Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   vagenrider

vagenrider

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Twitter:@vagenrider
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Samsung Galaxy note AOKP

Δημοσίευση 19/09/2012 - 19:50

Η αποκριση και το lag δεν υπαρχουν στην τελευταια εκδοση του android, γιατι υπαρχει vsync και στο ui και στα apps, παντου οπως ακριβως συμβαινει στο ios ή τα windowsphone αλλα δεν το εχει παρει σχεδον κανενας επισημα απο τους κατασκευαστες ακομα (πραγμα τραγικο και ενα ακομα +μείον του). Ακομα και να το παρουν δε θα ειναι παντα τοσο smooth, για αλλους λογους που ομως θα ξεφύγουμε.. Το αφηνω εδω, καταλαβες. Αν ξαναδοκιμασεις android στο μελλον απλως μη του κανεις οτι εκανες.

μια παρα πολυ καλη λυση κ η απολυτη επιλογη για μενα απο πλευρας rom ειναι το να βρεις την τελευταια εκδοση της AOKP για την συσκευη που θελεις..κ καθαρισες..απο πλευρας ταχυτητας ειδικα θα δεις αλλη συσκευη.......απειρες κ ατελειωτες ρυθμισεις,κοψιμο κ ραψιμο ακριβως στα δικα σου μετρα..κ ολα αυτα χωρις να εγκαταστησεις τιποτα..

Τελευταία επεξεργασία από: vagenrider, 19/09/2012 - 19:54

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 19/09/2012 - 19:58

Και η απαντηση... Δειτε την muted

(ξερω δε κολλαει, αλλα το χαμόγελο σχηματίστηκε ηδη)

#288   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 19/09/2012 - 20:05

νομιζω οτι ειναι fake

βασικα δεν το νομιζω ειμαι σιγουρος...η εφαρμογη λεγεται broken display...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 19/09/2012 - 20:09

#289   vagenrider

vagenrider

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Twitter:@vagenrider
  • GameCenter:Samsung Galaxy note AOKP

Δημοσίευση 19/09/2012 - 20:13

νομιζω οτι ειναι fake

βασικα δεν το νομιζω ειμαι σιγουρος...η εφαρμογη λεγεται broken display...

ακριβως παραφρον...την εχω κ γω..εχει πολυ πλακα.

#290   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 19/09/2012 - 22:39

δεν ηξερα οτι ηταν αππ, νομιζα οτι ηταν dummy phone απο ενα σημειο και μετα.

(κατεβαινει αργα το update, περιμενω πως και πως να δω το ιοσ6...ακυρο το ξερω)

#291   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:03

Και η απαντηση... Δειτε την muted

http://www.youtube.com/watch?v=a4wzDdU7GZk&feature=fvwrel

(ξερω δε κολλαει, αλλα το χαμόγελο σχηματίστηκε ηδη)

δεν εχει και ενεργοποιημενα τα σχολια στο βιντεο ο αχρηστος..

#292   thelwpolla

thelwpolla

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:34

Παιδια εγω ειχα και απο android galaxy S και HTC incredible S kai iphone 4 και μπορω να πω πως ειναι τα ιδια οπιος θελει κατι ομορφο στα χερια του περνει το iphone αλλα θυσιαζει λγ το μεγεθος οθονης oποιος θελει για πιο πολυ χρηση κατι και να μην τον κουραζει περνει s3 ετσι δν ειναι ? καθομαστε και παμε κοντρα σε εταιρειες που θελουν τα λευτα μας και στοχευουν το μεγιστο κερδος. και παρτε το χαμπαρι λεγεται κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ .... οχι υπολογιστης η παιχνιδομηχανη..... το βασικοτερο ειναι να περνει τηλεφωνα εχουν βαλει προγραμματα π δν χρειαζονται σε κινητα... δν με νοιαζει ρε παιδια που ακουμπας τα 2 galaxy s3 και στελνεις τιν photo αν ειναι να στειλω κατι θα το στειλω με υπερυθρες με το siemens κινητο του 2004

#293   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 20/09/2012 - 06:27

Αγαπητέ Memosex:

Σε ευχαριστώ. Με έκανες να δω το φως. Δεν υπάρχει κανένα άλλο κινητό στον κόσμο εκτός από το Galaxy S2. Ποιό S3? Αυτό είναι για μπουνιές! S2 και τα μυαλά πουρέ!

Σήμερα κιόλας θα χαρίσω το 4S 64GB μου (γιατί σιγά μη βρεθεί κανείς να αγοράσει αυτό το έκτρωμα που ούτε υπέρυθρες δεν έχει) και θα πάω να τα σκάσω ζεστά για να αγοράσω 5 S2, ώστε να τα έχω για 10+ χρόνια!

Πάμε τώρα και στα σοβαρά:

μα καλά είναι δυνατόν?μιλάς εσύ κύριε Νίκο που βγήκες φόρα παρτίδα και είπες οτι μου μιλάς απλά για να γελάσεις?

και εντάξει το να γράφεις αυτά που γράφεις και να είσαι 15-16 πάει και έρχεται...μα εδώ γράφεις αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου και του κάθε μη παρωπιδιασμένου iphonakia και απαιτείς και σεβασμό...την ώρα μάλιστα κύριε Νίκο που με έχετε βγάλει άσχετο,τρελό,αμφισβητήσατε ότι δεν έχω 2 τηλέφωνα και και και μόνο και μόνο γιατί?

Συγγνώμη... Δε θα το ξανακάνω...

Και εγώ προσωπικά δε σε είπα ΠΟΤΕ άσχετο, τρελό κλπ.

Ενώ εσύ με είπες κολοβό αλεπουδάκι... :P

γιατί τόλμησα να σου πω ότι τον μέσο χρήστη δεν τον ενδιαφέρει το itunes όταν έχει το απλό drag n drop να περάσει τα τραγούδια και τις ταινίες του...

ότι δεν τον ενδιαφέρει το itunes όταν με 2 πατήματα πχ στο ringandroid κόβει και ραβει mp3 για ringtone για πλάκα..

Για 1000 φορά να σου πω ότι και στο iTunes ένα drag n drop κάνεις και τίποτα άλλο.

Αλλά μάλλον δεν το έχεις δει καλά.

και πρόσεξε..σέβομαι τις γνωσεις σου οι οποίες είναι αρκετες και τα επιχειρήματά σου..αλλά δεν μπορείς να προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου επειδή μόνο και μόνο η apple ειναι παπάτζα και στο λέω φόρα παρτίδα...στα λένε και άλλοι για το itunes πχ ότι είναι δύσχρηστο..εσύ εκεί επιμένεις..

Δεν σέβεσαι τίποτα για αυτό με βρίζεις επανειλλημένα...

τόσα βιντεάκια στο youtube Που δείχνουν τον έρωτα που κάνει το S2 στο 4s στην κάμερα και τους έχεις βγάλει και αυτούς κολλημένους android fans..εγώ προσωπικά με το S2 κατάργησα τη φωτογραφική και σχεδόν το pc...πλάκα μας κάνεις?

Για κάθε βίντεο που δείχνει αυτό που λες, υπάρχουν άλλα 10 που δείχνουν το αντίθετο.

Για περίμενε όμως. Εσύ δεν έλεγες ότι συμφωνείς πως τα βίντεο στο youtube δεν αποτελούν στοιχείο? Τι έγινε πάλι κωλοτούμπα?

Εσύ μπορεί να κατάργησες και το sex και να τη βρίσκεις με το S2, αυτό δε μου λέει κάτι...

μας έχεις βγάλει το android ότι κάνει μόνο του reboot...με το 2.3.5 και άντε να μου έσβηνε 1 φορά το μήνα με ζόρισμα τρελό..με το 4.0.3 που το έχω δεν θυμάμαι πόσο καιρό και δεν έχει κάνει τίποτα..

ΠΟΤΕ δεν το έγραψα αυτό και σε προκαλώ να αποδείξεις το αντίθετο.

και τι δεν έχεις γράψει...λες και ο άλος θα ανοίξει μέσα να δει πως είναι οι επεξεργαστές της samsung πριν το αγοράσει...

εντάξει γουστάρεις apple αλλά δεν θα βγάλεις την κολοβή αλεπού πρώτη στα καλλιστεία..στα κακιστεία ίσως..

Γιατί να μην ανοίξει? Εσύ δεν λες ότι είναι ανώτεροι? Τι έχεις να φοβηθείς?

κουβαδάκι λοιπόν και σε άλλη παραλία s3..μάλλον audi s3..

Τα βάζεις και με τη Samsung τώρα?

δεν είπα ότι οι iphone users είστε βλάκες..είπα απλά ότι οι περισσότεροι που το έχετε δεν ξέρετε ούτε να το κλείνετε..να τις βράσω εγώ τέτοιες πωλήσεις αν είναι σε 4 μήνες το πολύ ο απογοητευμένος χρήστης να to πουλήσει όσο όσο και να πάει σε android..προτιμώ 50 συνειδητοποιημένους αγοραστές παρά 500 πρόβατα..

