Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 21/09/2012 - 10:36

Τελικά, έχει το iPhone 5 την καλύτερη οθόνη;

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 21/09/2012 - 10:38

Πάμε ομαδική για Lumia δλδ..:)
Εγώ το ψήνω αρκετά τo Lumia..

Αναρτημένη εικόνα

#363   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 21/09/2012 - 10:39

Πάμε ομαδική για Lumia δλδ.. :)
Εγώ το ψήνω αρκετά τo Lumia..

Εγώ να δεις... το κίτρινο... ;)

#364   tgiannak

tgiannak

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tgiannak

Δημοσίευση 21/09/2012 - 10:40

LOL πολυ πρεμουρα τους εχει πιασει ολους..αλλα μην μου δειχνεται και νοκια please...

#365   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 10:42

LOL πολυ πρεμουρα τους εχει πιασει ολους..αλλα μην μου δειχνεται και νοκια please...

Όταν η ΝΟΚΙΑ έφτιαχνε κινητά η Samsung έφτιαχνε ψυγεία(κάτι που θέλει να ενσωματώσει λόγω μεγέθους και στα κινητά της) και η Apple κανά low-end mac pc..
Οπότε λίγο άτοπο να λέει κάποιος "μην μου δείχνετε και ΝΟΚΙΑ".

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 21/09/2012 - 10:42

Αναρτημένη εικόνα

#366   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 21/09/2012 - 10:45

Όταν η ΝΟΚΙΑ έφτιαχνε κινητά η Samsung έφτιαχνε ψυγεία(κάτι που θέλει να ενσωματώσει λόγω μεγέθους και στα κινητά της) και η Apple κανά low-end mac pc..

Η Νοκια παει για κλεισιμο παντως. Τα μεριδια της εχουν συρρικνωθει παρα πολυ σε σχεση με αλλα χρονια

#367   tgiannak

tgiannak

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tgiannak

Δημοσίευση 21/09/2012 - 10:45

ειχα πολλα νοκια..αυτο που θελω να πω ειναι οτι μια εταιρεια κολλημενη σε symbian που την παρατησαν ολοι και τωρα κατι προσπαθει να κανει με τα windows..θα μπορουσε να ειναι πρωτη τωρα αν το παρουμε ετσι..

#368   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 10:48

και η Apple κανά low-end mac pc..

μαλιστα, το ακουσαμε κ αυτο

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#369   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 21/09/2012 - 10:50

Καλα χαλαρωστε και λίγο. Όταν η Apple έβγαλε το iPhone τα αλλα κινητα αφής έπρεπε να τα κανείς 5φορες την ημέρα καλιμπραρισμα την οθόνη για να λειτουργούν σωστά.

#370   Akragantas

Akragantas

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:Akragantas

Δημοσίευση 21/09/2012 - 11:08

Πολύ καλό το lumia και μακάρι (το εύχομαι ολόψυχα) να δούμε την Nokia να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι...η
αλήθεια είναι ότι λείπει πολύ...ΑΛΛΑ μόνο και μόνο στην ιδέα να έχω windows στο κινητό παθαίνω εγκεφαλικό!!!

#371   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 21/09/2012 - 11:09

πολυ καλο αλλα πολυ ογκωδες.

#372   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 11:13

Πολύ πιο εύκολα θα έπαιρνα αυτό από το ψυγείο της Samsung πάντως.

Αναρτημένη εικόνα

#373   petertriadaf

petertriadaf

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 21/09/2012 - 11:23

#374   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 11:52

Εσυ που ηξερες οτι οι επαφες συγχρονιζονται στο google account γιατι δεν το ανεφερες? Και αφου το ηξερες οτι συγχρονιζονται γιατι ΕΒΓΑΛΕΣ την sim για να κανεις αναβαθμιση στο κινητο σου? Memosex εχω καταλαβει οτι εισαι παπαγαλακι..Διαβαζεις τι λενε τα παιδια (hyperlost και parafron που γνωριζουν) και μετα εσυ το επαναλαμβανεις..Εαν ηξερες για το google account θα το ανεφερες απο την αρχη..Δευτερον σου λενε τοσα ατομα εδω μεσα ακομα και android users οτι στη αναβαθμιση στο iphone το νεο ios περνιεται απο πανω μεσω wi-fi και ΔΕΝ χανεται τιποτα απο επαφες και εφαρμογες..Εσυ ομως εκει να υποστηριξεις το δικο σου...ΔΕΧΕΣΑΙ λοιπον ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ οτι ΔΕΝ χανεις τιποτα σε αναβαθμιση στο ios? Εαν ναι απαντησε μου με την φραση " ΝΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ" να το δω ξεκαθαρα και να μου πεις την διευθυνση σου ωστε να ερθω να παραλαβω τα κινητα σου...Μην μας το παιξεις ομως κινεζος και μας τα γυρισεις..Αντρικεια πραγματα..Και τελος το πρωτο HTC που ειχα παρει (touch cruise η αλλιως polaris) οταν βγηκε, η samsung ακομα εφτιαχνε ψυγεια και οχι smartphone....Περιμενω απαντηση σου για το στοιχημα...

άκουσε να σου πω πιτσιρίκο...όχι επειδή το σκορ έχει φτάσει καπου στο 18-0 και οι mod με έχουνε στη μπούκα θα μου κανεις μαγκιές για να σε βρίσω να με στείλουνε..τις μαγκιές στις γκομενίτσες που νομίζουν ότι το 3gs βγήκε χτες οκ?μαγκιές εκ του ασφαλους αλλού..

με λες παπαγαλάκι εσύ το πρόβατο?που ήμουνα παπαγαλάκι ρε αχαρακτήριστε που ο parafron δεν γουστάρει μία το ics και εγω την έχω καταβρεί?πλάκα μας κάνεις?

που ο hyperlost μου την ¨"λέει" επειδή γουστάρω άπειρα το Note?

με είδες εμένα να μιλάω όπως ο hyperlost και να αναλύω πως λειτουργεί το android?

έθεσα 5 ερωτήματα και η απάντηση που βγήκε είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιώ itunes για να είμαι πουλ μουρ..

Γκεμπελίσκο που επειδή δεν πρόλαβα να ποστάρω πως συγχρονίζεις τις επαφές στο Galaxy το έχεις κάνει παντιέρα...

πες μου ρε συ...η apple δεν είχε σημαία της ότι δεν γουσταρει τις μεγαλες οθόνες'?τώρα τι άλλαξε?

εσείς δεν περηφανευόσασταν για το κλειστό λογισμικό?τώρα γιατί ξαφνικά περνάς από επάνω χωρίς back up..αλλά για στάσου..αφού περνάς από επάνω χωρις back up τότε γιατί ένα κάρο σαιτ που ασχολούντε σοβαρά με το ios σου λένε καλό να υπάρχει και κανένα back up?μα αφού περνιούντε από πάνω αφοβα..

να βάλω στοίχημα για το αν περνιούντε οι επαφές απο πάνω?όχι αγόρι μου να βάλουμε στοίχημα το κάρο που έχεις για το κινιτό το Fiataki αν είναι πιο γρήγορο από το galaxy s2..,έτσι δε μας είπες στα πρωτα σου ποστ?ότι το έχει ένας φίλος σου και εσύ τον κοροιδεύεις?

και σε ρωτάω έπιασες το S2 με ics?μάντολες έπιασες εσύ νομίζεις ότι το android ειναι ακόμα στο 1.3.6...σου είπα τα 2 πρώτα χρόνια φάπας είναι δύσκολα..

ώπα μεγάλε είχες το αρχαίο polaris που για να ανοίξει σελίδα στηναμε ολονύκτιο γλέντι..και η samsung έφτιαχνε ψυγεία τότε χμμμ..για πήγαινε εδώ να δούμε πόσα εκατομμύρια τηλέφωνα πουλούσε η Samsung όταν η Htc δεν υπήρχε καν http://en.wikipedia....es<br /><br />τι έγινε τώρα?γκρίνια για τους χάρτες?μα γιατί?apple ποιότητα... :lol:

πιτσιρίκο θα φτάσει η ώρα που μόνος σου θα το πετάξεις πέρα το Fiataki...εδώ θα είμαστε κωλοτούμπα...μέχρι τότε τη μετοχούλα και το νυχάκι ε..

Καλα χαλαρωστε και λίγο. Όταν η Apple έβγαλε το iPhone τα αλλα κινητα αφής έπρεπε να τα κανείς 5φορες την ημέρα καλιμπραρισμα την οθόνη για να λειτουργούν σωστά.

και όταν εγώ είχα γκόμενα τη Λίτσα περνούσα ωραία..μετά που χωρίσαμε γνώρισα τη Χριστίνα και πέρασα ακόμα πιο ωραία...κοινώς με το όταν έχει μείνει η apple..για αυτό και είναι πίσω...

#375   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 21/09/2012 - 11:56

Memosex παιδάκι μου άκου να δεις τι θα κάνεις.

Θα πας στην κουζίνα, θα βρεις το μπουκάλι με το ξύδι και θα πιεις δύο τρεις γερές γουλιές μπάς και σου φύγουν τα νευράκια...

Μην εξάπτεσαι βρε... Χάνεις το δίκιο που ούτως ή άλλως ΔΕΝ έχεις...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες