio...Αντε να περασεις και κανα ετοιμο θεμα και να πεις ουαουυυ ελευθερια κινησεων οχι σαν το ios ουτε το batman να μην μπορεις να βαλεις θεμα? Εαν παντως θες να μαθεις πραγματικα για το android και το πραγματικο customization μιλησε με το parafron...Το παιδι απ οτι βλεπω γνωριζει αρκετα και ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αναφερει και τα μειον του android αντιθετα μ εσενα που εχεις το high-end super wow ανεπαναλητπο , S2 που ειναι καλυτερο και απο το 4S στις φωτογραφιες...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες