Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:41

Χαχαχαχαχααχαχαχχαχααχαχαχαχχααχαχ..Πολύ θα ήθελες να είχες μια εφαρμογή τύπου iTunes (καλύτερη βέβαια γιατί είναι κακή κατ εσένα)..
Καλό είναι και το clopy paste.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:42

http://www.youtube.com/watch?v=afNRAOg5jUk

πως το βλέπεις το jelly bean?πάει έλιωσε και η καραμελίτσα περί σταθερότητος..

Αυτο ειναι vanilla...μολις το γεμισουν bloatware οι HTC, Samsung, LG να το δω.

#333   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:47

@Memosex σου σπαντησανε τα παιδια απο πανω εαν στην αναβαθμιση χανονται οι εφαρμογες του iphone η οχι..Θελεις πολυ μελετη ακομα...Καλα εχεις 3 Gs και δεν το ξερεις αυτο; Δευτερον ναι οι αλλοι μου απαντησανε ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΥ..Ουτε αυτο ηξερες πραγμα καθολου περιεργο απο καποιον που εβγαλε την sim απο το κινητο για να κανει αναβαθμιση...Εχω βαρεθει να σου εξηγω τα συν του itunes ..Δεν τα πιανεις αληθεια η κανεις τον χαζο, δεν εξηγειται αλλιως...Αντε καλη συνεχεια γτ πολυ το κουρασαμε

#334   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:47

Ο φίλος memosex θυμίζει χολομένη γκόμενα που από τη μεγάλη καψούρα εμφανίζει συμπεριφορά μίσους προς το αντικείμενο του πόθου της.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ λ ι ω ν ω χαχαχαχααχα

Απορω γιατι με τοσες προσβολες δεν του εχει γινει ban απορω τα υβριστικα πολλες φορες και μειονεκτηκα κατα τα αλλα ποστ του δεν διαγραφοντε....? Κανεις ο π ε ρ....? οεο?

#335   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:50

Οχι ban ο memosex ειναι πηγη γνωσεων...:P

#336   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:58

Ειδα το βιντεακι που αναρτηθηκε πιο πανω για το jelly bean και ο τυπος λεει και ξανα λεει πως βελτιωθηκε η ταχυτητα του λειτουργικου......! ΓΙΑΤΙ? αφου ειναι ΤΕΛΕΙΑ τα προηγουμενα λειτουργηκα βρε! Αφου ειναι γρηγορα! Χαχαχαχααχχαχααχ λιωνω στο γελιο! Η γελιοτητα της γελιοτητας! Φαινεται στο βιντεακι πως λαγκαρει το icecreamsandwich σε πανομοιτυπο κινητο.... Φρικη! Και αουτοι τωρα χαιροντε που με την νεα αναβαθμηση που ΔΕΝ κυκλοφορησε σταματησε το λαγκαρισμα και ειναι ποιο smooth το ui.... Και κανουν κυρηγμα, εδω? σε εμας? ε λ ε ο σ

#337   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:00

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,δεν κολλάνε πλέον τα κινητά με android...Με τίποτα δεν κολλάνε εκτός και κάνεις τρελές βλακίες.. Ανάλογα κολλάνε και τα iPhone με διάφορα tweaks.
Πιο smooth από ios δεν είναι βέβαια.

Αναρτημένη εικόνα

#338   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:02

Αυτο ειναι vanilla...μολις το γεμισουν bloatware οι HTC, Samsung, LG να το δω.

Μολις το γεμισουν οι εταιριες bloatware θα λαγκαρει οπως icecreamsandwich που το δειχνει και το λεει στο βιντεακι κιολλας πως λαγκαρει και ποιο συγκεκριμενα λεει πως " παιρνει το χρονο του, για να αλλαξει απλως σελιδα στο ui" ........... Γιουπιιιιιιιιιιι.... Και κουκουρουκου........

#339   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:03

Το project butter οντως βελτιωσε πολυ την ταχυτητα των υποστηριζομενων Android...το θεμα ειναι οτι χρειαστηκαν χρονια προσπαθειας να φτασουν σε θεμα smoothness ενα 3GS...και μετα ερχεται καθε εταιρεια και φορτωνει αχρηστες μπουρδες απο πανω το κινητο και ξαναρχιζει το lag...

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 21/09/2012 - 02:04

#340   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:04

η αληθεια ειναι οτι το ics ηταν η πιο σαπια εκδοση που εχω δοκιμασει... παλι καλα που το jb ειναι ανωτερο κ κανει ακομα και το απλο nexus s να δειχνει καινουργιο και ταχυτατο.

#341   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:12

@Memosex σου σπαντησανε τα παιδια απο πανω εαν στην αναβαθμιση χανονται οι εφαρμογες του iphone η οχι..Θελεις πολυ μελετη ακομα...Καλα εχεις 3 Gs και δεν το ξερεις αυτο; Δευτερον ναι οι αλλοι μου απαντησανε ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΥ..Ουτε αυτο ηξερες πραγμα καθολου περιεργο απο καποιον που εβγαλε την sim απο το κινητο για να κανει αναβαθμιση...Εχω βαρεθει να σου εξηγω τα συν του itunes ..Δεν τα πιανεις αληθεια η κανεις τον χαζο, δεν εξηγειται αλλιως...Αντε καλη συνεχεια γτ πολυ το κουρασαμε

ώπα ψευτο-ξερόλα..το κούρασες δεν το κουράσαμε..ζήτησα απλά να μου πει κάποιος γιατί θα πρέπει να επιλέξω να παραμείνω στην apple και να μην πάω στο android οριστικά και αρχίσατε τις προσβολές και τις μικροπρέπειες ακριβώς γιατί ούτε εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε το λόγο που είστε στην apple..μου θυμίζετε ιδιωτικό υπάλληλο των 350 βαριά βαριά 400 ευρώ από αυτούς τους αργόσχολους που ΄ξύνοντε όλη μέρα που μπήκανε με βύσμα στον ιδιωτικό τομέα και απαιτούνε να απολυθούνε οι δημόσιοι υπάλληλοι καθότι οι ίδιοι είναι 500 χρόνια στην ίδια εταιρεία και ποιος τρεχει μωρε τώρα να΄κάνει καριέρα..ή ακόμα καλύτερα όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που όταν τους ρωτάς ποιο καλό έχει η Ευρωπάική Ένωση από όταν ήμασταν στη δραχμή σου λένε μα το κράτος δανείζεται πιο χαμηλά. τα 500 αρνητικά που υπάρχουν δε στα λένε..

έτσι και εσύ στην apple..η καραμελίτσα ήταν η σταθερότητα..τώρα μας τελείωσε και αυτό...άντε ταλιμπάνοι στο Αφγανιστάν τώρα..

όσο για το itunes δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα υπέρ του.

όταν έκανα την αναβάθμιση στο 4.0.1 για να πάω στο 5.0.1 απλώς για να ξέρεις με βοήθησε φίλος για να μην χάσω επαφές και εφαρμογές..πούλα λοιπόν αλλού την παραμύθα ασχετούλη ότι δεν χάνοντε επαφές και εφαρμογές..να χαίρεσαι το ταπεινό σου κινιτάκι και να κλείνεις τα μάτια νομίζοντας ότι είσαι στο 2009 μπας και το πιστέψεις ότι είσαι ακόμα μπροστά...

@MarkKnopfler χαίρομαι που το παραδέχεσαι ότι τα android πλέον δεν κολλάνε..και θα ακολουθήσουν και άλλα γέλια και άλες εκπληξούλες (αυτό προς τους ταλιμπάνους του ios)..εδώ θα είμαστε και μετά Χριστόν προφήτης δεν είμαι..

#342   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:19

ώπα ψευτο-ξερόλα..το κούρασες δεν το κουράσαμε..ζήτησα απλά να μου πει κάποιος γιατί θα πρέπει να επιλέξω να παραμείνω στην apple και να μην πάω στο android οριστικά και αρχίσατε τις προσβολές και τις μικροπρέπειες ακριβώς γιατί ούτε εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε το λόγο που είστε στην apple..μου θυμίζετε ιδιωτικό υπάλληλο των 350 βαριά βαριά 400 ευρώ από αυτούς τους αργόσχολους που ΄ξύνοντε όλη μέρα που μπήκανε με βύσμα στον ιδιωτικό τομέα και απαιτούνε να απολυθούνε οι δημόσιοι υπάλληλοι καθότι οι ίδιοι είναι 500 χρόνια στην ίδια εταιρεία και ποιος τρεχει μωρε τώρα να΄κάνει καριέρα..ή ακόμα καλύτερα όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που όταν τους ρωτάς ποιο καλό έχει η Ευρωπάική Ένωση από όταν ήμασταν στη δραχμή σου λένε μα το κράτος δανείζεται πιο χαμηλά. τα 500 αρνητικά που υπάρχουν δε στα λένε..

έτσι και εσύ στην apple..η καραμελίτσα ήταν η σταθερότητα..τώρα μας τελείωσε και αυτό...άντε ταλιμπάνοι στο Αφγανιστάν τώρα..

όσο για το itunes δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα υπέρ του.

όταν έκανα την αναβάθμιση στο 4.0.1 για να πάω στο 5.0.1 απλώς για να ξέρεις με βοήθησε φίλος για να μην χάσω επαφές και εφαρμογές..πούλα λοιπόν αλλού την παραμύθα ασχετούλη ότι δεν χάνοντε επαφές και εφαρμογές..να χαίρεσαι το ταπεινό σου κινιτάκι και να κλείνεις τα μάτια νομίζοντας ότι είσαι στο 2009 μπας και το πιστέψεις ότι είσαι ακόμα μπροστά...

@MarkKnopfler χαίρομαι που το παραδέχεσαι ότι τα android πλέον δεν κολλάνε..και θα ακολουθήσουν και άλλα γέλια και άλες εκπληξούλες (αυτό προς τους ταλιμπάνους του ios)..εδώ θα είμαστε και μετά Χριστόν προφήτης δεν είμαι..

Αφγανισταν, Ταλιμπαν, Ιδιωτικοι και Δημοσιοι υπαλληλοι, Πολιτικοι,Ευρωπαικη Ενωση, Δραχμη,2009,Χριστος...
Ολα αυτα μεσα σε ενα και μονο ποστ, σχετικα με τη συγκριση Android-IOS...

Δεν παιζεται το παλλικαρι λεμε...

#343   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.826 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:21

παιζεται παιζεται...το λεει και το user name :D

#344   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:22

http://m.youtube.com...be_gdata_player

:D

Αναρτημένη εικόνα

#345   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:24

Λοιπον παλικαρι μου ειδαι ο ορισμος της ασχετοσυνης...Καμια ρπαφη με την πραγματικοτητα..Μηδενικες γνωσεις πανω στο ios μηδενικες και στο android..Μηδενικες και στην κοινωνια γιατι λες οτι βαζανε βυζμα για να μπουνε ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ υπαλληλοι..:o Τοσα ατομα σου λενε εδω μεσα οτι δεν χανεις τιποτα εσυ τον χαβα σου..Εχεις τοση σχεση με τεχνολογια οσο εγω με με την NASA..

Υ.Γ: Θελεις να βαλουμε ενα στοιχημα οτι δεν χανεις τιποτα απο το iphone σε αναβαθμιση; Εαν κερδισω θα μου δωσεις και το S2 σου και το 3 gs σου..Θα το δεχτεις η θα κανεις τον κινεζο;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες