iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών
Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:25
Ad
Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:28
http://m.youtube.com/watch?v=3cI6_ikEtDA&feature=youtube_gdata_player
Ασχετο μολις βρηκα τον λογο που δεν επαιζαν το youtube..Τωρα που εχεις βαλει λινκ κινητου το ανοιξε..Με το λινκ απο pc δεν ανοιγε...
Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:29
...καριερα στο ΔΗΜΟΣΙΟ...να'σαι καλα παληκαρι μου...ξανανιωσα.....μου θυμίζετε ιδιωτικό υπάλληλο των 350 βαριά βαριά 400 ευρώ από αυτούς τους αργόσχολους που ΄ξύνοντε όλη μέρα που μπήκανε με βύσμα στον ιδιωτικό τομέα και απαιτούνε να απολυθούνε οι δημόσιοι υπάλληλοι καθότι οι ίδιοι είναι 500 χρόνια στην ίδια εταιρεία και ποιος τρεχει μωρε τώρα να΄κάνει καριέρα...
Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:29
Στα 2 χρόνια και κάτι που έχω το 4αρι μου πέρασαν και σαν 2α κινητά και 2 android ,τα Χ8 & wildfire ...
και τα 2 κολλαγαν,τραβαγαμε άκυρα restart ,πολλές φορές έπρεπε να τους κάνω format γιατί ήταν πιο αργά και από το slow motion..
το κυριότερο πρόβλημα για εμένα προσωπικά ήταν το αχανές μενού και δώσε menu,και μπαίνεις σε αλλο μενού μετά και μετά πάλι σ´αλλο!
καλώς η κακώς το android έχει 2μεγαλα μειονεκτήματα :
1)ειναι ενεργοβορο προς την μπαταρία σε τραγικό βαθμό και το βλέπω σε πολλά κινητά φίλων ,γνωστών (Xperia /galaxy s2,s3,note,htc)
2)τρώει πολύ μνήμη
όσο για το τι χάνεις και ΑΝ χάνεις σε update .
χθες πέρασα την iOS 6,την κατέβασε πήρε το back up του ,το έστησε ,πέρασε το back up του και το κινητό ήταν όπως το άφησα !!οχι ringtone δεν χρειάστηκε να αλλάξω ,αλλά ούτε wallpaper !
και κάτι τελευταίο περί μεταφοράς αρχείων από κινητό σε κομπιούτερ και τουμπαλιν..
όταν συνδέεις το κινητό με το κομπιούτερ βλέπεις μεσα στο my computer ,το κινητό σαν κάμερα ...απλά μπορείς να κανείς copy paste ότι φωτο θες!!
Σίγουρα σε ότι είπα θα πεις κάτι αλλά ειλικρινά το 4αρι μου μετά από 2 χρόνια και με τούμπες /μπανακι κτλ παει σφαίρα !!χωρς κόλλημα χωρίς τίποτα !!!
για εμένα αυτό λέει πολλά ,και γι αυτό προτίμησα να πάρω ξανα το 4αρι για δώρο παρά κάποιο android ...
δεν θα επεκταθώ σε ποιότητα κατασκευής κτλ ....γιατί άλλο πλαστικουρα και άλλο γυαλί μέταλλο ,και όταν δίνεις 500€++++ θες να ειναι και κάτι καλαίσθητο και όχι στο χρονο να αρχίσουν να μην κουμπωνουν σωστά τα πλαστικά ..
Τελευταία επεξεργασία από: Stelios21R, 21/09/2012 - 02:32.
Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:38
Περνας εσυ ετσι φωτογραφιες απο το PC στο κινητο σου;και κάτι τελευταίο περί μεταφοράς αρχείων από κινητό σε κομπιούτερ και τουμπαλιν..
όταν συνδέεις το κινητό με το κομπιούτερ βλέπεις μεσα στο my computer ,το κινητό σαν κάμερα ...απλά μπορείς να κανείς copy paste ότι φωτο θες!!
Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:40
Μη ξεχνάτε οτι δεν ξεκίνησε σαν τετοιο λειτουργικό, αλλά πέρασε από χαοτικες αλλαγές και με qwerty πληκτρολόγια. Ετσι όπως το έχει καταλάβει και πλέον θέλει να το κάνει, σε κάθε update θα δίνει φουλ προσανατολισμό στην απόκριση και την εμπειρία χρήσης.
Και να μπει απο αλλες εταιριες android 4.1.1 με δικους τους launcher και widget και άχρηστες εφαρμογές, αυτό δε σημαίνει οτι θα καθυστερεί, αντιθέτως θα πηγαίνει το ίδιο γρήγορα εξαιτίας της ύπαρξης του project butter, κάτι που πριν δεν υπήρχε. Και οχι ενα κινητο με android 4.1.1 δεν ειναι τοσο αργο οσο το 3gs. Αντιθετως ενα κινητο με παλιο HW σα το nexus s (με λιγη ραμ για android) ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το 3gs πλεον. Το nexus s ηταν πιο γρηγορο απο το 3gs εποχης ics. Για galaxy nexus συνεπως η συγκριση ειναι απλως αστεια. Αλλο το αν τρέχει στο 1,5% τελικά των συσκευών παγκοσμίως το πρόβλημα εκεί είναι, επίσημα υπάρχουν 3 συσκευές που το τρέχουν αυτή τη στιγμή. Ο ανταγωνισμός κάνει καλό, ωθεί τις εταιρίες στο να δίνουν νέες και περισσότερες δυνατότητες.
Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:46
Δημοσίευση 21/09/2012 - 03:05
Το είπα εν συντομια, η αλήθεια είναι οτι με αυτόν τον όρο έβαζα λανθασμενα και την ταχύτητα και το smoothness και γενικά την αίσθηση που σου δίνει σαν εμπειρία χρήσης η συσκευή, που κακά τα ψέματα ήταν το μελανό σημείο του android, ειδικά για τους iOS χρήστες. Μην ξεχνάς την παρένθεση της συζήτησης (πρωτη παραγραφος) γιατί έχει ακόμα αρνητικά, όπως όλα εξάλλου.
Αλλά το 1,5% αν το σκεφτεις για λιγο είναι από μόνο του τραγικό και φτάνει...
Το ποσοστo που είναι 1,47% στην πραγματικότητα μετά από μήνες: http://www.phonearen...d-build_id34614
Δημοσίευση 21/09/2012 - 03:08
η αληθεια ειναι οτι το ics ηταν η πιο σαπια εκδοση που εχω δοκιμασει... παλι καλα που το jb ειναι ανωτερο κ κανει ακομα και το απλο nexus s να δειχνει καινουργιο και ταχυτατο.
εντάξει..όχι και τόσο σάπια..και το απλό nexus s στέλνει τον κατάλογο της apple για βρούβες..
Λοιπον παλικαρι μου ειδαι ο ορισμος της ασχετοσυνης...Καμια ρπαφη με την πραγματικοτητα..Μηδενικες γνωσεις πανω στο ios μηδενικες και στο android..Μηδενικες και στην κοινωνια γιατι λες οτι βαζανε βυζμα για να μπουνε ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ υπαλληλοι.. Τοσα ατομα σου λενε εδω μεσα οτι δεν χανεις τιποτα εσυ τον χαβα σου..Εχεις τοση σχεση με τεχνολογια οσο εγω με με την NASA..
Υ.Γ: Θελεις να βαλουμε ενα στοιχημα οτι δεν χανεις τιποτα απο το iphone σε αναβαθμιση; Εαν κερδισω θα μου δωσεις και το S2 σου και το 3 gs σου..Θα το δεχτεις η θα κανεις τον κινεζο;
στην πόλη μου υπάρχουν πολλοί που για μια θεσούλα των 700 ευρώ βάζανε βύσμα και μετά το παίζανε μωρές παρθένες..λοιπόν δλδ θα πάρω το 3gs από το στοίχημα θα πάρω το 4s του nsx..κάνας άλλος από εδώ μέσα να ξεφτιλίσει το βασιλιά galaxy s2?δλδ θα πάρω τα τηλεφωνάκια σας θα τα πουλήσω μαζί με το 3gs μου θα αγοράσω το Note 2 και θα μου μείνουνε και ρέστα..αυτά είναι..
...καριερα στο ΔΗΜΟΣΙΟ...να'σαι καλα παληκαρι μου...ξανανιωσα...
μίλησα για καριέρα στον ιδιωτικό τομέα..συγκεντρώσου στο τι διαβάζεις..είπαμε το πολυ brainwash του Jobs αυτά προκαλεί...
προς τον φίλο που είναι android boy.
Στα 2 χρόνια και κάτι που έχω το 4αρι μου πέρασαν και σαν 2α κινητά και 2 android ,τα Χ8 & wildfire ...
και τα 2 κολλαγαν,τραβαγαμε άκυρα restart ,πολλές φορές έπρεπε να τους κάνω format γιατί ήταν πιο αργά και από το slow motion..
το κυριότερο πρόβλημα για εμένα προσωπικά ήταν το αχανές μενού και δώσε menu,και μπαίνεις σε αλλο μενού μετά και μετά πάλι σ´αλλο!
καλώς η κακώς το android έχει 2μεγαλα μειονεκτήματα :
1)ειναι ενεργοβορο προς την μπαταρία σε τραγικό βαθμό και το βλέπω σε πολλά κινητά φίλων ,γνωστών (Xperia /galaxy s2,s3,note,htc)
2)τρώει πολύ μνήμη
όσο για το τι χάνεις και ΑΝ χάνεις σε update .
χθες πέρασα την iOS 6,την κατέβασε πήρε το back up του ,το έστησε ,πέρασε το back up του και το κινητό ήταν όπως το άφησα !!οχι ringtone δεν χρειάστηκε να αλλάξω ,αλλά ούτε wallpaper !
και κάτι τελευταίο περί μεταφοράς αρχείων από κινητό σε κομπιούτερ και τουμπαλιν..
Σίγουρα σε ότι είπα θα πεις κάτι αλλά ειλικρινά το 4αρι μου μετά από 2 χρόνια και με τούμπες /μπανακι κτλ παει σφαίρα !!χωρς κόλλημα χωρίς τίποτα !!!
για εμένα αυτό λέει πολλά ,και γι αυτό προτίμησα να πάρω ξανα το 4αρι για δώρο παρά κάποιο android ...
δεν θα επεκταθώ σε ποιότητα κατασκευής κτλ ....γιατί άλλο πλαστικουρα και άλλο γυαλί μέταλλο ,και όταν δίνεις 500€++++ θες να ειναι και κάτι καλαίσθητο και όχι στο χρονο να αρχίσουν να μην κουμπωνουν σωστά τα πλαστικά ..
άντε και συμφωνώ στα όσα γράφεις με 5 ενστάσεις μου...1.άλλο τα κινιτά που είχες εσύ και άλλο το θηρίο galaxy s2 2.άλλο το gingerbread άλο το ics άλλο το jellybean ι 3.πες μου πως θα περάσω φωτογραφίες από το pc στο κινιτό χωρίς itunes όπως και Mp3..4.η καραμέλα με την πλαστικούρα δεν με αφορά, το μέσα θέλω εγώ να τρέχει σφαίρα..5.μην επιμένετε εφαρμογές στο 5.0.1 δεν περνιόντουσαν έτσι από πάνω χωρίς back up...
Δημοσίευση 21/09/2012 - 03:30
To s2 den είναι θηρίο, σφαίρα δεν τρέχει εκτός αν πας σε custom rom. Το νότε αν δεις σε άλλο φόρουμ πιο ειδικό, πολλοί κάτοχοι διαμαρτύρονται και έχουν αλλάξει ρομς ήδη. Συγκεκριμένα για την συσκευη αυτη έχω να σου πω διάφορα αρνητικά μιας και τα ξερω καλα (την έχει η κοπέλα μου). Προφανώς το να κυκλοφορίες με 5,3-5,5" δεν είναι για όλους.
Το jelly bean παίζει να μη το δοκιμασεις ποτέ στο σ2, δε ξέρω πόσο καιρό έχεις το σ2, αλλά αν διαβάσεις τα πόστ τα προηγούμενα, θα δεις οτι έχει θέμα και αυτό, όπως είχε και το σ. Μπορει να ανακοίνωσε η Samsung οτι θα το αναβαθμίσει, αλλά μάλλον δεν έχεις περάσει ή δεν έχεις δοκιμάσει την γλυκά όπως εγώ (παλιότερα με σ1) για να δεις τι παίζει και πόσο τραγικά θα καθυστερήσει τελικά να δώσει το update στο ...σ3, το σ2 τελευταία στιγμή θα του κάνει οτι έκανε και στα αλλά. Μακάρι να βγω λάθος, αλλά δε νομίζω. Εδώ τα Samsung branded galaxy nexus (ναι υπάρχει τέτοιο πράγμα) δεν έχουν πάρει ακόμα αναβάθμιση και θα πάρουν μετά το σ3... Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε περαιτέρω.
Οι φωτογραφίες πλέον περνούν κανονικα από iOS5 από τον υπολογιστή μου->iσυσκευη->DCIM-> φάκελος με φωτογραφίες, όπως ακριβώς γίνεται και στο android. Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινάμε τέτοιες κόντρες. Κατανοητή η άποψη σου, αλλά δεν είναι το θέμα για τέτοιες συζητήσεις.
Δημοσίευση 21/09/2012 - 03:38
Δημοσίευση 21/09/2012 - 03:47
Φίλε memosex είπαμε οκ υπάρχει όριο. Δεν είναι αυτό ο τίτλος του θέματος.
To s2 den είναι θηρίο, σφαίρα δεν τρέχει εκτός αν πας σε custom rom. Το νότε αν δεις σε άλλο φόρουμ πιο ειδικό, πολλοί κάτοχοι διαμαρτύρονται και έχουν αλλάξει ρομς ήδη. Συγκεκριμένα για την συσκευη αυτη έχω να σου πω διάφορα αρνητικά μιας και τα ξερω καλα (την έχει η κοπέλα μου). Προφανώς το να κυκλοφορίες με 5,3-5,5" δεν είναι για όλους.
Το jelly bean παίζει να μη το δοκιμασεις ποτέ στο σ2, δε ξέρω πόσο καιρό έχεις το σ2, αλλά αν διαβάσεις τα πόστ τα προηγούμενα, θα δεις οτι έχει θέμα και αυτό, όπως είχε και το σ. Μπορει να ανακοίνωσε η Samsung οτι θα το αναβαθμίσει, αλλά μάλλον δεν έχεις περάσει ή δεν έχεις δοκιμάσει την γλυκά όπως εγώ (παλιότερα με σ1) για να δεις τι παίζει και πόσο τραγικά θα καθυστερήσει τελικά να δώσει το update στο ...σ3, το σ2 τελευταία στιγμή θα του κάνει οτι έκανε και στα αλλά. Μακάρι να βγω λάθος, αλλά δε νομίζω. Εδώ τα Samsung branded galaxy nexus (ναι υπάρχει τέτοιο πράγμα) δεν έχουν πάρει ακόμα αναβάθμιση και θα πάρουν μετά το σ3... Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε περαιτέρω.
Οι φωτογραφίες πλέον περνούν κανονικα από iOS5 από τον υπολογιστή μου->iσυσκευη->DCIM-> φάκελος με φωτογραφίες, όπως ακριβώς γίνεται και στο android. Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινάμε τέτοιες κόντρες. Κατανοητή η άποψη σου, αλλά δεν είναι το θέμα για τέτοιες συζητήσεις.
ρε συ hyperlost χαλάρωσε λίγο..δεν χρειάζεται να έχει κάποιος τις γνώσεις σου στο android για να πει τα αυτονόητα..ένας ταπεινός μέσος χρηστης είμαι που το ανύπαρκτο 3gs με έσπρωξε να παρω android..και όσοι μένουν στην apple το λέω και το πιστεύω μένουνε απλά για μαγκιά..τέλος...δεν έχει να προσφέρει τίποτα η apple..
να σε ρωτήσω γιατί θα πρέπει να βάλω custom ¨οταν το κινιτό μου πάει μια χαρά και δεν έχει καμία σχέση το 4.0.3 με το gingerbread..πιο σταθερό και πιο γρήγορο..στο Note που λες δεν είναι για όλους..όλοι κράζουνε..μόλις το πιάσουνε στα χερια τους ξέρεις πως ξενερώνουνε που γυρνάνε στις οθονούλες των 3,5?μα είναι δυνατόν να παίρνεις αγκαλιά την Εύα Λάσκαρη του 1,82 και μετά να γυρνάς στην Κάιλι Μινόνγκ του 1.52?
το jellybean η samsung ανακοίνωσε ότι θα το δώσει και στο S2..ας το δώσει και τα Χριστούγεννα δεν με απασχολεί..με απασχολεί ότι επιτέλους έχω κινιτό και όχι παπάτζα..το ξανάγραψα όμως ότι αν δεν το δώσει με έχασε...
για τις φωτογραφίες που ήταν ενα από τα απλά ζητήματα που έθεσα αν όντως περνάνε από το pc στο τηλέφωνο κατευθείαν (εγώ 'ηξερα το ανάποδο μόνο,μόνο από τηλέφωνο στο pc) πάω πάσο που δεν το νομίζω αλλά τεσπα.και μπορεί να είμαι ενας ταπεινός χρήστης android αλλά από κάτι άλλα καλά παιδάκια που παίζουν με τις custom στα gay ΗTC αλλά δεν ήξεραν ότι οι επαφές συγχρονίζοντε στο google account ε σαν να ξέρω περισσότερα.
Δημοσίευση 21/09/2012 - 09:45
ρε συ hyperlost χαλάρωσε λίγο..δεν χρειάζεται να έχει κάποιος τις γνώσεις σου στο android για να πει τα αυτονόητα..ένας ταπεινός μέσος χρηστης είμαι που το ανύπαρκτο 3gs με έσπρωξε να παρω android..και όσοι μένουν στην apple το λέω και το πιστεύω μένουνε απλά για μαγκιά..τέλος...δεν έχει να προσφέρει τίποτα η apple..
να σε ρωτήσω γιατί θα πρέπει να βάλω custom ¨οταν το κινιτό μου πάει μια χαρά και δεν έχει καμία σχέση το 4.0.3 με το gingerbread..πιο σταθερό και πιο γρήγορο..στο Note που λες δεν είναι για όλους..όλοι κράζουνε..μόλις το πιάσουνε στα χερια τους ξέρεις πως ξενερώνουνε που γυρνάνε στις οθονούλες των 3,5?μα είναι δυνατόν να παίρνεις αγκαλιά την Εύα Λάσκαρη του 1,82 και μετά να γυρνάς στην Κάιλι Μινόνγκ του 1.52?
το jellybean η samsung ανακοίνωσε ότι θα το δώσει και στο S2..ας το δώσει και τα Χριστούγεννα δεν με απασχολεί..με απασχολεί ότι επιτέλους έχω κινιτό και όχι παπάτζα..το ξανάγραψα όμως ότι αν δεν το δώσει με έχασε...
για τις φωτογραφίες που ήταν ενα από τα απλά ζητήματα που έθεσα αν όντως περνάνε από το pc στο τηλέφωνο κατευθείαν (εγώ 'ηξερα το ανάποδο μόνο,μόνο από τηλέφωνο στο pc) πάω πάσο που δεν το νομίζω αλλά τεσπα.και μπορεί να είμαι ενας ταπεινός χρήστης android αλλά από κάτι άλλα καλά παιδάκια που παίζουν με τις custom στα gay ΗTC αλλά δεν ήξεραν ότι οι επαφές συγχρονίζοντε στο google account ε σαν να ξέρω περισσότερα.
Εσυ που ηξερες οτι οι επαφες συγχρονιζονται στο google account γιατι δεν το ανεφερες? Και αφου το ηξερες οτι συγχρονιζονται γιατι ΕΒΓΑΛΕΣ την sim για να κανεις αναβαθμιση στο κινητο σου? Memosex εχω καταλαβει οτι εισαι παπαγαλακι..Διαβαζεις τι λενε τα παιδια (hyperlost και parafron που γνωριζουν) και μετα εσυ το επαναλαμβανεις..Εαν ηξερες για το google account θα το ανεφερες απο την αρχη..Δευτερον σου λενε τοσα ατομα εδω μεσα ακομα και android users οτι στη αναβαθμιση στο iphone το νεο ios περνιεται απο πανω μεσω wi-fi και ΔΕΝ χανεται τιποτα απο επαφες και εφαρμογες..Εσυ ομως εκει να υποστηριξεις το δικο σου...ΔΕΧΕΣΑΙ λοιπον ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ οτι ΔΕΝ χανεις τιποτα σε αναβαθμιση στο ios? Εαν ναι απαντησε μου με την φραση " ΝΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ" να το δω ξεκαθαρα και να μου πεις την διευθυνση σου ωστε να ερθω να παραλαβω τα κινητα σου...Μην μας το παιξεις ομως κινεζος και μας τα γυρισεις..Αντρικεια πραγματα..Και τελος το πρωτο HTC που ειχα παρει (touch cruise η αλλιως polaris) οταν βγηκε, η samsung ακομα εφτιαχνε ψυγεια και οχι smartphone....Περιμενω απαντηση σου για το στοιχημα...
Δημοσίευση 21/09/2012 - 09:55
Δημοσίευση 21/09/2012 - 10:29
Α, δλδ είναι σα το 3gs πάλι; Πρώτη βγαίνει ηοθονη; Αυτο όντως είναι καλοΔυο αλλά για να φτάσεις στην οθόνη στο 4 ας πουμε ρωτά τα παιδιά που ξέρουν πόσο δύσκολο ήταν
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες