Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 21/09/2012 - 12:13

άκουσε να σου πω πιτσιρίκο...όχι επειδή το σκορ έχει φτάσει καπου στο 18-0 και οι mod με έχουνε στη μπούκα θα μου κανεις μαγκιές για να σε βρίσω να με στείλουνε..τις μαγκιές στις γκομενίτσες που νομίζουν ότι το 3gs βγήκε χτες οκ?μαγκιές εκ του ασφαλους αλλού..

με λες παπαγαλάκι εσύ το πρόβατο?που ήμουνα παπαγαλάκι ρε αχαρακτήριστε που ο parafron δεν γουστάρει μία το ics και εγω την έχω καταβρεί?πλάκα μας κάνεις?

που ο hyperlost μου την ¨"λέει" επειδή γουστάρω άπειρα το Note?

με είδες εμένα να μιλάω όπως ο hyperlost και να αναλύω πως λειτουργεί το android?

έθεσα 5 ερωτήματα και η απάντηση που βγήκε είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιώ itunes για να είμαι πουλ μουρ..

Γκεμπελίσκο που επειδή δεν πρόλαβα να ποστάρω πως συγχρονίζεις τις επαφές στο Galaxy το έχεις κάνει παντιέρα...

πες μου ρε συ...η apple δεν είχε σημαία της ότι δεν γουσταρει τις μεγαλες οθόνες'?τώρα τι άλλαξε?

εσείς δεν περηφανευόσασταν για το κλειστό λογισμικό?τώρα γιατί ξαφνικά περνάς από επάνω χωρίς back up..αλλά για στάσου..αφού περνάς από επάνω χωρις back up τότε γιατί ένα κάρο σαιτ που ασχολούντε σοβαρά με το ios σου λένε καλό να υπάρχει και κανένα back up?μα αφού περνιούντε από πάνω αφοβα..

να βάλω στοίχημα για το αν περνιούντε οι επαφές απο πάνω?όχι αγόρι μου να βάλουμε στοίχημα το κάρο που έχεις για το κινιτό το Fiataki αν είναι πιο γρήγορο από το galaxy s2..,έτσι δε μας είπες στα πρωτα σου ποστ?ότι το έχει ένας φίλος σου και εσύ τον κοροιδεύεις?

και σε ρωτάω έπιασες το S2 με ics?μάντολες έπιασες εσύ νομίζεις ότι το android ειναι ακόμα στο 1.3.6...σου είπα τα 2 πρώτα χρόνια φάπας είναι δύσκολα..

ώπα μεγάλε είχες το αρχαίο polaris που για να ανοίξει σελίδα στηναμε ολονύκτιο γλέντι..και η samsung έφτιαχνε ψυγεία τότε χμμμ..για πήγαινε εδώ να δούμε πόσα εκατομμύρια τηλέφωνα πουλούσε η Samsung όταν η Htc δεν υπήρχε καν http://en.wikipedia......<br /><br />τι έγινε τώρα?γκρίνια για τους χάρτες?μα γιατί?apple ποιότητα... :lol:

πιτσιρίκο θα φτάσει η ώρα που μόνος σου θα το πετάξεις πέρα το Fiataki...εδώ θα είμαστε κωλοτούμπα...μέχρι τότε τη μετοχούλα και το νυχάκι ε..

και όταν εγώ είχα γκόμενα τη Λίτσα περνούσα ωραία..μετά που χωρίσαμε γνώρισα τη Χριστίνα και πέρασα ακόμα πιο ωραία...κοινώς με το όταν έχει μείνει η apple..για αυτό και είναι πίσω...

Να τα μας...Το γυρισαμε τωρα..ξαφνικα εκει που θα επαιρνες το κινητο μου τωρα αλλαζεις και λες οχι δεν βαζουμε στοιχημα αυτο..Αλλα θες να βαλουμε στοιχημα εαν το 3gs μου ειναι πιο γρηγορο απο το s2 λεγοντας μαλιστα οτι αυτο το ειπα εγω..Ξαναδιαβασε τα ποστ μου και θα δεις οτι δεν ανεφερα πουθενα οτι το κινητο μου ειναι πιο γρηγορο απο το S2 ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟ S2 ΚΡΑΣΑΡΕ...τι δεν καταλαβαινεις? τι δεν καταλαβαινεις? Που κολλαει το κλειστο λογισμικο με την αναβαθμιση εσυ και ο Τσακ Νορις ξερετε...Κανεις αλλος....παπαγαλακι εισαι εσυ και προβατο μαζι...Εχω περασει ολα τα λειτουργικα κινητων και δεν περιμενω απο εναν ο οποιος εβγαλε την καρτα sim για να κανει αναβαθμιση να μου το παιξει και γνωστης...Οσο για το δεν προλαβες εδω και 3 μερες δηλαδη και τοσα ποστ που εκανες δεν προλαβες να μου πεις οτι συγχρονιζονται και εσενα? χαχαχχαχα..Και εσυ τωρα εισαι 31 χρονων...Τετοια δικαιολογια ουτε το ανηψι μου που ειναι 15 δεν λεει...χαχαχαχα..Επισης για HTC και samsung μιλησα για SMARTPHONE..το γνωριζεις? Εκτος και ενα εσυ θεωρεις και smartphone το νοκια 3310...Τοτε παω πασο...Ασε κοιταξα τωρα τιμες S2 και ξεκιναει απο 368 ευρω και το iphone 3GS πωλειται στα 400...Καλα ρε φιλε παπατζα κινητο των 360 ευρω εχεις?Και το δικο μου 3 χρονων κανει ακομα 400? Παλι καλα που το απεσυρε η apple γιατι θα σε πειραζε ψυχολογικα...χαχαχαχαχααχαχαχχα..Οσο για το καρο φιλαρακι...Παω για Iphone 5..Και κοιτα να δεις οτι μολις με το καλο το παρω οτι εφαρμογες εχω στο 3GS θα περαστουν και στο 5 μολις το συνδεσω στο itunes...Γαματο?? Τo κανεις και εσυ αυτο η χαρτι και καλαμαρι και ξεκιναμε καταμετρηση εφαρμογων?Oσον αφορα το αρχαιο polaris οταν ειχε βγει κοστιζε 720 ευρω (2007 η 2008 δεν θυμαμαι ακριβως )...Πιο πολυ και απο το s2 στα νιατα του...Ασχετο το fiataki μου πηρε το ios 6 πανω..Εσυ ακομα δεν πηρες το τελευταιο λογισμικο? Οσο για τους χαρτες τι να κανουμε? Ετσι ειναι αυτα..Οτν βγαλει και η samsung δικους της χαρτες ξαναμιλαμε..Οταν τα χρησιμοποιει αλλουνου καλα ειναι...Ποτε να ερθω να πραλαβω τα κινητα σου?

Y.Γ: Με πολυ αγαπη Memosex http://hellasgadget....ts-an-iphone-5/

Υ.Γ: Ρε φιλε τελικα η samsung τι υποστηριζει android η windows mobile 8? http://www.itechgree...ws-phone-8.html

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 21/09/2012 - 12:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 21/09/2012 - 12:23

Για την οθόνη του lumia ισχύουν αυτά. Εδώ ήταν καλύτερες σε μερικά σημεία από τις superamoled, όταν έβαζε η Nokia amoled με τεχνολογία clear black. Το καθαρο πλεονέκτημα είναι η μεγαλύτερη οθόνη. Ξέρω σε πολλούς δεν αρέσει, αλλά η αλήθεια είναι οτι όποιος δοκιμάσει δεν ξαναγυρίζει πίσω, είναι κάτι σαν τα Pringles... Πέρα από το γεγονός οτι δε μου αρέσει καθόλου το metro και μερικοί δε θα μπορέσουν να συνηθίσουν την κάθετη ιεραρχία του home screen, το βάρος του είναι κάπως. Δε μου άρεσαν τα βαριά κινητά ιδιαίτερα.

Οτι έχω γράψει στα προηγούμενα πόστ, δεν με κάνουν καθόλου ειδικό. Ειναι πολλα που δεν γνωριζω ακομα. Απλώς έχω ασχοληθεί παραπάνω ώρες σε ψάξιμο και στη συγκεκριμένη περίπτωση με προβλήματα και φλασαρίσματα στο android. Δεν είναι οτι λέω κάτι τρελά επιστημονικό ή ψαγμενο κιόλας. Αν ασχοληθεί κάποιος παραπάνω οτι είπα θα τα συναντήσει και θα τα μάθει το ίδιο. Οτι έγραψα, το έκανα για καθαρά ενημερωτικους λόγους μιας και υπήρχαν σημεία ασαφή.

#378   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 12:25

1ον το android δεν κρασαρει παραπανω απο μια φορα το μηνα το πολυ και αυτο αν το ζορισεις... μιλαω για jb που ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η google.(το ios παραμενει πιο σταθερο)

...με το 2.3.5 και άντε να μου έσβηνε 1 φορά το μήνα με ζόρισμα τρελό..

Επειδη δεν εισαι παπαγαλακι....Βλεπεις καμια ομοιοτητα.???χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

#379   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 21/09/2012 - 13:39

δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να εχεις τη φραπεδια το marlboraki και να καθεσαι να διαβαζεις το συγκεκριμενο τοπικ :P

#380   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:03

Memosex παιδάκι μου άκου να δεις τι θα κάνεις.

Θα πας στην κουζίνα, θα βρεις το μπουκάλι με το ξύδι και θα πιεις δύο τρεις γερές γουλιές μπάς και σου φύγουν τα νευράκια...

Μην εξάπτεσαι βρε... Χάνεις το δίκιο που ούτως ή άλλως ΔΕΝ έχεις...

το ξύδι να είναι apple..γιατί αν είναι samsung ξέρεις ποιος πρέπει να το πιει..και όταν εχεις δίκιο δε χάνεται..

Να τα μας...Το γυρισαμε τωρα..ξαφνικα εκει που θα επαιρνες το κινητο μου τωρα αλλαζεις και λες οχι δεν βαζουμε στοιχημα αυτο..Αλλα θες να βαλουμε στοιχημα εαν το 3gs μου ειναι πιο γρηγορο απο το s2 λεγοντας μαλιστα οτι αυτο το ειπα εγω..Ξαναδιαβασε τα ποστ μου και θα δεις οτι δεν ανεφερα πουθενα οτι το κινητο μου ειναι πιο γρηγορο απο το S2 ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟ S2 ΚΡΑΣΑΡΕ...τι δεν καταλαβαινεις? τι δεν καταλαβαινεις? Που κολλαει το κλειστο λογισμικο με την αναβαθμιση εσυ και ο Τσακ Νορις ξερετε...Κανεις αλλος....παπαγαλακι εισαι εσυ και προβατο μαζι...Εχω περασει ολα τα λειτουργικα κινητων και δεν περιμενω απο εναν ο οποιος εβγαλε την καρτα sim για να κανει αναβαθμιση να μου το παιξει και γνωστης...Οσο για το δεν προλαβες εδω και 3 μερες δηλαδη και τοσα ποστ που εκανες δεν προλαβες να μου πεις οτι συγχρονιζονται και εσενα? χαχαχχαχα..Και εσυ τωρα εισαι 31 χρονων...Τετοια δικαιολογια ουτε το ανηψι μου που ειναι 15 δεν λεει...χαχαχαχα..Επισης για HTC και samsung μιλησα για SMARTPHONE..το γνωριζεις? Εκτος και ενα εσυ θεωρεις και smartphone το νοκια 3310...Τοτε παω πασο...Ασε κοιταξα τωρα τιμες S2 και ξεκιναει απο 368 ευρω και το iphone 3GS πωλειται στα 400...Καλα ρε φιλε παπατζα κινητο των 360 ευρω εχεις?Και το δικο μου 3 χρονων κανει ακομα 400? Παλι καλα που το απεσυρε η apple γιατι θα σε πειραζε ψυχολογικα...χαχαχαχαχααχαχαχχα..Οσο για το καρο φιλαρακι...Παω για Iphone 5..Και κοιτα να δεις οτι μολις με το καλο το παρω οτι εφαρμογες εχω στο 3GS θα περαστουν και στο 5 μολις το συνδεσω στο itunes...Γαματο?? Τo κανεις και εσυ αυτο η χαρτι και καλαμαρι και ξεκιναμε καταμετρηση εφαρμογων?Oσον αφορα το αρχαιο polaris οταν ειχε βγει κοστιζε 720 ευρω (2007 η 2008 δεν θυμαμαι ακριβως )...Πιο πολυ και απο το s2 στα νιατα του...Ασχετο το fiataki μου πηρε το ios 6 πανω..Εσυ ακομα δεν πηρες το τελευταιο λογισμικο? Οσο για τους χαρτες τι να κανουμε? Ετσι ειναι αυτα..Οτν βγαλει και η samsung δικους της χαρτες ξαναμιλαμε..Οταν τα χρησιμοποιει αλλουνου καλα ειναι...Ποτε να ερθω να πραλαβω τα κινητα σου?

Y.Γ: Με πολυ αγαπη Memosex http://hellasgadget....ts-an-iphone-5/

Υ.Γ: Ρε φιλε τελικα η samsung τι υποστηριζει android η windows mobile 8? http://www.itechgree...ws-phone-8.html

ρε προβατάκι..τι το συνεχίζεις?δε μας είπες ότι το 3gs σου είναι πιο γρήγορο από το S2?τι το αλλάζεις τώρα?έκλασες μαλλί μπροστά στο βασιλιά?ως συνηθως apple πρόβατο είσαι τι περιμένεις,,

σε ξαναρώτησα και δεν απαντάς..ξέρεις πόσα κινιτά έχει αυτή τη στιγμή η samsung στην αγορα στην κατηγορία αυτή?ξέρεις?να στα απαριθμήσω πιτσιρίκο?από πότε η τιμή ενός κινιτού αποτελει κριτήριο στην πράξη για το ότι είναι καλυτερο?

τι μας λες πας για iphone 5..και εγώ θα βάλω τα γατάκια μου να κλαίνε..φρόντισε μόνο να μην βρεθείς με κανεναν που έχει από S2 και πάνω γιατί θα κλαψουν μανούλες...και μακριά από jellybean...

το polaris κόστιζε 720 ευρώ..περισσότερο από το samsung άρα καλύτερο..και ο Γιεκινί όταν είχε έρθει στον Ολυμπιακό κόστιζε πιο πολύ από τον Αναστόπουλο..τώρα ποιος έκανε μεγαλύτερη καριέρα στον Ολυμπιακό το ξερουν όλοι..

μας είπες ότι η samsung έφτιαχνε μόνο ψυγεία τότε..και σου αποδεικνύω ότι όχι μόνο κινιτά έφτιαχνε αλλά πουλούσε και εκατομμύρια..γιατί τα γυρνάς τώρα πιτσιρίκο?επειδή δεν είναι smart?πως νομίζεις συντηρείται η Nokia τόσα χρόνια?όπως θες τα γυρνάς,,,

καλά κανει η Samsung και πειραματίζεται και με τα 2 λογισμικά αλλά δε μας είπες το αποτέλεσμα..σε ξεπατώνει σαν εταιρεία?σε έχει αφήσει μίλια πίσω?σσστττ και ημιανάς..πιτσιρίκο..

http://hellasgadget....ts-an-iphone-5/ έχω και σε αυτό απάντηση...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

Άλλωστε με samsung δεν βγάζεις γκόμενα..

πάλι θα συνδέσεις στο itunes?κάνε και τίποτα χωρίς αυτό βρε..

Επειδη δεν εισαι παπαγαλακι....Βλεπεις καμια ομοιοτητα. :huh:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

από πότε η αλήθεια και η ομοιότητα προβατάκι συνιστούν παπαγαλία?

παίξε εκεί με το 5αρακι σου όταν στο φέρουνε Ελλάδα μιας και σας έχουνε γραμμένους και από το πεζοδρόμιο ε γιατί η apple σου λέει να πας Κυψέλη μέσω Σουνίου..δεν έχει καλούς χάρτες έμαθα...μπεεεεεεεεεεεε...

Τελευταία επεξεργασία από: Memosex, 21/09/2012 - 14:04

#381   xalkinos

xalkinos

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:11

Ρε σύ Memos και όλα τα παιδιά. Καλό θα ήταν να κρατάμε ενα επίπεδο χρησιμοποιώντας μόνο επιχειρήματα και να μην προχωράμε σε χαρακτηρισμούς όπως πιτσιρικάκο, παπαγαλάκι, προβατάκι κλπ.
Ας μείνουμε στο θέμα και ας χαιρόμαστε τα κινητά, ο καθένας με ότι έχει...

Τελευταία επεξεργασία από: xalkinos, 21/09/2012 - 14:12

#382   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:18

το ξύδι να είναι apple..γιατί αν είναι samsung ξέρεις ποιος πρέπει να το πιει..και όταν εχεις δίκιο δε χάνεται..

Σωστά...

Για αυτο δεν ανησυχώ...

Γιατί έχω δίκιο και δεν χάνεται...

Εσύ πάλι μπορείς να πας να πιεις ότι ξύδι θέλεις, μιας και το δίκιο σου ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ οπότε δεν γίνεται και να χαθεί...

#383   petertriadaf

petertriadaf

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:18

εβαλα ενα βιντεο..δειτε το..΄-) :D

#384   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:20

ρε προβατάκι..τι το συνεχίζεις?δε μας είπες ότι το 3gs σου είναι πιο γρήγορο από το S2?τι το αλλάζεις τώρα?έκλασες μαλλί μπροστά στο βασιλιά?ως συνηθως apple πρόβατο είσαι τι περιμένεις,,

σε ξαναρώτησα και δεν απαντάς..ξέρεις πόσα κινιτά έχει αυτή τη στιγμή η samsung στην αγορα στην κατηγορία αυτή?ξέρεις?να στα απαριθμήσω πιτσιρίκο?από πότε η τιμή ενός κινιτού αποτελει κριτήριο στην πράξη για το ότι είναι καλυτερο?

τι μας λες πας για iphone 5..και εγώ θα βάλω τα γατάκια μου να κλαίνε..φρόντισε μόνο να μην βρεθείς με κανεναν που έχει από S2 και πάνω γιατί θα κλαψουν μανούλες...και μακριά από jellybean...

το polaris κόστιζε 720 ευρώ..περισσότερο από το samsung άρα καλύτερο..και ο Γιεκινί όταν είχε έρθει στον Ολυμπιακό κόστιζε πιο πολύ από τον Αναστόπουλο..τώρα ποιος έκανε μεγαλύτερη καριέρα στον Ολυμπιακό το ξερουν όλοι..

μας είπες ότι η samsung έφτιαχνε μόνο ψυγεία τότε..και σου αποδεικνύω ότι όχι μόνο κινιτά έφτιαχνε αλλά πουλούσε και εκατομμύρια..γιατί τα γυρνάς τώρα πιτσιρίκο?επειδή δεν είναι smart?πως νομίζεις συντηρείται η Nokia τόσα χρόνια?όπως θες τα γυρνάς,,,

καλά κανει η Samsung και πειραματίζεται και με τα 2 λογισμικά αλλά δε μας είπες το αποτέλεσμα..σε ξεπατώνει σαν εταιρεία?σε έχει αφήσει μίλια πίσω?σσστττ και ημιανάς..πιτσιρίκο..

http://hellasgadget....ts-an-iphone-5/ έχω και σε αυτό απάντηση...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

παίξε εκεί με το 5αρακι σου όταν στο φέρουνε Ελλάδα μιας και σας έχουνε γραμμένους και από το πεζοδρόμιο ε γιατί η apple σου λέει να πας Κυψέλη μέσω Σουνίου..δεν έχει καλούς χάρτες έμαθα...μπεεεεεεεεεεεε...

αδερφε καμια συσκευη δεν ειναι τελεια...ολα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους...

το να συγκρινεις το s2 με το 3gs δεν στεκει και πολυ,η συγκριση πρεπει να γινει με το 4(που και παλι ειναι σαν να συγκρινεις πορτοκαλια με μπανανες)...

δεν μπορεις να συγκρινεις μια συσκευη που τρεχει κλειστο λειτουργικο κομμενο και ραμμενο για συγκεκριμενη συσκευη και ενα αλλο με ανοιχτο λειτουργικο που φοριεται παντου....

εχουν θετικα κ αρνητικα...

οταν διαβαζω σχολια του στυλ ''το iphone 5 ειναι το καλυτερο κινητο που υπαρχει η το s3 ειναι το καλυτερο που υπαρχει'' με πιανουν τα γελια....το ιδιο ισχυει οταν ακουω τα ιδια και για τα λειτουργικα....δεν ειναι καλυτερο το ios σχεση με το android ουτε το andoid καλυτερο σε σχεση με το ios....

οπως λεμε οτι ολες οι γυναικες ειναι ομορφες στα καλληλα ματια ετσι και για τις συσκευες ειναι ολες γαματες στα καταλληλα χερια.....

#385   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:22

Ακομα ρε παιδια ασχολειστε με τον καραγκιοζη? Πλακα σπατε του μαζι να φανταστω

#386   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:29

Bρες μου το ποστο που ειπα οτι το 3gs μου ειναι πιο γρηγορο απο το S2 και οχι το 3gs μου δεν κρασαρε σε μια τυχαια αντιπαραθεση...Ρε η samsung γτπκ ειναι...Μια android μια windows οτι προλαβει και αρπαξει και αυτη απο λεφτα...Και λειτουργικο transformers να βγει η samsung θα παει να το βαλει μπας και αυτξησει και λιγο πωλησεις...Και ναι η ΤΙΜΗ ειναι αντπροσωπευτικη του τι αγοραζεις..Γι αυτο ενα huyndai κανει 10.000 ευρω και μια φεραρι κανει 200.000 ευρω...Αλλα ικανο σ εχω εσενα να μας πεις οτι η φεραρι δεν ειναι καλη γιατι ειναι χαμηλωμενο και δεν πας σε βουνα..Και μια ερωτηση που ολο ξεχνουσα να σε ρωτησω..Τον eidololatri τι τον εχεις? Αδερφια ειστε η πρωτοξαδερφα?

Υ.Γ:@ellin Ακριβως..3 το μεσημερι, εχω τελειωσει απο δουλεια, η τηλεοραση δεν εχει τιποτα της προκοπης τι μπορω να κανω? Μα φυσικα memosex..Ειλικρινα ανυπομονω να μπω φορουμ μονο και μονο γι αυτον τον λογο...χαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ2: @petertriadf τι βιντεο εβαλες?

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 21/09/2012 - 14:34

#387   Gagarin

Gagarin

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:aterzop

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:33

Για μένα η απογοήτευση δυστυχώς ήταν διπλή.
Και σε επίπεδο hardware περίμενα περισσότερα (όπως και όλος ο κόσμος) αλλά κυρίως σε επίπεδο λογισμικού.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.
Το νέο iphone θα πουλήσει και θα πουλήσει καλά. Ίσως όχι όσο θα περιμένει η Apple και οι αναλυτές αλλά θα πουλήσει.
Το κοινό που θα αγοράσει τη νέα συσκεύη θα είναι κυρίως χρήστες ios οι οποίοι έχουν μια παλιότερη συσκεύη και θέλουν να αναβαθμίστούν χωρίς να αλλάξουν λειτουργικό και επίσης χρήστες που θα πάνε να το πάρουν με κλειστά τα μάτια χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι άλλες ανταγωνιστικές συσκευές.

Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες χρηστών μπορεί να γίνει ΠΑΡΑ πολύ ΜΕΓΑΛΗ και εκτενής συζήτηση.

Η Apple με την έλευση των unibody Lumia έχασε και χάνει πολλούς χρήστες οι οποίοι θεωρούσαν το iphone 4 την ομορφότερη συσκευή ever.
To νέο iphone με το μικρότερο βάρος και πάχος παραμένει μια όμορφη συσκευή αλλά πλέον δεν είναι η ομορφότερη.

Η οθόνη του νέου iphone παρά τις τυμπανοκρουσίες δεν είναι ούτε η μεγαλύτερη σε ανάλυση , όυτε η μεγαλύτερη σε μέγεθος , όυτε η καλύτερη τεχνολογία.
Η ppi του νέου Lumia 920 και άλλων συσκευών είναι μεγαλύτερο , και η SAMOLED+ είναι σαφώς ανώτερη ως τεχνολογία.

Η μπαταρία επίσης θα είναι ένα θέμα που το νέο iphone θα πονάει. Δείτε τις επίσημες ανακοινώσεις της Apple για το θέμα της αυτονομίας και συγκρίνετέ τις με τα ανταγωνιστικά μοντέλα. Μια συσκευή 133 γραμμαρίων με οθόνη 4.8 ιντσών όπως το S3 θα έχει την ίδια ή και καλύτερη αυτονομία από το νέο iphone με τις μολις 4 ίντσες.
Το 920 δεν το βάζω στη σύγκριση διότι αν και θα έχει καλή αυτονομία το βάρος ξεφεύγει.

Στο θέμα της φωτογραφικής επίσης δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ το νέο. Θα μπορούσαν να είχαν βάλει πολύ καλύτερο αισθητήρα. Αρκέστηκαν στην εξέλιξη του περσινού με αποτέλεσμα να είναι ήδη πίσω από συσκευές όπως το Lumia 920 και το LG.

To ραδιόφωνο επίσης θα μπορούσε να είναι μια μικρή προσθήκη αλλά ούτε φέρος μας έκαναν τη χάρη παρά το γεγονός ότι το έχουν ενσωματώσει σε πολύ φθηνότερες συσκευές ipod.

Θα μπορούσα να τα ξεχάσω ΟΛΑ τα παραπάνω και τα ξανασκάσω και φέτος για το νέο iphone 5 αν υπήρχε κάτι νέο σε επίπεδο software.

Ρε παιδιά πάμε καλά ;
Ξεχάστε τα specs και μιλήστε με το χέρι στην καρδιά. Αυτό που έλειπε από το ios ήταν η extra σειρά με εικονίδια ή ενσωμάτωση του facebook και των χαρτών ;
Προσωπικά δεν είδα τίποτα που να μπορέσει να με κρατήσει ένα χρόνο ακόμη στην ίδια πλατφόρμα.
Ακόμα και πέρισυ υπήρχε ένα SIRI. Φετος ΤΙ ;;;

Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της Apple και όχι η έλλειψη specs διότι ούτε το 4s ήταν η καλύτερη συσκευή σε specs όταν ανακοινώθηκε.

Όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία του android από κοντά δεν μπορεί να μη νιώθει κοροϊδία από αυτό που κάνει η Apple τα τελευταία χρόνια.
Ακόμα και η Microsoft , μια εταιρία μεγέθους Apple έμαθε από τα λάθη της και μπαίνει στην αγορά με τα windows phone 8 τα οποία σχεδιάστηκαν πάνω σε λευκό χαρτί.

Τα πράγματα είναι απλά.
Όποιος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς iphone θα πάει και θα τα ξανασκάσει για το 5.
Όποιος ψάχνει την καλύτερη συσκευή σε δυνατότητες και ταυτόχρονα app store επιπέδου Apple θα πάει με κλειστά μάτια σε android και δύσκολα θα γυρίσει πίσω λόγω της τρομερής εξέλιξης της πλατφόρμας και του store εφαρμογών.
Όποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο και φρέσκο που δουλέυει γρήγορα και απλά χωρίς να κάνει εκπτωσεις σε επίπεδο hardware θα πάει σε windows phone 8. Θα χρειαστεί όμως να κάνει λίγη υπομονή καθώς το κατάστημα εφαρμογών δεν είναι ακόμα πλήρες.

Αν έκανα μια σύγκριση των 3 καταστημάτων εφαρμογών για τις 3 πλατφόρμες θα έλεγα ότι το App Store είναι στο 98% , το Play Store είναι στο 93% , και τo Windows Phone Store είναι στο 70%.

Αυτός έιναι και ο μόνος τομέας που υπερτερεί , έστω και λίγο το iphone , σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Δυστυχώς όμως η διαφορά σε αρκετούς άλλους τομείς όπως προανέφερα είναι πολύ μεγαλύτερη , έως και χαώδης...

ΤΑ ΠΕΣ ΌΛΑ!!!
Μπορει να κλειδώσει εδω!!!

#388   demol

demol

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:36

Πιστευω οτι οι διαχειριστες του φορουμ θα πρεπει να λαβουν σοβαρα υποψη τη δημιουργια δυνατοτητας ignore καποιου χρηστη, εχει παραγινει το κακο...

#389   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:49

Βρε καλώς τον Σταύρακα τον ψευτο-παλικαρά..για να συμμετέχεις στο θιασό μου πρέπει να απετάξεις την apple..μπεεεεεεεεεε..

Πιστευω οτι οι διαχειριστες του φορουμ θα πρεπει να λαβουν σοβαρα υποψη τη δημιουργια δυνατοτητας ενός καλού apple τηλεφώνου απέναντι στη samsung, εχει παραγινει το κακο...

fixed....

Bρες μου το ποστο που ειπα οτι το 3gs μου ειναι πιο γρηγορο απο το S2 και οχι το 3gs μου δεν κρασαρε σε μια τυχαια αντιπαραθεση...Ρε η samsung γτπκ ειναι...Μια android μια windows οτι προλαβει και αρπαξει και αυτη απο λεφτα...Και λειτουργικο transformers να βγει η samsung θα παει να το βαλει μπας και αυτξησει και λιγο πωλησεις...Και ναι η ΤΙΜΗ ειναι αντπροσωπευτικη του τι αγοραζεις..Γι αυτο ενα huyndai κανει 10.000 ευρω και μια φεραρι κανει 200.000 ευρω...Αλλα ικανο σ εχω εσενα να μας πεις οτι η φεραρι δεν ειναι καλη γιατι ειναι χαμηλωμενο και δεν πας σε βουνα..Και μια ερωτηση που ολο ξεχνουσα να σε ρωτησω..Τον eidololatri τι τον εχεις? Αδερφια ειστε η πρωτοξαδερφα?

Υ.Γ:@ellin Ακριβως..3 το μεσημερι, εχω τελειωσει απο δουλεια, η τηλεοραση δεν εχει τιποτα της προκοπης τι μπορω να κανω? Μα φυσικα memosex..Ειλικρινα ανυπομονω να μπω φορουμ μονο και μονο γι αυτον τον λογο...χαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ2: @petertriadf τι βιντεο εβαλες?

όσο και να χτυπιέσαι με άκυρες συγκρίσεις με Hyundai και Ferrari το γεγονός παραμένει..είσαι πίσω..η καραμελίτσα με τη σταθερότητα έλιωσε..η καραμελίτσα του δεν χρειαζόμαστε τίποτα έχουμε το itunes επίσης..ο κόσμος προχωρά και εξελίσσεται και αυτή τη στιγμή η apple τρέχει να προλάβει..

για κάθε έναν που θα αγοράσει το καινούριο iphone θα παρακαλάει να πουλήσει το προηγούμενο..έτσι απλά εχουμε αυτό που λέω τόσα ποστ ένα απλό trend και τίποτα παραπάνω..μια ανακύκλωση μιας μόδας μέχρι να ξεφουσκώσει..

αφοσίωση όμως σε συγκεκριμένο μοντέλο δεν βλέπω.. ;)

σου είπα μην τα γυρνάς μας έβγαλες το 3gs ferrari και όταν σε ξεφτιλίσω με το βασιλιά να πας να φωνάξεις τους mod...είδες τι έρωτα σου κάνει ένα "hyundai"nexus με ένα jellybean..σου είπα πάρε το 5αρακι σου εκεί σε καμία γκομενίτσα μαγκιές μέχρι την πλατεία του χωριού για παραπέρα δεν..

#390   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:53

Για μένα η απογοήτευση δυστυχώς ήταν διπλή.
Και σε επίπεδο hardware περίμενα περισσότερα (όπως και όλος ο κόσμος) αλλά κυρίως σε επίπεδο λογισμικού.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.
Το νέο iphone θα πουλήσει και θα πουλήσει καλά. Ίσως όχι όσο θα περιμένει η Apple και οι αναλυτές αλλά θα πουλήσει.
Το κοινό που θα αγοράσει τη νέα συσκεύη θα είναι κυρίως χρήστες ios οι οποίοι έχουν μια παλιότερη συσκεύη και θέλουν να αναβαθμίστούν χωρίς να αλλάξουν λειτουργικό και επίσης χρήστες που θα πάνε να το πάρουν με κλειστά τα μάτια χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι άλλες ανταγωνιστικές συσκευές.

Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες χρηστών μπορεί να γίνει ΠΑΡΑ πολύ ΜΕΓΑΛΗ και εκτενής συζήτηση.

Η Apple με την έλευση των unibody Lumia έχασε και χάνει πολλούς χρήστες οι οποίοι θεωρούσαν το iphone 4 την ομορφότερη συσκευή ever.
To νέο iphone με το μικρότερο βάρος και πάχος παραμένει μια όμορφη συσκευή αλλά πλέον δεν είναι η ομορφότερη.

Η οθόνη του νέου iphone παρά τις τυμπανοκρουσίες δεν είναι ούτε η μεγαλύτερη σε ανάλυση , όυτε η μεγαλύτερη σε μέγεθος , όυτε η καλύτερη τεχνολογία.
Η ppi του νέου Lumia 920 και άλλων συσκευών είναι μεγαλύτερο , και η SAMOLED+ είναι σαφώς ανώτερη ως τεχνολογία.

Η μπαταρία επίσης θα είναι ένα θέμα που το νέο iphone θα πονάει. Δείτε τις επίσημες ανακοινώσεις της Apple για το θέμα της αυτονομίας και συγκρίνετέ τις με τα ανταγωνιστικά μοντέλα. Μια συσκευή 133 γραμμαρίων με οθόνη 4.8 ιντσών όπως το S3 θα έχει την ίδια ή και καλύτερη αυτονομία από το νέο iphone με τις μολις 4 ίντσες.
Το 920 δεν το βάζω στη σύγκριση διότι αν και θα έχει καλή αυτονομία το βάρος ξεφεύγει.

Στο θέμα της φωτογραφικής επίσης δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ το νέο. Θα μπορούσαν να είχαν βάλει πολύ καλύτερο αισθητήρα. Αρκέστηκαν στην εξέλιξη του περσινού με αποτέλεσμα να είναι ήδη πίσω από συσκευές όπως το Lumia 920 και το LG.

To ραδιόφωνο επίσης θα μπορούσε να είναι μια μικρή προσθήκη αλλά ούτε φέρος μας έκαναν τη χάρη παρά το γεγονός ότι το έχουν ενσωματώσει σε πολύ φθηνότερες συσκευές ipod.

Θα μπορούσα να τα ξεχάσω ΟΛΑ τα παραπάνω και τα ξανασκάσω και φέτος για το νέο iphone 5 αν υπήρχε κάτι νέο σε επίπεδο software.

Ρε παιδιά πάμε καλά ;
Ξεχάστε τα specs και μιλήστε με το χέρι στην καρδιά. Αυτό που έλειπε από το ios ήταν η extra σειρά με εικονίδια ή ενσωμάτωση του facebook και των χαρτών ;
Προσωπικά δεν είδα τίποτα που να μπορέσει να με κρατήσει ένα χρόνο ακόμη στην ίδια πλατφόρμα.
Ακόμα και πέρισυ υπήρχε ένα SIRI. Φετος ΤΙ ;;;

Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της Apple και όχι η έλλειψη specs διότι ούτε το 4s ήταν η καλύτερη συσκευή σε specs όταν ανακοινώθηκε.

Όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία του android από κοντά δεν μπορεί να μη νιώθει κοροϊδία από αυτό που κάνει η Apple τα τελευταία χρόνια.
Ακόμα και η Microsoft , μια εταιρία μεγέθους Apple έμαθε από τα λάθη της και μπαίνει στην αγορά με τα windows phone 8 τα οποία σχεδιάστηκαν πάνω σε λευκό χαρτί.

Τα πράγματα είναι απλά.
Όποιος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς iphone θα πάει και θα τα ξανασκάσει για το 5.
Όποιος ψάχνει την καλύτερη συσκευή σε δυνατότητες και ταυτόχρονα app store επιπέδου Apple θα πάει με κλειστά μάτια σε android και δύσκολα θα γυρίσει πίσω λόγω της τρομερής εξέλιξης της πλατφόρμας και του store εφαρμογών.
Όποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο και φρέσκο που δουλέυει γρήγορα και απλά χωρίς να κάνει εκπτωσεις σε επίπεδο hardware θα πάει σε windows phone 8. Θα χρειαστεί όμως να κάνει λίγη υπομονή καθώς το κατάστημα εφαρμογών δεν είναι ακόμα πλήρες.

Αν έκανα μια σύγκριση των 3 καταστημάτων εφαρμογών για τις 3 πλατφόρμες θα έλεγα ότι το App Store είναι στο 98% , το Play Store είναι στο 93% , και τo Windows Phone Store είναι στο 70%.

Αυτός έιναι και ο μόνος τομέας που υπερτερεί , έστω και λίγο το iphone , σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Δυστυχώς όμως η διαφορά σε αρκετούς άλλους τομείς όπως προανέφερα είναι πολύ μεγαλύτερη , έως και χαώδης...

μπραβο τα ειπες πολυ σωστα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22