Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/09/2012 - 16:27

Μετα τα παραπανω αποδειχτηκε οτι ουδεμια σχεση εχεις με το ios και το 3GS..το πιο πιθανο ειναι να το δανειστηκες...Οι επαφες μεσω icloud περνιουνται αυτοματα μετα απο καθε restore...Δεν σου μιλαω για αναβαθμιση ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ..Βασικα πιστευω οτι, τι ειναι restore και τι update δεν γνωριζεις...Εκανα το ios 6 restore και set up as new και με το που εβαλα το apple id κατεβηκαν οι επαφες μου ξανα και μολις το συνδεσα στο itunes και εκανα συγχρονισμο ξαναπεραστηκε μεσα οτι ειχα απο εφαρμογες...Επισης μιας και δεν αναφερεις τα tweaks , αυτο επιβαρυνει την θεση σου αφου το μονο που δειχνεις ειναι οτι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο tweaks στο ios αλλιως θα ελεγες εγω αυτο και αυτο που κανει εκεινο και εκεινο...

Θα τελειωσω με το καλυτερο...ΕΙσαι ο απολυτος κωλοτουμπας..Μια μας τα κανεις τσουρεκια (τα συκωτια) με το ελευθερο λειτουργικο του android και οτι το κανεις οτι θελει και οταν τα βρισκεις δυσκολα στην πραγματικη παραμετροποιηση που σου ανεφερα μου λες " ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ 4.0.3"...Αρα μονος σου αναιρεις τον λογο για τον οποιο και καλα αγορασες android...Ευχαριστω για την επιβεβαιωση

Υ.Γ : τωρα το οτι εβγαλες την καρτα sim απο το τηλεφωνο σου να το παρω σαν δυσκολια του android η σαν ελλειψη γνωσεων απο εσενα...Α και που εισαι και εμεις με Iphone εαν θελουμε αποθηκευουμε τις επαφες στην sim...Δεν το ξερες? Σημερα το προσθεσε η apple με το ios 6 ...Ειδες?

πρώτον παπατζάκο δεν βρισκόμαστε σε δικαστήριο και δεν επιβαρύνω καμία θέση μου.

δεύτερον δεν δανείστηκα κανενα 3gs και ούτε έχω λόγο να κάνω κάτι τέτοιο..αλλά δεν μου απάντησες εμένα τον κωλοτούμπα..είναι το ίδιο να κάνεις restore set up as a new και ίδιο κατευθείαν να βάζεις το τηλέφωνό σου και να κάνει αναβάθμιση?αλήθεια δε μας είπες με τις εφαρμογες από το installous τι γίνεται?

ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ που κάνανε αυτό με το χαρτί..γκομενίτσες με νυχάκια που αγοράζουν iphone...πως θα φτάσουμε τα 70 εκατομμύρια πωλήσεις?με συνειδητοποιημένους χρήστες?

ο μέσος χρήστης android παπατζάκο δεν νοιάζεται να πειράξει κανένα kernel..ο μέσος χρήστης android παίρνει για να έχει υπολογιστή στην τσέπη του. και με ένα copy paste να κανει τη δουλειά του..σε προκαλώ και εγω λοιπόν με τη σειρά μου όταν θα ξεφτιλίσω το φιλαράκι σου τον nsxbass με την 64αρα παπάτζα να έρθεις και εσύ να δούμε αν έχω 3gs ή όχι..

Θες να μου πεις ότι υπάρχει άνθρωπος που γράφει στο χαρτί τις επαφές για να τις ξαναπεράσει?

Δε σε πιστεύω και θα σε πω ευθέως ψεύτη εκτός και αν μου αποδείξεις το αντίθετο!!!

Όσο για το android γιατί έβγαλες την κάρτα SIM? Η αναβάθμιση δεντην επηρεάζει!

Μήπως κάτι δεν ξέρεις καλά?

Επίσης εμείς δεν μπορούμε να περάσουμε τις επαφές μας στην κάρτα SIM γιατί είναι rich contacts με 3-4 τηλέφωνα, e-mail, διεύθυνση, κλπ σε μία επαφή! Και καμία SIM δεν τα δέχεται έτσι...

