άκουσε να σου πω πιτσιρίκο...όχι επειδή το σκορ έχει φτάσει καπου στο 18-0 και οι mod με έχουνε στη μπούκα θα μου κανεις μαγκιές για να σε βρίσω να με στείλουνε..τις μαγκιές στις γκομενίτσες που νομίζουν ότι το 3gs βγήκε χτες οκ?μαγκιές εκ του ασφαλους αλλού..
με λες παπαγαλάκι εσύ το πρόβατο?που ήμουνα παπαγαλάκι ρε αχαρακτήριστε που ο parafron δεν γουστάρει μία το ics και εγω την έχω καταβρεί?πλάκα μας κάνεις?
που ο hyperlost μου την ¨"λέει" επειδή γουστάρω άπειρα το Note?
με είδες εμένα να μιλάω όπως ο hyperlost και να αναλύω πως λειτουργεί το android?
έθεσα 5 ερωτήματα και η απάντηση που βγήκε είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιώ itunes για να είμαι πουλ μουρ..
Γκεμπελίσκο που επειδή δεν πρόλαβα να ποστάρω πως συγχρονίζεις τις επαφές στο Galaxy το έχεις κάνει παντιέρα...
πες μου ρε συ...η apple δεν είχε σημαία της ότι δεν γουσταρει τις μεγαλες οθόνες'?τώρα τι άλλαξε?
εσείς δεν περηφανευόσασταν για το κλειστό λογισμικό?τώρα γιατί ξαφνικά περνάς από επάνω χωρίς back up..αλλά για στάσου..αφού περνάς από επάνω χωρις back up τότε γιατί ένα κάρο σαιτ που ασχολούντε σοβαρά με το ios σου λένε καλό να υπάρχει και κανένα back up?μα αφού περνιούντε από πάνω αφοβα..
να βάλω στοίχημα για το αν περνιούντε οι επαφές απο πάνω?όχι αγόρι μου να βάλουμε στοίχημα το κάρο που έχεις για το κινιτό το Fiataki αν είναι πιο γρήγορο από το galaxy s2..,έτσι δε μας είπες στα πρωτα σου ποστ?ότι το έχει ένας φίλος σου και εσύ τον κοροιδεύεις?
και σε ρωτάω έπιασες το S2 με ics?μάντολες έπιασες εσύ νομίζεις ότι το android ειναι ακόμα στο 1.3.6...σου είπα τα 2 πρώτα χρόνια φάπας είναι δύσκολα..
ώπα μεγάλε είχες το αρχαίο polaris που για να ανοίξει σελίδα στηναμε ολονύκτιο γλέντι..και η samsung έφτιαχνε ψυγεία τότε χμμμ..για πήγαινε εδώ να δούμε πόσα εκατομμύρια τηλέφωνα πουλούσε η Samsung όταν η Htc δεν υπήρχε καν http://en.wikipedia......<br /><br />τι έγινε τώρα?γκρίνια για τους χάρτες?μα γιατί?apple ποιότητα...
πιτσιρίκο θα φτάσει η ώρα που μόνος σου θα το πετάξεις πέρα το Fiataki...εδώ θα είμαστε κωλοτούμπα...μέχρι τότε τη μετοχούλα και το νυχάκι ε..
και όταν εγώ είχα γκόμενα τη Λίτσα περνούσα ωραία..μετά που χωρίσαμε γνώρισα τη Χριστίνα και πέρασα ακόμα πιο ωραία...κοινώς με το όταν έχει μείνει η apple..για αυτό και είναι πίσω...
Να τα μας...Το γυρισαμε τωρα..ξαφνικα εκει που θα επαιρνες το κινητο μου τωρα αλλαζεις και λες οχι δεν βαζουμε στοιχημα αυτο..Αλλα θες να βαλουμε στοιχημα εαν το 3gs μου ειναι πιο γρηγορο απο το s2 λεγοντας μαλιστα οτι αυτο το ειπα εγω..Ξαναδιαβασε τα ποστ μου και θα δεις οτι δεν ανεφερα πουθενα οτι το κινητο μου ειναι πιο γρηγορο απο το S2 ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟ S2 ΚΡΑΣΑΡΕ...τι δεν καταλαβαινεις? τι δεν καταλαβαινεις? Που κολλαει το κλειστο λογισμικο με την αναβαθμιση εσυ και ο Τσακ Νορις ξερετε...Κανεις αλλος....παπαγαλακι εισαι εσυ και προβατο μαζι...Εχω περασει ολα τα λειτουργικα κινητων και δεν περιμενω απο εναν ο οποιος εβγαλε την καρτα sim για να κανει αναβαθμιση να μου το παιξει και γνωστης...Οσο για το δεν προλαβες εδω και 3 μερες δηλαδη και τοσα ποστ που εκανες δεν προλαβες να μου πεις οτι συγχρονιζονται και εσενα? χαχαχχαχα..Και εσυ τωρα εισαι 31 χρονων...Τετοια δικαιολογια ουτε το ανηψι μου που ειναι 15 δεν λεει...χαχαχαχα..Επισης για HTC και samsung μιλησα για SMARTPHONE..το γνωριζεις? Εκτος και ενα εσυ θεωρεις και smartphone το νοκια 3310...Τοτε παω πασο...Ασε κοιταξα τωρα τιμες S2 και ξεκιναει απο 368 ευρω και το iphone 3GS πωλειται στα 400...Καλα ρε φιλε παπατζα κινητο των 360 ευρω εχεις?Και το δικο μου 3 χρονων κανει ακομα 400? Παλι καλα που το απεσυρε η apple γιατι θα σε πειραζε ψυχολογικα...χαχαχαχαχααχαχαχχα..Οσο για το καρο φιλαρακι...Παω για Iphone 5..Και κοιτα να δεις οτι μολις με το καλο το παρω οτι εφαρμογες εχω στο 3GS θα περαστουν και στο 5 μολις το συνδεσω στο itunes...Γαματο?? Τo κανεις και εσυ αυτο η χαρτι και καλαμαρι και ξεκιναμε καταμετρηση εφαρμογων?Oσον αφορα το αρχαιο polaris οταν ειχε βγει κοστιζε 720 ευρω (2007 η 2008 δεν θυμαμαι ακριβως )...Πιο πολυ και απο το s2 στα νιατα του...Ασχετο το fiataki μου πηρε το ios 6 πανω..Εσυ ακομα δεν πηρες το τελευταιο λογισμικο? Οσο για τους χαρτες τι να κανουμε? Ετσι ειναι αυτα..Οτν βγαλει και η samsung δικους της χαρτες ξαναμιλαμε..Οταν τα χρησιμοποιει αλλουνου καλα ειναι...Ποτε να ερθω να πραλαβω τα κινητα σου?
Y.Γ: Με πολυ αγαπη Memosex http://hellasgadget....ts-an-iphone-5/
Υ.Γ: Ρε φιλε τελικα η samsung τι υποστηριζει android η windows mobile 8? http://www.itechgree...ws-phone-8.html
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 21/09/2012 - 12:20