Όχι! Άστο! Το καταλάβαμε από πρώτο χέρι! Μη σου πω οτι μπορούμε να τους πούμε εμείς πόσο μας τα έχεις ζαλίσει!!!
Ρε αδερφέ, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Κατ' αρχήν να συστηθώ, Galaxy S3. Από τα λεγόμενά σου, φαίνεται οτι ξέρεις μερικά πράγματα από το Android και ελάχιστα από το κινητό σου. Αυτό που περιγράφεις είναι άλλο τηλέφωνο και όχι το γνωστό S2. Επειδή λοιπόν ακόμα κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν περισσότερα από σένα, μην κάνεις τον έξυπνο γιατί γίνεσαι ρόμπα. Ολέ.
αφού λοιπόν κύριε τέλειε ξέρεις περισσότερα από εμένα όπως λες..γιατί δεν τα λες παρά μόνο με λες ρόμπα?
νομίζεις αγόρι μου ότι με απασχολεί η γνώμη σου για μένα?αν με απασχολούσε στη ζωή μου δεν θα ήμουνα straight στις απόψεις μου παρά ένας ρουφιανάκος επιδειξίας...όσο για το αν αυτό που περιγράφω είναι άλλο τηλέφωνο..μάλλον εσύ δεν ξέρεις το S2..ώπα ώπα μην μου πεις ότι είσαι προγραμματιστής και συ..γιατί εγώ ως απλός χρήστης συστήθηκα που την έχει καταβρεί με το κινιτό αυτό..όταν από το τίποτα που δεν έχει ούτε flash (λέγε με 3gs) πας σε έναν υπολογιστή τσέπης..δεν χρειάζεσαι ούτε custom rom ούτε τίποτα..και ειδικά όταν το βλέπεις να κατατροπώνει με άνεση και κινιτά 6 μηνών μετά (4s ή κάπως έτσι)..
κουβαδάκι λοιπόν και σε άλλη παραλία s3..μάλλον audi s3..
1) θα κανουμε και οι 2 restore στο κινητο για να δουμε ποιος θα ανακτησει πιο ευκολα και γρηγορα οτι ειχε..Απο επαφες μεχρι εφαρμογες..Ισως τοτε καταλαβεις την αξια του itunes
2) Kαι εμεις μεσω itunes μπορουμε να κοψουμε και να περασουμε mp3..Δεν το ξερεις καλα το 3GS σου μου φαινεται...(ακομα περιμενω tweaks να μου πεις που εχει πανω)
3)Το android κρασαρει και το ανεφερε και ο parafron (ο μονος λογικος πιστευω απο τους adnroid users που εχει παρει το ματι μου εδω μεσα, οι αλλοι βγαζετε το τελειο κινητο)
4) Ανεφερες για μια κοπελα που εψαχνε να βρει πως να βαλει την sim...Εσυ φιλτατε τα γνωριζεις ολα απο την αρχη? Αμφιβαλλω...Επισης μην γενικευεις οτι οι κατοχοι iphone ειμαστε βλακες...
5) Αναφερες κατι για το XDA...Το γνωριζω αρκετα καλα ως πρωην χρηστης android..Να ναι καλα τα παιδια εμαθα να περναω custom rom ακομα και να φτιαχνω μονος μου τις ρυθμισεις στο doc για kernel, αναλυση οθονης κ.λ.π...Κατι που αμφιβαλλω εαν ξερεις να κανεις οποτε μπορω και γω να γενικευσω οτι οι κατοχοι android δεν ξερουν που πανε τα 4 απλα παιρνουν αυτο γιατι εχει bt ,radio και μπορεις να κανεις customization ( ας οψεται ομως o parafron που σας σωζει)
6) ο μονος ειδικος στις καμερες ειναι ενας φωτογραφος...Οποτε θα ακουσω την δικη του γνωμη παρα την δικη σου (αλλωστε και χρηστες android παραδεχονται οτι το s2 δεν βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το 4s
7) Aπαντησε μου σε παρακαλω γιατι εχεις ακομα το 4.0.3 και δεν εχεις την 4.1.1..Δεν παρεχει υποστηριξη εκει η samsung? Στο XDA λοιπον να βρεις την υγεια σου...Επισης με τρελο ζορισμα στο Iphone μου ποτε δεν μου εκανε reboot
Δεν την βγαζει ο nsx πρωτη την apple..Την βγαζουν οι πωλησεις....
Καλημερα σας
δεν είπα ότι οι iphone users είστε βλάκες..είπα απλά ότι οι περισσότεροι που το έχετε δεν ξέρετε ούτε να το κλείνετε..να τις βράσω εγώ τέτοιες πωλήσεις αν είναι σε 4 μήνες το πολύ ο απογοητευμένος χρήστης να to πουλήσει όσο όσο και να πάει σε android..προτιμώ 50 συνειδητοποιημένους αγοραστές παρά 500 πρόβατα..
και το S2 όμως δεν πήγε άσχημα..εκεί στα 30 εκατομύρια πωλήσεις είναι..όσα σχεδόν και το 3gs που τότε έπαιζε μπάλα μόνο του..
Το δικό μου το κινιτό δεν κρασάρει..τι να κάνουμε τώρα?όπως το δικό σου που περνάει σε ταχύτητα όλα τα τηλέφωνα που υπάρχουν..έτσι μας το έχεις βγάλει..
ζήτα μου και τη διεύθυνση του Κινέζου που μου το έφτιαξε..ίσως άμα στη δώσω πιστείς ότι έχω 3gs...
ποσώς με απασχολεί γιατί έχω ακόμα το 4.0.3 κάποια στιγμή θα το πάρω το 4.1.1..αλλά έλα τώρα πες μου ενδόμυχα μέσα σου θα παρακαλούσες να μην γίνει αυτό..αν το 4.0.3 είναι τόσο σταθερό καταλαβαίνεις τι είναι να λιώνει άλλη μία μηλο-καραμέλα..
Big LOL !
Καμπάνια που έτρεχε για κάποια χρόνια..
http://www.youtube.com/watch?v=ByCyqSROGf0
μα τα κάνει αυτα η μαμά apple?
μη χαλάς την καραμέλα στα παιδάκια..έτσι θέλουμε κινιτά που να μην ξέρουμε ούτε καν πως ανοίγουνε...να φωνάζεις McGyver και πάνω για να στο ανοίγει να βαλεις τη sim..ε τι τώρα με την πλαστικούρα τη samsung θα ασχολούμαστε?
και κάτι άλλο Panos1985 έκανα την αναβάθμιση στο 4.0.3 και δεν χρειάστηκε καν να συγχρονίσω κάπου τις επαφές μου και τις εφαρμογές μου μην τις χάσω..αλήθεια στο 3gs θα γινόταν αυτό?που ψάχνεσαι μια μέρα που να τα βάλεις άλλος λέει στο Outlook άλλος λέει εκεί άλλος λεει αλλού..στον κάδο ρε κατευθείαν..τέρμα..άντε να το φτιάξω να το δώσω να ησυχάσω...