Μετα τα παραπανω αποδειχτηκε οτι ουδεμια σχεση εχεις με το ios και το 3GS..το πιο πιθανο ειναι να το δανειστηκες...Οι επαφες μεσω icloud περνιουνται αυτοματα μετα απο καθε restore...Δεν σου μιλαω για αναβαθμιση ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ..Βασικα πιστευω οτι, τι ειναι restore και τι update δεν γνωριζεις...Εκανα το ios 6 restore και set up as new και με το που εβαλα το apple id κατεβηκαν οι επαφες μου ξανα και μολις το συνδεσα στο itunes και εκανα συγχρονισμο ξαναπεραστηκε μεσα οτι ειχα απο εφαρμογες...Επισης μιας και δεν αναφερεις τα tweaks , αυτο επιβαρυνει την θεση σου αφου το μονο που δειχνεις ειναι οτι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο tweaks στο ios αλλιως θα ελεγες εγω αυτο και αυτο που κανει εκεινο και εκεινο...
Θα τελειωσω με το καλυτερο...ΕΙσαι ο απολυτος κωλοτουμπας..Μια μας τα κανεις τσουρεκια (τα συκωτια) με το ελευθερο λειτουργικο του android και οτι το κανεις οτι θελει και οταν τα βρισκεις δυσκολα στην πραγματικη παραμετροποιηση που σου ανεφερα μου λες " ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ 4.0.3"...Αρα μονος σου αναιρεις τον λογο για τον οποιο και καλα αγορασες android...Ευχαριστω για την επιβεβαιωση
Υ.Γ : τωρα το οτι εβγαλες την καρτα sim απο το τηλεφωνο σου να το παρω σαν δυσκολια του android η σαν ελλειψη γνωσεων απο εσενα...Α και που εισαι και εμεις με Iphone εαν θελουμε αποθηκευουμε τις επαφες στην sim...Δεν το ξερες? Σημερα το προσθεσε η apple με το ios 6 ...Ειδες?
πρώτον παπατζάκο δεν βρισκόμαστε σε δικαστήριο και δεν επιβαρύνω καμία θέση μου.
δεύτερον δεν δανείστηκα κανενα 3gs και ούτε έχω λόγο να κάνω κάτι τέτοιο..αλλά δεν μου απάντησες εμένα τον κωλοτούμπα..είναι το ίδιο να κάνεις restore set up as a new και ίδιο κατευθείαν να βάζεις το τηλέφωνό σου και να κάνει αναβάθμιση?αλήθεια δε μας είπες με τις εφαρμογες από το installous τι γίνεται?
ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ που κάνανε αυτό με το χαρτί..γκομενίτσες με νυχάκια που αγοράζουν iphone...πως θα φτάσουμε τα 70 εκατομμύρια πωλήσεις?με συνειδητοποιημένους χρήστες?
ο μέσος χρήστης android παπατζάκο δεν νοιάζεται να πειράξει κανένα kernel..ο μέσος χρήστης android παίρνει για να έχει υπολογιστή στην τσέπη του. και με ένα copy paste να κανει τη δουλειά του..σε προκαλώ και εγω λοιπόν με τη σειρά μου όταν θα ξεφτιλίσω το φιλαράκι σου τον nsxbass με την 64αρα παπάτζα να έρθεις και εσύ να δούμε αν έχω 3gs ή όχι..
Θες να μου πεις ότι υπάρχει άνθρωπος που γράφει στο χαρτί τις επαφές για να τις ξαναπεράσει?
Δε σε πιστεύω και θα σε πω ευθέως ψεύτη εκτός και αν μου αποδείξεις το αντίθετο!!!
Όσο για το android γιατί έβγαλες την κάρτα SIM? Η αναβάθμιση δεντην επηρεάζει!
Μήπως κάτι δεν ξέρεις καλά?
Επίσης εμείς δεν μπορούμε να περάσουμε τις επαφές μας στην κάρτα SIM γιατί είναι rich contacts με 3-4 τηλέφωνα, e-mail, διεύθυνση, κλπ σε μία επαφή! Και καμία SIM δεν τα δέχεται έτσι...
Όποτε θέλεις.
Να σου πω διεύθυνση να δούμε θα έρθεις ή θα σου προκύψει καμία δουλειά?
Επιτέλους καταλαβαίνουμε γιατί λες ότι λες... Έχεις πολύ δρόμο ακόμα... Σε άλλα 14 χρόνια τα λέμε...
τις ειρωνειούλες σου εμπαθή αλλού..είμαι 31 ετών και παραδέχομαι ότι δεν ήξερα για τη sim στο android ...και για αυτό την έβγαλα..τι να κάνοιυμε ΄τωρα είχα τραγική εμπειρία από το παπατζηλίκι που σας πουλάνε για τηλέφωνο...όσο για το τι καταλαβαίνεις γατί λέω ότι λέω άσε τις μπηχτούλες και μίλα ανοιχτά...που όποιος τολμάει να αμφισβητήσει το κινητό με την εφαρμογούλα και το νυχάκι τον βγάζετε τρελό..
και μην ανησυχείς δεν χρειάζεσαι iphone για να βγάλεις γκόμενα..άμα δεν μπορείς θα σου βρω εγώ..
εν κατακλείδι¨1.drag n drop είναι χυμαδιό όλοι itunes 2.το να κάνεις κατευθείαν αναβάθμιση είναι πάλι χυμαδιό οπότε μόνο icloud για να είμαστε πουλ μουρ..και αν χαθούν οι επαφες σας δεν φταίει η apple..φταις εσύ που πρέπει να έχεις κάνει προγραμματιστής στην προηγούμενη ζωή σου για να περάσεις έστω μια ταινία στο κινιτό σου..
και τελευταίο..δεν είδα κανέναν μέσο χρήστη android πουθενα να το παίζει ο ουάου..εσεις το παίζετε οι γαμάτοι ψευτο-ξερόλες ψα;γμενοάσχετοι...
Μέχρι να φτάσετε λοιπόν έστω το S2 φιλάκια..