μη χαλάς την καραμέλα στα παιδάκια..έτσι θέλουμε κινιτά που να μην ξέρουμε ούτε καν πως ανοίγουνε...να φωνάζεις McGyver και πάνω για να στο ανοίγει να βαλεις τη sim..ε τι τώρα με την πλαστικούρα τη samsung θα ασχολούμαστε?

Αυτό με το ότι τα πουλάνε και παίρνουν android δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ.

Επίσης αυτό με τους 50 και τους 500 θα ισχύει και αν (απίθανο) αύριο μεθεύριο αρχίσει να πουλάει σαν τρελή η Samsung? Ή τότε θα κάνουμε κωλοτουμπίτσα με τριπλό τόλουπ πάλι?

Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να βάλεις τη SIM μάλλον το πρόβλημά σου είναι παθολογικό...

Αυτά από μένα και για σήμερα το πρωί...

Τώρα πάω στο μπάνιο να κλάψω μόνος μου για την ανόητη συσκευή που έχω...

Αχ πότε θα έρθει η Κυριακή να μπορέσω να κλάψω στους admin να με παρηγορήσουν?

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 20/09/2012 - 06:27

#294   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 06:37

Μη κλαις nsxbass...κουράγιο.

#295   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 20/09/2012 - 07:31

People to Samsung: we want the iPhone 5

Κλαίω.... :P

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 20/09/2012 - 07:31

@CaLi@

#296   king2178

king2178

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Twitter:@athrigas
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:A_Greek

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:02

Εγώ τώρα χρησιμοποιώ ένα galaxy S3 προερχόμενος απο iphone 4s. Δεν μπορώ να πώ ότι με χαλάει, αντίθετα είναι περισσότερα τα θετικά απο τα αρνητικά σε σχέση με το iphone 4s. Αυτό όμως που δεν έχει το galaxy S3 και δεν νομίζω ποτέ να αποκτήσει είναι η ´´τιμιότητα´´ των iphone. Το γεγονός δηλαδή ότι υπάρχει μία εταιρεία απο πίσω τους που θα τα υποστηρίζει απο πλευράς software για τουλάχιστον τρία χρόνια, ενώ στα galaxy κανα 8μηνο.

#297   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:15

Μην ακουω χαζες ερωτησεις περι sar, mAh μπαταριας και αλλα τετοια... τα σημαντικα σε μια συσκευη, ειναι τα 20-30gr διαφορα με τις αλλες, τα 0,5mm διαφορα παχους και πού εχει το βυσμα για τα ακουστικα....

Ελεος! Δεν εχω λογια, ειλικρινα.... :excl:

#298   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 15:36

Πρωτον ξαναδιαβασε τα ποστ μου για να εμπεδωσεις οτι ο λογος που κρασαρει ενα S2 δεν ειναι το κινητο αλλα το android..Επισης πουθενα δεν ανεφερα οτι το κινητο μου ειναι το ταχυτερο αλλα οτι με το ios ειναι πιο σταθερο και αξιοπιστο..Τριτον καποιος που δεν ξερει να ανοιγει iphone δεν ξερει και να ανοιγει android κινητο...Τεταρτον στην αναβαθμιση του Ios δεν χρειαζεται κανενας συγχρονισμος και επισης ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ χανεται..(παραξενο αλλα αυτο περιμενα να το ξερεις αφου εχεις 3GS..Ανημερωτο σε βρισκω για γνωστη του ios) .Αναφερομαι σε RESTORE..Το γνωριζεις? Επισης δεν χρειαζομαι outlook για τις επαφες μου...Εχω icloud..Βαζω το apple id μου και σε 1 λεπτο ξανα εχω στο κινητο μου απο επαφες μεχρι φωτογραφιες , ακομα και εαν εχω αλλαξει συσκευη..Πεμπτον ακομα περιμενω να μου αναφερεις τα tweaks Που εχεις στο 3GS σου..Τοσο δυσκολο σου ειναι πλεον?Aνοιξε το cydia και πες μας τι εχεις εγκαταστησει...Εκτον αφου εσυ δεν εισαι προβατο και πηρες android για να εχεις το ελευθερο της παραμετροποιησης αλλιως customization μπορεις να περασεις custom rom στο κινητο σου? Ξερεις να φτιαξεις τις παραμετρους για kernel και αναλυση οθονης ?? Ξερεις να περασεις android σε wm κινητο? Ξερεις τι ειναι android NAND και android στην SD? Εαν δεν ξερεις ολα τα παραπανω τοτε δυστυχως δεν γνωριζεις τιποτα και δεν μπορεις να παραμετροποιησεις το κινητο σου...Απλα εχεις παρει ενα android για το bluetooth και το radio...Αντε να περασεις και κανα ετοιμο θεμα και να πεις ουαουυυ ελευθερια κινησεων οχι σαν το ios ουτε το batman να μην μπορεις να βαλεις θεμα? Εαν παντως θες να μαθεις πραγματικα για το android και το πραγματικο customization μιλησε με το parafron...Το παιδι απ οτι βλεπω γνωριζει αρκετα και ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αναφερει και τα μειον του android αντιθετα μ εσενα που εχεις το high-end super wow ανεπαναλητπο , S2 που ειναι καλυτερο και απο το 4S στις φωτογραφιες...

εγώ πάντως όσους ξερω να έχουν apple κάθοντε και γράφουν σε χαρτί τις επαφές τους και ξανακατεβάζουν από την αρχή τις εφαρμογές τους όταν είναι να αναβαθμίσουν...ενώ στο android απλά έβγαλα την κάρτα sim που ειχα περασμένα τα τηλεφωνάκια μου,εβγαλα και την sd και τσουπ η αναβάθμιση..αλλά και αυτό χυμαδιό μωρέ σαν το drag n drop...

με προκαλεις να σου γραψω ποια tweaks έχω..γνωστό το κολπάκι..άμα σου γραψω ότι έχω 2 tweaks θα μου πεις εσύ φταις που κρασάρει το κινιτό σου..άμα σου γράψω έχω 8 tweaks θα μου πεις φταίει ότι έχεις πολλά tweaks..ως γνωστόν η μηλιά έχει το αλάθητο..όπως και οι users της το ακαταλόγιστο..(researcher που μιλάει για 14χρονα,nsxbass που μας μιλάει για iphone 4s :lol: κτλ κτλ)..επιχειρήματα βαρβάτα..

Τα ποστ μου panos 1985 τα διαβάζεις?γιατι πρέπει να παραμετροποιήσω το τηλέφωνό μου όταν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό με το mam;a 4.0.3?σου είπα στις καφετέριες να καθεσαι μακριά από το router για να το παίζεις μαγκιά με το ταπεινό 3gs...

μου λες οτι δεν γνωρίζω ποια είναι τα μειονεκτήματα του android το εξης ένα, αδύναμο wifi μακριά από την πηγή....αν και αυτό πλέον με το ics πάει πολύ καλύτερα..μειονεκτήματα του ios?μετράμε μέχρι το πρωί..

Τα HTC σε ποιότητα κατασκευής είναι ένα κλικ πάνω από τη Samsung...(για να τα λέμε όλα).
Και σε χαρακτηριστικά μια χαρά είναι...

Αν κάποια στιγμή πάρω Android, htc θα πάρω.

:lol: :lol: έπεσα από την καρέκλα όταν το διάβασα..το gay-girly ΗΤC..Πάει θα ξεχάσουμε και αυτά τα λίγα που ξέρω ως ταπεινός χρήστης android..πάει δεν υπάρχει ελπίδα..

nsxbass σε προκαλώ και εγώ να τραβηξουμε ειδικά βιντεάκι εγώ με το s2 και εσύ με την 64αρα παπάτζα σου..δεν κάνω καμία κωλοτούμπα αυτό που βλέπω λέω αλλά η γνώμη μου δεν μετράει για σένα..14 χρονος,άσχετος είμαι και προπάντων δεν χρησιμοποιώ itunes..τι να πω εγώ μπροστά σε ένα τέρας μόρφωσης σαν εσένα..

#299   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 20/09/2012 - 15:47

εγώ πάντως όσους ξερω να έχουν apple κάθοντε και γράφουν σε χαρτί τις επαφές τους και ξανακατεβάζουν από την αρχή τις εφαρμογές τους όταν είναι να αναβαθμίσουν...ενώ στο android απλά έβγαλα την κάρτα sim που ειχα περασμένα τα τηλεφωνάκια μου,εβγαλα και την sd και τσουπ η αναβάθμιση..αλλά και αυτό χυμαδιό μωρέ σαν το drag n drop...

με προκαλεις να σου γραψω ποια tweaks έχω..γνωστό το κολπάκι..άμα σου γραψω ότι έχω 2 tweaks θα μου πεις εσύ φταις που κρασάρει το κινιτό σου..άμα σου γράψω έχω 8 tweaks θα μου πεις φταίει ότι έχεις πολλά tweaks..ως γνωστόν η μηλιά έχει το αλάθητο..όπως και οι users της το ακαταλόγιστο..(researcher που μιλάει για 14χρονα,nsxbass που μας μιλάει για iphone 4s :lol: κτλ κτλ)..επιχειρήματα βαρβάτα..

Τα ποστ μου panos 1985 τα διαβάζεις?γιατι πρέπει να παραμετροποιήσω το τηλέφωνό μου όταν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό με το mam;a 4.0.3?σου είπα στις καφετέριες να καθεσαι μακριά από το router για να το παίζεις μαγκιά με το ταπεινό 3gs...

μου λες οτι δεν γνωρίζω ποια είναι τα μειονεκτήματα του android το εξης ένα, αδύναμο wifi μακριά από την πηγή....αν και αυτό πλέον με το ics πάει πολύ καλύτερα..μειονεκτήματα του ios?μετράμε μέχρι το πρωί..

:lol: :lol: έπεσα από την καρέκλα όταν το διάβασα..το gay-girly ΗΤC..Πάει θα ξεχάσουμε και αυτά τα λίγα που ξέρω ως ταπεινός χρήστης android..πάει δεν υπάρχει ελπίδα..

nsxbass σε προκαλώ και εγώ να τραβηξουμε ειδικά βιντεάκι εγώ με το s2 και εσύ με την 64αρα παπάτζα σου..δεν κάνω καμία κωλοτούμπα αυτό που βλέπω λέω αλλά η γνώμη μου δεν μετράει για σένα..14 χρονος,άσχετος είμαι και προπάντων δεν χρησιμοποιώ itunes..τι να πω εγώ μπροστά σε ένα τέρας μόρφωσης σαν εσένα..

Μετα τα παραπανω αποδειχτηκε οτι ουδεμια σχεση εχεις με το ios και το 3GS..το πιο πιθανο ειναι να το δανειστηκες...Οι επαφες μεσω icloud περνιουνται αυτοματα μετα απο καθε restore...Δεν σου μιλαω για αναβαθμιση ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ..Βασικα πιστευω οτι, τι ειναι restore και τι update δεν γνωριζεις...Εκανα το ios 6 restore και set up as new και με το που εβαλα το apple id κατεβηκαν οι επαφες μου ξανα και μολις το συνδεσα στο itunes και εκανα συγχρονισμο ξαναπεραστηκε μεσα οτι ειχα απο εφαρμογες...Επισης μιας και δεν αναφερεις τα tweaks , αυτο επιβαρυνει την θεση σου αφου το μονο που δειχνεις ειναι οτι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο tweaks στο ios αλλιως θα ελεγες εγω αυτο και αυτο που κανει εκεινο και εκεινο...

Θα τελειωσω με το καλυτερο...ΕΙσαι ο απολυτος κωλοτουμπας..Μια μας τα κανεις τσουρεκια (τα συκωτια) με το ελευθερο λειτουργικο του android και οτι το κανεις οτι θελει και οταν τα βρισκεις δυσκολα στην πραγματικη παραμετροποιηση που σου ανεφερα μου λες " ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ 4.0.3"...Αρα μονος σου αναιρεις τον λογο για τον οποιο και καλα αγορασες android...Ευχαριστω για την επιβεβαιωση

Υ.Γ : τωρα το οτι εβγαλες την καρτα sim απο το τηλεφωνο σου να το παρω σαν δυσκολια του android η σαν ελλειψη γνωσεων απο εσενα...Α και που εισαι και εμεις με Iphone εαν θελουμε αποθηκευουμε τις επαφες στην sim...Δεν το ξερες? Σημερα το προσθεσε η apple με το ios 6 ...Ειδες?

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 20/09/2012 - 15:50

#300   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 20/09/2012 - 16:03

Θες να μου πεις ότι υπάρχει άνθρωπος που γράφει στο χαρτί τις επαφές για να τις ξαναπεράσει?

Δε σε πιστεύω και θα σε πω ευθέως ψεύτη εκτός και αν μου αποδείξεις το αντίθετο!!!

Όσο για το android γιατί έβγαλες την κάρτα SIM? Η αναβάθμιση δεντην επηρεάζει!

Μήπως κάτι δεν ξέρεις καλά?

Επίσης εμείς δεν μπορούμε να περάσουμε τις επαφές μας στην κάρτα SIM γιατί είναι rich contacts με 3-4 τηλέφωνα, e-mail, διεύθυνση, κλπ σε μία επαφή! Και καμία SIM δεν τα δέχεται έτσι...

Όποτε θέλεις.

Να σου πω διεύθυνση να δούμε θα έρθεις ή θα σου προκύψει καμία δουλειά?

Επιτέλους καταλαβαίνουμε γιατί λες ότι λες... Έχεις πολύ δρόμο ακόμα... Σε άλλα 14 χρόνια τα λέμε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες