Αγαπητέ Memosex:
Σε ευχαριστώ. Με έκανες να δω το φως. Δεν υπάρχει κανένα άλλο κινητό στον κόσμο εκτός από το Galaxy S2. Ποιό S3? Αυτό είναι για μπουνιές! S2 και τα μυαλά πουρέ!
Σήμερα κιόλας θα χαρίσω το 4S 64GB μου (γιατί σιγά μη βρεθεί κανείς να αγοράσει αυτό το έκτρωμα που ούτε υπέρυθρες δεν έχει) και θα πάω να τα σκάσω ζεστά για να αγοράσω 5 S2, ώστε να τα έχω για 10+ χρόνια!
Πάμε τώρα και στα σοβαρά:
μα καλά είναι δυνατόν?μιλάς εσύ κύριε Νίκο που βγήκες φόρα παρτίδα και είπες οτι μου μιλάς απλά για να γελάσεις?
και εντάξει το να γράφεις αυτά που γράφεις και να είσαι 15-16 πάει και έρχεται...μα εδώ γράφεις αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου και του κάθε μη παρωπιδιασμένου iphonakia και απαιτείς και σεβασμό...την ώρα μάλιστα κύριε Νίκο που με έχετε βγάλει άσχετο,τρελό,αμφισβητήσατε ότι δεν έχω 2 τηλέφωνα και και και μόνο και μόνο γιατί?
Συγγνώμη... Δε θα το ξανακάνω...
Και εγώ προσωπικά δε σε είπα ΠΟΤΕ άσχετο, τρελό κλπ.
Ενώ εσύ με είπες κολοβό αλεπουδάκι...
γιατί τόλμησα να σου πω ότι τον μέσο χρήστη δεν τον ενδιαφέρει το itunes όταν έχει το απλό drag n drop να περάσει τα τραγούδια και τις ταινίες του...
ότι δεν τον ενδιαφέρει το itunes όταν με 2 πατήματα πχ στο ringandroid κόβει και ραβει mp3 για ringtone για πλάκα..
Για 1000 φορά να σου πω ότι και στο iTunes ένα drag n drop κάνεις και τίποτα άλλο.
Αλλά μάλλον δεν το έχεις δει καλά.
και πρόσεξε..σέβομαι τις γνωσεις σου οι οποίες είναι αρκετες και τα επιχειρήματά σου..αλλά δεν μπορείς να προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου επειδή μόνο και μόνο η apple ειναι παπάτζα και στο λέω φόρα παρτίδα...στα λένε και άλλοι για το itunes πχ ότι είναι δύσχρηστο..εσύ εκεί επιμένεις..
Δεν σέβεσαι τίποτα για αυτό με βρίζεις επανειλλημένα...
τόσα βιντεάκια στο youtube Που δείχνουν τον έρωτα που κάνει το S2 στο 4s στην κάμερα και τους έχεις βγάλει και αυτούς κολλημένους android fans..εγώ προσωπικά με το S2 κατάργησα τη φωτογραφική και σχεδόν το pc...πλάκα μας κάνεις?
Για κάθε βίντεο που δείχνει αυτό που λες, υπάρχουν άλλα 10 που δείχνουν το αντίθετο.
Για περίμενε όμως. Εσύ δεν έλεγες ότι συμφωνείς πως τα βίντεο στο youtube δεν αποτελούν στοιχείο? Τι έγινε πάλι κωλοτούμπα?
Εσύ μπορεί να κατάργησες και το sex και να τη βρίσκεις με το S2, αυτό δε μου λέει κάτι...
μας έχεις βγάλει το android ότι κάνει μόνο του reboot...με το 2.3.5 και άντε να μου έσβηνε 1 φορά το μήνα με ζόρισμα τρελό..με το 4.0.3 που το έχω δεν θυμάμαι πόσο καιρό και δεν έχει κάνει τίποτα..
ΠΟΤΕ δεν το έγραψα αυτό και σε προκαλώ να αποδείξεις το αντίθετο.
και τι δεν έχεις γράψει...λες και ο άλος θα ανοίξει μέσα να δει πως είναι οι επεξεργαστές της samsung πριν το αγοράσει...
εντάξει γουστάρεις apple αλλά δεν θα βγάλεις την κολοβή αλεπού πρώτη στα καλλιστεία..στα κακιστεία ίσως..
Γιατί να μην ανοίξει? Εσύ δεν λες ότι είναι ανώτεροι? Τι έχεις να φοβηθείς?
κουβαδάκι λοιπόν και σε άλλη παραλία s3..μάλλον audi s3..
Τα βάζεις και με τη Samsung τώρα?
δεν είπα ότι οι iphone users είστε βλάκες..είπα απλά ότι οι περισσότεροι που το έχετε δεν ξέρετε ούτε να το κλείνετε..να τις βράσω εγώ τέτοιες πωλήσεις αν είναι σε 4 μήνες το πολύ ο απογοητευμένος χρήστης να to πουλήσει όσο όσο και να πάει σε android..προτιμώ 50 συνειδητοποιημένους αγοραστές παρά 500 πρόβατα..
μη χαλάς την καραμέλα στα παιδάκια..έτσι θέλουμε κινιτά που να μην ξέρουμε ούτε καν πως ανοίγουνε...να φωνάζεις McGyver και πάνω για να στο ανοίγει να βαλεις τη sim..ε τι τώρα με την πλαστικούρα τη samsung θα ασχολούμαστε?
Αυτό με το ότι τα πουλάνε και παίρνουν android δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ.
Επίσης αυτό με τους 50 και τους 500 θα ισχύει και αν (απίθανο) αύριο μεθεύριο αρχίσει να πουλάει σαν τρελή η Samsung? Ή τότε θα κάνουμε κωλοτουμπίτσα με τριπλό τόλουπ πάλι?
Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να βάλεις τη SIM μάλλον το πρόβλημά σου είναι παθολογικό...
Αυτά από μένα και για σήμερα το πρωί...
Τώρα πάω στο μπάνιο να κλάψω μόνος μου για την ανόητη συσκευή που έχω...
Αχ πότε θα έρθει η Κυριακή να μπορέσω να κλάψω στους admin να με παρηγορήσουν?
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 20/09/2012 - 06:27