Όποτε θέλεις.

Να σου πω διεύθυνση να δούμε θα έρθεις ή θα σου προκύψει καμία δουλειά?

Επιτέλους καταλαβαίνουμε γιατί λες ότι λες... Έχεις πολύ δρόμο ακόμα... Σε άλλα 14 χρόνια τα λέμε...

τις ειρωνειούλες σου εμπαθή αλλού..είμαι 31 ετών και παραδέχομαι ότι δεν ήξερα για τη sim στο android ...και για αυτό την έβγαλα..τι να κάνοιυμε ΄τωρα είχα τραγική εμπειρία από το παπατζηλίκι που σας πουλάνε για τηλέφωνο...όσο για το τι καταλαβαίνεις γατί λέω ότι λέω άσε τις μπηχτούλες και μίλα ανοιχτά...που όποιος τολμάει να αμφισβητήσει το κινητό με την εφαρμογούλα και το νυχάκι τον βγάζετε τρελό..

και μην ανησυχείς δεν χρειάζεσαι iphone για να βγάλεις γκόμενα..άμα δεν μπορείς θα σου βρω εγώ..

εν κατακλείδι¨1.drag n drop είναι χυμαδιό όλοι itunes 2.το να κάνεις κατευθείαν αναβάθμιση είναι πάλι χυμαδιό οπότε μόνο icloud για να είμαστε πουλ μουρ..και αν χαθούν οι επαφες σας δεν φταίει η apple..φταις εσύ που πρέπει να έχεις κάνει προγραμματιστής στην προηγούμενη ζωή σου για να περάσεις έστω μια ταινία στο κινιτό σου..

και τελευταίο..δεν είδα κανέναν μέσο χρήστη android πουθενα να το παίζει ο ουάου..εσεις το παίζετε οι γαμάτοι ψευτο-ξερόλες ψα;γμενοάσχετοι...

Μέχρι να φτάσετε λοιπόν έστω το S2 φιλάκια..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640,961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 20/09/2012 - 16:30

Ακόμα ασχολείστε με το troll βλέπω. Χαρά στο κουράγιο σας...
Behind the Scenes...

#303   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1,262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nooberpr

Δημοσίευση 20/09/2012 - 16:36

Ξερουμε ποτε θα βγει το 920?
thanks.

#304   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 20/09/2012 - 16:41

πρώτον παπατζάκο δεν βρισκόμαστε σε δικαστήριο και δεν επιβαρύνω καμία θέση μου.

δεύτερον δεν δανείστηκα κανενα 3gs και ούτε έχω λόγο να κάνω κάτι τέτοιο..αλλά δεν μου απάντησες εμένα τον κωλοτούμπα..είναι το ίδιο να κάνεις restore set up as a new και ίδιο κατευθείαν να βάζεις το τηλέφωνό σου και να κάνει αναβάθμιση?αλήθεια δε μας είπες με τις εφαρμογες από το installous τι γίνεται?

ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ που κάνανε αυτό με το χαρτί..γκομενίτσες με νυχάκια που αγοράζουν iphone...πως θα φτάσουμε τα 70 εκατομμύρια πωλήσεις?με συνειδητοποιημένους χρήστες?

ο μέσος χρήστης android παπατζάκο δεν νοιάζεται να πειράξει κανένα kernel..ο μέσος χρήστης android παίρνει για να έχει υπολογιστή στην τσέπη του. και με ένα copy paste να κανει τη δουλειά του..σε προκαλώ και εγω λοιπόν με τη σειρά μου όταν θα ξεφτιλίσω το φιλαράκι σου τον nsxbass με την 64αρα παπάτζα να έρθεις και εσύ να δούμε αν έχω 3gs ή όχι..

Πρωτον δεν συνδεω πουθενα το iphone μου εαν θελω να κανω απλη αναβαθμιση....ΤΟ κανω μεσω wi-fi..Οι εφαρμογες απο installous? Δεν χρησιμοποιω installous αλλα app store..Εσυ εαν κατεβαζες απο installous καλα εκανες και πηρες android..Αυτοι που κανανε αυτο με το χαρτι για τις επαφες θα το κανουν και με ενα android κινητο...Η τοτε ξαφνικα θα τους ερθει η θεια επιφωτηση?Η θα τους μιλησει το κινητο και θα τους πει κατι? Απ οτι ξερω αυτο δεν γινεται γιατι αλλιως αθ σου ελεγε και εσενα οτι δεν χρειαζεται να βγαλεισ την sim οταν κανεις αναβαθμιση στο παντοφλακι σου...Εαν εχεις 3 GS αληθεια τοτε χαιρομαι που πηρες S2 γιατι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα να χρησιμοποιησεις αυτο το κινητο...Αρα εισαι και εσυ σαν τις γκομενιτσες...Και χαιρομαι που βαζεις τον εαυτο σου στον μεσο χρηστη γιατι ο μεσος χρηστης αγοραζει android για να εχει bluetooth, radio και να βγαζει φωτογραφιες...Αντε να βαζει και κανα θεμα με την κοκκινοσκουφιτσα, τον Batman και τον amazing spiderman...Φιλακια ρουφηχτα...Και μην με λες παπατζα προτιμω κατι σαν το κολοβο αλεπουδακι, κολοβο γατακι ας πουμε..Ευχαριστω

#305   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 16:57

Πρωτον δεν συνδεω πουθενα το iphone μου εαν θελω να κανω απλη αναβαθμιση....ΤΟ κανω μεσω wi-fi..Οι εφαρμογες απο installous? Δεν χρησιμοποιω installous αλλα app store..Εσυ εαν κατεβαζες απο installous καλα εκανες και πηρες android..Αυτοι που κανανε αυτο με το χαρτι για τις επαφες θα το κανουν και με ενα android κινητο...Η τοτε ξαφνικα θα τους ερθει η θεια επιφωτηση?Η θα τους μιλησει το κινητο και θα τους πει κατι? Απ οτι ξερω αυτο δεν γινεται γιατι αλλιως αθ σου ελεγε και εσενα οτι δεν χρειαζεται να βγαλεισ την sim οταν κανεις αναβαθμιση στο παντοφλακι σου...Εαν εχεις 3 GS αληθεια τοτε χαιρομαι που πηρες S2 γιατι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα να χρησιμοποιησεις αυτο το κινητο...Αρα εισαι και εσυ σαν τις γκομενιτσες...Και χαιρομαι που βαζεις τον εαυτο σου στον μεσο χρηστη γιατι ο μεσος χρηστης αγοραζει android για να εχει bluetooth, radio και να βγαζει φωτογραφιες...Αντε να βαζει και κανα θεμα με την κοκκινοσκουφιτσα, τον Batman και τον amazing spiderman...Φιλακια ρουφηχτα...Και μην με λες παπατζα προτιμω κατι σαν το κολοβο αλεπουδακι, κολοβο γατακι ας πουμε..Ευχαριστω

Βρε άνθρωπε βλεπε τι γράφεις..πήγα στο itunes έκανα set up as new με΄τα έβαλα το apple id...μετά μετα..και ο αλλος απλά πήγε ρυθμίσεις-ενημερώσεις λογισμικού έκανε τη δουλειά του και εσένα σε περιμένανε 2 μέρες για να τελεςιώσεις..πλάκα μας κάνεις?

είστε κολοβά αλεπουδάκια γιατί προσπαθείτε σώνει και καλά να μας πείσετε ότι το να πηγαίνεις Λαμία μέσω Θεσσαλονίκης είναι καλύτερο από το να πας Αθήνα-Λαμία κατευθείαν συν το ότι παίρνετε ένα τηλέφωνο του τίποτα..

δε μας είπες ακόμα γιατί πρέπει να νιώθω ένοχος που δηλώνω μέσος χρήστης και όχι προγραμματιστής ή ψαγμενο΄-ασχετος σαν εσένα..θα έπρεπε να το γνωρίζεις ότι ο μέσος χρήστης (μίλησα για μέσο χρήστη όχι για τις παντελώς άσχετες γκομενίτσς που αγοράζουν το τηλέφωνό σου) είναι ο αντικειμενικός κριτής ενός οποιουδήποτε πράγματος όταν το χρησιμοποιεί κάθε μέρα..και μην ανησυχείς όταν θα πειράξω το kernel θα σε ενημερώσω να έρθεις με την κινιτάρα σου της καμερούλας του 3,2 :lol: να το δεις..ίσως εντυπωσιάσεις και καμία Ρουμάνα που είναι με τα vodafone των 10 ευρώ..

ευτυχώς που εσείς αγοράζετε το iphone για τα καταπληκτικά του θέματα και μιλάς κιόλας που με το που είδατε τα widget χεστήατε επάνω σας και μας έβγαλε η εταιρεία σου τη μετοχούλα..ούτε widgetaki δεν είσαι ικανός να βάλεις..

και φυσικά κατέβαζα από το installous άλλωστε οι εταιρείες σκοτώνουν τη μουσική και τους προγραμματιστές για παιχνίδια και όχι η "πειρατεία"...

επίσης δε σε είδα να μιλάς ότι η samsung σε 2 χρόνια έχει βγάλει 7 τηλέφωνα όταν μιλάτε για πωλήσεις άρα είναι κάπου λογικό να μοιράζοντε οι αγοραστές..τι είναι σαν τηνεταιρειούλα σου που βγάζει ένα τηλέφωνο το χρόνο και έχει μείνει 1,5 χρόνο πίσω?

περαστικά σου...

#306   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 20/09/2012 - 17:00

Και μην με λες παπατζα προτιμω κατι σαν το κολοβο αλεπουδακι, κολοβο γατακι ας πουμε..Ευχαριστω

Αν μου φας το παρατσούκλι θα πλακωθούμε!!!

#307   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/09/2012 - 17:01

Και η μερσεντες βγάζει ένα μοντέλο κάθε 6 χρόνια ενώ η Hyundai ένα το χρόνο.Τι προτιμας; Η μάλλον τι είναι πιο ποιοτικό;
Θα μας πεις και μειονέκτημα τώρα ότι βγάζει ένα κι όχι 4-5.
Εγώ βλέπω κακά στο iPhone εσύ στα Samsung??

Αναρτημένη εικόνα

#308   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 17:08

Βρε άνθρωπε βλεπε τι γράφεις..πήγα στο itunes έκανα set up as new με΄τα έβαλα το apple id...μετά μετα..και ο αλλος απλά πήγε ρυθμίσεις-ενημερώσεις λογισμικού έκανε τη δουλειά του και εσένα σε περιμένανε 2 μέρες για να τελεςιώσεις..πλάκα μας κάνεις?

είστε κολοβά αλεπουδάκια γιατί προσπαθείτε σώνει και καλά να μας πείσετε ότι το να πηγαίνεις Λαμία μέσω Θεσσαλονίκης είναι καλύτερο από το να πας Αθήνα-Λαμία κατευθείαν συν το ότι παίρνετε ένα τηλέφωνο του τίποτα..

δε μας είπες ακόμα γιατί πρέπει να νιώθω ένοχος που δηλώνω μέσος χρήστης και όχι προγραμματιστής ή ψαγμενο΄-ασχετος σαν εσένα..θα έπρεπε να το γνωρίζεις ότι ο μέσος χρήστης (μίλησα για μέσο χρήστη όχι για τις παντελώς άσχετες γκομενίτσς που αγοράζουν το τηλέφωνό σου) είναι ο αντικειμενικός κριτής ενός οποιουδήποτε πράγματος όταν το χρησιμοποιεί κάθε μέρα..και μην ανησυχείς όταν θα πειράξω το kernel θα σε ενημερώσω να έρθεις με την κινιτάρα σου της καμερούλας του 3,2 :lol: να το δεις..ίσως εντυπωσιάσεις και καμία Ρουμάνα που είναι με τα vodafone των 10 ευρώ..

ευτυχώς που εσείς αγοράζετε το iphone για τα καταπληκτικά του θέματα και μιλάς κιόλας που με το που είδατε τα widget χεστήατε επάνω σας και μας έβγαλε η εταιρεία σου τη μετοχούλα..ούτε widgetaki δεν είσαι ικανός να βάλεις..

και φυσικά κατέβαζα από το installous άλλωστε οι εταιρείες σκοτώνουν τη μουσική και τους προγραμματιστές για παιχνίδια και όχι η "πειρατεία"...

επίσης δε σε είδα να μιλάς ότι η samsung σε 2 χρόνια έχει βγάλει 7 τηλέφωνα όταν μιλάτε για πωλήσεις άρα είναι κάπου λογικό να μοιράζοντε οι αγοραστές..τι είναι σαν τηνεταιρειούλα σου που βγάζει ένα τηλέφωνο το χρόνο και έχει μείνει 1,5 χρόνο πίσω?

περαστικά σου...

Αντε παλι..Καλα απο ios δεν το εχεις ε? Πηγα και εκανα SET UP AS NEW γιατι ετσι γουσταρα...Εαν ηθελα πηγαινα ρυθμισεις και εκανα αναβαθμιση κατευθειαν..Δεν στροφαρεις ε?Οταν λες παιρνω android για να το παραμετροποιω φροντισε να το κανεις και οχι να το ψευτοπαραμετροποιεις και να χαιρεσαι...Κατ αρχην ςαν σε ρωτησω τι ειναι kernel δεν ξερεις...(στο google τωρα γρηγορα)...Να εντυπωσιασω Ρουμανα...Αγοραζω το S2 το S3 και εσενα μαζι και την εντυπωσιαζω ετσι (αυτα για την προσβολη περι οικονομικων-οι απαντησεις θα ναι οπως αρμοζουν σε ατομα σαν εσενα)..Δεν παιρνω Iphone για θεματα..Δεν ειμαι 10χρονο να παιζω η να λεω στους φιλους μου " το ειδεσ το καινουριο το θεμα? σαν να ειναι διαστημικο το εκανε"..Δεν ειναι εταιρειουλα μου..Εαν ηταν θα το καταλαβαινες...Μην ανχωνεσαι και μην αφριζεις...Σε προκαλω σε στοιχημα ενωπιον ολων των μελων του φορουμ...Θα κανουμε restore στο κινητο μας..Να μην εχει λειτουργικο και μετα θα δουμε ποιος θα επαναφερει πιο γρηγορα επαφες και εφαρμογες...Εγω δεν θα καθησω καν να ψαξω τι ειχα..Ενα κουμπακι θα πατησω..Εσυ παρε χαρτι και καλαμαρι και ξεκινα 1) angry birds 2) Θεμα spiderman 3) dropbox 4) θεμα star wars κ.λ.π

Αν μου φας το παρατσούκλι θα πλακωθούμε!!!

Θελω και γω να μαι κολοβο κατι...Εσυ εισαι αλεπουδακι..Δεν στο τρωω..χαχαχαχαχαχα

#309   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 17:20

Αντε παλι..Καλα απο ios δεν το εχεις ε? Πηγα και εκανα SET UP AS NEW γιατι ετσι γουσταρα...Εαν ηθελα πηγαινα ρυθμισεις και εκανα αναβαθμιση κατευθειαν..Δεν στροφαρεις ε?Οταν λες παιρνω android για να το παραμετροποιω φροντισε να το κανεις και οχι να το ψευτοπαραμετροποιεις και να χαιρεσαι...Κατ αρχην ςαν σε ρωτησω τι ειναι kernel δεν ξερεις...(στο google τωρα γρηγορα)...Να εντυπωσιασω Ρουμανα...Αγοραζω το S2 το S3 και εσενα μαζι και την εντυπωσιαζω ετσι (αυτα για την προσβολη περι οικονομικων-οι απαντησεις θα ναι οπως αρμοζουν σε ατομα σαν εσενα)..Δεν παιρνω Iphone για θεματα..Δεν ειμαι 10χρονο να παιζω η να λεω στους φιλους μου " το ειδεσ το καινουριο το θεμα? σαν να ειναι διαστημικο το εκανε"..Δεν ειναι εταιρειουλα μου..Εαν ηταν θα το καταλαβαινες...Μην ανχωνεσαι και μην αφριζεις...Σε προκαλω σε στοιχημα ενωπιον ολων των μελων του φορουμ...Θα κανουμε restore στο κινητο μας..Να μην εχει λειτουργικο και μετα θα δουμε ποιος θα επαναφερει πιο γρηγορα επαφες και εφαρμογες...Εγω δεν θα καθησω καν να ψαξω τι ειχα..Ενα κουμπακι θα πατησω..Εσυ παρε χαρτι και καλαμαρι και ξεκινα 1) angry birds 2) Θεμα spiderman 3) dropbox 4) θεμα star wars κ.λ.π

Θελω και γω να μαι κολοβο κατι...Εσυ εισαι αλεπουδακι..Δεν στο τρωω..χαχαχαχαχαχα

σε ευχαριστώ κωλοτούμπα που με επιβεβαιώνεις καθότι εγώ δεν χρειάζεται καν να κάνω τίποτα από όλα αυτά για να αναβαθμίσω το κινιτό χωρίς να χαθεί τίποτα ενώ εσύ μου μιλάς για επαναφορά για μύδια ξύδια..πήγαινε τώρα κατευθείαν να βάλεις το ios6 να δούμε θα χαθούνε οι εφαρμογές σου ή όχι?

το point μου βασικά δεν ήτανε οικονομικό οταν σου ειπα για τη Ρουμανα αλλά αμφιβάλω αν μπορείς να αγοράσεις 4αρι μεταχειρισμένο έστω σε στενό πίσω από την Ομόνοια..κάτσε εκεί με το 3gs καλά είσαι :lol:

Και η μερσεντες βγάζει ένα μοντέλο κάθε 6 χρόνια ενώ η Hyundai ένα το χρόνο.Τι προτιμας; Η μάλλον τι είναι πιο ποιοτικό;
Θα μας πεις και μειονέκτημα τώρα ότι βγάζει ένα κι όχι 4-5.
Εγώ βλέπω κακά στο iPhone εσύ στα Samsung??

ακυρότατο επιχείρημα..βρες μου μία εταιρεία που κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να βγάλει S2,S3 Note Nexus σύνολο 4 τηλέφωνα τα οποία να στέλνουν τη μηλιά για τσάι...βλέπεις δεν αναφέρω το Note 2 που είναι το απάγαυσμα του τεχνολογικού πολιτισμού και αξίζει δικό του forum..

περαστικά..

#310   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/09/2012 - 17:26

ακυρότατο επιχείρημα..βρες μου μία εταιρεία που κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να βγάλει S2,S3 Note Nexus σύνολο 4 τηλέφωνα τα οποία να στέλνουν τη μηλιά για τσάι...βλέπεις δεν αναφέρω το Note 2 που είναι το απάγαυσμα του τεχνολογικού πολιτισμού και αξίζει δικό του forum..

περαστικά..

Ρε firefox guy να σου πω. Πες μου μια εταιρία που σε 2 χρόνια κατάφερε να βγάλει iPhone 4,4S με πωλήσεις δεκαπλάσιες το καθένα από όλες μαζί τις πωλήσεις της Samsung.
Καλώς ή κακώς η εμπορική επιτυχία αναφέρεται στις πωλήσεις. Όταν φτάσει η Samsung την εμπορική επιτυχία της Apple τότε μιλάμε επί ίσοις όροις. Μέχρι τότε είναι Apple

Samsung

και μετά όλοι οι άλλοι.
Δεν μου είπες όμως,εγώ λέω ότι υπάρχουν Apple fans και sheeps κολλημένοι που τους βγάζει ξυπνητήρι και λένε τι κάνανε οι θεοί. Εσύ λες το αντίστοιχο για τα droidboys?

Κάτι αρνητικό έχουν τα Samsung?

Αναρτημένη εικόνα

#311   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 17:27

σε ευχαριστώ κωλοτούμπα που με επιβεβαιώνεις καθότι εγώ δεν χρειάζεται καν να κάνω τίποτα από όλα αυτά για να αναβαθμίσω το κινιτό χωρίς να χαθεί τίποτα ενώ εσύ μου μιλάς για επαναφορά για μύδια ξύδια..πήγαινε τώρα κατευθείαν να βάλεις το ios6 να δούμε θα χαθούνε οι εφαρμογές σου ή όχι?

το point μου βασικά δεν ήτανε οικονομικό οταν σου ειπα για τη Ρουμανα αλλά αμφιβάλω αν μπορείς να αγοράσεις 4αρι μεταχειρισμένο έστω σε στενό πίσω από την Ομόνοια..κάτσε εκεί με το 3gs καλά είσαι :lol:

περαστικά..

Ρε φιλαρακι πες μου τι καπνιζεις και τι πινεις...Ας το παρουμε πιο αναλυτικα..Εχω το 3gs εχεις το S2..ΕΙμαστε μαζι τα αφηνουμε πανω στο τραπεζι και ξαφνικα ερχεται ενας μηχανοβιος πεφτει πανω στο τραπεζι πανε τα κινητα..Δεν εχει μεινει τιποτα...Στενοχωρημενοι και οι 2 φευγουμε..Ξαφνικα μας βλεπει ενας καλος ανθρωπος και μας λεει θα σας αγορασω εγω οτι ειχατε..Παιρνει σ εμενα το 3 gs και σ εσενα το S2...Τα ανοιγουμε και θελουμε οτι επαφες ειχαμε και πριν και εφαρμογες..Εγω βαζω το apple id και τσουπ να τες οι επαφες μου...Παω στπιτι ανοιγω το Pc , ανοιγω το itunes συνδεω το κινητο και τσουπ να τες και ολες οι εφαρμογες..Εσυ τωρα..Δεν κανεις τιποτα στον δρομο...Πας σπιτι ανοιγεις το facebook και λες.." Πρακαλουνται οσοι εχουν τον αριθμο μου και με γνωριζαν προσωπικα να μου στειλουν παλι τις επαφες τους γιατι λογω ατυχηματος τα εχω χασει ολα..Ευχαριστω"..Τωρα οσον αφορα τα οικονομικα δεν θελω να γινω κακος..Εγινα και πιο παλια σε αλλο thread εδω και το μετανιωσα..δεν πειραζει φιλε μου..Δεν εχω μια..κανα δανεικο να μου δωσεις για τσιχλες εχεις?

#312   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1,836 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/09/2012 - 18:39

Αυτο με τις επαφές δεν στέκει γιατί αποθηκεύονται στο google account το οποιο γινεται και απο το iPhone.
Έτσι τουλάχιστον το είχα κάνει στον αδρφο μου.
Sorry για την παρέμβαση.

#313   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 20/09/2012 - 18:50

περαστικά..

Note 2...ο νεος Παρθενωνας...

#314   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/09/2012 - 19:33

Βρε παιδια τι σημαίνει η λεξη "κολοβο αλεπουδακι ";;;; ??? :P

#315   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 20/09/2012 - 19:53

Το παρόν θέμα που είναι vs και έχει ανοιχτεί από admin, είναι για να σχολιάσουμε την σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών και να πούμε ιδέες και απόψεις για αυτές τις συσκευές που λέει ο τίτλος. Δυστυχως δε το πραγματοποιεί καθόλου. Οσο κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τους υπόλοιπους ότι η δικιά τους συσκευή είναι ανώτερη ή καλύτερη, γεμίζουμε με μηνύματα χωρίς ουσία. Αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε στο μπλα μπλα θέμα iPhone 3GS vs galaxy s2, γιατί στα τελευταία πόστ μόνο για αυτά μιλάτε μόνοι σας. Δυστυχώς δεν αναφέρεται κανένα από αυτά στο τίτλο. Το γεγονός ότι ο ένας προτιμάει/συμπαθεί/γουστάρει μια συσκευη δε σημαίνει αυτόματα ότι και οι άλλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο panos δεν γουστάρει πολύ το android και καθόλου το σ2 και ο memorex καθολου το iOS. Αν γράψετε και αλλά πόστ αμφιβάλλω αν θα αλλάξει τίποτα στο ενδιάμεσο. Φιλικά όλα αυτά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες